Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178312 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu golü böyle son saniyede bizden başka bir takım yemez yemin ediyorum çıldırmamak elde değil, ulan maç bitmiş çık al şu topu marcelo ile hiç mi konuşmazsın fabri, böyle amatörlük olmaz gerçekten yazık.
Fabri ben cikiyorum birak diye bağırıyor Pozisyonu iyi izle Fabri cok rahat alacak topu marcelo mudahale etmese

Tamamen iletisim hatasindan kaynaklanan sanssizlik Golu bu.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Ben mi evhamlıyım, bu mesajda bir gariplik yok mu?
Bizim rövaşatayla atıpta verilmeyen golümüz oldu mu bu sene veya geçen sene?
Aklım Sow'un Antalya'ya attığı ve verilmeyen gole gitti.
Renkli siteye yazdığının aynısını buraya mı kopyaladın yanlışlıkla ne yaptın.

Yeni yeni gorunen hasereler var. Necmi abi icaplarina bakar artik.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kardeşim sen değil misin "tolga'yı kaleden çıkarttık fabri'yi koyduk" diyen? senin yüzünden yemedik mi bugün golü?

fabri iyiyken 11'e yerleştirenlerin başındaydın, hatalı golü yediğinde de bir zahmet hatanın büyüğü senin olsun.
Saçma sapan konuşuyorsun muhattap alamıyorum kusura bakma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ben mi evhamlıyım, bu mesajda bir gariplik yok mu?
Bizim rövaşatayla atıpta verilmeyen golümüz oldu mu bu sene veya geçen sene?
Aklım Sow'un Antalya'ya attığı ve verilmeyen gole gitti.
Renkli siteye yazdığının aynısını buraya mı kopyaladın yanlışlıkla ne yaptın.

Renkliyle bunun alakası ne ? ne mesaj vermeye calıstın? konu Dh'ye acılmıstı maç sonu acıklamaları sinirle izlemedim
konunu acıldıgı yer itibariyle dogru oldugunu sandım yanlış mıymış acıklama?
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Cunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diye

Yada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topu

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....

Suç sadece onlarda değil Yunus aktif 7 futbolcusuna 10 futbolcuyla baskı yapmayıp top kullanmasına izin veren veya fazlalık avantajını kullanıp top çevirerek zaman geçiremememize sebep olanlarda.

Çevrimdışı eaglekartal

bahanesi kalmadı işin.3 haftada 16 gol yiyen bursayı haftaya bi zahmet yenip gelecekler.en korktuğum maç olan kasımpaşa maçı belirleyecek bence işin rengini.şansımıza kasımpaşa bizle oynamadan 3 gü önce konya kupa maçı var.başakşehirde trabzona gitmeden fenerle kupada oynuyor.bi tek trabzon bi güzellik yaparsa yapar.onlardada bi düşüş var ama beline kuvvet trabzon diycez.ama iş hala bizde.bursayı geçip kasımpaşayı burda bi şekilde yenmemiz lazım.o stada onlatrı gömeceğiz artık.tesr takımlar ama şampiyon olacaksan yiyeceksin topu burdan 4de4le geçeceksin.sene sonuda bayağa kadro revizyonu olmalı yönetimde görüyordur inşallah takımın kırılganlığını

Çevrimdışı Gokhan-

Yeni yeni gorunen hasereler var. Necmi abi icaplarina bakar artik.

Adam ayan beyan pot kırmış, sileceğini düşünerek ekran görüntüsü aldım bakalım ne olacak sonu.

@Yunus Emre Dökmeci
Canım kardeşim bir plan yapta şu senin elemanı kaçıralım, sen seviyorsun kendisini beraber aynı evde mutlu mesut yaşarsınız yoksa kurtuluş yok.
Beşiktaş için yapalım bunu  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şimdi stadyum'da seyrediyorum dikkatlice sanki emenike fabri'ye faul yapıyor şimdi farkettim.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı underworld

fabri topu tutmak yerine yumruklasa ........
fabri sabah akşam yan top çalışmalı hemde rüyalarına girene kadar.

Çevrimdışı Egos

Saçma sapan konuşuyorsun muhattap alamıyorum kusura bakma.

alamayabilirsin, şart değil. kusura bakmam.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beşiktaşın menfaati için 4 hafta dişimizi sıkıp bazı şeyleri içimize atıcaz. Şampiyonluk sonrası bu akşamı unutmayalım yalnız. Kupayı kaldırdığımız günün ertesinde hakedenler hakettiği muameleyi görürler inşallah.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

İnstagramda talisca resmî hesabından orta parmaklı resmî paylaştı

Taslica'nun Besiktas formasiyla yaptigi bu hareketi tasvip edenin suratina tukureyim.  :iangry:

Çevrimdışı Gokhan-

Renkliyle bunun alakası ne ? ne mesaj vermeye calıstın? konu Dh'ye acılmıstı maç sonu acıklamaları sinirle izlemedim
konunu acıldıgı yer itibariyle dogru oldugunu sandım yanlış mıymış acıklama?

O zaman lafta kopyaladığın mesajı bir kontrol et göndermeden önce, "Sanki roveşata ile atınca veriyorlar mı" demek ne demek?
Sow attı ona benzer bir golü ve onun golü verilmedi, ve bu Sow hangi takımın futbolcusu Fb'nin, sen Beşiktaş'lısın ama böyle bir şey yazmışsın.
Ne düşünmem lazım burada sorması ayıp?

Çevrimdışı cursedofdragon

resim paylaşıyoruz niye onaylamıyorsunuz modlar ?

Zaten sinirimiz bozuk ceza veriyorsunuz mesajı onaylamıyorsunuz.

Çevrimdışı underworld

Beyler burda birbirimizi dövelim ama dışarıya karşı kötü hava vermeyelim.
her beraber kenetlenecez sezon sonu şampiyon olup transfer sezonu ortalığı yangın yerine çevirecez.

Çevrimdışı Gokhan-

Taslica'nun Besiktas formasiyla yaptigi bu hareketi tasvip edenin suratina tukureyim.  :iangry:

Ayı'ya müstehak ona bir şey diyemem, biz de üzerimizde forma varken küfür ediyoruz o kadar hassas olmaya gerek yok.
Esas sıkıntı bu hareket ceza'ya sebebiyet verebilir, nasıl ki Melo tweet rt'lemekten ceza aldı, bu da alabilir.
Çok değişik topçularımız var, penaltı pozisyonunda tek bir itiraz yok, halbuki 5-6 futbolcu hakeme yüklense çıkartırız oradan penaltıyı ama neredeee.

Çevrimdışı Egos

Beşiktaşın menfaati için 4 hafta dişimizi sıkıp bazı şeyleri içimize atıcaz. Şampiyonluk sonrası bu akşamı unutmayalım yalnız. Kupayı kaldırdığımız günün ertesinde hakedenler hakettiği muameleyi görürler inşallah.

ağabey dişimizi sıkmasak da olur, biraz daha itidalli olsak kâfi. hepimizin söylemek istedikleri var, fakat ipin ucu kaçıyor.

Çevrimiçi hasankale

Taliscaya en az 3 mac ceza gelir.Butun terslikler ust uste gelmeye basladi bu isin sonu iyi degil.

Çevrimdışı Berat

@cursedofdragon İnsanlar yolda şu an, bir de insanlar hep boş durmuyor sakin ol. Onaylıyoruz sırasıyla.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yalnız şu taraftara laf sokma, sorumluluğa ortak etme işleri gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Bir hata listesi yapacaksak taraftar orda ilk 10' a girmez. Verilecek destek maksimumda verilmiştir. Ha illaki suçlamak isteniyorsa suçu haketmeyen insanlara fazla değer vermesidir.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beyler burda birbirimizi dövelim ama dışarıya karşı kötü hava vermeyelim.
her beraber kenetlenecez sezon sonu şampiyon olup transfer sezonu ortalığı yangın yerine çevirecez.
Aynen öyle hep dışarı kötü hava veriyoruz ondan kaybediyoruz aslında kenetlenelim de transfer sezonu pek birşey bekleme derim çünkü malum finansal olaylar kadro korunup bir kaç takviye yapılır

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Cunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diye

Yada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topu

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....

İletişimsizlik var orası ayrı da Yunus direk kaleci hatası pozisyon orada çıkmayı  gerektiren hiçbir durum yok ceza sahasında kalabalık olan biziz ve Marcelo avantajlı durumda Marcelo nun müdahalesinden sonra kendi alanında çıkıp almalıydı topu... orada çıkıp kafalarının üstünden alıp topu yere kapanıp alkışı almayı ve maçı bitirmeyi düşündü ama bizi bitirdi maalesef...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ayı'ya müstehak ona bir şey diyemem, biz de üzerimizde forma varken küfür ediyoruz o kadar hassas olmaya gerek yok.
Esas sıkıntı bu hareket ceza'ya sebebiyet verebilir, nasıl ki Melo tweet rt'lemekten ceza aldı, bu da alabilir.
Çok değişik topçularımız var, penaltı pozisyonunda tek bir itiraz yok, halbuki 5-6 futbolcu hakeme yüklense çıkartırız oradan penaltıyı ama neredeee.

Besiktas'in futbolcusuyla, taraftari ayni sepete koyamazsin. Talisca milyonlarca Besiktasli'yi temsil ederken, zibidi bir Besiktasli'nin yaptigi hareket sadece kendine aittir.

Ben hassas davranmiyorum, bu hareket bastan sona Besiktas'a, spora, milyonlarca insana ters. O ayi Volkan her ne yaparsa yapsin, Talisca'ya bu hareketi nasil yapabiliyor aklim almiyor.

Penalti pozisyonu ve takimin tepkisiz kalmasinda haklisin. Takimin kimyasinda sezon basindan beri bir bozukluk var. Ben bu bozuklugu Quaresma olarak adlandiriyorum. Adam takima negatif bir enerji yayiyor. Ben bunu goruyorum. Senol hoca niye birsey yapmiyor anlamiyorum.

Çevrimdışı Gokhan-

Yalnız şu taraftara laf sokma, sorumluluğa ortak etme işleri gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Bir hata listesi yapacaksak taraftar orda ilk 10' a girmez. Verilecek destek maksimumda verilmiştir. Ha illaki suçlamak isteniyorsa suçu haketmeyen insanlara fazla değer vermesidir.

Hee arkalarında duruyoruz, destek veriyoruz bir şey diyemem.
Ama Tolga'yı linç etti bu taraftar, ölmüş anasına kadar sövdüler, ıslıkladılar ama bunlar Fabri'ye yapılmadı yapılsın anlamı da çıkmasın.
Kimse kusura bakmasın ama bu iki yüzlülüktür.

Bir diğer konu, şu deplasmanı kim doldursa sazı eline alıp öttürüyor, şov yapıyorlar tribünde artık şuna bir çözüm bulunsun.
Yönetim mi yapar sözü geçen sıkıntıyı gören tribün liderlerimi yapar bilemiyorum.
Ya deplase tribünü 2'ye bölünsün altlı-üstlü, ya bağıracak kitle yeni açıkta toplansın.

Quaresma korner kullanırken görmüşsünüzdür, herkesin elinde telefon, taraftar değil foto muhabiri olmuş millet.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İletişimsizlik var orası ayrı da Yunus direk kaleci hatası pozisyon orada çıkmayı  gerektiren hiçbir durum yok ceza sahasında kalabalık olan biziz ve Marcelo avantajlı durumda Marcelo nun müdahalesinden sonra kendi alanında çıkıp almalıydı topu... orada çıkıp kafalarının üstünden alıp topu yere kapanıp alkışı almayı ve maçı bitirmeyi düşündü ama bizi bitirdi maalesef...
Lyon maçının etkileri bunlar . Fabri'nin kafası Lyon maçında takılı kalmış ve taraftara kendini affettirmek için ekstra işler yapmaya gayret ediyor. Fabri yaptığı hatalardan ders alan bir kaleci . Kendine gerekli dersleri çıkaracaktır.

Etiketler: