Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173213 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Talisca tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Bunun sonucunda ne olur acaba?

Disiplin talimatı 41.maddeden sevk etmişler. 2 ila 5 maç arası cezası ve bu madde uyarınca müsabaka cezası alan kişinin cezası seçenek yaptırıma çevrilemez yazıyor en altta. Yani para cezasıyla kurtulamıyor. İsterlerse sezonu kapattırırlar ama minimum 2 maç orda yazana göre.

Çevrimdışı atakan eraslan

ben bilmem, eğer o başakşehirlilere çıkmayan ceza taliscaya çıkarsa @tangaz ın haklılığı tescillenmiş olur operasyon uyarıları hususunda

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ardiles

Memleketim orası mecbur haberleri takip ediyorum. Bu kadar nefret kusmaya gerek yoktu. 😉

Sakaryaspor'u yakın tarihteki içinde yaşadığı iğrenç siyasi olaylardan dolayı da desteklemiyorum onu da söyleyeyim de.

o olaylardan sonra taraftarda uzun süre maçlara gitmedi. azize kızan fb tribünleri gibi bomboştu stat. epey kavga gürültü kopmuştu

Çevrimdışı 38life

Derbide attığımız gol gerçekten çok güzel. Tolgay pası ortasaha çizgisinin 10-15 metre gerisinden atıyor, Quaresma âdeti olmadığı üzere basit oynuyor ve Altıpastan dokunuş geliyor. Bunları yapabilmemiz gerekiyor işte.

Çevrimdışı Gokhan-

Volkan da mi parnak yapmis? Volkan belli zaten.
Mac oncesi de yazmistim, kirmizi beklenen tiplerde ariza cikmaz, beklenmeyen birileri patlar diye.

Besiktasi uzuyorlar boyle hareketlerle, git kavga et, tekme at, kafa at, sert gir falan bunlar kabulum ama o orta parnak gostermek nedemek.

Trtde vidyosunu gordum olayin volkan bizim taliskayi itiyor, taliska donuyor ve vahsi batida avarel daltonun silah cekmesi gibi caasrt parmagi cekiyor. Kovboy parnagi gibi eller yukari donlar assaaa

Erkek adam gibi cezasini cekecek yaptiginin.

Bunda eldiven var diye saymıyorlar abi, korunuyormuş.
Talisca'nın parmak çıplak diye daha tehlikeli görülmüştür.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi tolga1903

Aynı disiplin talimatında madde 12'de haksız tahrik başlığı altında düzenleme var ve fiil haksız tahrik altında işlendiyse üçte birine kadar indirilir diyor. Bizimkiler muhtemelen ordan yürür çünkü durduk yerde yapmadı talisca o hareketi volkan durduk yerde üstüne koşup itekledi adamı. İnşallah kasımpasa maçında sahada olur.

Çevrimiçi murat

Talisca'nın o paraları istediği külliyen yalan, renkli medya takım ve taraftar üzerinde bozgunculuk çıkarmaya çalışıyor.
Bir takımda en yüksek alan kimse onun üstüne oynarlar taraftarlarda bunu bilmesine rağmen şimdi Abou'ya sallayıp duracak renkli medya meyvelerini toplayacak.

Bir de şu Talisca'nın sevk edilme mevzusu var ki (Volkan'da aynı hareketi yapmasına rağmen sevk edilmedi) sonuna kadar hak etti.
O hareket yaptın eyvallah, sonra ne diye kendi hesabından paylaşırsın bu yetmezmiş gibi taraftarların bir çoğu bunları paylaştı, ama Volkan'ın resmi ortalarda yok.
Sonra neden Talisca sevk ediliyor da Volkan edilmiyor?
Neden sizce bir düşünün bakalım.
neyse volkanın sevkedilmemesi, taliscanın ceza almaması veya ufak bir ceza veya ceza ertelemesiyle çözüleceğine işaret ediyor.

Çevrimdışı ardiles

sakaryaya da ayrı bi gıcığım , bunlar küme düşmeyi garantilemişti , biz de şampiyonluk potasındaydık bize çelme takmışlardı tigana zamanı runje munje vardı. Sonradan kayseriye giden bi cangele vardı bunlarda bitarafını yırtmıştı o gün yapmadığı pislik çirkeflik kalmamıştı. birkaç sayfa önce küme düşen takımdan korkacan diyen @Necmi abiye selamlar. iflah olmasın sakarya geri de çıkmasın battığı yerde kalsın Ankaragücü falan topu birden..

ankaragücü gibi yancılık yapmaz sakarya. büyük kulüp genleri vardır düşsede kalksada kuyruk hep diktir. fb gs ve bize karşı ayrı şevkle oynarlar. standart derbi çifkefliğinde geçer bu maçlar. videodaki martinezin tekmesine benzer pozisyonlar bolca bulunur... hem fb yide yenmişlerdi.

Çevrimiçi murat

Mac oncesi de yazmistim, kirmizi beklenen tiplerde ariza cikmaz, beklenmeyen birileri patlar diye.

Besiktasi uzuyorlar boyle hareketlerle, git kavga et, tekme at, kafa at, sert gir falan bunlar kabulum ama o orta parnak gostermek nedemek.

Trtde vidyosunu gordum olayin volkan bizim taliskayi itiyor, taliska donuyor ve vahsi batida avarel daltonun silah cekmesi gibi caasrt parmagi cekiyor. Kovboy parnagi gibi eller yukari donlar assaaa

o pozisyonada bir penaltı var diyen gömedim.top oyunda net bir penaltı bence. @mylife1903

Çevrimiçi murat

Disiplin talimatı 41.maddeden sevk etmişler. 2 ila 5 maç arası cezası ve bu madde uyarınca müsabaka cezası alan kişinin cezası seçenek yaptırıma çevrilemez yazıyor en altta. Yani para cezasıyla kurtulamıyor. İsterlerse sezonu kapattırırlar ama minimum 2 maç orda yazana göre.
etelemeli olur iş tatlıya bağlanır.

Çevrimiçi Necmi

ben bilmem, eğer o başakşehirlilere çıkmayan ceza taliscaya çıkarsa @tangaz ın haklılığı tescillenmiş olur operasyon uyarıları hususunda
ne kadar meraklısınız operasyona aynı şeymi bu bunu mukayese edeceksen rvp ile edeceksin
sahada kameraların karşısında maç esnasında olan bir olay bu minimum iki maç gelir belki üç olur
tahkimde düşer. mukayese edeeksen canerle başak oyuncularını mukayese edeceksin ikiside saha dışı
caner ceza almadı sefkedilmedi bile kaldıki soyunma odası koridorlarında bile olmaması gerekiyordu.
başak oyuncularında ne bekliyordunuzki şampiyonluğa giden takımın kadrosunun yarısına cezamı verilecekti
o olay turkuaz medya sayesinde yayıldı yoksa kimsenin haberi olmadan kapatılırdı. Ceza bile çıkmazdı
öyle ne olaylar oluyor. hepsi hasır altı ediliyor.
o haraket ceza gerektiriyor bunu yapmadan bilecek oyuncun senin takımın şampiyonluk yarışında bu kadar ucuz
ceza almayacaksın. Anlamıyorum sizi burda tff nin vereceği cezayı süspanse etmeye uğraşacağınıza kendi
oyuncunuzu profesyonel davranmadığı için eleştirin. Sen kozu ver karşılığı cezayı görünce vay efendim
operasyon yapılıyor.
Verdik ellerine bakalım tribünler ne ceza alacak takımın şampiyonluğa gidiyor küfür etmek sana ne kazandırıyor.
kalkıp küfür ediyorsun. sabah dedim quaresmanın o pası vermemesi ihanet diye taliscanın yaptığıda yakıma ihanettir
taraftarın yaptığıda takıma ihanettir. Şampiyonluğa giden takımın taraftarı oyuncusu böyle şeyler yapmaz.

Çevrimdışı İhsan

Peki Volkanın yaptığı penaltı ve kımızı değilmi?
Aynı hareketten 2008 de kımızı görmedi mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

neyse volkanın sevkedilmemesi, taliscanın ceza almaması veya ufak bir ceza veya ceza ertelemesiyle çözüleceğine işaret ediyor.

Murat abi, aynısını Volkan yaptığı için ben sevk edilmeyeceğini düşündüm çünkü 2. kalecileri de sakat.
Ama şimdi baktığımızda sdece Talisca'nın sevk edilmesi bile TFF'nin iki yüzlü olduğunun tescilidir.
Para cezası bile çıksa haksızlık olacaktır.
Onu da bizimkinin sosyal medya'dan paylaştığı için olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı El Nino

Talisca 2 veya daha fazla maç ceza alırsa şampiyonluk gider. Talisca'nın yaptığı hareket hiç doğru değil. Kupa maçından sonra fb yine yaptı yapacağını. O maçta kupadan elenmiştik umarım bu sefer de şampiyonluğu kaçırmayız.

Çevrimiçi Necmi

Bunda eldiven var diye saymıyorlar abi, korunuyormuş.
Talisca'nın parmak çıplak diye daha tehlikeli görülmüştür.

volkan sarı yedi aynı suçtan iki kere ceza verilmez hakem verdi cezasını taliscayada görse muhtemel sarı
çıkardı o zaman sefk etmezlerdi

Çevrimiçi murat

Murat abi, aynısını Volkan yaptığı için ben sevk edilmeyeceğini düşündüm çünkü 2. kalecileri de sakat.
Ama şimdi baktığımızda sdece Talisca'nın sevk edilmesi bile TFF'nin iki yüzlü olduğunun tescilidir.
Para cezası bile çıksa haksızlık olacaktır.
Onu da bizimkinin sosyal medya'dan paylaştığı için olduğunu düşünüyorum.
sahada adam gibi bir hakem yokki.volkanı görmüşsün ver kırmızıyı at gitsin.ondan sonra taliscaya ne kadar verirlerse tamamım.sen gördüğün adamı atamıyorsun.sarı ile geçiştiriyorsun.

Çevrimiçi Necmi

Talisca 2 veya daha fazla maç ceza alırsa şampiyonluk gider. Talisca'nın yaptığı hareket hiç doğru değil. Kupa maçından sonra fb yine yaptı yapacağını. O maçta kupadan elenmiştik umarım bu sefer de şampiyonluğu kaçırmayız.
ne kadar meraklısınız şampiyonluğu götürmeye yuh artık ya.
en sağlam olduğumuz mevki eksikliğini hissetmeyiz bile.
ne kadar gereksiz yorumlar yapıyorsunuz.

Çevrimiçi murat

volkan sarı yedi aynı suçtan iki kere ceza verilmez hakem verdi cezasını taliscayada görse muhtemel sarı
sarı kartlık cezaysa neden sevk ediliyor?

ne kadar meraklısınız operasyona aynı şeymi bu bunu mukayese edeceksen rvp ile edeceksin
sahada kameraların karşısında maç esnasında olan bir olay bu minimum iki maç gelir belki üç olur
tahkimde düşer. mukayese edeeksen canerle başak oyuncularını mukayese edeceksin ikiside saha dışı
caner ceza almadı sefkedilmedi bile kaldıki soyunma odası koridorlarında bile olmaması gerekiyordu.
başak oyuncularında ne bekliyordunuzki şampiyonluğa giden takımın kadrosunun yarısına cezamı verilecekti
o olay turkuaz medya sayesinde yayıldı yoksa kimsenin haberi olmadan kapatılırdı. Ceza bile çıkmazdı
öyle ne olaylar oluyor. hepsi hasır altı ediliyor.
o haraket ceza gerektiriyor bunu yapmadan bilecek oyuncun senin takımın şampiyonluk yarışında bu kadar ucuz
ceza almayacaksın. Anlamıyorum sizi burda tff nin vereceği cezayı süspanse etmeye uğraşacağınıza kendi
oyuncunuzu profesyonel davranmadığı için eleştirin. Sen kozu ver karşılığı cezayı görünce vay efendim
operasyon yapılıyor.
Verdik ellerine bakalım tribünler ne ceza alacak takımın şampiyonluğa gidiyor küfür etmek sana ne kazandırıyor.
kalkıp küfür ediyorsun. sabah dedim quaresmanın o pası vermemesi ihanet diye taliscanın yaptığıda yakıma ihanettir
taraftarın yaptığıda takıma ihanettir. Şampiyonluğa giden takımın taraftarı oyuncusu böyle şeyler yapmaz.

Aynı şey abi kusura bakma , ben sadece son başakşehirin kavgalarını da kastetmiyorum. Emrenin alenen galiz küfürler ettiğini saha içinde hem de kameralar kaç kez yakaladı ceza aldı mı? Hayır. Şampiyonluğa gitmek kriterse biz de şampiyonluğa gidiyoruz ve en skorer adamımız son haftalarda talisca. Canerinkine ceza verselerdi , niye vermediler? Sakat çünkü verseler ne olacak onlar da biliyor. Bak ona da vermediler dedirtmek daha da işlerine geldi belki ?

Sana bir şey diyeyim mi , her maç staddayım , volkan kadar rakiple hakemle uğraşan oyuncu görmedim. O an talisca olmasa bir sonraki pozisyonda başkasını bulur ortalığı karıştıtırdı , hissediliyor oturduğumuz yerden. O Volkan ki , saniyelik bir talisca hareketini tüm maç kullanmaya çalıştı , hakem de müsaade etti, sarıyı verince de bundan sonra atış serbest her şeyi yapabilirsini belge olarak volkanın eline vermiş gibi görmezden geldi herşeyi. Talisca takıma ihanet etti , tosic takıma ihanet etti , o takıma ihanet etti bu takıma ihanet etti. Esas bu yaklaşım hatalı , tamam oyuncumuzun hareketlerine katlanalım , herkes katlanıyorsa biz de katlanalım. Bir tek biz katlanırsak olmaz. Beşiktaşlılar efendidir , de saf değildir. Başımıza yıllardır gelenlerden dolayı da temkinli olmak anormal hiç değildir. Bu takımın şampiyonluğunun kimsenin işine gelmediği Türkiye gibi bir ülkede insan herşeyi düşünüyor. Aziz adam tokatlar 40 bin lira ceza + hak mahrumiyeti. Hani 6222 ? Küfür konusunda haklısın toplu küfürlere iştirak hayatta etmem yanımdakilere de uyarırım elimden geldiğince. Ama o küfürü organize edenler sade benim gibi olan insanlar değil.

Çevrimdışı Gokhan-

Volkan itirazdan veya Talisca'nın üzerine yürüdüğünden yedi abi sarı'yı parmakla veya küfürle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Talisca hareket çektikten sonra Volkan yan hakeme ağladı baktı bir şey olmuyor bu sefer kendi sövdü ve hareket yaptı.

sahada adam gibi bir hakem yokki.volkanı görmüşsün ver kırmızıyı at gitsin.ondan sonra taliscaya ne kadar verirlerse tamamım.sen gördüğün adamı atamıyorsun.sarı ile geçiştiriyorsun.

Abi hadi onlar adam değil de bizim yönetim "Kardeşim bak aynı hareketi Volkan'da yapmış, hatta üstüne ana bacı küfür etmiş nerede adalet" diye" sormamışlar mı yoksa çıkacak cezayı mı bekliyorlar, anlamadım.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 19:33:43 Gokhan- ]

ankaragücü gibi yancılık yapmaz sakarya. büyük kulüp genleri vardır düşsede kalksada kuyruk hep diktir. fb gs ve bize karşı ayrı şevkle oynarlar. standart derbi çifkefliğinde geçer bu maçlar. videodaki martinezin tekmesine benzer pozisyonlar bolca bulunur... hem fb yide yenmişlerdi.

Ben Sakaryaspora yancı demedim ki. Konjoktürler ülkesiyiz , bir gün Sakarya olur öbür gün başkası olur , ama eğer ortam müsaitse Beşiktaşa karşı her takım güçlüler tarafından kullanılabilir. Bir telefon , iki sohbet uyarı neyse işte hop tamam. Eskişehirde otobüs taşlayıp Beşiktaşlı avına çıkılmış zamanında , Eskişehir yancı mı şimdi? Dolayısıyla Beşiktaşlı olarak sakarya Ankaragücü bursa Eskişehir antep hepsi potansiyel olarak sıkıntı yaşatabilir o günün şartlarına göre. Olanı varsa da hatırlarım senelerce , ha nefret etmem demin de dedim , nefret edeceğim taraf yaptıranlardır.

Çevrimiçi Necmi

Aynı şey abi kusura bakma , ben sadece son başakşehirin kavgalarını da kastetmiyorum. Emrenin alenen galiz küfürler ettiğini saha içinde hem de kameralar kaç kez yakaladı ceza aldı mı? Hayır. Şampiyonluğa gitmek kriterse biz de şampiyonluğa gidiyoruz ve en skorer adamımız son haftalarda talisca. Canerinkine ceza verselerdi , niye vermediler? Sakat çünkü verseler ne olacak onlar da biliyor. Bak ona da vermediler dedirtmek daha da işlerine geldi belki ?

Sana bir şey diyeyim mi , her maç staddayım , volkan kadar rakiple hakemle uğraşan oyuncu görmedim. O an talisca olmasa bir sonraki pozisyonda başkasını bulur ortalığı karıştıtırdı , hissediliyor oturduğumuz yerden. O Volkan ki , saniyelik bir talisca hareketini tüm maç kullanmaya çalıştı , hakem de müsaade etti, sarıyı verince de bundan sonra atış serbest her şeyi yapabilirsini belge olarak volkanın eline vermiş gibi görmezden geldi herşeyi. Talisca takıma ihanet etti , tosic takıma ihanet etti , o takıma ihanet etti bu takıma ihanet etti. Esas bu yaklaşım hatalı , tamam oyuncumuzun hareketlerine katlanalım , herkes katlanıyorsa biz de katlanalım. Bir tek biz katlanırsak olmaz. Beşiktaşlılar efendidir , de saf değildir. Başımıza yıllardır gelenlerden dolayı da temkinli olmak anormal hiç değildir. Bu takımın şampiyonluğunun kimsenin işine gelmediği Türkiye gibi bir ülkede insan herşeyi düşünüyor. Aziz adam tokatlar 40 bin lira ceza + hak mahrumiyeti. Hani 6222 ? Küfür konusunda haklısın toplu küfürlere iştirak hayatta etmem yanımdakilere de uyarırım elimden geldiğince. Ama o küfürü organize edenler sade benim gibi olan insanlar değil.
bak sahada bir punduna getirir yekmeyi koyarsın bu futbol oyun kuralları içinde bir harakettir
haken kartı verir vermez o ayrı ama taliscanın yaptığı futbol oyun kuralları içinde değil. Hakem görse
direk aslında kartlık haraket hakem görmez cezalandırmazsa disipline sefk edilirsin görse kartını kullanır
olay kapanırdı. Volkan tanıdığım en pislik oyunculardan biri sürekli ortalığı germeye çalıştı doğru ama bizi değil
bu sefer kendilerini gerdiler. Hakemin kartlarının bu kadar kolay çıkacağını düşünmediler iki kırmızı gördüler.
sorun bunlar sefk falan değil volkan neden yırtıyora falanda girmiyorum yırtmasa ne olur bize bir faydasımı var
sen kendi işine bak o haraketi oyuncu yapmayacak yaparsa zararı takıma dokunuyor. Ne yani volkan sefk edilse
5 maç ceza alsa bize ne gibi bir faydası var onlarlamı yarışıyoruz. Bence tam tersi ceza almaması bize fayda ts
maçı var ts başakla kendi sahasında fenerle deplasmanda oynuyor fener maçı daha soru işareti o nedenle
başak maçına asılmaları lazım avrupaya gitmek istiyorlarsa feneri güçlü görsünler hiç sıkıntı değil
yoksa volkan ceza almış bize ne almamış gene bize ne ben kendi oyuncuma bakarım yapmayacaktı kalmış 4 maç
şampiyonluğa gidiyorsun böyle bir haraketten ceza almak son derece saçma bir şey kimsede bunun haklılığını savunamaz
volkanda sefkedilseydi tatminmi olacaktınız fenerle maçımızmı var
işi intikam noktasına getirmenin anlamı ne volkan maç boyu kullanmış tahrik etmiş olma kardeşim kendi evindesin
taraftarın tribünde tahrik olmayacaksın olduğunda bedeli ağır olur. tam tersi sen sakin kal rakibi tahrik et
nırakın geçmişde şöyle böyle olmuşu geçmişte verilen yada verilmeyen cezanın bugün bize bir faydası varmı.
Abounun attığı saçma sapan kafanın bedeli uefadan elenmek oldu allahdan taliscanın alternatifi bol takımda

Çevrimdışı Orhan_

Talisca sezon başı zaten yok gibiydi. Ayrıca kalan 4 takımdan hangisi bize denk ki bir futbolcu olmadığı için şampiyonluğu kaybedelim?

Çevrimdışı ferdi1903

tedbirli olarak sevk edildi ne demek oluyor?

Etiketler: