Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Hep Destek Tam Destek
Bu takım Oynuyor İstiyor Bu Taraftar da inanıyor
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu kombineler genel satışa ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?Birde 8. Kategori alma şansımız yüzde kaç acaba ? Olmadı 7. Kategori.

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 Hesabını Ruslar mı hackledi abey? Maziden alıntılar sezinliyorum tarzın değil.

Çevrimdışı Anıl1903

Geçen sene kırılma maçımız Akhisar maçıydı.Bu senede Fb maçı oldu.Şampiyonluk için şüphem yok 4 final haftası olacak ve heyecanın dorukta olacağı bir süre geçireceğiz.Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.

Çevrimdışı Librarius

hadi leynnn
sürekli kılıf uydurup durmayın aptalca gol yedik işte
neden kıvırmaya uğraşıyoruz. goldeki suç fabrinin
ama esas suçlu hoca. Bana hiç kimse abou neden çıktı
cenk neden girdi açıklayamaz Tolgay iyiyken neden çıktı
açıklayamaz quaresma neden oyunda kaldı  bunuda açıklayamaz
stadda herkes quaresmaya küfrediyordu. Taraftar çok fazla dolmaya başladı
evet mücadele etti ama takıma resmen ihanet ediyor. Bir insan bu kadar galibiyetin önüne
geçemez. Takım takım olmaktan çıktı quaresmanın ego tatmin yeri oldu.
Şenol hocada cenkden gol kıralı çıkartma sevdasına şampiyonluğu verecek.
Genede şampiyon olacağız 4 maçı koyar geçeriz ama bunlara çözüm bulmak şart

Bazi arkadaslar halen "Quaresma olmasa pozsiyona giremeyiz" gibi temelsiz iddialarda bulunuyor. Yahu Quaresma'yla pozsaiyona giriyoruz da ne oluyor? Adam orta disinda bildigin etkisiz eleman. Ortayi da icerde adam var mi yok mu veya ofsayt mi degilmi bakmadan iceri yolluyor. 

Defalarca not ettim. Quaresma topla iceri katettigi zaman gecmis olsun, o top kesin aut olur. Iceri katettigi her pozisyon golle sonuclanabilir eger pas verse ama arkadasin kurulumunda bu yok. Modern futbolda da bu gibilere yer yok.

Birde neden topu hep ona atiyorlar diyen arkadaslar var. Bunun iki sebebi var.

1. Arkadas defansa yardim etmek yerine eli belinde ileride bekliyor. Topu kaptigimizda da ilk ona atma ihtiyaci olusuyor.

2. Arkadas her topu el kol hareketleriyle istiyor, verilmeyince yine el kol salliyor takim arkadaslarina.

Besiktas'i gercekten seven adam kendine degil takim icin oynar. O sacma sapan yerlerden vurmak yerine musait arkadasina topu vererek skor elde etmek ister.

Cenk Tosun meselesine artik deginmekten biktik ama Senol hocamiz ondan bikmadi. Yedekte BA olmasa anlarim bir nebze ama BA varken Cenk'i almak akil  alir gibi degil. Insallah Vagner Low onumuzde ki hafta 4 gol atarda su gol kralligi safsatasi da son bulur.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı arda

Hep Destek Tam Destek
Bu takım Oynuyor İstiyor Bu Taraftar da inanıyor
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler.

:ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Librarius

valla bizim önümüzde oldu bizde faul demedik pozisyona.bizim gördüğümüz
fabrinin yumruklaması gereken topu tutmaya kalkışması her şeyde hakeme bulaşmayın önce kendi oyuncunun
hatalarını görmen gerekiyor fabri kaç oldu yanlış çıkıp müdahale edemediği gibi birde kendi defans oyuncularımızı bozuyor.
fabri müdahale etmese marcelo o topu keserdi ama esas sıkıntı cenkin orta yapılmadan önce basması gerekirdi.
artık her kusuru hakeme giydirilmesi bıktırdı beni önce takımındaki sorunları gör onları düzelt böyle aptalca
hatalar yapıp sonra yapanları hakem deyip kurtarmayın hiç kimsenin eline mazeret vermeye gerek yok
maçın son dakikası dokuz kişi kalmış takıma atak yaptırıyorsan hiç ağlamayacaksın.

Yok abi sen goruntuye bakmamissin. Fabri konusunda hata Aleks denen eyyamcida. Fabriyi bildigin bozmus yoksa cocuk bosa falan cikmamis. Topu alabilecek durumdaymis.

Benim ekledigim goruntuyu izle lutfen. Oguzhan gole giderken Lens indirmis cocugu.

Çevrimdışı Librarius

Neden hep ben görüyorum bu maçlarda olucak şeyleri.

Lyon'u çekeceğimizi görürürüm.

Hapoel içime doğar yazarım.

Dünkü maçtada 85.ci dakikada 3-3 oluyordu skor rüyamda diye yazdım 90+4 te 1-1 oldu.

Yeminlen psikolojimi bozuyor bu olaylar maçın 85.ci dakikasından sonra acaba rüyam çıkacakmı diye bi an yerimde duramadım korktuğum başıma geldi.

Böyle hepsini biliyorum içime doğuyor ne zaman toto oynasam 10 da 11 de kalıyorum bari ordada şans yüzüme gülse ya.

Neyse sıkıntı yapmaya gerek yok Şampiyon olacağız Allah'ın izniyle yalnız hakemler ve bizim rakip takımlarımız ölümüne oynuyacaktır.

Sana agir kardes tavsiyesi bu ruyalari gelip burda paylasma mactan once.

Çevrimiçi Necmi

Adam resmen biçmiş Oğuzhan'ı gözünün önünde

nesi biçmiş omuzu koyup ayağındaki topu alıyor.
kız gibi oynamasında omuzla düşmesin düşmeyip devam etmeye çalışsa penaltı bile olur pozisyon
bizim oyuncularda gram sert oynama yok o nedenle sert olduklarında faul oluyor. millet bak nasıl sert oynuyor
bir süre sonra sertliğe hakem bile alışıyor olur olmaz şeye faul çalmıyor.
dün fener oyunu çok germeye uğraştı bizim oyuncular yemedi buda onları iyice gerdi.
rakibin oyununa düşmezsen demekki rakibi bozabiliyormuşsun.
Bu takım acımasız olamıyor gol atma isteği yok takımda sanki gazozuna maç yapmaya çıkmışlar diyeceğimde
gazozunada oynasan kazanmak için çaba gösterirsin rezil bir fener var karşında pozisyon üretemiyorsun
yüklensen dağılacaklar ama biz ne yapıyoruz topu ilerde quaresmaya at oda dağlara taşlara orta yapsın
doksan akika bu şekilde sürüp gidiyor işte denk gelirde bir ortası kutuya düşerse o sırada kutuda oyuncumuz olursa
gol olacakta bizde maç kazanacağız.

Çevrimdışı 38life

Golde Fabriye faul yapıldı diye itiraz eden tek oyuncumuz Gökhan Gönül...

Çevrimdışı mylife1903

Golde Fabriye faul yapıldı diye itiraz eden tek oyuncumuz Gökhan Gönül...
Caner olsa o da itiraz ederdi.
Fbye olsa golu iptal ettirirdi herifler ki gerek kalmazdi yardimci bayrak cekerdi ya ofsayt verirdi ya da faulu verirdi.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 Hesabını Ruslar mı hackledi abey? Maziden alıntılar sezinliyorum tarzın değil.
Kendi kendimi seediyom bazen boyle, bu halilagic olayi patlayacakti zaten de fabri olayi supriz oldu
Fevzi demedim fabri dedim

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı abdusta

Bir tespit

Tüm medya haftalar önce Beşiktaşı şampiyon ilan ettiler verdiler gazı
verdiler gazı,
Dunku skora görede aynı medya ve aynı kişiler Beşiktaş çok havalandı
çok şımardı bu yüzden puan kayıplarına uğradı söylem ve yazılarına başladı
Gene aynı medya buna rağmen yüzde 80 Beşiktaş şampiyon olur iddiasıyla yeniden gaz vermeye başladı.

Takımdaşlar UYUMA,UYUTTURMA

Saygılar

Çevrimdışı Berat

Kendi kendimi seediyom bazen boyle, bu halilagic olayi patlayacakti zaten de fabri olayi supriz oldu
Fevzi demedim fabri dedim

Ayağının altından teğet geçti herhalde.

Çevrimdışı Zafer55

nesi biçmiş omuzu koyup ayağındaki topu alıyor.
kız gibi oynamasında omuzla düşmesin düşmeyip devam etmeye çalışsa penaltı bile olur pozisyon
bizim oyuncularda gram sert oynama yok o nedenle sert olduklarında faul oluyor. millet bak nasıl sert oynuyor
bir süre sonra sertliğe hakem bile alışıyor olur olmaz şeye faul çalmıyor.
dün fener oyunu çok germeye uğraştı bizim oyuncular yemedi buda onları iyice gerdi.
rakibin oyununa düşmezsen demekki rakibi bozabiliyormuşsun.
Bu takım acımasız olamıyor gol atma isteği yok takımda sanki gazozuna maç yapmaya çıkmışlar diyeceğimde
gazozunada oynasan kazanmak için çaba gösterirsin rezil bir fener var karşında pozisyon üretemiyorsun
yüklensen dağılacaklar ama biz ne yapıyoruz topu ilerde quaresmaya at oda dağlara taşlara orta yapsın
doksan akika bu şekilde sürüp gidiyor işte denk gelirde bir ortası kutuya düşerse o sırada kutuda oyuncumuz olursa
gol olacakta bizde maç kazanacağız.
Abi adam oğuzhanın arkasından koşarak geliyor.Hadi biçmedi diyelim omuzda koysa net faul o poziyon.Yan yana değiller önlü arkalılar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Yediğimiz tekrar tekrar izledim atınç niye izliyor? gökhan bile geriden gerelerek ufak boyuyla rövaşatayla uzaktırmaya çalışıyor atınç daha yakın ve ayağı uzun
bir rövaşata ile uzaklaştırabilir miydi diye hayal kuruyorum  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Yediğimiz tekrar tekrar izledim atınç niye izliyor? gökhan bile geriden gerelerek ufak boyuyla rövaşatayla uzaktırmaya çalışıyor atınç daha yakın ve ayağı uzun
bir rövaşata ile uzaklaştırabilir miydi diye hayal kuruyorum  :evillol:

Atınç'ın dünyada olan bitenden haberi var mı diye önce bir sormak lazım. Pozisyonda arkası dönük hey allahım.

Çevrimdışı 38life

Bursa macini aldigimiz an sampiyonuz.net
Kesinlikle. Kasımpaşadan korkuyor bazı arkadaşlar ama çok gereksiz. Vodafone Arenada hedefsiz Kasimpasayi şampiyonluk maçında yenemeyecek mıyız? Yok artık... Dün de yazdım Bursa maçı Şenol Hoca'nın ve kadrodaki futbolcuların kariyerlerinin en önemli maçıdır. Bu çok net. Hayatlarının maçıdır Bursa maçı.

Çevrimdışı mylife1903

Kesinlikle. Kasımpaşadan korkuyor bazı arkadaşlar ama çok gereksiz. Vodafone Arenada hedefsiz Kasimpasayi şampiyonluk maçında yenemeyecek mıyız? Yok artık... Dün de yazdım Bursa maçı Şenol Hoca'nın ve kadrodaki futbolcuların kariyerlerinin en önemli maçıdır. Bu çok net. Hayatlarının maçıdır Bursa maçı.
3 mac ustuste puan kaybetmememiz lazim

Çevrimdışı underworld

Cenk bizim değerimiz.Daha fazla yıpranmaması için 2 hafta dinlensin.
Ama kabus gibi bişey yazmışsın..Ne demek pektemek ve cenk!!! Ürperdim vallahi..  :)
Seneye Demba -Abu -Cenk olacak..
Yani olmalı.Pozitif düşünelim.Başkan mitrovici satar onun parayla Abunun bonservisi alır.Daha almadıysa eğer tabi

seneye veya ondan sonraki sene hiçbir zaman ba-abu- cenk bir arada olamaz

Çevrimdışı eski inönü

oyuncularımız silkelenmeye başlamış. Sosyal medyadan veriyorlar mesajları.

Çevrimdışı 38life

Herşey Nasri travmasıyla başladı... Kiev travması, Lyon travması,Başakşehir 18dk. Travması, fener travması... Böyle rahat geçeceğini gördüğümüz ve son dönemece kadar da öyle giden bir sezonda bu kadar travma nasıl yaşanır. Bu nasıl birşey gerçekten hayret ediyorum. Kumar oynadığım dönemde bi roulette oyununda ararda 14 kez kırmızı geldiğini görmüştüm. 400 lira civarı parayı bırakmıştım orda. Ondan sonra bıraktım zaten. Bu kadar travmanın ardarda yaşanması da böyle bir tesadüf oldu bizim için. Umarım tesadüf limiti eşiğe ulaşmıştır.

Çevrimdışı cursedofdragon

oyuncularımız silkelenmeye başlamış. Sosyal medyadan veriyorlar mesajları.

rakipleride silkelesinler :D

Etiketler: