Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178432 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

u-21 takımımız fb'yi 2-1 yenmiş.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimiçi Kapkarakartal

Stat maça hazır sizde hazırmısınız !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

Bugün bu hesap kapanacak o kadar!Vurduğun gol olsun Beşiktaş'ım!!!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Hazırım heyecan var.

Heyecan olsun heyacansız olmaz stres olmasın çünkü tek sonuç var Bam Bam Bam...  :steamed:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Merak ettim baktım  :D,   Forumda toplam üye sayımız, "3606 Üye" ama forumu kullanan, yazan , bilgi paylaşımı yapan üye sayısı 20'yi geçmiyor. Neden bu kadar az , artması lazım , daha çok kişiye ulaşmamız lazım :biggrinking:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Anıl1903

Stat maça hazır sizde hazırmısınız !

Yeni çizilen desenlerle Fb'nin de fiyakasını çizelim,haydi KaraKartal.

Çevrimdışı Anıl1903

Merak ettim baktım  :D,   Forumda toplam üye sayımız, "3606 Üye" ama forumu kullanan, yazan , bilgi paylaşımı yapan üye sayısı 20'yi geçmiyor. Neden bu kadar az , artması lazım , daha çok kişiye ulaşmamız lazım :biggrinking:
Stat inşaatı dönemi baya aktif kişi vardı.Basketbol salonu yapılırken yine aynı sayıları bulur kişi sayısı.

Çevrimdışı EagleForce

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar

Çevrimdışı El Nino

Beşiktaş'ın 11'i: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar

Kadro açıklanmadı henüz.
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 17:54:09 El Nino ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

abiler kardeşler eski acık tarafında olan varsa 2-3 tane fbli sızmış fb tribünü cekmek icin dikkatli olun görürseniz uyarın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Ilk yapılması gereken ziyaretciye kapatılmalı ( ana başlıklarin)

Çevrimdışı mellfred

Atınç utandır beni oğlum
Kurban olayım

Çevrimdışı Librarius

Ismail iste bu. Gecen sene bize boyle goller yediriyordu. Tolgay'in pasi enfesti ama. Babel'e sinirim gecmedi. Arkadas kalk itiraz et, adam kendini onune atti senin, sende dustun. Niye efendi efendi kalkip gidiyorsun? Genc oyuncu olsa tamam diyecegim ama tecrubeli oyuncu hakkini aramayi bilmeli.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Fabri eger cikiyorsan o topu tokatlayacaksin kardesim. Hem kendi vurmuyor hem de bizim oyuncumuzun vurmasini engelliyor. Fabri UEFA'dan sonra umarim sampiyonluga mal olmaz. Macin son saniyelerinde bu yapilmaz.

Çevrimdışı Librarius

9 kisi kalmis takima kapanirsan olacagi bu. Ikinci golu bulmak cok mu zordu? Ba varken Cenk'i almakla Senol hocamiz da malesef oyunuzumuzu baltaladi. Cenk girdikten sonra ne yapti Allah askina? Ba dedigin adamin gol sansi var. Cenk penalti disinda gol sansi sifir olan bir adam.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olacağız ama bu şampiyonluğun tadı kalmadı benim için.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şampiyon olacağız bu sene de ama rehavete kapılmayacağız , eksiklerimizi görüp  her sene üstüne koyacağız . Bu arada geçen sezon da en küçük yenilgi ve beraberlikte panik havası yaratmaya çalışanlar vardı . Böylelerine fırsat tanımamak lazım.

Çevrimdışı solar

Gerekli makamlara baskı yapalım ki maç içinde değişiklik hakkı 4 olsun. Babeli çıkarıp Mitroviçi sokabilseydik böyle olmazdı kesin.

Çevrimdışı levitate

Valla Bursa ne kadar kötü olursa olsun içimde hala bir endişe var
bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

Bir nebze şaşırmadım yine Beşiktaş kanseri çok klasik, Şenol Hoca'nın 100 kere düşünmesi lazım.

Etiketler: