Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143347 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Dediğim gibi bilemeyiz.
Juventus ve Roma edememiş, Napoli ederdi demek çok iddialı konuşma oluyor.
Napoli de salak salak goller yiyen bir takım sonuçta.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu Juve bir kisi eksik kalmasina ragmen Lyon'u yendi deplasmanda. Roma oyun olarak afedersiniz tecavuz etti. Roma'da ki mac 7-1 bitse kimse macin hakki degildi diyemez. O maci 2 kez izledim. Acin izleyin. Internette var 90 dakikasi. Roma macinda Roma'nin kacirdigi yuzde yuzluk 5 gol pozisyonu disinda temiz bir golu verilmedi ve yuzde yuz bir penaltisi verilmedi. Roma yoksa tecavuz etmisti oyun olarak.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Lyon maçinda suç Şenol Hoca'nin değil yönetimin. Sen Quaresma'yi yedekleyecek bir adam alsan 3 futbolcu yerinden olmazdi bu maçta. Tosic bekte, Adriano acikta, Mitrovic stoperde, Talisca zaman zaman sağ bekte oynamak zorunda kaldi. FFP falan hikaye. Madem 4.2 milyon euro stopere gomecek paran vardi üzerine en kotu 1-2 milyon daha koyup tas gibi bir acik alabilirdin. Q7 ile rotasyona girerdi. Hem Q7 daha az oynayip daha az sakatlanirdi hem de biraz burnu surtulurdu. Ama yok iste her maçta quarejma oley oley cekersen o ego şişer. Hatta o kadar çok şişer ki yönetim bile bu adami kenara çekecek bir futbolcu almaya cesaret edemez taraftar tepkisinden korktuğu için. Bütün bunları Mitrovic transferinden komisyon alinmadigini varsayarak yaziyorum. Bence bu transferde bizim bilmediğimiz işler dondu. Bana hic normal gelmiyor.
Bu forumda böyle bir ithamda bulunuyorsan açıklaman lazım
normal olmayan neymiş al marcello sarı gördü haftaya yok kimi oynatacaksın yerine
ilk devre rudolfho ile aldın o riski ama olmayacağı ortaya çıktı. Oyuncunun yedeği yok
kaydırılacak bir oyuncuda yok. senin kanadın yedeksiz kalabilir ama stoperin asla yedeksiz kalmaz
marcello tek alternatifsiz oyuncu yerine atibayıda necipide tosiçide ersanıda oynatamazsın bir takımın
stoperi yedeksiz bırakmak takım içinde alternatifinde yokken kafaya sıkmaktır.
FFP sana hikaye geliyor olabilir ama bak renkliler sürünüyor. onlara pek hikaye gelmiyor.
tabi takım geçen seneyi şampiyon bitirmiş bu sene şampiyon olacak uefada çeyrek final oynuyor
ve bütün bunları senin hikaye dediğin FFP kıskacında geçirdiği 3 yıl içinde yaptı.
Bu forum bildiğin forumlara benzemez burda Rüzgar taktikleri yemiyor çamur at izi kalsın
bir ithamda bulunursan bunu açıklayacaksın ben öyle düşünüyorum demekle olmuyor
muatap aldığın kişiler Beşiktaşı yönetenler. Kahve arkadaşların değil açıklaman olmazsa bu forumdan kaydın silinir. @Panjandrum
haklıysan tamam birlikte hesap soralım

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu Juve bir kisi eksik kalmasina ragmen Lyon'u yendi deplasmanda. Roma oyun olarak afedersiniz tecavuz etti. Roma'da ki mac 7-1 bitse kimse macin hakki degildi diyemez. O maci 2 kez izledim. Acin izleyin. Internette var 90 dakikasi. Roma macinda Roma'nin kacirdigi yuzde yuzluk 5 gol pozisyonu disinda temiz bir golu verilmedi ve yuzde yuz bir penaltisi verilmedi. Roma yoksa tecavuz etmisti oyun olarak.
Benim dediklerimin aksi bir şey sinmamışsın.

Kendi sahalarındaki maçın sadece ikinci yarısında Roma kalesine 16 şut çekmişler.

Sevilla maçı geneli şut sayısı 25-2.

İyi bir deplasman takımı değiller, ama ev sahibi olarak çok tehlikeliler.

Çevrimdışı Librarius

Benim dediklerimin aksi bir şey sinmamışsın.

Kendi sahalarındaki maçın sadece ikinci yarısında Roma kalesine 16 şut çekmişler.

Sevilla maçı geneli şut sayısı 25-2.

İyi bir deplasman takımı değiller, ama ev sahibi olarak çok tehlikeliler.

Yok yani sen delik desik etseydi Roma ederdi, Juve ederdi demistin. Bende diyorum ki Roma 7-1 yenerek delik desik edebilirdi ama Lyon sansli gunundeydi. Yoksa deplasmanda kotu olduklari kismini zaten kendi taraftarlari soyluyor. Suan baya korkuyorlar bu skordan.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yok yani sen delik desik etseydi Roma ederdi, Juve ederdi demistin. Bende diyorum ki Roma 7-1 yenerek delik desik edebilirdi ama Lyon sansli gunundeydi. Yoksa deplasmanda kotu olduklari kismini zaten kendi taraftarlari soyluyor. Suan baya korkuyorlar bu skordan.

deplasman özürlüsü lyon :D

Genç takım olmasında etkisi var bunda :)

Ayrıca Vodafone Arena faktörü var bacakları titreyecek :)

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı taner37

Lyon'u eleriz eleniriz önemi yok benim için lig her şeyden önemli. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksa idik 2. Turda muhtemelen farklı yenilip elenecektik. Ama UEFA da devam ettim şimdi çeyrek finale geldik. Çoğumuz şampiyonlar Ligi'nde elendik diye üzülmüştü. Halbuki Cl de bir mac sonra yine elenecektik sonra oradaki takımlar çok iyi elenmemiz normal diyecektik. Haklıyiz da demekle. Ama UEFA bile şu kadro ile buraya geldik. Zaten hep kendi hatalarımız yüzünden kaybettik kaybettiysekte. Üzülmüyorum şahsen Lyon a içeride kaybetsek te seyirci asla üzülmememli aksine daha çok takıma destek olmalı.. geçen sene şampiyon olduk bu sene de olacağız inşallah. Önemli olan seneye de olmak Avrupa'da başarıdan öte ligde başarıyı devam ettirmek lazım. Avrupa da ligin üstüne tatlı misali.

Şunu net gördük takımdan 2 oyuncu cezalı sakat olunca kadro dağılıyor hafiften.. onun için seneye transferleri buna göre yapmaliyiz..

İyi olmak istiyorsak kulübe de iyi olacak.. dün kulübe de oyunu değiştirecek kac adam vardı? Tolgay dışında. O da ne yapıyor anlamıyorum.

Takıma üst düzey sol stoper Atiba stilinde bir ön libero ve takımı yönetecek kanat oyuncusu şart. Ayrıca Cenk gibi duran değil 90 dk rakibe basan forvet şart bu isim aboubakar. İnşallah alınır...
Şampiyon Beşiktaş

Neyse geçmiş geçmişte kaldı geçmişi geri getiremiyoruz malasef.

Artık gelecek maça bakacağız az hata iyi oyunla turu geçeceğimizi düşünüyorum.

İnşallah Quaresma'da iyileşir Quaresma ihtiyacımız var hem böyle maçlarda iyi oynuyor hem kanat yok.

Talisca kanat'a geçince orta sahamız iyice dağıldı.

Taraftarımızada büyük iş düşüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lyon maçında bize 2.50 lyona 2.65 veriyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem 3000 bilet hakkı olmasına rağmen Türklere 20 bin bilet sat.
Hem içeri girenleri doğru düzgün arama.
Hem sahaya gir.
Hem Türkleri suçla.

Firat Günayer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dun Fabrinin yedigi Golden sonra Muslera Videoları paylasan embesiller bunu da paylaşsın

Muzleraa dunyanin en iyi kalecisi yeaaaa :bandit:

📌Sıcak Haber | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lyon maçında yaşanan olaylarla ilgili yarın saat 13:00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

Metin Albayrak: "Lyon ceza alacağını bildiğinden kendilerini haklı gibi göstermeye çalışıyor. Bütün sorumluluk güvenliği sağlayamayan onlarda."

Metin Albayrak: "3 bin kişilik bilet dışında diğer biletler bizim yetkimiz dışında satıldı. Bunu 2 hafta önceden UEFA'ya bildirdik."

Metin Albayrak: "Yabancı madde atan Fransızlar, saldıran Fransızlar, sahaya atlayan Fransızlar. Taraftarlarımızın hiçbir taşkınlığı yok."

Çevrimdışı Panjandrum

Bu forumda böyle bir ithamda bulunuyorsan açıklaman lazım
normal olmayan neymiş al marcello sarı gördü haftaya yok kimi oynatacaksın yerine
ilk devre rudolfho ile aldın o riski ama olmayacağı ortaya çıktı. Oyuncunun yedeği yok
kaydırılacak bir oyuncuda yok. senin kanadın yedeksiz kalabilir ama stoperin asla yedeksiz kalmaz
marcello tek alternatifsiz oyuncu yerine atibayıda necipide tosiçide ersanıda oynatamazsın bir takımın
stoperi yedeksiz bırakmak takım içinde alternatifinde yokken kafaya sıkmaktır.
FFP sana hikaye geliyor olabilir ama bak renkliler sürünüyor. onlara pek hikaye gelmiyor.
tabi takım geçen seneyi şampiyon bitirmiş bu sene şampiyon olacak uefada çeyrek final oynuyor
ve bütün bunları senin hikaye dediğin FFP kıskacında geçirdiği 3 yıl içinde yaptı.
Bu forum bildiğin forumlara benzemez burda Rüzgar taktikleri yemiyor çamur at izi kalsın
bir ithamda bulunursan bunu açıklayacaksın ben öyle düşünüyorum demekle olmuyor
muatap aldığın kişiler Beşiktaşı yönetenler. Kahve arkadaşların değil açıklaman olmazsa bu forumdan kaydın silinir. @Panjandrum
haklıysan tamam birlikte hesap soralım
Kanadin yedeksiz kalirsa Q7  boyle asiri tempodan sakatlanir. Alacagin maci verirsin. Illa stoper transferi yapilacaksa bize lazim olan sol ayakli stoperdi sag ayakli bu el bombasi arkadas degil. Stoperde Rhodolfo, Atinc, Ersan, Necip hatta Atiba'yla bile oynayabilirsin. Hepsi de Mitrovic kadar oynar ama kanadin bombos. Babel yazmis bi arkadas komik olmus. O da alinmasa sifir kanat 7-2-1 seklinde oynardin artik. Ben komisyon var demiyorum Eger komisyon yoksa biri bana mantikli aciklamasini yapsin bu transferin diyorum. Hala aklim almiyor sifir kanat rotasyonuyla yarim sezon oynamayi. Bu arada Q7 ve Babel 30+ adamlar. Boyle planlama olmaz.

Yalçın karadenizin adaylığını mahkemeye başvurarak engellemişiz yine.

Ne sülük bir adam bu karadeniz.

Yamantürk tek aday.

📌Sıcak Haber | UEFA, Lyon ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etti.

Çevrimdışı taner37

Facebook'ta denk geldim. Mitrovic'i öven bir paylaşım altına resimdeki çocuğun attığı yorum. Ben bu tip küfürbaz çocukların Fenerbahçe yada Galatasaraylı olduğunu sanardım ama bizde de varmış. Muhtemelen Fabri ye de küfür etmiştir bu çocuk. Anlıyoruz ki futbolculara hocaya en ufak hata da küfür edenler bunun gibi çocuklar...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Gokhan-

Allah göstermesin eğer ki seyircisiz veya tarafsız sahada oynama kararı verirlerse maça çıkmamıza bile gerek kalmaz, bu resmen sizi istemiyoruz demek olacaktır.
Maça çıksan bile atayacakları hakemle bitirirler bu işi.
Sadece para cezasıyla sıyrılırsak eğer turdan zerre şüphem olmaz.
Platini yüzünden midir nedir, artık Fransız klüplerine istedikleri verilmiyor, lobileri bitik.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: