Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143228 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

8'i geçtim hepsinden 4-5 kazanalım, halay çekerim. Pektemek'i o yıllık ücretle hiç bir yere satamazsın maalesef. Rhodolfo 1,5 yıldır doğru dürüst top oynamadı artı genç bir adam değil , 500.000 euro bile vermezler. 1,5 milyon Güney Amerika takımları için ciddi bir rakam . Aras'a da 500 bin Euro'dan fazla veren olacağını hiç sanmıyorum . Boyko , Franco ve Milosevic satılabilir.  Onlardan da ne kadar kazanılır bilemiyorum.  Sonuçta satış yapmamız gerektiği biliniyor, o yüzden tok satıcı modlarına girme şansımız yok.

Para kazanabileceğimiz adamlar belli ; Oğuzhan, Tolgay , Cenk , Adriano , Quaresma .
Bunlardan birisi ya da maksimum ikisi satılıp eksikleri kapatırız diye düşünüyorum.

3'e fitim, çünkü üzerine para istemeden gitmeyecek adamlar var orda.  :icool:

Çevrimdışı taner37

Oyuncu illaki satılır

Ama bonservis vermek sıkıntı
İmza parası + maaş konusunda ffp de sorunumuz yoksa

http://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

Buyrun.

Koalisac Arsenal ile anlaştı o listeden 😂

Stopere kackidiri iyi gider mesela.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

Ben boykoyu alırsa ukrayna takımlarının alacağını düşünüyorum. Ama 2 m euro yu geçmeyecektir

Franco için ise g.amerika takımları büyük bonservis vermez. Onlar ihracatçı. 1 m euro maksimum.

Milosevic az çok oynayan bir futbolcu. Almanya da iyimser bir tahminle göz önünde olduğu için 1 m euro da ona yazsak,

Rhodolfo ismi olan ve yanlış bilmiyorsam italyan pasaportu olan bir futbolcu. Ayrica türkiyedende trabzon, başaksehir, kasımpaşa gibi takımlar isteyebilir. Onun için takas seçeneğide olabilir. Yaş ve sakatlık sebebiyle 2 m euro da ona yazsak,

Veli ise malesef bir bonservis kazandırmaz. Uzun zamandır oynamadı ve popüler bir futbolcu değil. Bedava gitse bile bizim için kar. Çünkü artık bizim seviyemizde değil.

Aras bence giderse rus takımlarına gider ve ücret yine 1 m euro civarı olur.

Toplam maksimum 7 milyon euro gelecektir. Ama ben beş olsada razıyım.

Ömer, atınç, abubakar, ersan, ba, caner ve utku bizim değil.

Kalanlardan ise quaresma, tolgay ın para kazandırma durumu olabilir,

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben boykoyu alırsa ukrayna takımlarının alacağını düşünüyorum. Ama 2 m euro yu geçmeyecektir

Franco için ise g.amerika takımları büyük bonservis vermez. Onlar ihracatçı. 1 m euro maksimum.

Milosevic az çok oynayan bir futbolcu. Almanya da iyimser bir tahminle göz önünde olduğu için 1 m euro da ona yazsak,

Rhodolfo ismi olan ve yanlış bilmiyorsam italyan pasaportu olan bir futbolcu. Ayrica türkiyedende trabzon, başaksehir, kasımpaşa gibi takımlar isteyebilir. Onun için takas seçeneğide olabilir. Yaş ve sakatlık sebebiyle 2 m euro da ona yazsak,

Veli ise malesef bir bonservis kazandırmaz. Uzun zamandır oynamadı ve popüler bir futbolcu değil. Bedava gitse bile bizim için kar. Çünkü artık bizim seviyemizde değil.

18 bundesliga maçına çıkmış 2 de DFB-Pokal maçına çıkmış.1 assisti var.

Toplam 1.747 dk oynamış.

17 maçta 90 dk oynamış sahada kalmış sadece 1 maçta 68.ci dakikada çıkmış.

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Dnipro da iflas edince, Ukrayna'da Shaktar ve Dinamo Kiev dışında takım kalmadı. Onlar da alır mı, emin değilim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Sezon Sonu  sicak gunlerde hesap kitap yapmaktan herkesin beyni yanacak

Çevrimdışı mylife1903

Dnipro da iflas edince, Ukrayna'da Shaktar ve Dinamo Kiev dışında takım kalmadı. Onlar da alır mı, emin değilim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yedek kaleci olarak alirlar belki. Sahtor almaz bence kiev alabilir, boyko yanlis bilmiyorsam kiev dogumlu

Çevrimdışı Savaş

Gerçekten gözden çıkardığımız her adama talip olacaklar mı sanıyorsunuz? Maaşından kurtulmak için free bırakmamızı bekleyen çakallar varken bonservis önereceklerini mi düşünüyorsunuz tüm bu adamlara :)

En fazla Boyko'ya belki bir de Franco'ya teklif gelir. Beklentilerinizi yüksek tutmayın. Geri kalanlar futbolcu transferinde belki yurt içinde Takas+para tekliflerine konu olurlar.

Çevrimdışı abdusta

Yedek kaleci olarak alirlar belki. Sahtor almaz bence kiev alabilir, boyko yanlis bilmiyorsam kiev dogumlu

sabah yazmıştım

Shaktardan Rakitsky alıyoruz.
onların kalecileri Anton Kanibolotsky kontratı bu sene bitiyor
onlara Boyko ve bir miktar para veriyormuş gibi vadeli 2018 de kontratı biten Rakitsky i bitiriyoruz

itirazı olan?

Saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Khackheridi , Marcelonun yanina Cuk oturur diye düşünüyorum hazir sozlesmesi bitiyorken bunu kacirmayalim en azindan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Nisan 2017, 19:20:39
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
http://insta1903.com/p/11875
2012 de söylemiş bunu bizi ciddiye bile almadıkları bir zamanda...
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 19:22:52 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ONUR KOLCU

IYI Akşamlar Şampiyon takımın şampiyon taraftarları.

Çevrimdışı taner37

18 bundesliga maçına çıkmış 2 de DFB-Pokal maçına çıkmış.1 assisti var.

Toplam 1.747 dk oynamış.

17 maçta 90 dk oynamış sahada kalmış sadece 1 maçta 68.ci dakikada çıkmış.

Saygılar
Aytaç Sulu ile oynuyordu milosevic ne güzel hoca değişti miloyu kesti hoca..
Bu arada Aytaç Sulu da iyi stoper sol stoper oynuyor kendisine 😂
Şampiyon Beşiktaş

Gerçekten gözden çıkardığımız her adama talip olacaklar mı sanıyorsunuz? Maaşından kurtulmak için free bırakmamızı bekleyen çakallar varken bonservis önereceklerini mi düşünüyorsunuz tüm bu adamlara :)

En fazla Boyko'ya belki bir de Franco'ya teklif gelir. Beklentilerinizi yüksek tutmayın. Geri kalanlar futbolcu transferinde belki yurt içinde Takas+para tekliflerine konu olurlar.

bunların haricinde takımın içinde oynayan oyuncularımızada teklifler gelicektir :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

#Benfica Kulübü, Talisca'nın yerine kadrosundaki genç isimlerden birini yine kiralık olarak siyah-beyazlı takıma verme seçeneğini masasında tutuyor.

Rafa Silva ya da Semedo çok iyi bir seçim olur  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Avrupada basari tur atlamak guruptan cikmak falan degildir, torba yukseltmektir, clde ikinci torbaya yukselene kadar uefaya gitmek gercekci, yeterli ve iyi bir hedeftir.

Oncelik torba atlamak olmali. Rotasyon yapilacaksa clde yapilir, lig en onemli hedeftir besiktasin gelecegi icin. Bir sene ikinci tur oynamayi iki sene daha sampiyon olmaya degismem. Turkiyede taraftar kazanmamiz lazim, bunun icin lig sampiyonlugu elzem. Avrupa bir yere kacmiyor yavas yavas basari gelecektir. 100milyonluk takimla 400-500 milyonluk takimlar elenmez.
Seneye barca bayern siti gibi bir guruba dusersek napalim, zorlayalim mi? Paramizi versin uefa paflar tecrube kazansin. Benim icin uefa avrupa ligine son eleme turundan baska birsey degil cl daha bi 3 sene.
gs li bir arkadaş geldi bugün 7 yaşında yeğeni varmış gsli tutturmuş adana maçına gitmek için diyor gs liydi bizim haberimiz yok çocuk Beşiktaşlı olmuş. Birde maça gideceğim diye tutturuyor. Almış götürmüş maça.
Arkadaşlar yeni nesil komple Beşiktaşlı olarak geliyor.

#Benfica Kulübü, Talisca'nın yerine kadrosundaki genç isimlerden birini yine kiralık olarak siyah-beyazlı takıma verme seçeneğini masasında tutuyor.

istemez :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Savaş

bunların haricinde takımın içinde oynayan oyuncularımızada teklifler gelicektir :)

O zaten olucak :) Ben Cenk, Oğuzhan veya Quaresma'dan birinin feda edilip transferlerin yapılacağını düşünüyorum. Bakalım piyango hangisine çıkacak.

Çevrimdışı underworld

Nerden çıktı bu ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Nerden çıktı bu ?

Kendim yazdım nasıl güzel olmuş mu ?

Milliyet.

Çevrimdışı mylife1903

gs li bir arkadaş geldi bugün 7 yaşında yeğeni varmış gsli tutturmuş adana maçına gitmek için diyor gs liydi bizim haberimiz yok çocuk Beşiktaşlı olmuş. Birde maça gideceğim diye tutturuyor. Almış götürmüş maça.
Arkadaşlar yeni nesil komple Beşiktaşlı olarak geliyor.
Aynen @Necmi abi simdi 3 sene sonrasini dusun 5 sene ust uste sampiyon olmus besiktas arayada bir avrupa kupasi sikistirmis, butun cocuklar besiktasli olur, alternatifsiz.
Yemisim clsini, iki sene gruptan ciksak ne olacak, elimize para gececek o parayi yiyecez ama 1 milyon fazladan taraftarimjz olsa bunlar 40yillik besiktaslilik hayatlarinda 2ser forma alsalar.....

Çevrimdışı Savaş

Nerden çıktı bu ?

Bugün ben de gördüm bunu bir yerde. Olur da bunlar Talisca'yı satarlarsa bizim anlaşmamızda mağduriyet yaşamamamız için genç yeteneklerden birini kiralık önereceklermiş bize göööyyya.

Masabaşı uydurma haber gibi görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

Dediklerin tamamen sana göre hata. Rotasyon yapsa zaten direk atiba'yı oynatmazdı ve bu maçta zaten rotasyonun neden gerekli olduğu belli oldu. Atiba bile yorgunluktan ölmüştü. Sana göre tosic beck'e alınmaz bana göre de alınır mesela niye alınmasın, hücum olarak iyi değil ama hem defansif olarak hem tempo olarak sol bek için yeterli.

Atiba'nın yerine girer mi girer bence,q7 eski sakatlığından ve yorgunluktan dolayı bence yedek başladı. Bence hoca hiç oynatmak istemedi ama skor gerektiği için aldı ve sonucuna da aldı. Ana hücum taktiğine dönüp istediğimiz skoru aldık. Gol yedikten sonra Adana'dan niye çıkaramayacakmışız bir de, neler neler çıkardık bu stadda en iyi sen bilirsin zaten her maç staddasın.

Bir de hoca denemedi falan diyorsun o en çok garibime giden, lig maçlarında mı denemesini bekliyorsun. Kupa ve hazırlık maçlarında gayette herkesi denedi ve neredeyse hiçbirinin hazır olmadıgı ayan beyan ortadaydı. Ersanla Caner'i Astra maçında izlemiştim tvden verilmedi ikisi de hazır falan değil. Ba'nın neresi hazır mesela hiç izledin mi? Instagram'dan koyduğu videolara göre mi konusuon anlamadım. Inler'in de Aras'ın da kötü olduğunu kupa ve hazırlık maçlarında zaten gördük. Bu 2 arkadaşın da fizikleri yine yetersiz.

Sıkıntı hata söylemen değil her ne kadar sana göre hata olsa da. Sıkıntı şu: "allahtan ikinci yarılar takım attıda kayıp yaşamadık."
Sana göre hoca hata yapıyor, takım onu kurtarıyor. Yönetim müthiş kadro kurup, oyuncular sürekli hazır ama Şenol hoca oynatamıyor şu yazdıklarından anladığım. Nerdeyse 2-3 yıldır kesintisiz okuyorum yazılarını, ta en baştan Şenol hoca'ya sürekli bir eleştiri getirme peşindesin, oyunculara ve yönetime ise getirdiğin eleştiriler ise devede kulak. Halbuki kulüpte en son eleştirilecek kişi Şenol hoca bence.
hayır instegrama koyduğu videolara göre konuşmuyorum hocaya göre konuşuyorum
hazır olduğunu hoca söyledi. zaten bir oyuncuyu 18 kişilik kadroya alıyorsan o hazırdır. Canerde tamam
ama hissedilir ürkekliği var. riske etmeye değmez. Arasıda kupa maçlarında bile oynatmadı.
adam U21 le maç yapıyor. Hoca bu sene hiç formda değil bunu zaten her maçı izlediğimiz için
söylüyoruz. Atiba yorgunsa atibayla başlama ama onu çıkartıp quaresma sokarsan olmaz zaten olmadığıda sonrasında apar topar cenki sokmasından belli. orta sahayı komple kaybetmiştik topu alan kalenin önüne geliyordu puan kaybediyorduk tosiç kedi olalı bir fare tuttuda maçı kurtardık bakma tamam kabul ediyorum takım çok yorgun
o zaman orta sahada inler necip tolgay yap stoper tandemini bozma marcelo tosiç olsun sola becki koy adrianoyu oynatmamak için kaç tane mevkiyle oynamanın anlamı ne.
Deplasmandaki lyon maçındada aynı hataları yaptı. Bir quaresma oynamıyor diye takımın kimyasını bozdu yapacağı basitti sağ beke becki koy öne GG yi at kanatları sağlam şekilde kapat. sağda GG tek kaldı anası ağladı orda Bence bazen elindeki oyuncuları unutuyor.

Çevrimdışı mylife1903

sabah yazmıştım

Shaktardan Rakitsky alıyoruz.
onların kalecileri Anton Kanibolotsky kontratı bu sene bitiyor
onlara Boyko ve bir miktar para veriyormuş gibi vadeli 2018 de kontratı biten Rakitsky i bitiriyoruz

itirazı olan?

Saygılar
Abi kesin bilgi mi? Bana o tarafin kgbsinden yansiyan bir bilgi yok, bomba olmasin, uzulmeyelim sonra. Bu adamda ariza cikarsa ki ariza cikartir kesin, beni iyi lynch ederler burda

Etiketler: