Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175248 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Akhisar - Antep maçını seyrediyorum. Antep gerçekten ama gerçekten çok kötü. Maçın şuan 3-0 olması sadece şans. Antep maçına direkt 3 puanı yazın. Kafanizdan silin o maçı. 3 maç var diye düşünün.

Çevrimdışı underworld

Lan bu arada dün Fb'nin paslaşması neydi öyle ya, aklıma geldikçe gülüyorum.
İsmail ile Alper 10 kere topu birbirine attılar ya  :lol:
http://twitter.com/ertutan/status/861514772000407552
gg ve tolgayın falan perti çıkar tabi adamlar senin tarafında antreman paslaşması yapıyor fakat dünya markamız daha kadraja bile girmiyor.

Çevrimdışı Berat

oyuncularımız silkelenmeye başlamış. Sosyal medyadan veriyorlar mesajları.

Gökhan ve Tolgay'dan geldi darısı diğerlerine  :money:

Çevrimdışı 38life

Gerçekten 4te 4 yapmak için okadar uygun bir fikstur var ki şuan. Bunu yapmamız kaçınılmaz.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Birde olumlu yönden bakın artık kadromuzun yaşlı olduğu ve yeterli tempoyu falan kaldıramadığı anların olduğu falan anlaşıldı diyip artık bu şerden bir hayır çıkarmaya falan çalışıyoruz  :lol: :lol:
Ayrıca Fabri'ye destek ne hale gelmiş yapmayın etmeyin mükkemel bir kaleci değil ama kötü bir kaleci de değil.Ne bekliyorsunuz Neuer falan mı ??
Fabri'nin bir tık üstü fiyatları pahalı biz bedavaya alabileceğimiz en iyi kaleciyi aldık desteklemekten başka bir çaremiz yok.
Bu maçta Fabri'de hatalıdır ama öncesinde Quaresma'nın laubali pozisyonları harcaması bence gündemin  1 numaralı maddesi olmalıdır.Quaresma biraz daha paslı falan oynasa bu maç 2-3-4 falandı ve son dakikada o golü yesede yinede puan kaybetmezdik.
Neyse maça dönmek istemiyorum artık geçti önceki yazımı hatırlayanlar lider olmak önemli olan derbi kazanmak değil bir çok liginde lider olan takımlarda derbileride iki maçtadada kazanamamış ki biz gs ts deplasmanlarında alınan 3 puanlarımız falan da var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu kalan son 4 maçta tek tedirgin olduğum maç Kasımpaşa maçı. Gerisi hava gazı. Hele Bursa maçı 3-4-5 Allah ne verdiyse.. Şu sıkıntılı 2 haftanın acısını çıkartırız statları kapanır.  :super:

Çevrimdışı 38life

Napoli maçından beri hiç değiştirmedim duvar kağıdını. Tolgay bu takımda olmayı hak ediyor. Tıpkı Oğuzhan gibi en önemli değerlerimizden biri.

Çevrimdışı Berat

+ Marcelo

O da bir garip saç yok adamda her hafta berberden resim atıyor, euro etkisi heralde :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu hafta iki takım da puan kaybetmez.

Haftaya biz kazanırız, başşaklar yenilir.

Sonraki hafta iki takım da kazanır.

Son hafta biz kazanırız, kayseri başşakşeeri yener.

Çevrimdışı abdusta

Gerçekten 4te 4 yapmak için okadar uygun bir fikstur var ki şuan. Bunu yapmamız kaçınılmaz.

Gaziantep düşer Akhisar mağlubiyetinden sonra
en zor maç sahamızdaki Kasımpaşa olacaktır

saygılar

Çevrimdışı eaglekartal

antep bizim maça küme düşmüş çıkacak 3 puan alırız.son maç içerde barcelona olsa öldür kır parçala kazn modu olur ki hefesiz osmanlı geçen seneki gibi alırız.gelelim en kritik 2 haftaya bursa ve kasımpaşa.bursa cidden helva gibi şuan.oyuncular şehirden kaçma derdinde hergün taşlanıyorlar,kadro dışıları var,bizim maçta bu ruh halleri ile başetmeleri imkansız.bu bursaya puan kaybeden futbolu bıraksın bi zahmet.alırız 3 puan.gelelim en kritik maça.kasımpaşa ters takım.küçük başakşehir.bir türlü şansımız tutumuyor onlarada.şansımız 3 gün önce kupada konyaya gidiyorlar.yorgun gelecekler.içerde taraftar futbolcu çökecez artık üstlerine aldıkmı şampiyonuz.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Dün footbollun skor oyunu olduğu gerçeğini net bir şekilde gördük. Öyle iyi oynadık, ezdik, gol pozisyonlarına girdik ama gol atmaya mecali bile olmayan takıma bir tane de gol hediye ettik. Onlarda 1 puan aldı biz de 1 puan. İyi oynayan 3 puan vermiyorlar. Biz dün 2.~3. golleri atmadığımız için beraber kaldık. Footbol da 1~0 sıfır her zaman tehlikeli skordur adamın başına çarpar, totoşuna çarpar ve gol olur ve bu gerçek dün tokat gibi yüzümüze çarptı İyi forvet iyi forvet ve iyi forvet şart oğlu şart. Öyle evelemeden gevelemeden şak diye sokacak topu kaleye...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 21:38:06 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı abdusta

Yalnız değilsiniz.!!

ama

o kupa buraya gelecek!!

saygılar

Çevrimdışı eaglekartal

seneye sadece iyi forvet değil,1-0dan sonra hızlı atağa çıkacak seri bir kanat oyuncusuda lazım.mümkünse q7miz gider inşallah oraya daha takım oyunu oynayan zıpkın gibi fransız bir geç kanat oyuncusu koydunmu ohh miss

Çevrimdışı EMİR EMRE

Son 4 haftanın fikstürüne bakarsak Kayseri nispeten daha rahat 4 maçın üçünü evinde oynuyor.

Çaykur Rizenin de 6 puanı fiks (Antep, Adana). Bu iki takımdan geri kalan 2 maçta -ki Kayserinin bir maçı Başakşehir ile- en çok puanı toplayan ligde kalır.

Trabzonun da 4. lük iddiası sürüyor, hala şans var. Oyun olarak 2 maçtır düşseler de son 4 maçın hepsini - Başakşehir dahil- kazanmak zorundalar.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 21:37:42 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı 38life

Gaziantep düşer Akhisar mağlubiyetinden sonra
en zor maç sahamızdaki Kasımpaşa olacaktır

saygılar
Bursa maçı ve Kasımpaşa maçı 2 ciddi macimiz. Diğer iki maçı düşünmeye çok gerek yok. Bursa maçı aslında futbol açısından çok rahat geçer ama Bursa ile olan husumetimiz, Uzun bir aradan sonra bizim taraftarın Bursa'ya gidecek olması, yaşanacak muhtemel gerginlikler vs. Maça farklı bir hava katacaktır. Oyuzden ben Bursa maçını biraz daha önemsiyorum. Ama yine de futbol sahada oynanır. Teknik direktör değişikliği falan yapıldı ama ilk maçta 6 yedi yeni hoca. Yani bir gaz da getirmedi yeni hoca. Futbolcular bize karşı çok inançlı olmayacaktır. Biz hırslı olacağız. Yine büyük şanssızlıklar olmadığı sürece futbol olarak gommemiz gerekir. Sivok da zaten içerde.

Çevrimdışı EMİR EMRE

antep bizim maça küme düşmüş çıkacak 3 puan alırız.son maç içerde barcelona olsa öldür kır parçala kazn modu olur ki hefesiz osmanlı geçen seneki gibi alırız.gelelim en kritik 2 haftaya bursa ve kasımpaşa.bursa cidden helva gibi şuan.oyuncular şehirden kaçma derdinde hergün taşlanıyorlar,kadro dışıları var,bizim maçta bu ruh halleri ile başetmeleri imkansız.bu bursaya puan kaybeden futbolu bıraksın bi zahmet.alırız 3 puan.gelelim en kritik maça.kasımpaşa ters takım.küçük başakşehir.bir türlü şansımız tutumuyor onlarada.şansımız 3 gün önce kupada konyaya gidiyorlar.yorgun gelecekler.içerde taraftar futbolcu çökecez artık üstlerine aldıkmı şampiyonuz.

+1.

ben kupa maçını unutmuştum büyük bir eforla ilk maçı 2-0 dan çevirdiler yanlış hatırlamıyorsam. Zor bir maç oynayarak gelecekler, ağır savunmaları epey zorlayan Koita da uzun süreli bir sakatlık geçirdi. 5-6 ay sonra dönecek.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Zafer55

seneye veya ondan sonraki sene hiçbir zaman ba-abu- cenk bir arada olamaz

Bu olasılığı imkansız kılan bir durum mu var benim atladığım?

Çevrimdışı underworld

Bu olasılığı imkansız kılan bir durum mu var benim atladığım?
mali tablo + yabancı sayısı + takım için huzur dengesi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bize tek ters gelicek takım kasımpaşa.

Bursaspor ( D )
Kasımpaşa ( E )
Gaziantep ( D )
Osmanlıspor ( E )

Çaykur Rizespor 6 - 0 Bursaspor
Galatasaray 1 - 3 Kasımpaşa
Akhisar Bld 6 - 0 Gaziantepspor
Karabükspor 1 - 0 Osmanlıspor

Çevrimdışı celiker1

Şu bitik Bursa maçı korkutuyor beni. Şu maçı bir şekilde geçelim Antep maçında şampiyonluk turu atacağız, buraya not düşüyorum...
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: