Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165740 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Trabzon kotu bir donemden geciyor, biz 8 sene yd donemi yasadik ustelik son 20 yil facialarla gecti
Trabzon bi 25 senedir zorda ama toparlanirlar buyuk camiadir. Kendi sabirsizliklarinin tahammsuzluklerinin cezasini cekiyorlar. Onlar da esaretin bedelini odedi.

Trabzon bizim icin degil ama fb icin mesela cok zor deplasmandi eskiden son senelerde fb rahat cikmaya basladi ordan. Bizimle ugracaklarina fb ile ugrassalar daha iyi olur onlar icin.

Balon benzetmesine fazla katilmiyorum kotu bir kadrosu yok trabzonsporun, gsden iyi fbden buyuk esit

Ben de zaten kötü bir kadrosu olmadığına inanıyorum ama bence medyanın abarttıkları kadar da iyi değil.Hakemler biraz da şansları falan yardımcı oldu böyle bir seri yapmalarında.Gs'den daha kötü bir kadroları var o uğur denilen stoperi halısahada oynatmam.Fenerbahçe ile kapışabilirler ama kaybedebilirlerde eşit yada küçük.Ama takım olarak takım uyumu olarak ikisinden de iyiler orda hem fikirim ama kadro kalitesi bakımdan ne Fenerbahçe'den nede Galatasaray'dan büyük değillerdir.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Kim demiş Trabzon kendi sahasında gol yemez, yenilmez diye o iş Beşiktaş karşına çıkana kadardır. Bu ligin açık ara en mükemmel takımıyız, bu maçta yediğimiz goller konsantrasyon eksikliğinden dolayıydı, anlaşılan akıllarda hala Lyon maçı var, yoksa biz Ts gibi vasat bir takımdan 3 gol yiyecek takım değiliz, geçen hafta Rize karşısında şansa kazanmışlardı. Ali Palabıyık yine çok uğraştı kaybetmemiz için, ilk yarım saatte 15 tane faul yaptılar tek sarı kart çıkmadı bizim yaptığımız ilk faulde cart diye Cenk'e sarıyı yapıştırdı. İlk yarıda sarı kartı olan Yusuf Yazıcı 2. yarıda Talisca'yı arkadan çekip indirdi 2. sarıyı gösterip atamadı. Ts'nin attığı ilk golde Olcay Atiba'yı çekiyor, pozisyon faul ama Palabıyık her zamanki gibi devam diyor. Uğur Demirok'un pozisyonuna uzaydan bile baksan penaltı, bu kadar alenen koluyla önüne indiren adamı göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın, bak bu hakem bilinçli olarak en kritik maçlarımıza atanıyor hala yönetim sessiz, daha ne yapması lazım bunun. Atiba'nın son dakika kafası olmasa şimdi bu hakem bizim emeğimizi çalmış olmayacakmıydı. Osmanlı maçında Babel'in golünü vermemişti yine aynı maçta durum 1-0 iken Tolgay'a yapılan penaltıyı da es geçti. Bu Palabıyık denen Beşiktaş düşmanı geçen sezon Antalya-şikebahçe maçında Persie korner beklerken febe lehine penaltı çalmış bir hakem. Yönetim biraz ağırlığını koysun, Ts bile Deniz Ateş Bitnel'in hakemliğini bitirdi, bizim hiç mi lobimiz yok.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı taner37

Q7 nin yokluğunda kanatların alternatifi Gökhan Töre olacak.
umarım gerekli tecrübeyi Kazanmış,takım oyununa dahil olabilecek oyunu ve sakatlıkdan kurtulmuş
formuyla takıma geri döner.
Bakalım kaç numaralı formayı alacak? westham numarası 17 de Ömer Şişmanoglunda
Ne şanski Ömer muhtemelen sezon sonunda ayrılacak

merakla bekliyorum

saygılar
Gökhan töre lens gibi premier ligde havasını alıp Türkiye de yıldız olan tipte 😂 ama mutlaka takımda olmalı. Babel Quaresma olmayınca takımda kanat yok görüyoruz.
Şampiyon Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ayrıca Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur.Bunu hiç birimiz unutmayalım.En yakın zamanda yaşadığımz olay Karabük'ten yediğimiz darbe unutulmasın.Adamlara kardeş dedik noldu bi yendiler kendi evinde Beşiktaş kümeye tarzı komik yorumlarda bulundular.Trabzonda bizim kardeş kulübümüz dost kulübümüz falan değil Olcay'ı yok pahasına sattık.Sadece Trabzonspor ile ilişkilerimiz iyi o kadar ne dost ne kardeş ne de hiçbir akrabalık bağımız yok sadece ilişkilerimiz iyi bu kavramı anlamamız ve Beşiktaş'ın hakemler lobi süper lig takımları kısacası herşeyde tek başına olduğunu unutmamalıyız.
Dün sözde dostluğumuz(!) bozulmasın diye kimse hakeme sallamadı.
Dün doğrandık doğrandık yine bizi gömmeye çalıştılar! Penaltımız verilmedi yusuf'a kırmızı verilmedi gereksiz sertliğe izin verildi.Herkeste dalga geçer gibi iyi hakem dedi.Ne iyi hakemi yenilseydik ne olacaktı veya puan kaybetseydik?
Geçiniz bu dostluk olaylarını hakkımızı savunalım yoksa bugün bu maç olmassa diğer maç olucak.Hakemler artniyetli bulanacağı zaman hakemler hata yapabilir diyen kötü yönettiği maçtan sonra bile iyi maç yönetti diyen takıma Beşiktaş'ın aleyhine veriyor.
Takımda bir karadeniz lobisi oluşmasına izin vermemeliyiz.Benim için ırk din falan önemli değil istiyosa hepsi karadenizli olsun beni ilgilendirmez ama pozitif ayrımcılığı falan bırakalım.Bizim için önemli olan Beşiktaş geri kalan herşey önemsiz.
Yazdığın bu mesaj bir şeye hizmet etmiyor. Kulübün başkanı Fikret Orman, Asbaşkan'ı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktörü Şenol Güneş , kaptanı ve oyuncusu Oğuzhan Özyakup ise bu mevkilerde olmaları pozitif ayrımcılıktan dolayı değil hak ettiklerine inanıldığından dolayı . Pozitif ayrımcılık olduğunu iddia edip yapılmasın derken gizliden gizliye de negatif ayrımcılığı savunuyorsun .
Trabzon taraftarı ile alakalı da bu hafta birçok yorum yapıldı. İçlerinde iyisi olduğu gibi kötüsü de var. Beşiktaş'ın içinde de kötüsü yok mu? Kötü üzerinden mi değerlendireceğiz hep ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yazdığın bu mesaj bir şeye hizmet etmiyor. Kulübün başkanı Fikret Orman, Asbaşkan'ı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktörü Şenol Güneş , kaptanı ve oyuncusu Oğuzhan Özyakup ise bu mevkilerde olmaları pozitif ayrımcılıktan dolayı değil hak ettiklerine inanıldığından dolayı . Pozitif ayrımcılık olduğunu iddia edip yapılmasın derken gizliden gizliye de negatif ayrımcılığı savunuyorsun .
Trabzon taraftarı ile alakalı da bu hafta birçok yorum yapıldı. İçlerinde iyisi olduğu gibi kötüsü de var. Beşiktaş'ın içinde de kötüsü yok mu? Kötü üzerinden mi değerlendireceğiz hep ?

Ben takım içini kastetmedim.Doğrandığımız maç sonucu rakibimiz Trabzonspor olduğu için ve yendiğimiz için hakemlere laf edilmediğini düşünüyorum.Eğer puan kaybetseydik belki edilebilirdi.Ama rakibimiz Trabzonspor değilde Galatasaray Fenerbahçe falan olsaydı yenmemize rağmen hakemlerin kötü yönettiği söylenirdi.Ben burda pozitif ayrımcılıktan bahsettim yoksa takım içerisinde karadenizli olduğu için kadroya giren veya yönetime giren olduğunu düşünmüyorum hepsi hakediyordur.Ayrıca Olcay Galatasaray  ya da Karabükspor'a 200 bin euro'ya satılır mıydı ? Buda bir örnek bence ama emin olun yarın öbür gün olduğunda bize bu iyiliği onlar yapmayabilir ve "dost" kazığı yiyebiliriz.Tıpkı Vodafone'da yenildikleri maçtan sonra "dostça" söylemlerde hakemlerin iyiliğinden bahseden Trabzonsporlu yöneticiler gibi.

Edit: Trabzonspor başkanı resmen algı operasyonun kralını yapmıştı ve Mete kalkavan sonra bizi ne yapmıştı hatırlıyor musunuz?? Ne güzel dostluk değil mi?
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 19:26:20 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı mylife1903

Yurtdisinda cok oluyor, turk oldugumu ogrenen basliyor sormaya,
Siz turkler cok iyi sempatik misafirperver, iyi insanlarsiniz falan diye basliyorlar ben de diyom he super hapishanelerde yer yok, habire af cikariyoruz yenileri iceri tikmak icin.

Kotu uzerinden degerlendirmek buyuk hata, butun hafta kopayaladik buraya trabzon forumundan biz de koca camiaya mal etmeyin dedik, @Necmi abinin duyumu var galiba fbli gsli kriptolar ts forumunu karistiriyor dedi.

Rakipleriniz kadar buyuksunuzdur yazdim, pek anlasilmadi o kavram, okuzluk bizde tabi az kitap okuyunca altini dolduramiyoruz. Tamam ben gsyi buyuk camia olarak kabul etmiyorum ama trabzonspor camiasini buyutup cilalamazsak yakin zamanda rakipsiz kalacagiz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben takım içini kastetmedim.Doğrandığımız maç sonucu rakibimiz Trabzonspor olduğu için ve yendiğimiz için hakemlere laf edilmediğini düşünüyorum.Eğer puan kaybetseydik belki edilebilirdi.Ama rakibimiz Trabzonspor değilde Galatasaray Fenerbahçe falan olsaydı yenmemize rağmen hakemlerin kötü yönettiği söylenirdi.Ben burda pozitif ayrımcılıktan bahsettim yoksa takım içerisinde karadenizli olduğu için kadroya giren veya yönetime giren olduğunu düşünmüyorum hepsi hakediyordur.Ayrıca Olcay Galatasaray  ya da Karabükspor'a 200 bin euro'ya satılır mıydı ? Buda bir örnek bence ama emin olun yarın öbür gün olduğunda bize bu iyiliği onlar yapmayabilir ve "dost" kazığı yiyebiliriz.Tıpkı Vodafone'da yenildikleri maçtan sonra "dostça" söylemlerde hakemlerin iyiliğinden bahseden Trabzonsporlu yöneticiler gibi.

Edit: Trabzonspor başkanı resmen algı operasyonun kralını yapmıştı ve Mete kalkavan sonra bizi ne yapmıştı hatırlıyor musunuz?? Ne güzel dostluk değil mi?
@Sir Alex Ferguson  , Trabzon'a karşı G.S. ve Fener'den farklı olarak iyi niyet gösteriliyorsa bu yöneticilerin vizyonuyla alakalı bir durum . Beşiktaş'ın yöneticileri Türk futbolunun geleceğini bizden daha iyi görüyor. O gelecekte Fener'in , G.S.'nin ve diğer takımların konumlarını daha iyi tahmin edebiliyorlar. Yönetim Kasımpaşa, Antalyaspor gibi sorunlu istisnalar dışında her Süper Lig takımıyla iyi ilişkiler içinde olmaya gayret ediyor. Rekabetin başarı ve para getirdiğinin de farkındalar. Trabzon başta olmak üzere güçlü Anadolu takımları , gücü azalmış Fener , G.S.'nin olduğu adil  bir ligde bunlardan güç olarak birkaç seviye üstün olan , istikrarlı yönetilen Beşiktaş , Beşiktaş yöneticilerinin şu anda ön gördüğü  , gerçekleştirmeye çabaladığı senaryo . Yöneticiler ne yaptıklarının farkında . Gün gün değil uzun vadeli bakmamız lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Siz turkler cok iyi sempatik misafirperver, iyi insanlarsiniz falan diye basliyorlar ben de diyom he super hapishanelerde yer yok, habire af cikariyoruz yenileri iceri tikmak icin.

Kotu uzerinden degerlendirmek buyuk hata, butun hafta kopayaladik buraya trabzon forumundan biz de koca camiaya mal etmeyin dedik, @Necmi abinin duyumu var galiba fbli gsli kriptolar ts forumunu karistiriyor dedi.

Rakipleriniz kadar buyuksunuzdur yazdim, pek anlasilmadi o kavram, okuzluk bizde tabi az kitap okuyunca altini dolduramiyoruz. Tamam ben gsyi buyuk camia olarak kabul etmiyorum ama trabzonspor camiasini buyutup cilalamazsak yakin zamanda rakipsiz kalacagiz.
Aynen öyle. Bu dediklerinin üzerine de fazla yazılacak birşey yok. Birkaç yıl içinde herkes anlayacak zaten olan biteni. Şu sıralar Türk futbolunda bir kırılma yaşanıyor. Çoğu kişi olacakların farkında değil henüz.

Çevrimdışı underworld

Tartışmayı saha içine çekiyorum.
Babel  5 gol 2 asist yapmış fakat dikkat çeken bir durumsa bu istatistiğin 1 gol (alanya) dışında diğerleri hep iç saha maçları.

İspanya'da da aynısı olmuş Deportivo forması ile 4 gol 1 asist yapmış bunlarında hepsi iç sahada.

:dontknow: :dontknow:

Çevrimdışı Necmi

orayı karıştıran bizim burdan arkadaşlar bile var :evillol:

Çevrimdışı underworld

Q7 ,ligte  10 asist yapmış bunların 7 tanesi iç saha 3 tanesi dış saha (2 alanya, 1 gençler )  :alala: :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle. Bu dediklerinin üzerine de fazla yazılacak birşey yok. Birkaç yıl içinde herkes anlayacak zaten olan biteni. Şu sıralar Türk futbolunda bir kırılma yaşanıyor. Çoğu kişi olacakların farkında değil henüz.
Aslinda agresif sekilde kopekbaligi taktigi de yapilabilir seneye.
Mesela osmanlidan musa, kayseriden deniz, trabzonspordan okay, yusuf gibi futbolcularin pesine dusersin, avrupadan forma sattiracak iki eleman alip govde gosterisi de yaparsin, moralman cokertirsin.
Iki renkliye kombine darbesi de vurur bu islem.

Ama bizim yonetim daha sakin bir sekilde yuruyor. Trabzon ve ibbye salca olmayacaklar gibi hatta eldeki futbolculari bunlara daha kolay verecekler gibi duruyor.

Guclu trabzonspor camiasi olursa zaten lobisi guclu bir ibb ile beraber renklilere sira gelmez iki seneye ortasira takimi olurlar. Ruzgar suan arkamizdan esiyor, hata yapmadan yelkenleri doldurmak laZim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lyon kalecisin'den takım arkadaşlarına uyarı!

Lopes :''Ceza sahası önünde faul yapmayın

😂😂😂😂😂😂
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Tosun, 11 gol iç saha 7 dol dış saha.

Kaliteli Futbolcunun Hali Başka...Yıllarca Sıkıntı Yaşadığımız Sol Bek Mevkiisinde Artık Hareketlerinden Tecrübe ve Kalite Akan Bir Adam Oynuyor. Ayrıca Kazandığı Sayısız Kupalara Rağmen Kibirsiz ve Kendini Tamamen Beşiktaş'a Adamış Karakterli Bir İnsan.

Seviyoruz Seni Adriano...

Çevrimdışı Necmi

Kim demiş Trabzon kendi sahasında gol yemez, yenilmez diye o iş Beşiktaş karşına çıkana kadardır. Bu ligin açık ara en mükemmel takımıyız, bu maçta yediğimiz goller konsantrasyon eksikliğinden dolayıydı, anlaşılan akıllarda hala Lyon maçı var, yoksa biz Ts gibi vasat bir takımdan 3 gol yiyecek takım değiliz, geçen hafta Rize karşısında şansa kazanmışlardı. Ali Palabıyık yine çok uğraştı kaybetmemiz için, ilk yarım saatte 15 tane faul yaptılar tek sarı kart çıkmadı bizim yaptığımız ilk faulde cart diye Cenk'e sarıyı yapıştırdı. İlk yarıda sarı kartı olan Yusuf Yazıcı 2. yarıda Talisca'yı arkadan çekip indirdi 2. sarıyı gösterip atamadı. Ts'nin attığı ilk golde Olcay Atiba'yı çekiyor, pozisyon faul ama Palabıyık her zamanki gibi devam diyor. Uğur Demirok'un pozisyonuna uzaydan bile baksan penaltı, bu kadar alenen koluyla önüne indiren adamı göremiyorsan hakemlik yapmayacaksın, bak bu hakem bilinçli olarak en kritik maçlarımıza atanıyor hala yönetim sessiz, daha ne yapması lazım bunun. Atiba'nın son dakika kafası olmasa şimdi bu hakem bizim emeğimizi çalmış olmayacakmıydı. Osmanlı maçında Babel'in golünü vermemişti yine aynı maçta durum 1-0 iken Tolgay'a yapılan penaltıyı da es geçti. Bu Palabıyık denen Beşiktaş düşmanı geçen sezon Antalya-şikebahçe maçında Persie korner beklerken febe lehine penaltı çalmış bir hakem. Yönetim biraz ağırlığını koysun, Ts bile Deniz Ateş Bitnel'in hakemliğini bitirdi, bizim hiç mi lobimiz yok.
cenkin kartı kırmızı bile olabilir. Atibayamı faul yapmış olcay :D
pozisyonu tekrar incele olcayın kafası nerde ve kurtarmaya uğraşıyor :evillol:
elle oynama evet penaltıydı yazıcıya ikinci sarı çıkabilirdi bu seferde on kişi kaldık hakem doğradı diyeceklerdi
böyle galibiyet daha keyifli. Hakem doğradımı öyle bir niyeti olsa ceza sahası çevresinde yarı penaltı olacak
faulleride görmezden gelirdi. pek alada görmezden geleceği bir pozisyondu talisca aldı o faulu ama
başka bir arkadaşda auta çıkan topu korner verdi golü yedik diyor sanki maçı biz izlemedik o topun atibadan
çıktığını bilmiyoruz. hakemin bizim dostumuz olmadığı kesin ama doğramak kelimesi ne kadar doğru sence
taraflı gözle bakarsan sürekli hakemler bizi doğruyor olur. Ama gerçekten hakemler seni doğrarsa o maçı kazanamazsın
iki pozisyona bakıp aleyhte olan, 90 dakika hakemin seni doğradığını söylemek değişik bir şey hakem oyunu hızlı
oynattı. zırt pırt kesmedi. Bu sence kimin işine yaradı istese sürekli keser maçı rezil hale getirirdi ts nin soluklanmasına
fırsatta tanırdı. maç boyunca hakem gözüme batmadı. Hakeme bir kere küfür ettim oda penaltı pozisyonuydu.
istese senin baskı yaptığın anlarda oyunu öğle bir soğuturduki. hele ts galip olduğunda ne olduğunu anlamadan oyunu
bitirirdi. boşverin hakem doğrama olayını kötü bir hakem ve eyyam yolunda ilerliyor gelecekte tetikçi hakem boşluğunu doldurmaya aday
ama şu andada bizi doğradı vs gibi şeylerin içine girmemek lazım. daha beterlerinide gördük

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Paraya kiyip Lens'i alsak iyi olmaz mi ?  Fenerbahce transfer yapamiyor zaten FFP yuzunden. Bence cok caliskan, mucadele eden bir futbolcu, bize cok katki yapar.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Barcelona taraftarı alınmış yazdıklarından. Kız gibi oynuyorlar. Kız takımı gibiler tarzında şeyler yazmışsın . Şehrini de hiç begenmezmişsin. Valencia ile karşılaştırmana alınıyorlarmış hep.
Zevkler ve renkler tartışılmaz . Karadeniz'in hamsili pilavı, mıhlaması , pidesi , lahana çorbası ve daha birçok yiyeceği karşılaştırılamaz İspanya'nın yiyecekleri ile bence de. Karadeniz'in doğal güzellikleri de anlatılmaz yaşanılır. Gezmek görmek lazım.

Testeronu yok adamlarin yahu halbuki valensiya oyle mi. Valencianin suyunu degismem agua de valensiya offf. Vallahi kiz takimi bir suru kiz taraftari var az kapismadik onlarla. Lahana corbasi dedin simdi canim kara lahana dolmasi cekti. Yaz sonu hanima yaptiracam

Katalonya'nın renkleri sarı-kırmızı kız rengi, kadın rengi olduğu için ve Barcelona da sarı-kırmızı kız rengini armasında bulundurduğu için Barcelona kulübünün testosteronu düşük ve östrojeni yüksek olabilir.

Sarı-kırmızı renk birleşimi kız rengi, kadın rengi olduğu için sarı-kırmızı renkli kulüplerin dişilik hormonu yüksek olabilir. Sarı-kırmızı birleşimi türü dişi renklerin kulüpler tarafından kullanımının yasaklanmalı. Çünkü sarı-kırmızılı renk birleşimine sahip olan kulüplerin erkek taraftarları da var ve bu tür kulüplerin erkek taraftarlarından bazıları maalesef ki sarı-kırmızı kız renkli formalarla olsun sarı-kırmızı cicili bicili kıyafetlerle olsun gezmek durumunda kalıyorlar.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 20:43:58 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Berat

Atiba için de yeni tshirt geliyor geçen senekine çok benzer şekilde.

Çevrimdışı Anıl1903

Atiba için de yeni tshirt geliyor geçen senekine çok benzer şekilde.

Satışta olan gri tişörtleri siyah yapmışlar aradaki renk farkı ne kadar farkediyor bu şekilde daha güzel.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Katalonya'nın renkleri sarı-kırmızı kız rengi, kadın rengi olduğu için ve Barcelona da sarı-kırmızı kız rengini armasında bulundurduğu için Barcelona kulübünün testosteronu düşük ve östrojeni yüksek olabilir.

Sarı-kırmızı renk birleşimi kız rengi, kadın rengi olduğu için sarı-kırmızı renkli kulüplerin dişilik hormonu yüksek olabilir. Sarı-kırmızı birleşimi türü dişi renklerin kulüpler tarafından kullanımının yasaklanmasından yanayım. Çünkü sarı-kırmızılı renk birleşimine sahip olan kulüplerin erkek taraftarları da var ve bu tür kulüplerin erkek taraftarlarından bazıları maalesef ki sarı-kırmızı kız renkli formalarla olsun sarı-kırmızı cicili bicili kıyafetlerle olsun gezmek durumunda kalıyorlar.

:D :D  :evillol:

Yazılarını zevkle okuyorum abi, eline sağlık.

Çevrimdışı Ensar

Barselonaya cok girmiyoruz yahu ya da giriyor muyuz. Ben kendim hatirlayamadim simdi. Sehrini de sevmem barselonanin. Takimini da sevmem, hirsiz herifler her gittigimde bisileri caldiriyorum katalunyada. Hirsiz desem alinmazlar, gulerler bunlar.

Tam ispanya mutfagina girecektim ki oyle bir mutfak olmadigini hatirladim.
Payella diye bisileri var ulan boyle bulamac gibi bisi ne bulursa atiyoar pilavin icine.

Karadenizin hamsili pilavi 5 ceker. Ama reklam konusunda iyiler bah, bizim besiktas ilcesinden kucuk sehirdir yilda 20 milyon turist cekiyorlardir. Gorecek de bisi yok ha iki tane yamuk yumuk binaya gturuyorlar, abuk sabuk bi mimari bi de bitmeyen bi kilise var daha da bitmez boyle kumdan kaleye benziyo ha bi tane de park var gaydi maydi bir mimar varmis o mal yapmis bunlari yamik hepsi
:kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

@Berat  paylaştığın sayfanın bu forma tasarımı da farklı  ve güzel olmuş.

Çevrimdışı Ensar

Ayrıca Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur.Bunu hiç birimiz unutmayalım.En yakın zamanda yaşadığımz olay Karabük'ten yediğimiz darbe unutulmasın.Adamlara kardeş dedik noldu bi yendiler kendi evinde Beşiktaş kümeye tarzı komik yorumlarda bulundular.Trabzonda bizim kardeş kulübümüz dost kulübümüz falan değil Olcay'ı yok pahasına sattık.Sadece Trabzonspor ile ilişkilerimiz iyi o kadar ne dost ne kardeş ne de hiçbir akrabalık bağımız yok sadece ilişkilerimiz iyi bu kavramı anlamamız ve Beşiktaş'ın hakemler lobi süper lig takımları kısacası herşeyde tek başına olduğunu unutmamalıyız.
Dün sözde dostluğumuz(!) bozulmasın diye kimse hakeme sallamadı.
Dün doğrandık doğrandık yine bizi gömmeye çalıştılar! Penaltımız verilmedi yusuf'a kırmızı verilmedi gereksiz sertliğe izin verildi.Herkeste dalga geçer gibi iyi hakem dedi.Ne iyi hakemi yenilseydik ne olacaktı veya puan kaybetseydik?
Geçiniz bu dostluk olaylarını hakkımızı savunalım yoksa bugün bu maç olmassa diğer maç olucak.Hakemler artniyetli bulanacağı zaman hakemler hata yapabilir diyen kötü yönettiği maçtan sonra bile iyi maç yönetti diyen takıma Beşiktaş'ın aleyhine veriyor.
Takımda bir karadeniz lobisi oluşmasına izin vermemeliyiz.Benim için ırk din falan önemli değil istiyosa hepsi karadenizli olsun beni ilgilendirmez ama pozitif ayrımcılığı falan bırakalım.Bizim için önemli olan Beşiktaş geri kalan herşey önemsiz.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: