Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145355 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Benim merakla beklediğim UEFA yaptırımı,
Lyon başkanları Vandallıkları Beşiktaşa yamamaya çalışıyor
sonucunda 2 takımada ciddi ceza gelecek
Lyon içerde biletsiz Beşiktaş taraftarı vardı diye bir tez attı ortaya
Biletli diyemiyor zira satış kendi sorumluluğunda satmasaydın?
hadi sattın güvenlik için ayır,bariyer oluştur

Biletsiz oluncada kurtulacakmı?bu adamlar içeri nasıl girdi peki?
her turlu güvenlik zafiyeti sorumluluğu Lyon tarafında

Tam bilgi sahibi olamadım ama anladığım Beşiktaşa satılan biletli yerde
herhangi bir tepişme,fişek yakma olmadı sanırım

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün ben en çok corneti beğendim,yardırdı adam bizim için tehlikeli bir adam yerine girdiği ghezzal da çok kötüydü.

Çevrimdışı Berat

İçerideki maçta Oly maçındaki gibi güçlü bir başlangıç bekliyorum. Biri bombalamasın lütfen.

Çevrimdışı Gokhan-

Ömerle oynayalım sonra başımızı tribündeki demirlere vura vura parçalayalım bütün dertler tasalar bitsin...

Dün Cenk'i izledikten sonra yapmadıysan bunu Ömer'de de yapmassın merak etme.
Ömer iyi forvet olduğu için oynasın demiyorum, Cenk o kadar gamsız adam ki iki tanesi birleşince tek bir forvet çıkar ortaya belki diyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

bi duraklama dönemi yaşadı ama bunda sorumlu kendisi değildi ekip olarak durunca bu da durdu. cenk şapkadan tavşan çıkaran adam değil ekiple yürüyen adam. sırf ikinci devre palabıyık 2 penaltımızı yedi birde ozzi yedi eder sana 3 gol bunlar olsa şimdiden 20 golü bulmuştu sonra antalya maçında bakar takımı eksik bıraktı takım hücum edemeyince cenkde gol atamaz son maçta posbıyık sararttı gol makinesini en kolay hat-trick yapacağı adana maçında sahada olamayacak. bu denklemde ekip ve hakem faktörleri şey olsa idi adana maçı sonrasında 22-23 gole ulaşmış olurdu  :bandit:
Bu hesapla Fabriyi bile gol kralı yapabilirsin :kop:

Çevrimdışı tangaz

burda bir sürü ghezzal güzellemesi yapan arkadaş vardı transfer rüyalarını süslüyordu bu arkadaş onların, akşam gördük bizim aras bile ondan iyidir.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Tosic solbek oynarkeb daha iyi oynuyorduk. Tosic iki bekin butun mac bindirdigini bindirdi hep gitti geldi, mitro bombalamaya baslayinca, marselo da bozuldu hah tam
Bu sirada hoca eski sisteme donmeye karsr verince ortaya gecen mitro hem atibabayi hem iyi oynayan oguzhani bozdu. Atibaba toparladi uyum sagladi ama oguzhan dagildi.

Oynama takimin ustu basiyla koy paflardan birini herkes yerinde oynasin iste.

Mactan once al 2-1 bas git dese liyon herkes kabul ederdi, macin gidisi ve gollerin garipligi biraz acgozlu yapti bizi.

reis cenki koy sağ açığa ömeride santrafora NOKTA.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

Talisca'ya ayar oldum dün, kötü oynarsın bunu anlarımda adam ayakta duramıyordu nasıl bir krampon giydiyse artık sanki buz pistinde top oynuyordu adam.
Kayıp düştüğü yerlerde ne güzel rakibi de eksik yakalamıştık ayakta dursaydı tehlike oluşturabilirdik.

Çevrimdışı tuncaboylu

burda bir sürü ghezzal güzellemesi yapan arkadaş vardı transfer rüyalarını süslüyordu bu arkadaş onların, akşam gördük bizim aras bile ondan iyidir.  :bandit:
Kim nerede izleyip beğeniyor bu adamları, cidden hayret.
Sosyal medya ve youtube acayip bir fenomen gerçekten.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

Çok iyi bir kontra takımı olduklarını sanmıyorum, öyle olsa deplasman karneleri daha iyi olurdu.

valla bana hiç öyle gelmedi. ben ilk defa izledim lyon u bu sene. o oyuncularla kontra yapamamak mucize gibi bişey bence.

Çevrimdışı Berat

reis cenki koy sağ açığa ömeride santrafora NOKTA.

Ömer'i bir kez çıplak gözle izlesen aldığı paraya o kadar söversin ki senin benim kadar kondisyonu var önündeki topa koşamıyor.

Çevrimdışı tangaz

Bu hesapla Fabriyi bile gol kralı yapabilirsin :kop:

3 penaltı ile gol kralımı olunuyor yahuu biz 17+3 diyoruz. biri ordan çıkıp 7 gollü adamı 3 penaltı ile 25 gole tırmandırıyor ötekisi gelip fabriyi şeediyor. sonra biz sizi gidi polyannacıklar sizi deyince al misketlerini git başka kumda oyna diyorlar  :D

@mylife1903 reis rus usulü bir abaküsün var mı sayı saymayı öğrettircek usulünden bi görsel rici edicim pls

Çevrimdışı tangaz

Kim nerede izleyip beğeniyor bu adamları, cidden hayret.
Sosyal medya ve youtube acayip bir fenomen gerçekten.

hep metin albayrak yüzünden o şef sıkat olduğundan beri herkes sıkatım diye dolanıyor işte  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Ömer'i bir kez çıplak gözle izlesen aldığı paraya o kadar söversin ki senin benim kadar kondisyonu var önündeki topa koşamıyor.

kadorda başka adam yok olanı mevkisinde kullanıyoruz sadece, kadroda yedek santrafor grazziano pelle vardı da biz mi koymadık  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

hep metin albayrak yüzünden o şef sıkat olduğundan beri herkes sıkatım diye dolanıyor işte  :icool:
Football manager oyunu da etkili bunda :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

3 penaltı ile gol kralımı olunuyor yahuu biz 17+3 diyoruz. biri ordan çıkıp 7 gollü adamı 3 penaltı ile 25 gole tırmandırıyor ötekisi gelip fabriyi şeediyor. sonra biz sizi gidi polyannacıklar sizi deyince al misketlerini git başka kumda oyna diyorlar  :D

@mylife1903 reis rus usulü bir abaküsün var mı sayı saymayı öğrettircek usulünden bi görsel rici edicim pls
Cenk'in attığı penaltılar + 3 penaltıyı Abou atsaydı sene sonunda 25'i bulurdu ligde. :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kadorda başka adam yok olanı mevkisinde kullanıyoruz sadece, kadroda yedek santrafor grazziano pelle vardı da biz mi koymadık  :bandit:
sağlam bir kanat oyuncumuz olsa, Babeli ileri atardık cenk'ten daha etkili olurdu.

Çevrimdışı Gokhan-

Millet mevkisinde oynayacak adamları beğenmiyor sonra hoca değişiklik yapınca vayy efendim neden takımın orasıyla burasıyla oynuyorsun.
Bazı arkadaşlara futbolcu beğendiremiyorsun nedense.

Dün kulübeye baktığımda bir tane bile oyunun kaderini etkileyecek adam yok, kimi alacaktı sorması ayıp?
Sağ bek,Kaleci-Forvet(Ömer) 3 tanede ön libero.

Keşke U-21'den Sedat'ı, Muhammet Enes'i falan koysaydı klübeye, onlar klübedekilerden daha gerekliydi mevki ve tarz olarak.

Çevrimdışı tangaz

gelecek yıl kadrosu yapıyorum beyler  :icool:

fabri

gg marcelo sakho adriano

ozzi atiba

lens fabregas babel

pelle

not : pelleye para kalmazsa demba cenk bakar yada muadili üçlüsü de olabilir dönüşümlü takılsınlar

Çevrimdışı Gokhan-

gelecek yıl kadrosu yapıyorum beyler  :icool:

fabri

gg marcelo sakho adriano

ozzi atiba

lens fabregas babel

pelle

not : pelleye para kalmazsa demba cenk bakar yada muadili üçlüsü de olabilir dönüşümlü takılsınlar

O artist Sakho geçen sene ki kafadaysa yine gelmez buraya hala kendine güveniyor ve burayı küçümsüyor.
Elit liglerden ayrılmak istemiyor beyefendi.
Ama Lens'i her türlü kovalamalıyız, kendisi de isterse alma ihtimalimiz yüksek.

Çevrimdışı tangaz

O artist Sakho geçen sene ki kafadaysa yine gelmez buraya hala kendine güveniyor ve burayı küçümsüyor.
Elit liglerden ayrılmak istemiyor beyefendi.
Ama Lens'i her türlü kovalamalıyız, kendisi de isterse alma ihtimalimiz yüksek.

sakhonun hala o kafada oldugunu sanıyorum ama çok iyi olurdu gelseydi tüm taşlar yerine otururdu emin ol. sakho ve fabregası alalım başka transfer yapmasakda olur walla

Çevrimdışı Gokhan-

Ajax'ın ilk 11'ine bak en yaşlı adamları 25 yaşında ve Schalke'ye 2 tane salladılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ajax'ın ilk 11'ine bak en yaşlı adamları 25 yaşında ve Schalke'ye 2 tane salladılar.
Ajax'ta bir numara yok, Schalke çok kötü.

O iki takım da Celta - Genk galibiyete eşleşmezse yarı finalde rencide olurlar.

Çevrimdışı Gokhan-

sakhonun hala o kafada oldugunu sanıyorum ama çok iyi olurdu gelseydi tüm taşlar yerine otururdu emin ol. sakho ve fabregası alalım başka transfer yapmasakda olur walla

Bu sene yeterince şans buldu mu takip edemedim ama belki pes eder abi, bir türlü o ikiliyi oturtamadık Ronaldo-Zago gibi iki tane adamımız olsaydı Bonucci-Chiellini ikilisine rahmet okuturduk.

Çevrimdışı Anıl1903

Ryan Babel, UEFA Avrupa Ligi'nde O.Lyon maçındaki performansıyla oyların %34'ünü alarak 'Haftanın Oyuncusu' seçildi.

Etiketler: