Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9181858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

sürekli Başağın kaybedeceği puanların hesabını yapmak çok ezikçe bir bakış açısı
Başak kim?

biz malımızı biliyoruz abi. taraftar takım hoca ne zaman havalara girsek k.çımızın üstüne oturuyoruz

Çevrimdışı adnan

kendimizi kaf dağının tepesine koyup sampıyonluk yarısındaki rakibi yerin yedi kat altına gömmenin bize bi faydası yok.çıksalınspor bile olsa şampıyonluk yarısındaki rakibin işini sağlama alıcaksın.önce milyon eroları şampiyonlar ligini 3. yıldızı cebimize koyalım ondan sonra herkes istediği kadar ezip durur başakşehiri.futbolda rehavete yer yok
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ardiles

atiba tek kişilik oynamadığı için boşluğunu tek kişiyle kapatamayız. göbeği 3 kişi yaptığımız takdirde karizma talisca yedek başlar skora göre dahil olurlar. cenk kupa maçında kötü oynamıştı kjaer skertelin arasında yine kaybolur gider. tam olarak hazır olmayan ba yı tercih ederdim.

babel  -  ba  -  abou

tolgay - necip - oğuzhan

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Al işte

Hoca büyük bir kumar oynamak uzere , Yapma etme Hocam :pray:

Neyin kumarı? Ortasahada 3lüden biri olmadığında kim oynuyor bizde? Tolgay oynuyor. Nasıl kumar bu? Asıl Gökhan İnler'i oynatmak büyük bir kumar olur. Çok az süre alan aldığı sürelerde de iyi performans sergileyemeyen İnleri böyle bir maçta oynatmak kumar olur. Tolgay son zamanlarda verilen bütün fırsatları iyi değerlendirdi. Çıktığı bütün maçlarda iyi oynadı. Başakşehir maçında da ayakta kalan tek isimdi.

Çevrimdışı Zafer55

cenk mi  :alala:
An itibariyle 29 lig maçı yapmışız.Sarı kart cezalısı olduğu 1 maç hariç.28 maçın 27sinde ilk11 çıkmış.Oynaması benim için sürpriz olmaz.
İstatistikten bağımsız olarak da Cenk'i çok da gömeceğimiz bir oyuncu olarak görmüyorum.Gol vuruşu açısından oldukça iyi bir golcü.Haa olması gerektiği kadar güçlü değil,pek ayakta kalmayı beceremiyor, bu aralar formda da değil ama bu hali dahi lig için yeterli.Abu mu cenk mi desen Abu derim.Ama ben yarın hocanın cenkten vazgeçeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan ve Tolgay ikilisiyle fenerin Topalsız ortasahasını hallaç pamuğu gibi atarız.

Çevrimdışı Gokhan-

taraftar strese girmiş fb ye kaybedilirse herşeyin biteceğini düşünüyor bu durum takıma yansıyor maçlarıda etkiliyor, gol atmamız gereken maçlarda boş boş saçma sapan doldur boşalt ortalar yapıyoruz. böyle olmadığını mağlup olsak dahi başakşehirin her maçı kazanamayacağını fikstürünün zor olduğunu yazıyoruz. taraftarın rahatlaması için yapılmış yorumların, başakşehirden korktuğumuz için yazıldığını düşünmek bence asıl eziklik.

Eeee, onu ben de yazdım sen neden üstüne alınıyorsun ki?
Sen her yazılanı üstüne mi alıyorsun burada, yazının güdümü belli senlik bir şey yok.
Madem bu kadar dikkatli okuyorsun her şeyi iyi oku, kime gitmiş olabilir sence o yazılar..

Forum zıvanadan çıktı iyice, millet rövanşa yatıyor..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kendimizi kaf dağının tepesine koyup sampıyonluk yarısındaki rakibi yerin yedi kat altına gömmenin bize bi faydası yok.çıksalınspor bile olsa şampıyonluk yarısındaki rakibin işini sağlama alıcaksın.önce milyon eroları şampiyonlar ligini 3. yıldızı cebimize koyalım ondan sonra herkes istediği kadar ezip durur başakşehiri.futbolda rehavete yer yok
Altina imzamı atiyorum :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Baba cok saglam geliyor bu gidisle formayi Ne Cenk nede Abouya bırakır

Su estetige su Klasa bir bakın...

An itibariyle 29 lig maçı yapmışız.Sarı kart cezalısı olduğu 1 maç hariç.28 maçın 27sinde ilk11 çıkmış.Oynaması benim için sürpriz olmaz.
İstatistikten bağımsız olarak da Cenk'i çok da gömeceğimiz bir oyuncu olarak görmüyorum.Gol vuruşu açısından oldukça iyi bir golcü.Haa olması gerektiği kadar güçlü değil,pek ayakta kalmayı beceremiyor, bu aralar formda da değil ama bu hali dahi lig için yeterli.Abu mu cenk mi desen Abu derim.Ama ben yarın hocanın cenkten vazgeçeceğini sanmıyorum.
Hoca ilk maçtan ders almıştır umarım , Eğer ders almış ise Statik Cenki , Skrtel ve Kjaer gibi iki sert stoperin kucagina bırakmaz , Delici - Dağıtıcı ve hataya zorlayan Aboubakarla bu ikilinin dengesini bozar

Yok ders almadiysa Statik Cenki , Kjaer - Skrtel ikilisinin kucağına bırakır ve Kaybedilecek bir puanda Baş sorumlu olur
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 23:54:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mellfred

maç öncesi yazayım yarın skora göre yorumlamış  olmayayım
Adana Lyon bakmadı kar Kış demedi Atiba'yı resmen patlattı hoca. Şu american robotlu filmlerde ölümüne dövüştürülen robotlara çevirdi herifi. Ve bu ısrarı inler gibi bir adamı neredeyse tamamen dışarda bıraktı
keza Tolgay gibi bir top cambazı da Oğuzhan ısrarıyla küstürdü (büyük özzy hayranıyım bu arada)
Kanat yoksunluğunda Aras'ı bir kez oldu denemedi. göstermedi bile.
ben bu yıl hocaya biriktim. Umarım hoca da farkındadır olayların

Çevrimdışı adnan

bence cenk bugünkü maçta değil ilk 11 de başlamak 3. seçenek olmalıdır.abou ile başlayıp işlerin ters gitmesi durumunda son 20 dk ba ile abou ikilisi sahada olmalı.abou cenke göre daha gezici ve kanatta daha iyi top taşıyabilen rakip defansı bozabilen bir kanat forvet olabiliyor.ba nın bitiriciliği de cenkten cok daha iyi
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Zafer55

Hoca ilk maçtan ders almıştır umarım , Eğer ders almış ise Statik Cenki , Skrtel ve Kjaer gibi iki sert stoperin kucagina bırakmaz , Delici - Dağıtıcı ve hataya zorlayan Aboubakarla bu ikilinin dengesini bozar

Yok ders almadiysa Statik Cenki , Kjaer - Skrtel ikilisinin kucağına bırakır ve Kaybedilecek bir puanda Baş sorumlu olur
Ben ikisiyle birden başlayacak diye düşünüyorum.Abu yu Babelin yerine sola koyup ordan ozanın üzerine oynatarak defans dengesini bozup.Bizim statikin 😀 işini kolaylaştıracak diye düşünüyorum.Ayrıca Abunun o kanattaki varlığı tek silahları olan lens in de hücuma çıkışını engelleyecektir.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atiba'nın yerine kesinlikle oynaması gerek oyuncu Necip'tir.Ama Necip'in kırmızı yeme ihtimali var malum adam maçta sarı kart yemeden duramıyor.İkinci tercih ise Gökhan İnler.Ama Gökhan pek hocanın oynattığı biri değil oysaki Benfica maçını çeviren gizli kahramanlardan biri değil miydi bu adam bence oynaması gerekir ama hoca antremanda olanları görüyor belkide haketmiyodur formayı hocanın oynatmama fikrine saygı duymaktan başka çaremiz yok.Son olarak ve en istemediğimiz çok uyumsuz olacağını düşündüğüm Tolgay.Tolgay çok kritik hatalar yapabilme potansiyeli olan biri ve arkada atiba yok direk defansa bomba bırakmak demek olucak bu Fenerbahçe'nin de bu hatalardan gol yada goller atabilme olasılığı korkutucu.
Sonuç olarak benim tercihim:1-Necip 2-G.İnler 3-Tolgay
Hocanın oynatacağı tahminim:1-Tolgay 2-Necip 3-Quaresma... 16-G.İnler (Tabiki 2  sonrası mizah amaçlı ama cidden G.inlere takıntısından dolayı kesin yapmaz değil Quaresma'yı bile ortada oynatıp G.İnleri oynatmayabilir  :lol: :lol:)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar adamların orta sahasını ve takımın tamamını birarada tutan M.Topal yok niye çekiniyoruz anlamadım. Bizim orta sahanın en yumuşak hali fb. orta sahasıyla top diye oynar yapmayın lütfen. Mümkün olan en kreatif oyuncularla oynamalıyız. Yeter ki 11-11 oynansın maç.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Cenabi Allah utandirmasin. Kadro nasil cikarsa ciksin bize dusen destek vermektir. Tek dilegi hocanin Cenk'le baslama inadini birakmasi.

Ayrica Allah hakeme adil mac yonetmeyi nasip etsin. Bizimkilere de kismet, guc ve basari nasip etsin.

Eksik kalmazsak maci aliriz bir sekilde diye dusunuyorum. Allah utandirmasin. Amin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin arkadaslar

Sabahtan formamizi giyelim, totemlerimizi yapalim, sinerji devamli sinerji, kelebek etkisi yapacagiz

Bugun rakamlara baktim, fazla ilgilenmem normalde rakamlarla muzik notalari sonek boku gibi gordugumden ustelik kafam da bu rakamlara basmadigindan fazla ilgilenmem ama anladim genc arkadaslarin neden karamsar olduklarini son 17 macta 2 sefer mi ne yenmisiz fbyi ustelik ezeli rekabette baya bi acilmis fark, bizim gencligimizde her mac koyardik fbye, birak korner atmayi ofsayte dusemezdi adamlar, fetoyla beraber onlarin da bir yukselisi olmus bizi gecmisler.

Simdi hesap zamani, bitti o gunler, esaretin bedelini odedik.

Penceleri gecirip, parca pinckk edecegiz fbyi.

Kadro konusuna gelince senol gunese guvenin azicik. Sahaya klasik 11e yakin bir dizilisle cikacaktir buyuk ihtimallede cenk oynayacaktir. Biz kendi oyunumuzu oynarsak vurur geceriz.

Tribunde olacak arkadaslar lutfen takimi fbnin ustune kontrolsuZ gondermeyin, sabir sabir sabir beklenen gol ve goller gelecektir

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Günaydın Herkese
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Bismillahirrahmânirrahîm
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 09:07:19 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Maçı fazla büyütmeye, takım üzerinde baskı oluşturmaya gerek yok.
Karsımızda ki Looser bir takım, Kupa maçını söylemeye gerek yok zaten.
İlk yarı kontrolü ele alıp , ikinci yarıda oyundan düştükleri anda iki tane çakıp yolluyoruz şikecileri.

@cursedofdragon Yeni işin hayırlı olsun kardesım. Yegenide Allah bagıslasın.

Bugün yüzümüz gülecek inşallah.  :pray:

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Maçı fazla büyütmeye, takım üzerinde baskı oluşturmaya gerek yok.
Karsımızda ki Looser bir takım, Kupa maçını söylemeye gerek yok zaten.
İlk yarı kontrolü ele alıp , ikinci yarıda oyundan düştükleri anda iki tane çakıp yolluyoruz şikecileri.

@cursedofdragon Yeni işin hayırlı olsun kardesım. Yegenide Allah bagıslasın.

Bugün yüzümüz gülecek inşallah.  :pray:

teşekkür ederim gökhan kurt :)

Çevrimdışı Orhan

Quaresma konusunda elinde başka kanat oyuncun yoksa onunla başlarsın mecbursun çünkü. Birde öne geçtiğimiz maçlarda Gökhan inler iyi bir opsiyon olur atacağı savunma arkası paslarla rakibi kontraya düşürebilecek bir adamı Şenol hoca 90+larda oyuna sokmaz umarım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar rüyamda fb maçını gördüm uzun bir süre sonra gece uykusu çekince çok gerçekciydi.

Rüyamda 1-0 fener öne geçiyordu ben sinirlenip küfür ediyordum etrafa vuruyordum daha sonra 1-1 oldu maç.

2-1 ya biz öne geçtik yada onlar öne geçti o kısmı hatırlamıyorum aslında çok netti ancak uyanınca unuttum goller'in nasıl geldiğini bile görmüştüm.

Neyse maç 2-2 oluyordu arkadaşlar ben maçı "illegal" yollardan izliyordum ve yayın sürekli kapanıyordı bende sinirlenip bırakıp ananem'lere gittim.

Orda amcam oluyor (Amcam'da Beşiktaş'lıdır bu arada) amcama soruyorum amca Beşiktaş'ın maçı ne oldu diye 3-2 Beşiktaş yendi diyor.

Ben seviniyorum fakat o anda tv ye bakıyorum 3-2 maç ama devam ediyor daha ekranın sağ üst köşesinde maçın skoru gösteriyor.

85.ci dakikada fener gol atıyor 3-3'e getiriyor durumu penaltıdan atıyorlardı galiba.Emre beleşoğlu oluyormuş o anda taraftarı tahrik etmeye gidiyor bizim bi taraftar o emre'yi var gücüyle itiyor ortam geriliyor biraz.

Quaresma'yıda gördüm o da çok gergindi maç içinde.

Genel olarak çok değişik bir rüyaydı arkadaşlar maçın skorunu son olarak 3-3 gördüm.

Etiketler: