Ben de gelişme potansiyeli yüzünden Abou'nun kalmasını isterim ama 10 m euro vermek mantıklı değil, 6-7 ye yönetim de razıdır zaten ama 10 m ve üstü alıcıları varsa eğer söylendiği gibi, o iş de yatar. Talisca en azından 1 sene daha bizde oynar %99 bi aksilik çıkmadıkça. İyi scout ekibimiz var güveniyorum ben kendi adıma. Onlar gitse de yerine yine iyisini bulup alırız sorun yok.
Aboubakar ın satın alma opsiyonu bizde zaten parayı verirsek biz alırız ancak biz vazgeçer isek başkası alabilir çünkü opsiyonlu kiraladık Aboubakar'ın alınma ihtimali taliscaya göre daha yüksek sebebi ise abou onun bonservisi nin daha kolay alınabilir olması aboubakar bi hata yapmadığı ve bu performansına devam ettiği sürece Aboubakar ı cepte görüyorum Taliscanın opsiyonu da bizde Yüce Rabbim izin verirse o işide bitiririz Lens Tolgay takası da olursa Muazzam olur
** Orta Saha Atiba , İnler Ozzy , Tolgay ( Kalırsa )
Yönetim bu sene belki yeni bir Atiba bakabilir Atiba nın bi kaç sene sonra futbolu bırakacağı düşünülerek şimdiden öyle bi planlama gercekleşebilir
** Kanatlar Töre , Babel , Lens , Quaresma
** Forvet Cenk , Demba Ba , Aboubakar
** Stoper Marcelo , Tosic , Mitroviç , Ersan Rakitskiy ( Olursa Tabi ) Olmazsa Vida muazzam olur tabi ilk tercihim Raketçi
** Bekler Andreas Beck , Gökhan Gönül , Caner , Adriano
Belki Beck in yerine Gg nin yedeği olacak daha iyi bir bek takviyesi yapılabilir
Muhteşem kadromuz var Elhamdülillah