Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9112750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Canları sağolsun

Burayı takip Edip lyon'u tutan Fransız çocukları sizin gibi kansızlar ile aynı ülkede olduğum için utanç duyuyorum. Hepiniz K.(Küfür Yasak)₅ sunuz. 
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Maç boyunca beceremediler penaltı da en sonunda yaktılar stoperlerimiz...ömrümden ömür gitti valla çok kötüyüm çok

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Lige döndük. Teşekkürler Beşiktaşım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı benyv-

Elimizden gelenin en iyisini yaptık, fiziki açıdan rakip daha üstündü. Takımın maksimumunu da görmüş olduk böylece. Şampiyonlar ligi için daha yukarı kalite gerekiyor. Tüm futbolculara ve seyircimize tebrikler performansları için. 3. yıldızımız hayırlı olsun inşallah  :tabe:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Marcelonun yokluğu ne kadar zarar verdiyse Q7'nin varlığı da bi o kadar zarar verdi.  İnsan evladı Allah rızası için bir tane isabetli orta yapamazmı. Hele Cenke ofsayta girene kadar bekleyip attığı top beni çileden çıkardı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Biz bu tandemle çok büyük iş yapıyormuşuz valla helal olsun harbiden çok iyi takımız bu stoperlere rağmen kalbim ağrıyor ter boşaldı yeminlen

Çevrimdışı levitate

Hepsine helal olsun adam gibi mücadele ettiler
bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

Canımız sağolsun, ligi sağlam bitirmek önemli. Bu turu geçseydik kupa şansımız çok yüksekti sadece ona yanıyorum.

Çevrimdışı El Nino

Bu senenin en iyi transferi Fabri bu çok net. Eğer bu turu geçmiş olsaydık Fabri'ye çoğu Avrupa kulübü talip olurdu. Çünkü bu maçta gerçekten muhteşemdi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Canları sağ olsun...  :claps:

Adriano-GG-Q7 tam performans oynayabilir inş...

Hırpalanmadan elenseydik bir nebze daha iyi olurdu... Adana maçı çok daha önemli en az 5 puanla  başak ve fb ye girmek lazım...

Benim umudum vardı ama yanılmışım Mitroviç e artık taraftar ısınamaz bu saatten sonra Hırvatistan da başarılar dilemek lazım ki talibi çıksın ya da tekrar yanıltsın diyecem de çok zor...

Bu arada devre arası iyi kötü oynayan Olcay ve Kerim i verip tribüne Ba ve Ersan hamleleri de gücümüze güç kattı özellikle kanat rotasyonumuza ilaç oldu  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

Talisca ile Fabri bugün değerlerini baya arttırdılar.

Bütün oyuncularımızın emeklerine teşekkür etmemiz lazım. Eleneceksen böyle eleneceksin.

Neyse artık 7 tane maçımız kaldı. Lige dönüp 3. Yıldızı takalım artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Adana maçını etkilemesin, 7 maç 21 puan seneye şampiyonlar liginde çok daha büyük işler yapalım.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Beşiktaş'ımızı bu mücadeleden sonra sadece  :claps: alkışlayabiliriz helal olsun gönül isterdi ki finale çıkıp kupayı kaldıralım bu mücadelenin hakkı bu ama futbol böyle birşey. Maçta çok fazla kırılma anı vardıda Babel ve Talisca'nın o atamadıkları goller neydi ya tek açıklaması yorgunluk çünkü 100 kere aynı topları at 99'unu gol yaparlar aynı pozisyonların. Artık bunu unutup lige dönüp şampiyonluğumuzu matematiksel olarakta ilan edip önümüzde çok güzel bir gelecek yıl var onu düşünmeliyiz.

Tüm takıma helal olsun Fabri'ye ayrı helal olsun.

Teşekkürler Beşiktaş'ım.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2017, 01:09:38 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bugünkü mücadeleye söyleyecek söz yok gerçekten harikaydı hepsinin alnından öpmek lazım.

Çevrimdışı Ensar

canın sağolsun Beşiktaşım , lyon iki maçta da iyiydi , biz zaman zaman etkili olduk , çok kacirdik hemde cook net pozisyonlar , ilk maç quaresma abu , bu maç marcelo ve abunun eksikliği bizi çok bozdu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı caner.eryigit

Demirkol da çıkmış hoca hamle yapamadı beceremedi diyor.arkadaş sanki kulübede hazard la isco var oyuna almadı töbe yarabbim töbe

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan hayal ettiği top Avrupa takımlarına transferini rüyasında görmeye devam edebilir. Kaptanlık pazu bandını hakeme itiraz etmekten ibaret zannediyor. Potansiyeline/yeteneklerine yaptığı hakaret kabul edilebilir gibi değil.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Daha yeni başlıyoruz...

Aynen bende öyle düşünüyorum önce Cuma günü mü artık ne zamansa gidip güzelce savunmamızı yapıp şu ceza işini halletmemiz lazım sonra matematiksel olarakta şampiyonluğumuzu ilan edip seneyenin planlamasına başlamamız lazım.

Çevrimdışı yigiter38

İlk maçı kaybettik rövanş kazandık....canları sağolsun.....
Şimdi Lig için Son virajdan sağlam çıkmak lazım

Çevrimdışı taner37

Demirkol da çıkmış hoca hamle yapamadı beceremedi diyor.arkadaş sanki kulübede hazard la isco var oyuna almadı töbe yarabbim töbe

Şunları dinleyip prim vermemek gerek alayı çatlıyor hasedinden ve içten içe hepsi seviniyor.

Bu arada Fabri zu Avrupa da orta üst sınıf takımlar 10milyon Euro ..😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ömrümden ömür gitti, ah o boş kalelere kaçırmasaydık . Fabri çok çok iyiydi nazar değmesin.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yok abi bu seviyede bu kadar kötü stoper tandemi olamaz olmamalı Allah korudu resmen.marcelo nun yanına bir tane stoper bulun Allah aşkına.

Çevrimdışı Gökhan Almar

Kaderimiz size bağlı.
Abi valla bu kadar olur hic bir sey demiyorum

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yok abi bu seviyede bu kadar kötü stoper tandemi olamaz olmamalı Allah korudu resmen.marcelo nun yanına bir tane stoper bulun Allah aşkına.

Bu sadece stoper için değilki Caner Marcelo'nun yanına adam alsan yedeklerin Tosiç-Mitroviç aynı seviye değiller biri sakat diğeri cezalı olsa gene böyle çıkıcaksın hadi Mitroviç genç belki üzerine koyar orasını bilemeyiz ama adamlar çıkardığının yerine neredeyse aynı kalitede oyuncu koyuyor farkındaysan biz oyuncu değiştirmeye korkuyoruz.

Etiketler: