Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şikecilerin 2. Olmasını istiyorum. Neden ? Çünkü sezonu erken açıp ön elemeyi geçemicekler , kabak gibi kalıcaklar

Çevrimdışı Berat

Yarınki Adana maçına gidemeyecek durumda olan varsa bana ulaşabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın dansını özledim...

Mümkünse yarın yeni açık tarafındaki kaleye atsın golü. Yakından seyretmek istiyorum dansı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar'ın dansını özledim...

Mümkünse yarın yeni açık tarafındaki kaleye atsın golü. Yakından seyretmek istiyorum dansı.
Seni de diğer tribündekileri de kırmasın iki kaleye de atsın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Seni de diğer tribündekileri de kırmasın iki kaleye de atsın
Bana ne üçünü de buraya atsın (:

Çevrimdışı Kuntz

Bana ne üçünü de buraya atsın (:

Bende sıkıntı yok. Nasıl olsa kameranın karşısına geçip oynuyor  :evillol:

Çevrimiçi COB

Bu gece ki mactan sonra tekrar anladim ki biz bu lige extra large geliyoruz. Sene sonu mevcut kadroyu korusak bile rahat sampiyon oluruz.

Çevrimdışı 38life

Sözleşmesi biten Dede'yi almışız diyorlar. @Çağrı heyecanlanmıştır şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, formamizi giyelim, totemlere baslayalim, cok zor mac, gol bulamadikca baski altina girebilir bizim cocuklar, taraftara buyuk is dusuyor, takimi suursuzca rakibin ustune itmeyelim, bize sadece 3 puan lazim, yarim sifir olsun uj puan bizim olsun.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gunaydin, formamizi giyelim, totemlere baslayalim, cok zor mac, gol bulamadikca baski altina girebilir bizim cocuklar, taraftara buyuk is dusuyor, takimi suursuzca rakibin ustune itmeyelim, bize sadece 3 puan lazim, yarim sifir olsun uj puan bizim olsun.

aynen adanaspor evimizde bize ilk yenilgimizi tattırabilir ligde çok formdalar kahretsin çok efor sarfettiğimiz avrupa macından sonra böyle bir maçın denk gelmesi.

İşimiz çok zor 6-0 olsun bizim olsun aman pardon 1-0 olsun bizim olsun.

Günaydın ve iyi geceler abi :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sözleşmesi biten Dede'yi almışız diyorlar. @Çağrı heyecanlanmıştır şimdi.

Eskiden iyiydi de sakatlıktan sonra hiç takip etmedim.  @Çağrı ya sormak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi!

Bugün günlerden Beşiktaşımın maç günü  :ishock: :steamed: :super:

Çevrimdışı mellfred

kahrolasıca Pazartesileri çekilir kılan tek şey Beşiktaşımın maçı

Çevrimdışı 38life

Eskiden iyiydi de sakatlıktan sonra hiç takip etmedim.  @Çağrı ya sormak lazım.
Doğru düzgün oynamadı ki kaç senedir neyi takip edecen :D

Ama 10 gün önce falan bı gol atmış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru düzgün oynamadı ki kaç senedir neyi takip edecen :D

Ama 10 gün önce falan bı gol atmış :)
Defans oyuncusunun gol ataması ne kadar önemli olabilir. Ben aradığımız oyuncu olduğu konusunda da şüpheliyim zaten. Sağ ayağını kullanan bir oyuncu. Tabi FFP den dolayı sözleşmesinin bitiyor olması avantaj.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu neye gore kime gore ust duzey degildi. Maci penaltilara kadar getirmis bir takimin degisiklikleri dogru degildi demenin objektif vir dayanagi yok. Kendi zihninde su olsa daha iyi olurdu demek bu mac ozelinde tamamen subjektif bir degerlendirme.

Ilk macta hoca olsam ben de Talisca'yi cikarmazdim. Talisca bir frikik olur, bir sut olur deplasmanda bir gol daha kazandirabilir dusuncesiyle sahada tutuldu. Gol atmis olsa hoca dogru karar vermis diyecektik. Gol atamayinca kotu karar deniyor hemen. O macta oyuna giren oyuncular Talisca yerine girse n degisecekti? Baski mi yemeyecektik?

Dunku mac eger penaltilara kadar gelmisse hoca dogru mudahaleler yapamadi diyemezsin. Bunlar ici bos elestiriler.
Burada hepimiz çoğu zaman subjektif değerlendirmelerde bulunuyoruz hiç birimiz bu işin profesyoneli değiliz, içi boş eleştiriler demek biraz anlamsız olmuş, kime göre neye göre? Elendik mi? elendik o zaman yanlış tercihlerde bulundu demenin neresi yanlış?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın, adana maçına yaklaşık 2500 bilet kalmış durumda Pazartesi olmasına rağmen 5500 civarı bilet satılmış hiç fena değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Borajet seferlerine ara vermiş, bunlar Fenerbahçe'nin forma sponsoru değil miydi? 😀😀

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

aynen adanaspor evimizde bize ilk yenilgimizi tattırabilir ligde çok formdalar kahretsin çok efor sarfettiğimiz avrupa macından sonra böyle bir maçın denk gelmesi.

İşimiz çok zor 6-0 olsun bizim olsun aman pardon 1-0 olsun bizim olsun.

Günaydın ve iyi geceler abi :D
Bjk kazanamaz, buyuk takim refleksi gosteremez.
Buyuk takim refleksini gs gosterdi, ezim ezim ezdi sahasinda fbyi, kardes falan tanimadi.
Bu arada pazartesi gunudur herkes ise temiz temiz dujunu alip gitsin
Sureyya abiye buyuk is dusuyor tosicle mitrovici bi guzel yikatsin, hamama gotursun

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Bugün mümkünse sürpriz olmasın, dün ki iğrenç maçtan sonra dosta düşmana nasıl oyun oynandığını göstermemiz lazım. :boxin:

Adana'nın düşeceği zaten kesinleşti beş tane sallayıp gönderelim....

Çevrimdışı mylife1903

Keciboynuzu yeter, besiktasimizi piste alalim yavas yavas

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Borajet seferlerine ara vermiş, bunlar Fenerbahçe'nin forma sponsoru değil miydi? 😀😀

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehirli oyuncular disiplin kuruluna 36. Maddeden sevk edilirse 3-6 maç ceza alır. Eğer 44. Maddeden sevk edilirse ceza 10 maça kadar çıkabilir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ohh be maçımız var haftasonu bejeke olmayınca hiç çekilmiyor. vakit geçsin die tüm haftasonu rakıya verdim kendimi  :icool:

dünyaderbisi elspasticoyu bile seyretmedim çakma konte gene vermiş puanları herifin puan istatistiği sanırım %30 civarında  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: