Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175909 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yani öyle bi istatistik var mı bilmiyorum ama büyük maçlarda bizim kadar erken gol yiyen bi takım daha yoktur 6-7 dakikada gol yemek nedir yahu, Fener'e 2. dakikada mı ne gol yemiştik ya da öyle bişi, bizim oyuncuların kafa yerine gelene kadar gol yemiş oluyoruz şu çakma Ercan Taner vardı onun dediği gibi daha başlama düdüğü çalmadı oyuncular sahaya çıkmadı maç 1-0  oldu, soyunda odasından attı bilmem kim diye aynen o misal bizimkisi :D
IsmAel yok artik. Bitti o unut oyle seyleri, cikar aklindan

Yapma ismael daha kadrolari saymadim

Çevrimdışı tangaz

Alanya penaltı

tek forvet diziliminde kanatların bu kadar düşük gol sayısı kabul edilemez bir durum min. 8-10 gol sokuşturmalılar ligde. bakmayın bu sene talisca biraz skor yaptı da durumu kurtardık yoksa çok kısır kalırdık ve şampiyonluğu düşünemezdik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FedericoGiunti

Hızlı, atik, saldırgan ve koşan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var bence. Gattuso, verrati tarzı yırtıcı. Acaba necip ile başlanabilir mi fener maçına? Q7 top kaptırınca direk kontra yiyoruz. Oğuzhan bu konuda eksik ve atiba tek kalıyor. Çünkü ilerideki oyuncular geriye katkı sağlamıyor. Başak maçında yediğimiz gollere bakın mesela.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çünkü Quaresma'nın yaptığı tüm hareketler ezbere yapılan hareketler. Quaresma'da ezbere topu sağa çekme huyu var.Kaleci Volkan  biliyordu Quaresma'nın topu sağına çekip şut atacağını. Ona göre de pozisyonunu aldı. Karşı tarafın ne yapacağını bilirsen avantaj senin eline geçer.
2 2 biten gs derbisinde abubakar'a çıkarabilirdi, tabii ki çıkarmadı kötü bir şut attı muslera için çok kolaydı.

Çevrimdışı mylife1903

5 golü var abi, 4 penaltı 1 tane de frikikten attı.
1 golu var yahu gecen yazdim ya 23 ocakta nerden yaziyorsun boyle golleri anlamiyorum ki
Bir uno odin one eins
Osmanli macina atar bir tane

Çevrimdışı kyiv

Bir insan nasıl bu kadar yetenekli olup bu kadar gole uzak olur anlaşılır gibi değil.

Çevrimdışı abdusta

Tolga, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Veli, Cenk, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek,

Tolgay,Oguzhan,Veli,Cenk,Ömer yerli değil,onlar  Türk oyuncu ve dışarıdan geldiler çift pasaportlu
Caner Erkinde yerli ama İtalyadan kiralık geldi
dolayısıyla baştan beri yapılmış anlaşman var,feda deyip  Tl veremezsin,yaptıgın sözleşmeye ters düşersin
ancak bundan sonra Yerli oyuncu transfer edersen ona dikte edilir Tl ödemeler
oda kabul eder etmez?

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay,Oguzhan,Veli,Cenk,Ömer yerli değil,onlar  Türk oyuncu ve dışarıdan geldiler çift pasaportlu
Caner Erkinde yerli ama İtalyadan kiralık geldi
dolayısıyla baştan beri yapılmış anlaşman var,feda deyip  Tl veremezsin,yaptıgın sözleşmeye ters düşersin
ancak bundan sonra Yerli oyuncu transfer edersen ona dikte edilir Tl ödemeler
oda kabul eder etmez?

saygılar
Sonuçta bu adamlar burada yaşıyorlar ve türkler, tabki mevcut sözleşme şartları değiştirilemez ama yeni yapılan sözleşmelerde bunlara dikkat edilmeli sonuçta biz istikrarlı bir dünya ülkesi değiliz..
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

onur abi onu unutmuşum, bu kadar çok top kullanan oyuncunun bu kadar az katkısının olması beni rahatsız ediyor.
Son Başakşehir maçında Hoca'nın Quaresma'yı oyundan çıkarmaması artık Hoca'nın da bu durumdan rahatsızlık duymaya başladığını gösterdi bana göre . Maç 3-0 olmuş , Quaresma bencil , umursamaz hareketlerine devam ediyor , tek başına maçı çevireceğini , kahraman olacağını sanıyor . Hoca da artık maçın dönmeyeceğini anlamış kalan son 5 haftaya hazırlanmaya başlamış ve Quaresma'ya 'Hadi kafana göre oyna , sahada takıl bakayım , nasıl döndürüyormuşsun şu maçı hep beraber görelim' mesajını veriyor. Hoca Quaresma'ya mesajı onu sahada tutarak verdi bana göre. Quaresma alması gereken mesajı alabildi mi ona emin değilim işte.
Sezon sonu geldiğinde takımın geneli için söylüyorum ne gerekirse yapılır. Herkes neyin ne olduğunu az çok görüyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

satılmazsa safi zarar olacak kalan süreçte
Hoca da bıktı usandı bence artık . Başakşehir maçında ben bunu hissettim . Artık sezon sonunu bekleyeceğiz.

Çevrimdışı abdusta

passoligde güncelleme

Alıntı
Fark GS ile 9.9 bin FB ile 29.7 bine düşmüş

saygılar   28.4.2017

Fark GS ile 8.5bin FB ile 28.5 bine düşmüş

saygılar

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın sözleşme koşullarını kabul etmeyende ısrar etmeyeceksin, transfer etmeyeceksin. Önce para mı Beşiktaşta oynamak mı? Fikret Başkanın dediği gibi futbolcu önce biz de oynamayı isteyecek para sonra. Sonuçta parasını tıkır tıkır alacak, değeri artacak, takım başarılı oldukça prim alacak.Daha ne ister insan, Allahtan belasını mı?

Çevrimdışı Gokhan-

Hızlı, atik, saldırgan ve koşan bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var bence. Gattuso, verrati tarzı yırtıcı. Acaba necip ile başlanabilir mi fener maçına? Q7 top kaptırınca direk kontra yiyoruz. Oğuzhan bu konuda eksik ve atiba tek kalıyor. Çünkü ilerideki oyuncular geriye katkı sağlamıyor. Başak maçında yediğimiz gollere bakın mesela.

Hep istiyorum hep, Matias Almeyda, Gattuso gibi adam bunları izlerken fena gaza geliyordum Pirana gibi adamlardı be.

Adam yiyordu be  :icool:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Bir insan nasıl bu kadar yetenekli olup bu kadar gole uzak olur anlaşılır gibi değil.

aynen öyle, hani kazma olur kazma der geçersin bunun durumu bildiğin klinik vaka
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

passoligde güncelleme

Fark GS ile 8.5bin FB ile 28.5 bine düşmüş

saygılar
lig bitiminden önce geseyi geçeriz, fenerle de 15 bin civarı fark anca kalır.

Çevrimdışı underworld

tek forvet diziliminde kanatların bu kadar düşük gol sayısı kabul edilemez bir durum min. 8-10 gol sokuşturmalılar ligde. bakmayın bu sene talisca biraz skor yaptı da durumu kurtardık yoksa çok kısır kalırdık ve şampiyonluğu düşünemezdik.
Bu takimin kanatları ve 10 numara oynayan oyuncusu ( 10 gol , 10 asist) istatistigini yakalamali.
Bu iş takım planlamasında iyi ele alinmali.
Alinmali ki dik bir şekilde elenmeyelim , eleyelim;avantajı kaybetmeyelim, ezip geçelim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

2 2 biten gs derbisinde abubakar'a çıkarabilirdi, tabii ki çıkarmadı kötü bir şut attı muslera için çok kolaydı.
Aboubakar'a topu çıkarmayacağını hepimiz biliyorduk zaten . Son dakikada golü atıp maçın kahramanı , taraftarın sevgilisi olmak varken asisti yapıp ikinci plana düşmek istemezdi Quaresma . Quaresma maalesef mental olarak çok zayıf bir oyuncu. Böyle kabulleneceğiz.

Çevrimdışı tangaz

fb maçı karizmanın kendini affettirmesi için biçilmiş kaftan. çıksın ozzi ile birlikte gerekeni yapsınlar yoksa ikisi de şamarı hak ediyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'a topu çıkarmayacağını hepimiz biliyorduk zaten . Son dakikada golü atıp maçın kahramanı , taraftarın sevgilisi olmak varken asisti yapıp ikinci plana düşmek istemezdi Quaresma . Quaresma maalesef mental olarak çok zayıf bir oyuncu. Böyle kabulleneceğiz.
keşke kabullenmek zorunda olmasak, Karijma'nın yerine yardıran fişek gibi bir kanat oyuncusu hayal ediyorum. walcott tarzı bir adam epey iş görür bence.

Çevrimdışı kamuflaj

Feneri evire çevire yensek eze eze 5 de 5 yapsak ve şampiyon olsak çok mu şey istiyorum yüce Allah'ım.

Çevrimdışı tangaz

lig bitiminden önce geseyi geçeriz, fenerle de 15 bin civarı fark anca kalır.

pasolig sayılarına çok takıldınız ama bence yanlış düşünüyorsunuz iyi ürün satar kötü ürün satmaz. adamlar kötüler ve satamıyorlar. lig sonu gese gider 2 topçu transfer eder kombine satar paso sayısı değişir ligede iyi başlarsa birazda öle artar vbvb. paso sayısı her 3 takımda iyiyse eş zamanlı iyiyse bir taraftar sayısı sonucu verir. mevcut tabloda vermez.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca da bıktı usandı bence artık . Başakşehir maçında ben bunu hissettim . Artık sezon sonunu bekleyeceğiz.

Hoca bıktı usandı doğru. Çünkü yendiğimiz maçlarda bile oyundan alınınca yaptığı hareketleri biliyo. 3 0 olmuş zaten eleştiri yağmuruna tutulacağı bariz hocanın bir de quaresmayı oyundan çıkarırsa ve çok yüksek ihtimal quaresma yine o çirkin hareketlerle tepki gösterirse bir de bu durumla uğraşırız diye çekindi hoca zaten takım kötü bıraktı sahada. Kangren gibi oldu bu adamın çıkarılırken yaptıkları. Bence artık yedekten girsin girecekse tek temennim bu.

Çevrimdışı tangaz

keşke kabullenmek zorunda olmasak, Karijma'nın yerine yardıran fişek gibi bir kanat oyuncusu hayal ediyorum. walcott tarzı bir adam epey iş görür bence.

5 maç sonunda bacak elinde dolanır öle oyuncular bu ligde. ideali babel kıvamında yardıranlar bu lig için.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Hep istiyorum hep, Matias Almeyda, Gattuso gibi adam bunları izlerken fena gaza geliyordum Pirana gibi adamlardı be.

Adam yiyordu be  :icool:
Takımın şu anda en büyük eksiği bence. Stoper filan tamamda ama orta sahamızın çok çabuk geçilmesinin nedeni bu. Adam yiyen lazım bize, bizde en yakını necip işte. Geçen bir arkadaş arjantin olsa gerek gençtn birinin adını vermişti onu izledim iş görürdü gerçekten ama adını unuttum işte.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı underworld

Takımın şu anda en büyük eksiği bence. Stoper filan tamamda ama orta sahamızın çok çabuk geçilmesinin nedeni bu. Adam yiyen lazım bize, bizde en yakını necip işte. Geçen bir arkadaş arjantin olsa gerek gençtn birinin adını vermişti onu izledim iş görürdü gerçekten ama adını unuttum işte.
Tek kişinin sertliğiyle o açığı kapatamayiz.
Sertlik katalim derken ozinin pas ve oyun organizasyonundan mahrum kalırız.

Etiketler: