Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9181247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gunaydin arkadaslar

Sabahtan formamizi giyelim, totemlerimizi yapalim, sinerji devamli sinerji, kelebek etkisi yapacagiz

Bugun rakamlara baktim, fazla ilgilenmem normalde rakamlarla muzik notalari sonek boku gibi gordugumden ustelik kafam da bu rakamlara basmadigindan fazla ilgilenmem ama anladim genc arkadaslarin neden karamsar olduklarini son 17 macta 2 sefer mi ne yenmisiz fbyi ustelik ezeli rekabette baya bi acilmis fark, bizim gencligimizde her mac koyardik fbye, birak korner atmayi ofsayte dusemezdi adamlar, fetoyla beraber onlarin da bir yukselisi olmus bizi gecmisler.

Simdi hesap zamani, bitti o gunler, esaretin bedelini odedik.

Penceleri gecirip, parca pinckk edecegiz fbyi.

Kadro konusuna gelince senol gunese guvenin azicik. Sahaya klasik 11e yakin bir dizilisle cikacaktir buyuk ihtimallede cenk oynayacaktir. Biz kendi oyunumuzu oynarsak vurur geceriz.

Tribunde olacak arkadaslar lutfen takimi fbnin ustune kontrolsuZ gondermeyin, sabir sabir sabir beklenen gol ve goller gelecektir
Hoca kalın yaptığım kısımda olduğu gibi yaparsa ciddi biçimde sorgulanır . Bu hatayı Başakşehir maçında yaptı, maçı kaybettiren unsurlardan biri de kendisi oldu. İlk yarıda oynanan maça bakıp rakip takımın hangi zayıflıklarımızdan faydalandığını şu an nerelerde zayıf olduğumuzu , hangi önlemleri almamız gerektiğini tespit  edip uygulaması gerekirdi. Göz göre göre verdik Başakşehir maçını . Benzer şeyler tekrar yaşanmamalı.
Hocadan radikal değişiklikler beklemiyorum ama aşırı tutuculuktan vazgeçip yapılması gerekeni yapmalı .
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 11:52:31 Onur Küçük ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkes mışıl mışıl uyuyor herhalde daha :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aspor diyor ki Beşiktaş önemli maç kazanmadi

Napoliyi, Galatasarayi ve Trabzonsporu deplasmanda Zeki Mürenin kaptanı olduğu Çatladikapispor yendi galiba
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

bu maç kadar gece gündüz aklımda olan bir maç olmamıştı.
hatuna talimat verdim sabah uyandırma diye
Saat bir oldu. kaldı 6 saat ⌚️
Akşama kutlamalarda görüşmek dileğiyle

Çevrimdışı El Nino

Napoliyi, Galatasarayi ve Trabzonsporu deplasmanda Zeki Mürenin kaptanı olduğu Çatladikapispor yendi galiba

Doğru söylemişler. Bizden daha önemli takım olmadığı için normaldir. Tek rakibimiz kendimiz  :biggrinking:

Çevrimdışı El Nino

@Tolga adminim konu dışı olacak ama kullanıcı adı değişikliği yapılabiliyor mu acaba?

Çevrimdışı Tolga

@Tolga adminim konu dışı olacak ama kullanıcı adı değişikliği yapılabiliyor mu acaba?
Yapılıyor tabi. :)

Ya buraya yaz http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/

Ya da adminlere özelden mesaj at. Ben sadece denetçi olduğum için değiştiremiyorum. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı El Nino

Yapılıyor tabi. :)

Ya buraya yaz http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/

Ya da adminlere özelden mesaj at. Ben sadece denetçi olduğum için değiştiremiyorum. :)

Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı arda

Herkes mışıl mışıl uyuyor herhalde daha :)

Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

Haydin gençler başlayın toplanmaya tünaydınn  :flag: :flag: :tyson: :tyson: :hiho: :hiho:

Beşiktaş'ım geliyor, çalsın davullar sazlar!

Çevrimdışı underworld

maçtan önce yıkanmak isteyenler için

Geceleri Uyumadan Sabahlar Ettik!!
Uçurumlara düşmeden tut elimizi

Sampiyon ol Beşiktaşim mesut et bizi  :super:

Haydin gençler başlayın toplanmaya tünaydınn  :flag: :flag: :tyson: :tyson: :hiho: :hiho:

Beşiktaş'ım geliyor, çalsın davullar sazlar!
Alemin kralina Feda olsun Bu canlar

Çevrimdışı Anıl1903

İyi günler herkese.
Bugün olaysız bir şekilde,oyuncularımızın kart görmediği Fb'yi şamar manyağı yapacağımız bir maç olur inşallah.Farklı yenmesek bile 1-0 iyi ama riskli skor biz yinede gardlarını düşürecek bir skor bulalım.

Çevrimdışı eski inönü

Oldu ki yenemedik. Yenilmeyelim yine şampiyonuz rahat olun :ok:  stresi Başakşehir yaşasın, Fenerbahçe yaşasın biz değil

Çevrimdışı FedericoGiunti

Lyon maçı 90 dak. sonu 2-1 kazandık. 
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı eski inönü

en büyük avantajımız Topal ve Tosic'in yokluğu.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bence Tosiç'in yokluğu oynayacak oyuncuya göre avantaj veya dezavantajdır. Ama Topal'ın yokluğu her halukarda bizim için avantajdır.

Bu arada Atiba'nın yokluğunuda unutmayalım.

Çevrimdışı Librarius

Fenerbahce medyasi (ki bu spor medyasinin tamamini kapsiyor) her onemli mac oncesi bu psikolojik oyunu oynuyor. Kupa macimizdan once mesela soyle bir istatistik vardi: Besiktas 1983 ten beri Fenerbahceye yenilmiyordu. Fakat mactan once bu istatistik hic konusulmadi. FB uzerine stres olusturmasi istenmedi. GS maci oncesi Besiktas derbileri kazanamiyor dediler bir hafta boyunca, halbuki Besiktas sadece 3 derbi oynamis 1'ini kazanmis ve ikisinde de berabere kalmisti. GS ve TS'yi deplasmanda yendik ama yine FB maci oncesi Besiktas onemli mac kazanamiyor teranesi donuyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Cuppo Moting , Tolgay - Omer ve Aboubakari takibe almis Instagramda

Çevrimdışı 38life

Aynı fikirdeyiz ama Necmi abi gelip kızacak şimdi Tosic'in yokluğu avantaj dediğin için  :D

Çevrimdışı 38life

Oldu ki yenemedik. Yenilmeyelim yine şampiyonuz rahat olun :ok:  stresi Başakşehir yaşasın, Fenerbahçe yaşasın biz değil

Fener ve Bursa maçlarından toplamda 1 puan çıkarsak bile şampiyonluk için yeterli diyordum ama bunu Trabzon'un Başakşehire yenilme ihtimalini %10 olarak gördüğüm için söylüyordum, dünkü Trabzonu gördükten sonra Trabzonun kaybetme ihtimali yükseldi gözümde. Buyüzden Fener ve Bursa maçlarından toplamda 3 puan çıkarmalıyız.

Çevrimdışı 38life

Bence Tosiç'in yokluğu oynayacak oyuncuya göre avantaj veya dezavantajdır. Ama Topal'ın yokluğu her halukarda bizim için avantajdır.

Bu arada Atiba'nın yokluğunuda unutmayalım.

Eğer Atiba son haftalardaki gibi oynayacakdıysa dezavantaj olmaz yokluğu. 40 yıl düşünsem bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama öyle maalesef.

Çevrimdışı 38life

Cuppo Moting , Tolgay - Omer ve Aboubakari takibe almis Instagramda

Yahu 1 gün daha bekleseymiş takibe almak için tam derbi öncesi transfer gelişmeleri olmuyor şimdi :) Eğer transferi gerçekleşirse çok sevinirim. Bonservissiz olarak alınabilecek en iyi seçeneklerden biri. Kesinlikle Babelden daha kötü değil.

Etiketler: