Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178482 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Turkiye gercegi ismail 7 sene bizde oynuyor, yok efenim buyuk yetenek falan
Gavur geliyor 45 dakika tahammul edemiyor

Bu herife senelerce sabrettik.

Cikmasa iyiydi farka giderdik, dik cikartti ismaeli bir puani aldi

Çevrimdışı Librarius

yediğimiz gol tamamen taraftarın eseri.

stattakiler ve buradakiler hepimiz yediğimiz golde pay sahibiyiz.

hoca değişiklik yapmasaydı, cenk bassaydı, fabri çıkmasaydı, marcelo düzgün vursaydı hepsi hikâye.

yaptığınız eleştirileri okuyorum, berbat bir hocası olan, berbat bir forveti olan, berbat bir kalecisi olan; bunu da ben ekleyeyim berbat bir taraftarı olan takım nasıl şampiyon olsun?

burada yazılanları okuyunca başakşehir'in taraftarsız olmasının ne kadar büyük şans olduğunu anlıyorum. bizim gibi 10 tane adamı başakşehir'e taraftar yapalım, önümüzdeki dört hafta en az 20 gol yerler.

aboubakar oynarken de küfrediyordunuz, cenk'e de küfrediyorsunuz, aranızda hatırlamayanlar vardır belki: demba ba'ya da küfrediyordunuz 2014-2015 sezonun son haftalarında.

tolga'ya da küfrettiniz, günay'a da, boyko'ya da, şimdi de fabri'de sıra.

buralarda bilic'e de sövülüyor, zamanı daha gelmedi ama gelince şenol güneş'e de sövülecek, hepimiz biliyoruz.

biraz geç olacak, ama kabullenin: teknik direktörümüz şenol güneş, kalecimiz fabri, forvetimiz cenk.

saydığım kişiler belki futbolu sizin kadar bilmiyor olabilirler, ama fena insan değiller; tabii ki beşiktaş'tan büyük olmadıklarını biliyorum, yetersizlerse günü gelince giderler; ama eğer bu sezon şampiyonluğu kaybedeceksek bu ne şenol güneş'in hatalarından, ne fabrinin yaptıklarından, ne de cenk'in formsuzluğundan olacak.

ben bu seneki her kaybı taraftara yazıyorum, hatta şampiyon olsak bile beşiktaş taraftarı aralarındaki şımarıkları, şampiyonluk budalalarını budamadıkça benim gözümde en büyük kaybedendir, bu kadar yüzsüz insana 3 değil 300 yıldız bile yetmez.

renkli renkli diye sayıkladığımız ne kadar aptal varsa onların zamanında yaptığı esprileri yapıp güldükleri şeylere gülüyoruz, takımınızı onlar gibi eleştiriyoruz.

4 hafta var önümüzde, istediğiniz kişiyi gönderin takımdan, istediğinizi alın; istediğiniz kişiye sene sonuna kadar güler yüz gösterip lig bitince tekmeyi basın; kısaca şanlı beşiktaş taraftarına ne yakışıyorsa onu yapın. ben şahsen gelinen bu noktadan sonra şampiyon olsak bile sevinmem, nasıl olsa şampiyonluk yolunda herkese sövecek kadar beşiktaş'ta hak sahibi olan arkadaşlarımızdan biri benim yerime sevinir.

O kadar uzun boylu degil... Taraftari suclaman tam bir aymazlik. Milyon dolarlari alan oyuncular 9 kisi kalmis rakibinden gol yemeyecek. Hem sagligimdan olacagim, hem para verecegim ama takimin aymazligina, ciddiyetsizligine laf soyleme hakkim olmayacak.

Bu takim yine sampiyon olur. Fakat bunun icin bazi olmazsa olmazlar var. Bunlar yerine getirilmezse sampiyonluk gider. Acik ve net.

1. Cenk Tosun sezonun geri kalan maclarinda artik dusunulmemeli. Aboubakar ve Ba varken onun oyuna alinmasi bundan sonra takimi sabote etmekle es anlamlidir. Beyimiz gol krali olacak diye goz gore gore sampiyonluktan uzaklasiyoruz.

2. Quaresma 90 dakika oyunda tutulmamalidir. Bu arkadasin takima birseyler kattigini dusunmuyorum. Iceri katettigi her pozisyonumuzu lakayt bir sekilde hic ediyor.  Bugun Aboubakar ofsaytta ve Quaresma'ya ortalama diye isaret ediyor ama bizimkisi yine ortaliyor. Talisca topu kapti, kontraya cikiyoruz. Topu buna atti, bu arkadas iki kisiyle basbasa ama bosa kacan Gokhan ve Talisca'ya pas atmak yerine sacma sapan calimlara giriserek topu kaybetti. Bakin bu luks Messi'de ve Ronaldo'da yok.

Elestirmeyin demek kusura bakmayin ama con anlamsiz bir tavsiye. Herkes aklini basina alacak. Bu kadar kolay giden bir sezonu ancak Besiktas ve Senol Gunes bu kadar zora sokabilirdi.

Futbolcularin artik kendilerine ceki duzen vermeleri sart. Oyle laylay lom yurumez bu isler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gokhan-

Açıklamalar doğruysa gerçekten üzüldüm

Şenol Güneş: "Hakem 3 dakika uzatma verse o gol olmayacaktı, 4 dakika uzatma verdi."

Şenol Güneş: "Fenerbahçe son dakikalarda gol atıyormuş. Böyle gol olmazki. Baskı yaparsın boğarsın tamam." napalım rövaşatadan mı atalım atınca da saymıyor hakemler

Şenol Güneş: "Bu ülkede saldırı yapanlar, vuranlar ceza almıyor da Talisca'nın hareketinden bir şey çıkarmaya çalışıyorlar."

Ben mi evhamlıyım, bu mesajda bir gariplik yok mu?
Bizim rövaşatayla atıpta verilmeyen golümüz oldu mu bu sene veya geçen sene?
Aklım Sow'un Antalya'ya attığı ve verilmeyen gole gitti.
Renkli siteye yazdığının aynısını buraya mı kopyaladın yanlışlıkla ne yaptın.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Turkiye gercegi ismail 7 sene bizde oynuyor, yok efenim buyuk yetenek falan
Gavur geliyor 45 dakika tahammul edemiyor

Bu herife senelerce sabrettik.

Cikmasa iyiydi farka giderdik, dik cikartti ismaeli bir puani aldi

Valla kusura bakmada puani dik mik almadı biz verdik. Aadamlar küme düşmesi nerdeyse kesinleşmiş Adana kadar bile top oynayamadılar.

Çevrimdışı Librarius

Bir sey daha... Bugun Talisca bile cok sorumlu oynadi. Bir pozisyonda sut atabilecekken Babel musait diye ona birakti topu. Fakat Quaresma hele hele ondeysek oyun disiplininden uzak kaliyor kendi showunu yapiyor. Mac ozetlerini izleyin ne kadar pozisyonu hic ettigini gorursunuz. Adam ortasahadan sut denemis. 2 pozsiyon var ki sut yerine pas cikarsa %100 golle sonuclanirmis. Simdi gelinde bu arkadasi elestirmeyin. Bize de yazik. Gunumuz hatta haftamiz mahfoldu.

Çevrimdışı Egos

Bütün taraftarlar olarak Hocayı Cenk'i oyuna aldığı için kendi adımıza suçlu olmalıyız veya 9 kişi kalan takıma karşı baskı yapmadığımız için yine taraftar olarak suçlu biziz. Herşeyin suçlusu taraftar zaten..

kardeşim sen değil misin "tolga'yı kaleden çıkarttık fabri'yi koyduk" diyen? senin yüzünden yemedik mi bugün golü?

fabri iyiyken 11'e yerleştirenlerin başındaydın, hatalı golü yediğinde de bir zahmet hatanın büyüğü senin olsun.

Çevrimdışı 38life

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆

Hoşgeldin. Kalan haftalarda formsuz ve zayıf rakiplerle oyanayacağız. Oyüzden yaşanan bu bütün dramlara rağmen hala şampiyonluğun net favorisiyiz. Ama problem son dakikada o golü yemek değil bence, futbol bu, herşey olabilir birisinin ayağı kayar kaptırırsın gol olur, herşey mümkün. Asıl problem neden 2-0 yapamadığımız. Bu sezon kaçıncı bu? Hiç mi ders almayacağız? Rakip tel tel dökülüyor neden 2'yi atmıyoruz?

Çevrimdışı Librarius

Bütün taraftarlar olarak Hocayı Cenk'i oyuna aldığı için kendi adımıza suçlu olmalıyız veya 9 kişi kalan takıma karşı baskı yapmadığımız için yine taraftar olarak suçlu biziz. Herşeyin suçlusu taraftar zaten..

Bu mantik baya iyiymis. Taraftara kurban olsunlar. Kendilerine ceki duzen verecekler kardesim baska yolu yok. El bebek gul bebek yurumuyor demekki.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Talisca orta parmagi gostermis. Bu kacinci hainlik arkadas. Hakem gorse 28. dk da 10 kisi kalacakmisiz. Kesin yan hekem gormustur ama macin kontrolunu kaybetmemek icin sesini cikarmadi.

Sonra burda bu hainleri sovdugumuzde, siz ne bicim Besiktaslisiniz oluyor. KUpa macinda Tosic hainlik yapti, bu mactada Talisca yapti ama hakem gormedi. Burasi babanizin ciftligi mi, sen o formayla nasil boyle bir terbiseyesizlik yaparsin. Bu adama en az 2 mac ceza gelecek gozlemci raporuna yazmissa. Niye bu hainlikler hep Besiktas'a yapiliyor.  :s20: 

Çevrimdışı 38life

"Şampiyonluğun tadının kaçması" olayını çok saçma buluyorum bu arada. Hele o bizi şampiyon yapan bitiş düdüğü bi çalınsın ozaman nasıl herkes çocuklar gibi havaya zıplıyor. Şampiyonluğun tadı falan kaçmaz. Benim asıl sıkıntım önümüzdeki sezon...

Çevrimdışı underworld

Hocaya kızanlar adil olsunlar diğerlerine de tepki görsünler

Çevrimdışı Egos

O kadar uzun boylu degil... Taraftari suclaman tam bir aymazlik. Milyon dolarlari alan oyuncular 9 kisi kalmis rakibinden gol yemeyecek. Hem sagligimdan olacagim, hem para verecegim ama takimin aymazligina, ciddiyetsizligine laf soyleme hakkim olmayacak.

Bu takim yine sampiyon olur. Fakat bunun icin bazi olmazsa olmazlar var. Bunlar yerine getirilmezse sampiyonluk gider. Acik ve net.

1. Cenk Tosun sezonun geri kalan maclarinda artik dusunulmemeli. Aboubakar ve Ba varken onun oyuna alinmasi bundan sonra takimi sabote etmekle es anlamlidir. Beyimiz gol krali olacak diye goz gore gore sampiyonluktan uzaklasiyoruz.

2. Quaresma 90 dakika oyunda tutulmamalidir. Bu arkadasin takima birseyler kattigini dusunmuyorum. Iceri katettigi her pozisyonumuzu lakayt bir sekilde hic ediyor.  Bugun Aboubakar ofsaytta ve Quaresma'ya ortalama diye isaret ediyor ama bizimkisi yine ortaliyor. Talisca topu kapti, kontraya cikiyoruz. Topu buna atti, bu arkadas iki kisiyle basbasa ama bosa kacan Gokhan ve Talisca'ya pas atmak yerine sacma sapan calimlara giriserek topu kaybetti. Bakin bu luks Messi'de ve Ronaldo'da yok.

Elestirmeyin demek kusura bakmayin ama con anlamsiz bir tavsiye. Herkes aklini basina alacak. Bu kadar kolay giden bir sezonu ancak Besiktas ve Senol Gunes bu kadar zora sokabilirdi.

Futbolcularin artik kendilerine ceki duzen vermeleri sart. Oyle laylay lom yurumez bu isler.

nerede "eleştirmeyin" yazdığımı da göster, her söylediğini kabul edeyim; asıl aymazlık alıntı yaptığı mesaja değil, aklından uydurduğu bir kurguya cevap vermek.

Çevrimdışı fani madida

2. yarı o kadar salakça oynadık ki abuk sabuk bi gol yiyeceğimiz belliydi. şenol hocaya geldiği günden bugüne tek eleştiri yapmadım ama yeter artık. son 1 ayda yaşadıklarımız tamamen onun ve fabri'nin yüzünden.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Doğukan E.

Talisca orta parmagi gostermis. Bu kacinci hainlik arkadas. Hakem gorse 28. dk da 10 kisi kalacakmisiz. Kesin yan hekem gormustur ama macin kontrolunu kaybetmemek icin sesini cikarmadi.

Sonra burda bu hainleri sovdugumuzde, siz ne bicim Besiktaslisiniz oluyor. KUpa macinda Tosic hainlik yapti, bu mactada Talisca yapti ama hakem gormedi. Burasi babanizin ciftligi mi, sen o formayla nasil boyle bir terbiseyesizlik yaparsin. Bu adama en az 2 mac ceza gelecek gozlemci raporuna yazmissa. Niye bu hainlikler hep Besiktas'a yapiliyor.  :s20:
İnstagramda talisca resmî hesabından orta parmaklı resmî paylaştı

Çevrimdışı 38life

O yüzden çağrılmadıklarını sanmıyorum.. yeni açık üst ve kapalı üst de dahil olmak üzere bizim yeni stad seyircisinin şok durumlarda organize şekilde herhangi bir tezahüratı yapabilme kapasitesi yok gibi birşey .. koca maç öndesin rakip 9 kişiyken bile onlar bağırıyor sen bütün maç yokları oynuyorsun

Ben yeni açık üstte set'in alt tarafındayım. Herhangi bir girişim olmadı. Yani organize olamamak gibi bir durum yok. Kimse takımı çağırma girişiminde bulmadı.

Çevrimdışı mellfred

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4
Nerdesin sen be olum ( teşbihtir )

Çevrimdışı Librarius

fabri önce uefa'dan şimdi de ligden etti.sene başı beğenilmeyen adam ne hikmetse baş tacı edildi ama gerçekler tokat gibi yüzümüze vurdu.

Şenol Güneş Boyko,Aras,Tolgay,Gökhan İnler gibi isimleri yerken kendini yedi bitirdi.Sene sonu milli takıma veya trabzona gider.

Bu renkli kardesimiz rol yapmak istemis ama basaramamis. Ya loserbahcelidir veya fetosarayli bir kardesimiz. Neyse Necmi abiler hasere ilaci doker bunun ustune.  :D

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bu golü böyle son saniyede bizden başka bir takım yemez yemin ediyorum çıldırmamak elde değil, ulan maç bitmiş çık al şu topu marcelo ile hiç mi konuşmazsın fabri, böyle amatörlük olmaz gerçekten yazık.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimiçi Kapkarakartal

Burda taraftarı günah keçisi ilan edenlere gülüyorum hangi takım taraftarı takımına bukadar destek olmuş, hangi takım taraftarı takımına bukadar sabır etmiş (Feda'dan bu yana), Hangi takım taraftarı elenirken bile takımını çağırıp alkışlayıp morallendirmiş, hangi takım taraftarı oyuncularını bukadar yüreğine basmış, milletin kendi sahasındaki seyircisi kadar bizim deplasmana seyircimiz gidiyor (Stadımız yokken her maç deplasmanda oynarken bile şuanki renklilerden daha çok seyircimiz vardı.). Bunlar suçsa ben suçluyum asın beni..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir sey daha... Bugun Talisca bile cok sorumlu oynadi. Bir pozisyonda sut atabilecekken Babel musait diye ona birakti topu. Fakat Quaresma hele hele ondeysek oyun disiplininden uzak kaliyor kendi showunu yapiyor. Mac ozetlerini izleyin ne kadar pozisyonu hic ettigini gorursunuz. Adam ortasahadan sut denemis. 2 pozsiyon var ki sut yerine pas cikarsa %100 golle sonuclanirmis. Simdi gelinde bu arkadasi elestirmeyin. Bize de yazik. Gunumuz hatta haftamiz mahfoldu.
Sezon sonuna kadar bir şeylere tahammül edeceğiz . Quaresma her zaman böyleydi. Yanlışı en başta yaptık sezon başı oyunu onun üzerinden kurarak ve aşırı özgürlük sunarak. Hamle oyuncusu olarak ele alırsın , aşırı özgürlük tanımazsın,  sorumluklarını neleri yapıp neleri yapmaması gerektiğini kalın çizgilerle anlatırsın . Uymadığı zaman daha fazla yedek bırakır gerekli mesajı verirsin . Bu şekilde yaklaşırsan Quaresma'ya fayda sağlayabilirsin . Aşırı özgürlük verip oyunu da üzerine kurmaya çalışırsan bunun da bir bedeli olacaktır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Cunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diye

Yada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topu

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

Canımız sağ olsun fark iki şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kamuflaj

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Cunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diye

Yada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topu

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....

İletişimsizlik olsa ne olacak adamın vurduğu top kendi kalesine gidiyor.Yıllardır kaleci ve defansı düzeltemedik.

Çevrimdışı ozankarakoc

Aynı durumda biz olsak kadıköy de 9 kişi maçta 1-0 olsa o uzatma da 4 dk boyunca fener bize top göstermezdi. 1 sn bile topa sahip olamazdık.

İşte bu doğru.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: