Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Bu maç özelinde Q7 yi atakları en azından sonlandırması anlamında beğendim. Şenol Güneş skoru korumaya çalışması dışında bir hatası bana göre yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Cenk özellikle yediğimiz golde orta yapan oyuncuya baskı yapmadığı için çok hatalı onun dışında doğru bir değişikti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Aboubakar sahadayken Besiktas'in topla blusma sayisi %66 artiyormus. Cenk'le oynayinca bu sali oldukca dusuyormus. Senol hocamiz bunu farkedemedi gitti. Abou cikti Skertel ve Kjaer rahatladi. Bravo Senol hocama.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Akillanmamiz için sürekli uyarı babında işaretler geliyor. Sürekli hemde... Ama ben akillanacagimiza zerre kadar inanmıyorum. 1-0'a devam... Bu sene birsuru 1-0 kazandığımız ve 1-0 götürüp puan kaybettiğimiz maç var. Utanç verici. Böyle bir büyük takım olamaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu takımın geçen seneden iyi oldugunu iddaa eden de futbol filan izlemesin bence, curling tavsiye ederim su polosu olabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Basmıyoruz çünkü Cenk diye süper zeka bir oyuncumuz var. Maçın son pozisyonu. Adamların  yapacağı tek şey içeri top şişirmek ve buna izin veriyoruz. Niye? Çünkü Cenk'in götü o kadar büyüdü ki kaldıramıyor... Arkadaşları uyarıyor yine de eli belinde...

Fabri, imkanı yok bu gollerden bir daha yemez diyemiyorum. Bitirdi bizi.

Çevrimdışı mrred

Bu takım hücum anlamında geçen seneden daha potansiyelli zira kanat bekleri ve 10 numara pozisyonunda daha yetenekli oyunculara sahip ve fakat defans anlamında daha kötü.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Bu maç özelinde Q7 yi atakları en azından sonlandırması anlamında beğendim. Şenol Güneş skoru korumaya çalışması dışında bir hatası bana göre yok.
O hata puan kaybının sebebi zaten. Başka hataya mı gerek var ?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Kızmayalım hocaya, ısıran, basan, rakibi boğan, burunlarından getiren Bakar'ı çıkarıp, an gelip yatan varlığı yokluğu belli olmayan Cenk'i soktuğu için alkışlayalım. Çünkü bunu düşünmek yaratıcılık ister. Her babayiğidin harcı değildir.

Rakip yenilgiyi kabullenmişken, gereksiz sertlikle kızarmaya başlamışken, başları öne eğilmişken maç bitse de gitsek havasına bürünmüşken, Gökhan İnler hamlesi gibi yaratıcı bir hamle yaptığı için yine hocayı tebrik edelim. Çünkü 11 kişilik rakibe top göstermeyen takım 9 kişilik takıma karşı topu ayağında tutamazdı hoca bunu da gördü ve anında çözdü Verne'de bu kadar hayal gücü yoktu. Hoca'nın bu kurgusal başarıları alkışlanmalı.

Çevrimdışı 38life

Şu takımın geçen seneden iyi oldugunu iddaa eden de futbol filan izlemesin bence, curling tavsiye ederim su polosu olabilir..
Böyle birşey söyleyen var mı ki?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu takım hücum anlamında geçen seneden daha potansiyelli zira kanat bekleri ve 10 numara pozisyonunda daha yetenekli oyunculara sahip ve fakat defans anlamında daha kötü.
Besiktas maçlarını izledigine emin misin:)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Volkan'a bak ya neymiş Talisca ceza almalıymış bana el hareketi yaptı.ulan .... ayısı ettiğin küfürlü 70 milyon gördü hala utanmadan konuşuyorsun  birde tehdit ediyor dışarda karşılaşırsak fln.emre abine çekmişsin su katılmamış çocukları.biz üZerimize düşeni yaptık diyor.ulan herşeyi geçtim şu kansızları konuşturuyorsunuz ona yanıyorum.yazıklar olsun!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mrred

Ya arkadaşlar tek kale maç oynadık ama defansı beceremedik gereksiz fenerbahçe hırsı gözünüzü kör etmesin sakin olun . Bu oyuncular ve bu hocayla şampiyonluk gelecek ya da gelmicek başka bir şansımız mı var duygularınıza hakim olarak eleştiri yapalım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Sampiyonluk icin endisem yok. Ne yani? Koca Besiktas bursa-pasa-antep-osmanli'ya karsi seri mi yapamayacak?

Benim zoruma giden bu formayi hak etmeyen oyuncular ile. Yetenekli olmayabilirsin, seni kulup almis olabilir. Herkesin saygisi olur cok calisirsan, Veli Kavlak gibi. Ama bu takimda yetenekli olmayip tembel olani mi dersin, veya yetenekli olup laubali olani mi dersin. Ikisindende var, ve bunlardan kesinlikle kurtulmaliyiz.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

başak fb maçı kimse iyi oyun beklemiyordu ki zaten istediğimizi alacaktık min 1 er puan yetecekti. ne iyi oyun oynadık ne de istediğmizi alabildik 2 maçta dağıldı takım lyon maçı ile başlayan bir sıkıntı var dikkatimi çeken sürekli oyuncular birbirlerini fırçalamaya başladı bazıları çok gereksiz hem de bizi ayakta tutan kolej havası kalkarsa 1-2 mevki dışında çok da kötü olmasa da kadro neredeyse yarısı bombacı diğer yarısı da 1 maç var 1 maç yok olduğundan ve 0 adet olan büyük oyuncu eksikliği sebebiyle başakşehir den zayıf kalıyoruz ve sadece adı kalan 9 kişi kalmış zavallı fb ye karşı bile kendi evimizde kazanamıyoruz...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AmaralGürses

cenk ve q7'ye artık tahammül edemesem de şampiyon olana kadar dişimizi sıkacağız ve mutlu sondan sonra ikisini de DERHAL yollayacağız.

not: fener tribünlerine helal olsun çok iyiydiler. Vodafone arena endüstriyel futbolun kalesi olduğunu bir kez daha gösterdi. Tek başına diğer 3 rakibin toplamından fazla para basıyoruz ama karşılığında 9 kişi kalmış 1-0 geride olan takımın taraftarı gümbür gümbür inletiyor stadımızı. yıllarca tribünde kazanıp sahada kaybeden biz olduk şimdi fenerbahce aynısını yasıyor. içim bir hoş oldu.

Çevrimdışı mrred

Besiktas maçlarını izledigine emin misin:)
Sosanın taliscadan daha yetenekli olduğunu iddia ediyor musun ?
Sosa daha takım oyuncusu ve defansa katkısı daha fazlaydı ama talisca ondan gole yakınlık anlamında bir kaç gömlek üstün
The great gig in the sky

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Büyük maclar da hep oyun bizdeyken skor bizdeyken defans yaptıran şenol hoca seni de unutmayacağım hiçbir zaman
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Skrtel kirmizi gormus
Tek stoperleri var oyunda
O da gidip rahatca ceza alanina doldurabiliyor topu
Bu arada rakip 9 kisi
Hani oylesine doldurulmus bir top
Gol filan beklentisi de yok
Ama bizimkiler hayali gercege cevirdi
Bravo cocuklar
Bir turlu fisi cekemediginiz icin ve
Olayi buralara kadar getirdiginiz icin tebrikler

Hayir yine sampiyon oluruz da ne geregi vardi
iki hafta sonra ilan etseydik mis gibi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

Bir Şenol iki Şenol üç Şenol dört fabri
Tanrı sizi kahretmesin

Çevrimdışı mrred

Yediğimiz golde önce cenk daha sonra fabrinin hatası var. Ama savunma hücumdan başlıyorsa eğer hatanın büyüğü bence cenkte
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Takım maç sonunda uzunca süre sahada kaldı , bazı futbolcular orta yuvarlağa gelip tribünler çağırsın diye. Bekledi uzun süre. Fakat tribün takımı çağırmadı. Mesajı alması gerekenler umarım almıştır.

Haftaya bu takımın hocası ve oyuncuları kariyerlerinin en önemli maçına çıktıklarının farkında olsunlar. Bursa maçı hayatlarının maçı. Bunu umarım hepsi farkeder. Aksi taktirde hiçbiri desteği falan hak etmiyor demektir. Yeter bu taraftara yaşattığınız dram!

Çevrimdışı kamuflaj

Hoca,Fabri,Marcelo,Tosiç,Atınç,Necip,Cenk,Q7 iyi dayanmışız.

Çevrimdışı atalay

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆   
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 22:01:09 atalay ]

Etiketler: