Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123140 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sikinti yok mac bizde. Kirmizi kart penaltiya yuklen, bobrek karaciger ne kaldiysa.
4-1 alacaz
Goller tosic babel taliska cenk liyonun golu tosic(kk)
tosif çifte bomba patlatıyor yani  :D

Çevrimdışı mylife1903

tosif çifte bomba patlatıyor yani  :D
He bi danasi icten patlamali oburungu uzaktan patlatmali

Çevrimdışı Tolga

beck oynarsa biraz şansımız olabilir, eğer Tosic Atınç mitro gg oynarsa çok büyük sıkıntı yaşarız.
Lyon kanatları iyi kullanıyor. Adriano tecrübesi ve çabukluğuyla ilk maçta etkili olmuştu. Birçok atağı kesmişti.

Beck çabuk bir oyuncu değil ve uzun zamandır maç yapmadığı için bu maça tam anlamıyla adapte olamayacağını düşünüyorum. Özellikle 1 e 1 kaldığı pozisyonlarda ne kadar başarılı olabilir soru işareti.

Adriano sadece savunma açısından değil hücum açısından da gerekli bir oyuncuydu. Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama bu maç için ben beklentimi düşürdüm.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Bu maçta riske ederdim, önemli bir şeyi yok madem 7 Mayısa kadar düzelir zaten koyyara
Adanaspor maci su liyon macindan daha onemli. Agrisi falan varsa riske edilmemeli. Koyalim oraya kiz takiminin sagbekini islem tamam.

Ismaellen sampiyon olmus takimiz yahu, enseyi karartmayin. Liyonda bisi yok, pirpir subyan firansiz takimi, kendi oyunumuzu oynayalim, iclerinden geceriz, adriyanolu adriyanosuz.

Alanyaspordan hallice bir takim, kim neden nasil abartir bunlari anlamam. Psg, monako falan olsa tamam. Fekir mekir, gezzal midir nedir bu ikisini verseler babelin parnak arasi terligini vermem

Çevrimdışı cursedofdragon

Lyon kanatları iyi kullanıyor. Adriano tecrübesi ve çabukluğuyla ilk maçta etkili olmuştu. Birçok atağı kesmişti.

Beck çabuk bir oyuncu değil ve uzun zamandır maç yapmadığı için bu maça tam anlamıyla adapte olamayacağını düşünüyorum. Özellikle 1 e 1 kaldığı pozisyonlarda ne kadar başarılı olabilir soru işareti.

Adriano sadece savunma açısından değil hücum açısından da gerekli bir oyuncuydu. Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama bu maç için ben beklentimi düşürdüm.

Serdar-Franco-Necip-Opare

Bu 4'lü ile liverpool'u yendik tolga.

Kalede de cenk.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lyon duran toplarda da etkili olan bir takim ve bu macta bunu mutlaka kullanmak isteyeceklerdir

Atincla baslamak lazim :)

Gg - Mitrovic - Atinc - Tosic yada

Gg - Mitrovic - Atinc - Beck

Hoca

Gg - Mitrovic - Tosic - Beck de yapabilir bakalim ne olacak :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 16:58:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Sikinti yok mac bizde. Kirmizi kart penaltiya yuklen, bobrek karaciger ne kaldiysa.
4-1 alacaz
Goller tosic babel taliska cenk liyonun golu tosic(kk)
senin totem seker meker fark yeriz diye cuma gününe izin aldım üzüntüden uyku tutmaz çünkü :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tolga

Serdar-Franco-Necip-Opare

Bu 4'lü ile liverpool'u yendik tolga.
Liverpool, Lyon kadar tempolu ve hücum gücü yüksek bir takım değildi. Umarım tur atlarız ne diyeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kuntz

Böyle maçların hikayesi farklı olur. Ummadığınız adamlar maçın kahramanı olabilir. O yüzden enseyi karartmayın.

Çevrimdışı Ensar

lyonu otelin de uyutmamak gerekir , havalimanı karşılaması da lazımdı aslında ama öyle birşey olmamış sanırım , gece 3 4 araba kornalara basarak dolansa yeterli :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Defanstan top yaparak çıkmamızı sağlayan ve diyagonal paslarla oyunun yönünü değiştiren temel iki adamın olmayacak olması handikap ancak genede umudum büyük biz bu maçı geçelim sonrası zaten Güneş'li günler.

Bu arada Kadın basketbol takımımıza saldırı olmuş diye bişeyler dolanıyor doğrumudur ?

Çevrimdışı Berat

lyonu otelin de uyutmamak gerekir , havalimanı karşılaması da lazımdı aslında ama öyle birşey olmamış sanırım , gece 3 4 araba kornalara basarak dolansa yeterli :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok medeni bir anlayış,  tam karakterimizi yansıtıyor(!) Lyon bu arada Çırağan Sarayı'nda konaklayacak.

Çevrimdışı Ensar

Çok medeni bir anlayış,  tam karakterimizi yansıtıyor(!) Lyon bu arada Çırağan Sarayı'nda konaklayacak.
:D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

GG - Mitroviç - Necip - Tosiç  çıkma ihtimalimiz nedir sizce ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Adamları Çırağan'da ağırlıyoruz , akşamda 1-0 ile uğurlarsak süper olur. :biggrinking:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal

:bandit:

Valla sanki bana

GG - Mito - Tosiç - Beck yada diğer söylediğim gibi çıkacakmışız gibi geliyor  :icool:

Lyon duran toplarda da etkili olan bir takim ve bu macta bunu mutlaka kullanmak isteyeceklerdir

Atincla baslamak lazim :)

Gg - Mitrovic - Atinc - Tosic yada

Gg - Mitrovic - Atinc - Beck

Hoca

Gg - Mitrovic - Tosic - Beck de yapabilir bakalim ne olacak :)

akan oyunda atınç'ı napıcan yunus ?

Başakşehir karşısında bile darma duman oldu atınç.

Aynı şekilde gs maçında bizi yakıyordu yetmedi.

İçerdeki vodafone arenada ki maçta bizi yakıyordu rizespor ile oynarken galiba penaltı yaptırdı maçın sonlarına doğru hakem es geçti.

Halen nasıl ısrarla atınç yazabiliyorsunuz hayret ediyorum.

Çıkacak defans 4 lüsü belli.

Gökhan-Mitrovic-Tosic-Beck

Liverpool, Lyon kadar tempolu ve hücum gücü yüksek bir takım değildi. Umarım tur atlarız ne diyeyim.

nasıl değildi  :alala:

Bizim defans 4 lümüz

Serdar-Necip-Franco-Opare

Onların forvet 3'lüsü Balotelli,Sterling,Sturridge  :alala:

Ayrıca lyonunda deplasmanda hücum gücü yüksek değil ki  :alala:

Birtek boruları evlerin de ki maçta ötüyor.

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaşlar sakin A sporun gazına geliyorsunuz Adriano konusunda net bişey yok badem övünç az çok güvenilir olan kimsede ses yok A Spor diğer kolu Sabah'dan Fatih Doğan'dan ses yok heme atlıyoruz :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Constantino

Adriano olmazsa Avrupa ya veda edebiliriz
Marcelo ve Adriano önemli eksikler ama Adriano mutlaka yetiştirilmeli
Hücum hatları çok kuvvetli doğru düzgün bi defans oyuncumuz yok
Allah yardımcımız olsun

Adriano olmazsa Avrupa ya veda edebiliriz
Marcelo ve Adriano önemli eksikler ama Adriano mutlaka yetiştirilmeli
Hücum hatları çok kuvvetli doğru düzgün bi defans oyuncumuz yok
Allah yardımcımız olsun

tamam elendiysek, adriano yoksa hiç maça çıkmayalım o zaman direk hükmen yenilelim.

Boşu boşuna takım yorulmasın bu nasıl bir mantıktır ya koskaca Beşiktaş'ın kaderi 1 oyuncuya mı bağlı ?

Q7 yoktu ilk maç o evinde aslan kaplan denilen Lyon'u yeniyorduk hata yapmasaydık bu neyin kafası ?

Allah sizin gibileri Beşiktaş'ımızıdan uzak tutsun.

Çevrimdışı Constantino

tamam elendiysek, adriano yoksa hiç maça çıkmayalım o zaman direk hükmen yenilelim.

Boşu boşuna takım yorulmasın bu nasıl bir mantıktır ya koskaca Beşiktaş'ın kaderi 1 oyuncuya mı bağlı ?

Q7 yoktu ilk maç o evinde aslan kaplan denilen Lyon'u yeniyorduk hata yapmasaydık bu neyin kafası ?

Allah sizin gibileri Beşiktaş'ımızıdan uzak tutsun.
Hop yavaş sen hayırdır ? Alçaktan uç biraz Seviyesizlik yapma seviye dersi vermek zorunda kalmiyim sana
Bir oyuncu dediğin adamın kariyerinde Barcelona var tecrübesi belli geçen lyon maçında kestiği kritik toplar belli eğri oturup düz konuş necip mi durduracak fekiri farzı misal Lacazette i ? Marcelo ve Adriano nun olmaması Quaresma nın da şüpheli olması ister istemez böyle düşüncelere itebiliyor insanı
Ne varmış benim gibiler de ? Sen benim Beşiktaşlılığıma laf söyleyecek seviye değilsin terbiyesizlik yapma haddini bil
Biz kötü bişey söylemedik yaptığınız ayıp bizde beşiktaşlıyız bizde istiyoruz yenmeyi uefa yı alıp Avrupada ses getirmeyi dünyaya Beşiktaş ın büyüklüğünü bikez daha göstermeyi ama bu tarz yaklaşırsan ortamı gerersin birbirimizi üzeriz gerek yok
Güzel bi dille anlat derdini karşındaki insana
Bizde istiyoruz yenmeyi lyonu bozuk para gibi harcamayı.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 18:12:37 Constantino ]

Çevrimdışı Necmi

Hop yavaş sen hayırdır ? Alçaktan uç biraz Seviyesizlik yapma seviye dersi vermek zorunda kalmiyim sana
Bir oyuncu dediğin adamın kariyerinde Barcelona var tecrübesi belli geçen lyon maçında kestiği kritik toplar belli eğri oturup düz konuş necip mi durduracak fekiri farzı misal Lacazette i ? Marcelo ve Adriano nun olmaması Quaresma nın da şüpheli olması ister istemez böyle düşüncelere itebiliyor insanı
Ne varmış benim gibiler de ? Sen benim Beşiktaşlılığıma laf söyleyecek seviye değilsin terbiyesizlik yapma haddini bil
Biz kötü bişey söylemedik yaptığınız ayıp bizde beşiktaşlıyız bizde istiyoruz yenmeyi uefa yı alıp Avrupada ses getirmeyi dünyaya Beşiktaş ın büyüklüğünü bikez daha göstermeyi ama bu tarz yaklaşırsan ortamı gerersin birbirimizi üzeriz gerek yok
Güzel bi dille anlat derdini karşındaki insana
Bizde istiyoruz yenmeyi lyonu bozuk para gibi harcamayı.
Bence sen yavaş ol bir Beşiktaş forumunda olduğunu unutma Beşiktaşlı gibi dur ve konuş.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Geçen maça göre daha çabuk geçiyor sanki zaman  :lol: :lol: Adriano oynar mı oynamaz mı bilmem ama kim oynarsa oynasın elinden geleni yapıcak fakat maçtan çok adriano oynayacak mı oynamayacak mı şuan ona kurulmuş durumdayım bir o netleşsin de sonra maça kurulalım  :lol: :lol:

Etiketler: