Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175943 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Abi kapı komşusuna sorup haber vereyim. Sordum abi yokmuş öyle bi durum
Komsu kim, umit ozat mi?
Oysa adresi ozelden ver mektup gonderecem ona, denizlispor macina mahsuben

Çevrimdışı mylife1903

Ulan encok @cursedofdragon a uzuldum. Cocuk bugun ise baslayacakti, bir suru fbli vardir ortamda onlari dinleyecek simdi.

Insallah daha ilkgunden birine kafa koymaz

Çevrimdışı ekrembaser

Komsu kim, umit ozat mi?

Yok abi gençlerin sağ beki ahmet oğuz

Çevrimdışı Egos

Ulan encok @cursedofdragon a uzuldum. Cocuk bugun ise baslayacakti, bir suru fbli vardir ortamda onlari dinleyecek simdi.

Insallah daha ilkgunden birine kafa koymaz

belki bir sürü beşiktaşlı vardır, rakı masasını kurmuşlardır sabahtan. şimdi demleniyordur.

Çevrimdışı ekrembaser

Komsu kim, umit ozat mi?

Abi ümit Özat'ın sana nasıl bi b.k olduğunu anlatsammemlekete tatile bile gelmezsin

Çevrimdışı Sedat

@sporx
[ÖZEL] Ümit Özat: "Başakşehir, Beşiktaş'a 3, G.Saray'a 4 atınca şike olmuyor da, Başakşehir'in Gençlerbirliği'ni yenmesi mi anormal?
dünkü mesaja gelen tepkiler üzerine demiş el öpen abi
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı mylife1903

@sporx
[ÖZEL] Ümit Özat: "Başakşehir, Beşiktaş'a 3, G.Saray'a 4 atınca şike olmuyor da, Başakşehir'in Gençlerbirliği'ni yenmesi mi anormal?
dünkü mesaja gelen tepkiler üzerine demiş el öpen abi
Ulkenin %50si troll demistim azicik alkolluydum onu derken, orda biraz hatam olmus onu %70 diye duzeltelim lutfen

Çevrimdışı Librarius

Even nihayet pozsiyonu buldum. Firat Aydinus'un nasil bir karakter oldugunu gosteren net pozsiyonlardan biri. Pozisyon hemen onunde olmasina ragmen tetikciliginin geregini yerine getiriyor.

https://twitter.com/3vren/status/861493050752815104

Bizim yonetim hakemleri overek MHK'da ki cakallarin ekmegine yag surdu. Kendi elimizi kolumuzu bagladik, simdi de cikip konusmaya utaniyorlar. Abi hakemler aleyhine konusma eyvallah ama hakemleri ovmek bize mi kaldi. Bakin 2. yari basladigindan beri ince ince dograniyoruz. Guclu oldugumuz icin cogunun ustesinden geldik ama bu boyle gitmez.

Acik acik belirtelim. Aziz Yildirim hakem camiasinin ipini yine eline gecirmis. Bir kac kez Besiktas kollaniyor dedi ve istedigini aldi. Acik penaltilarimiz verilmiyor, Yukarida ki acik faulu veremiyor hakem, ofsayttan ve faullerle gol yiyoruz ama yonetimden cit yok. Afferin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Even nihayet pozsiyonu buldum. Firat Aydinus'un nasil bir karakter oldugunu gosteren net pozsiyonlardan biri. Pozisyon hemen onunde olmasina ragmen tetikciliginin geregini yerine getiriyor.

Bizim yonetim hakemleri overek MHK'da ki cakallarin ekmegine yag surdu. Kendi elimizi kolumuzu bagladik, simdi de cikip konusmaya utaniyorlar. Abi hakemler aleyhine konusma eyvallah ama hakemleri ovmek bize mi kaldi. Bakin 2. yari basladigindan beri ince ince dograniyoruz. Guclu oldugumuz icin cogunun ustesinden geldik ama bu boyle gitmez.

Acik acik belirtelim. Aziz Yildirim hakem camiasinin ipini yine eline gecirmis. Bir kac kez Besiktas kollaniyor dedi ve istedigini aldi. Acik penaltilarimiz verilmiyor, Yukarida ki acik faulu veremiyor hakem, ofsayttan ve faullerle gol yiyoruz ama yonetimden cit yok. Afferin.
He bu pozisyonu konusmjstuk bunun tekrari da yok iyimi, simdi mesela burda hasirt diye kirmizi verse nolur?

Çevrimdışı mellfred

Adam resmen biçmiş Oğuzhan'ı gözünün önünde

Çevrimdışı mylife1903

Yutupta falan yok mu bu macin 85. Dakikadan sonrasi bakalim sakin kafayla. Butun ikinci yari dusune faul verdi firatboy. Sonunda operasyonu yapti. Cal dudugu ver faulu iste be cocuk

Çevrimdışı Librarius

He bu pozisyonu konusmjstuk bunun tekrari da yok iyimi, simdi mesela burda hasirt diye kirmizi verse nolur?

Dun konusmustuk. Yahu adamin gozunun onunde oluyor. Boyle bir (Hakaret Yasak)₅ olur mu? Bu faulu veremiyorsan sen de oncelikle ahlak yok, sonra da yurek. Zaten ahlak olmayinca yurek olsa ne yazar olmasa ne yazar? Birde buna Besiktas'li deyip devsirdiler FB'ye. Bunun gibi simdi sirada Mete Kalkavan var.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Kuntz

https://twitter.com/evrenmanchester/status/861300511772901376

Cenk ciddi anlamda bu taraftar için kangrene dönüşmeye başladı. İsmail'in forvet versiyonu resmen.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk ciddi anlamda bu taraftar için kangrene dönüşmeye başladı. İsmail'in forvet versiyonu resmen.
Yok, kimse bi ismail olamaz. Ismail bir ozer hurmaci iki

Cenk gene iyi sut atan, gol atan bir oyuncu. Bir suru artisi var cocugun.

Çevrimdışı Kuntz

Yok, kimse bi ismail olamaz. Ismail bir ozer hurmaci iki

Cenk gene iyi sut atan, gol atan bir oyuncu. Bir suru artisi var cocugun.

İsmail'in de bir sürü ortası vardı  :evillol: Bırak abicim ya Cenk ısrarı ve bu adamın mevcut kadroda inatla oynatılması kanserimizin en önemli parçası oldu. Ha bu da bir totemdir. İsmail'e rağmen şampiyon olduk. Cenk'e rağmen de olacağız  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Kurtulamadik su halilagic sendromundan. Bakin burda yeni anmisim olayi, sonrada roportaji cikti halilagicin cevizcilerde...

Bos takim liyon, vodafone arenada kendi futbolumuzu oynar 5 cekeriz bunlara.

Bu halilagic olayini hatirlamistik burda, sonra herifin roportaji cikti malum sitede mactada hayaleti dadandi bize.

Hocanin tercihleri ve mac oncesi hazirlanisi tartisilmali ve rakip analizi de yanlis. Bir oyuncu degistiriyor 3-4 kisi o buraya o oraya o suraya bu surdan o tarafa. Takimin ustuyle basiyla oynanmaz.

Koy karijmanin yerine paflardan pirpir bir cocuk, cik standar ayni futbolunu oyna iste. Sag acik yok biz sol tarafta operasyon yapiyoruz, anlamsiz.

Zaten cok onemli bir mac degildi, 2-1 mactan once herkes kabul ederdi hatta sahada taliska, mitro, oguzhan, cenk falan yoktu 2-1 iyi sonuc oldu. Ha biz kendi oyunumuzu oynasak bunlara kendi evlerinde 3 atardik.

Vodafone arenada uc pas yapamaz bu liyon, delik desik ederiz kendi futbolumuzu oynarsak.

Ilk yari deleriz, ikinci yari deseriz

Kimseye kizmayin, gerek yok, hoca da gordu kendi hatalarini

Haaaa sindi zurnanin zort dedigi yere geliyoruz
Buyrun efendim, bu futbol olayi oyle atom parcalama falan degil iste, ne demisim

Marcelo konusunda ise aman dikkat diyorum kendisine, insallah bir sakarlik yapmaz. Bu sezon korkmuyorum, titriyorum yani, bu marceloda halilagic potansiyeli goruyorum. Cart diye ligin son derbisinde yapabilir sakarligini

Simdi haftaya penaltimiz verilmeyip gollerimiz ofsayt diye iptal edilip, ustune 90. Dakikada 3m ofsaytten golle yenilirsek kimse aglamasin burda

Çevrimiçi Necmi

Omer dedin aklima geldi @Necmi abi nerelerde acaba?
Mactan sonra kayboldu herhalde. Hic sesi cikmiyor. Sifresini unuttu herhalde 95te golu yiyince.
Burdayım :bandit:
Beşiktaş gol yedi diye ortadan kaybolmayız :bandit:
staddaydım kombine merkezi çok kalabalık sonrada
geldim işler yoğun bakamadım foruma

Çevrimiçi Necmi

Birazdan @Necmi abi ve @tuncaboylu gelip, gerekli aciklamalari yapar. Ben hala baskani bekliyom, mactan sonra konusacakti hakem icin. Penaltin verilmesin, ampul gibi faulden gol ye sonra suspus otur.
hadi leynnn
sürekli kılıf uydurup durmayın aptalca gol yedik işte
neden kıvırmaya uğraşıyoruz. goldeki suç fabrinin
ama esas suçlu hoca. Bana hiç kimse abou neden çıktı
cenk neden girdi açıklayamaz Tolgay iyiyken neden çıktı
açıklayamaz quaresma neden oyunda kaldı  bunuda açıklayamaz
stadda herkes quaresmaya küfrediyordu. Taraftar çok fazla dolmaya başladı
evet mücadele etti ama takıma resmen ihanet ediyor. Bir insan bu kadar galibiyetin önüne
geçemez. Takım takım olmaktan çıktı quaresmanın ego tatmin yeri oldu.
Şenol hocada cenkden gol kıralı çıkartma sevdasına şampiyonluğu verecek.
Genede şampiyon olacağız 4 maçı koyar geçeriz ama bunlara çözüm bulmak şart

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Dun konusmustuk. Yahu adamin gozunun onunde oluyor. Boyle bir (Hakaret Yasak)₅ olur mu? Bu faulu veremiyorsan sen de oncelikle ahlak yok, sonra da yurek. Zaten ahlak olmayinca yurek olsa ne yazar olmasa ne yazar? Birde buna Besiktas'li deyip devsirdiler FB'ye. Bunun gibi simdi sirada Mete Kalkavan var.
valla bizim önümüzde oldu bizde faul demedik pozisyona.bizim gördüğümüz
fabrinin yumruklaması gereken topu tutmaya kalkışması her şeyde hakeme bulaşmayın önce kendi oyuncunun
hatalarını görmen gerekiyor fabri kaç oldu yanlış çıkıp müdahale edemediği gibi birde kendi defans oyuncularımızı bozuyor.
fabri müdahale etmese marcelo o topu keserdi ama esas sıkıntı cenkin orta yapılmadan önce basması gerekirdi.
artık her kusuru hakeme giydirilmesi bıktırdı beni önce takımındaki sorunları gör onları düzelt böyle aptalca
hatalar yapıp sonra yapanları hakem deyip kurtarmayın hiç kimsenin eline mazeret vermeye gerek yok
maçın son dakikası dokuz kişi kalmış takıma atak yaptırıyorsan hiç ağlamayacaksın.

Çevrimdışı 38life

Fikstüre baktığımızda fener ve Başak maçlarındaki sıkıntılı demiyor muyduk zaten
7 puan farkı bu nedenle koymadık mı ? Bu konuda çok rahatım

Aynen öyle ama tabii ki Bursa maçını kazandığımızda bu durum anlamlı olacak. Oyüzden uyuyasım ve pazartesi uyanasım var. geçmiyor zaman.

Çevrimdışı arda

Son 4 Hafta kala 2 li Averajın Başakşehir de olması hiç iç açıcı bi durum değil
Düşündükçe Daha çok moralim bozuluyor.

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ferdi1903

enseyi karartmak yok arkadaslar seve seve sampiyon olcaz insallah

sosyal medyada takip ediyorumda senol hoca ve baskana acaip saldiranlar var

noluyor anlamadim noldu birden hepsi tukaka oldu?

Çevrimdışı cursedofdragon

Neden hep ben görüyorum bu maçlarda olucak şeyleri.

Lyon'u çekeceğimizi görürürüm.

Hapoel içime doğar yazarım.

Dünkü maçtada 85.ci dakikada 3-3 oluyordu skor rüyamda diye yazdım 90+4 te 1-1 oldu.

Yeminlen psikolojimi bozuyor bu olaylar maçın 85.ci dakikasından sonra acaba rüyam çıkacakmı diye bi an yerimde duramadım korktuğum başıma geldi.

Böyle hepsini biliyorum içime doğuyor ne zaman toto oynasam 10 da 11 de kalıyorum bari ordada şans yüzüme gülse ya.

Neyse sıkıntı yapmaya gerek yok Şampiyon olacağız Allah'ın izniyle yalnız hakemler ve bizim rakip takımlarımız ölümüne oynuyacaktır.

Etiketler: