Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165918 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı adnan

divan kurulunda borcumuz acıklanmış.1 milyar 760 milyon 455 bin 388 tl. bir önceki kurulda kac acıklanmıştı borc bilen var mı arttı mı azaldımı
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2017, 13:00:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı BJKTÜRK23

divan kurulunda borcumuz acıklanmış.1 milyar 760 milyon 455 bin 388 tl. bir önceki kurulda kac acıklanmıştı borc bilen var mı arttı mı azaldımı

Bir önceki borç 1.524.905.000 kadardı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Enflasyon canavari gibi habire artiyor, durduramiyoruz efenim

Borc yigidin kamcisidir, vercen kamciyi vercen kamciyi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtesem bir görüntü olacak :claps: :claps:

:super: :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı adnan

Bir önceki borç 1.524.905.000 kadardı.
acaba alacakların düşülmüş halimiydi söylediğin rakam.cünkü klubün alacagıda 211 milyon 924 bin olarak acıklanmış.alacakları düşünce yine o civarlara geliyo borc
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı mylife1903

Nezaman boyle havaya girsek burnumuzdan gelir.
Mutevaziligi elden birakmamak lazim

Onumuzde daha onemli bir mac var. butun camiayi travmaya sokar bu hareketler bir puan kaybinda

Çevrimdışı Mahmut

Enflasyon canavari gibi habire artiyor, durduramiyoruz efenim

Borc yigidin kamcisidir, vercen kamciyi vercen kamciyi

Normalde net borç 1.2m tl civarıydı hatırlarsam, şimdi de 1.4 olmuştur herhalde.
Anlamadığım 3m kar açıklarken nasıl borcumuz artıyor, bilen var mı? Kur geçen neydi mesela bu bir etken olabilir mi?

Çevrimdışı cagdas44

Konfetilerle neden ceza verilecek bir yol açıyoruz 1

2. si biz Başakşehir maçını alalım ondan sonra fb maçını düşünürüz bu ne acele anlamıyorum forzanın dinginleşmesi lazım

Çevrimdışı İhsan

Normalde net borç 1.2m tl civarıydı hatırlarsam, şimdi de 1.4 olmuştur herhalde.
Anlamadığım 3m kar açıklarken nasıl borcumuz artıyor, bilen var mı? Kur geçen neydi mesela bu bir etken olabilir mi?

kur bir sene önce 1 EUR = 3.2 TL
bugün 1 EUR = 3.9 TL

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

acaba alacakların düşülmüş halimiydi söylediğin rakam.cünkü klubün alacagıda 211 milyon 924 bin olarak acıklanmış.alacakları düşünce yine o civarlara geliyo borc

Yok verdiğim rakam brüt borç miktarı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş galibiyetine 3000 lira basmayı düşünüyorum. Tek maç.. ne dersiniz..

En son bir toplu namaz diyordun, bahse mi geçtin?

Çevrimdışı Savaş

Kimse bu maça konsantre değil, umarım futbolcular bu şekilde değildir. Olası bir puan kaybında fener maçındaki stresi düşünemiyorum yoksa.

Hayırlısı olsun hakkımızda.

Çevrimdışı mylife1903

Kimse bu maça konsantre değil, umarım futbolcular bu şekilde değildir. Olası bir puan kaybında fener maçındaki stresi düşünemiyorum yoksa.

Dinamo etkisindan domina etkisine gecis olur puan kaybi. Once ibb sonra fb sonra bursa
Ifb oluruz

Çevrimdışı Tolga

Berabere kalsak da bu maçta bize yeter Yani birşey kaybetmeyiz.

Bugün strestli ve gergin takım Başakşehir olacak. Kazanırsak gelecek hafta tur atma ihtimalimiz var ama kendimizi buna da şartlamamak lazım.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Borcun böylesi artması can sıkıcı.  Sebebini de anlamadım.  Nasıl kapatacağımız konusunda hiçbir fikrim de yok ne yazık ki.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Borcun kapanmayacağı bir gerçek bu ekonomik şartlarda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mahmut

kur bir sene önce 1 EUR = 3.2 TL
bugün 1 EUR = 3.9 TL

O zaman geçen seneki net borcu euroya çevirirsek= 375m euro.
Bugünkü = 358m euro.

Aslında euro cinsinden borç azalmış bile denilebilir, ama sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz. Uefa dışındaki çoğu gelirimiz de tl cinsinden.
Burdan da çıkardığım her sene cl çok çok önemli çünkü euro gelirler geliyor. Yönetim bunu sağladıktan sonra çok ekstrem giderler yapmadığı sürece seneleri karla kapatırız gibi gözüküyor. Ama karlarda çok ufak karlar. Bu borç nasıl eriyecek bilemiyorum. Mesela seneye ekstra olarak sadece kombine gelirleri gelecek. Artık kimse kadronun kuvvetlenmesi için yatırım falan beklemesin bence, ne bulursak ekstra gelir olarak bu borçlara kapatmamız (bu da aslında faize ödediğin paranın elinde kalması demek, yani bir nevi gelir) lazım. Her sene şampiyonluğun favorisi bir kadro benim için yeterlidir, grupta sonuncu olsak bile artık fazla önemsemiyorum.

Çevrimdışı autopsy

Selamlar gençler ve genç hissedenler   :D

Şu anda konuşulması gereken tek birşey var o da bu akşamki maç.
Çoğunluk kafada ligi bitirmiş profosyonel scout'luk ve finansçılığa başlamış.
Yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın da önce şu maçı bir alalım.
Sonra bunları konuşup kafayı yemek için yeterli bir transfer sezonu var.
Enerjimizi o zamana saklayalım.

Çevrimdışı Egos

Borcun böylesi artması can sıkıcı.  Sebebini de anlamadım.  Nasıl kapatacağımız konusunda hiçbir fikrim de yok ne yazık ki.

kasımdaki borç 1.525'ken mayıs ayında 1.548'e gelmiş, aynı dönemde avro 3,4'ken şimdi 3,85 olmuş. can sıkacak bir durum yok.

Çevrimdışı murat

Önümüzdeki 2 maça 2 puana razıyım.yada 3+0 tabi sadece şampiyonluk niyetiyle.1+1 daha güzel tabiki.bugün 3 puan bekliyorum.fb macıda ölye.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2017, 14:17:56 MURAT ]

Çevrimdışı Mahmut

Selamlar gençler ve genç hissedenler   :D

Şu anda konuşulması gereken tek birşey var o da bu akşamki maç.
Çoğunluk kafada ligi bitirmiş profosyonel scout'luk ve finansçılığa başlamış.
Yapmayın demiyorum hobi olarak yine yapın da önce şu maçı bir alalım.
Sonra bunları konuşup kafayı yemek için yeterli bir transfer sezonu var.
Enerjimizi o zamana saklayalım.

Hocam ben işin mali yönünü çok önemsiyorum genelde bu konularda konuşuyorum çünkü kulübün uzun vadede varlığını sürdürebilmesi için asıl önemli konu bu, şu anda ayrıca kritik bir süreçteyiz. Şu an pek farkında değilsiniz ama fener battı denilebilir, gs gibi satacak bir şeyi de yok, şampiyon da olamıyorlar. Gs yi tam bilmiyorum, bu satışlardan sonra seneye nasıl bir bilanço hazırlayacaklar ona bağlı. Bu iki kulüp devlet için içine girmezse ya sadece geçmişi olan Anadolu kulübü seviyesinde kulüpler olacak ya da haberleri bile çıktı Çinlilere falan satılırlar. Durum inanılmaz ciddi bir mesele, böyle borcun açıklandığı günlerde isterse Avrupa kupası finali olsun yine borç mevzusunu önemserim. Çünkü biri kulubün geleceği, diğeri en fazla bir günlük sevinç ya da ergenler için hava atma sebebi.

Çevrimdışı abdusta

1 önceki yıla göre Euro bazında  hayli azalmış

saygılar

Çevrimdışı onder23

27 şubat 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış toplam borç  1 milyar 214 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 2.9293 ve euro 3.2296.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 414 milyon dolar ya da 375 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201602/26022016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/02/27/son-dakika-besiktasin-borcu-aciklandi-647657

30 Ekim 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 524 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.1024 ve euro 3.3993.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 491 milyon dolar ya da 449 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201610/31102016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/10/30/iste-besiktas-in-borcu-1259778

ve Bugün,
Divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 760 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.5504 ve euro 3.8744.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 495 milyon dolar ya da 454 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201704/28042017.xml

Hesap kitap ortada. Kimse borç kur yüzünden artıyor demesin. Herşey açık ve net.

Etiketler: