Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164555 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Seneye 10 numarayı kim giyicek  :alala:

Talisca' mı ? Oğuzhan mı ? :D

Bence Talisca 10 numarayı giysin oğuzhan 15 de güzel yada isterse oğuzhan 8 numarayada geçebilir :D

Talisca 94--->10
Oğuzhan 15--> 8

taliscayı alamayacaksak etinden sütünden yaralanmak lazım. antrenman sonrası antrenör olarak futbolcularımıza şut nasıl vurulur uygulamalı öğretsin.

alıcaz abi almamız lazım böyle bir adam kaçırılmaz :D

Herkes böbreğini satsın :D Tek böbrek yeter :D

Çevrimdışı Anıl1903

taliscayı alamayacaksak etinden sütünden yaralanmak lazım. antrenman sonrası antrenör olarak futbolcularımıza şut nasıl vurulur uygulamalı öğretsin.
Aynı durum Aboubakar içinde geçerli abi alırız almayız ayrı konu alabileceğimiz en yüksek katkıyı alalım ikisinden de.

Çevrimdışı Gokhan-

Benfica o miktarda ısrar ederse almamız imkansız.
Ama dediğim gibi iş Talisca'da bitiyor, biz de kalmakta ısrar ettiği sürece o fiyat mecburen düşecek yoksa gitsin 1 sene takılsın orada beleşe alırız.
Sonuçta futbolcu istemediği bir takıma gitmek zorunda değil diye biliyorum. (tehdit ve mafyavari işler araya girmediği sürece).

Ama en önemlisi Atiba'nın yerini doldurmak, Atiba gitmeden yanına varisini getirmeliyiz ki bir şeyler öğrensin.
Yeni Malatya'da ki Nijerya'lı çok övülüyor ama hiç izlemiş değilim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

GGnin ve Tosiçin dünkü hallerini görünce Lyon maçı korku filmi kıvamında geçebilir gibi düşünmeye başladım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

GGnin ve Tosiçin dünkü hallerini görünce Lyon maçı korku filmi kıvamında geçebilir gibi düşünmeye başladım

GG'nin nesi vardı abi  :alala:

Çevrimdışı Anıl1903

Cenk şu anda ligde gol krallığında zirvede ama takipçileri arttı son 7 lig maçında inşallah kendisini de rahatlatacak goller atarda gol kralı olur.

Çevrimdışı Gokhan-

Quaresma çıktıktan sonra Gökhan'ın oradan çok geldiler ne Abou ne de Talisca o tarafı pek kullanamadı, doğal olarak Gökhan'a yardıma da gelemediler.
Çok yalnız kaldığı için öyle oldu, Lyon maçında hoca o kanadın üzerinde ekstra duracaktır, sıkıntı olmaz @tangaz abi.

Bir de bu Castillo acaip kıvrak ve seri adam, zor anlar yaşatması normal.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Benim kafama takılan birşey var Cenk'in Milli takımdaki oyunuyla bizdeki oyunu arasında sizcede fark yok mu ? Yoksa ben bizde yaptığı hatalara daha dikkatli baktığım içinmi öyle düşünüyorum.

Bu arada Gökhan'ı da yerin dibine sokmaya gerek yok adam 32 yaşında tabiki eski hızı, atikliği ve gücü yok ve bu adama 60 dakka kanadı tek başına savundurup, tek başına atak yaptırdık bununda payı büyük ayrıyetten karşısına gelen adamda hızıyla ön planda bir Castillo kim olsa sorun yaşayacaktı. Bundan daha iyisi zaten Dani Alves.

Dün tartışılacak tek isim vardı oda çoğu maç olduğu gibi Tosiç.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 14:27:29 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Ensar

Quaresma çıktıktan sonra Gökhan'ın oradan çok geldiler ne Abou ne de Talisca o tarafı pek kullanamadı, doğal olarak Gökhan'a yardıma da gelemediler.
Çok yalnız kaldığı için öyle oldu, Lyon maçında hoca o kanadın üzerinde ekstra duracaktır, sıkıntı olmaz @tangaz abi.

q7 çıkınca rakip rahatladı, quaresma geri yardım ettiginden değil de onu tutmak için geri duruyordu adam , yalnız kaldı dediğin gibi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Mas da rahat rahat ileri cikti bu nedenle

Iste hep bu yuzden Diyoruz Q7 nin sahada olmasi bile yeterli diye , Q7 sahada olunca rakip onu marke edecegim diye ileri bile çıkamıyor

Frikiklere dokunmasin yeter :bandit:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaş, Efendi Beşiktaş'tır. Beşiktaş'a içi boş bir retorik olarak ya da pazarlama tekniği bir slogan olarak Efendi Beşiktaş demiyoruz; Beşiktaş olarak Efendi Beşiktaş olduğumuz için, bu gerçeği bilenlere bilmeyenlere bir kez daha duyurup haykırmak için Beşiktaş'a Efendi Beşiktaş diyoruz ve biz Efendi Beşiktaşız Allah'a şükürler olsun.

Beşiktaş yönetiminin Rıdvan Akar'ın dün oynayıp 4-3 kazandığımız Trabzonspor maçımızından sonra attığı, "Biz hakemi de faulleri de yeni statları da gömeriz..." tiviti nedeniyle görevine son vermesi çok doğru bir karardır. Aldığı bu karar nedeniyle Fikret Orman yönetimini tebrik ederim. Beşiktaş yönetimimizin almış olduğu bu karar Beşiktaş'a, Efendi Beşiktaş'a yakışır, Beşiktaşlılık duruşuna yakışır bir karar olmuştur.

2003 yılında 100. yılımızda şampiyonluğa koşarken o Beşiktaş futbol takımımızın 1 numaralı santraforu olan ve Beşiktaş'ın sembol futbolcularından Pascal Nouma'nın sözleşmesi, 2-0 kazandığımız Fenerbahçe maçı esnasında yapmış olduğu edebe mugayyir davranışı nedeniyle fesh edilmişti. O karar da çok doğru bir karardı. Serdar Bilgili yönetimi de almış olduğu o kararla Beşiktaş'a, Efendi Beşiktaş'a yakışır, Beşiktaşlılık duruşuna yakışır bir davranışta bulunmuştu.

Melike Ulus, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçımızdaki galibiyetimizi ve turumuzu Fenerbahçe'nin çirkeflikle, rezillikle ve provokasyonla çalmasına tepki olarak yazdığı 6 Şubat 2017 tarihli "Utandım..." başlıklı yazısını şu sözlerle tamamlamıştı:

"Ve yine bir kez daha iyi ki Beşiktaşlıyım dedim. Eminim ki; böyle bir galibiyeti biz almış olsaydık, yendiğimizi söylerken çekinir, kazandık demeye de utanırdık. Çünkü biz, “Şerefinle oyna, hakkınla kazan” derken hiç bir zaman şaka yapmıyorduk.."

Büyük Beşiktaş olmak Efendi Beşiktaş olmak ve dolayısıyla Beşiktaş'ın yöneticisi, Beşiktaş'ın taraftarı olmak büyük sorumluluk gerektirir. Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olduğumuz gibi Türkiye'nin en sevilen ve en sempatik kulübüyüz Allah'a şükürler olsun. Bu durumumuzu kıyamete kadar korumak için de daima değerlerimize hem bağlı olmalı hem de değerlerimizi yaşayıp yaşatmalı ve Büyük Beşiktaş'a, Efendi Beşiktaş'a, Beşiktaşlılık duruşuna yakışır tavır ve davranışlarda bulunmalıyız.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2017, 14:41:18 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aynen öyle. Dün maçı izlerken sadece Trabzon maçı değil Lyon maçının provası gibi ele aldım . Defansif açıdan başta Tosic sonra Gönül çok açıklar sundu. Ersun Yanal bu durumu maç öncesi iyi analiz etmiş. Önlem almak şart. Marcelo ve Gönül'ün önündeki açık daha fazla Gönül'ün kademesine girmeli , yardım etmeli. Tosic'in yerine ise Mitrovic oynamalı bence Lyon maçında.

Çevrimdışı Gokhan-

@Yunus Emre Dökmeci @Ensar

Aynen öyle yardım ettiğinden değil korkusundan çıkamadılar, en azından kanadında kalıyordu çünkü.
Talisca ve Abou sadece istasyon olarak kullandı orayı, Gökhan gene iyi idare etti.

Şu frikik işi cidden can sıkmaya başladı, tamam Quaresma'da öyle kötü vuran adam değil de bir takımda bir işi senden daha iyi yapan varsa ona bırakacaksın.En azından sağ'dan ve ortadan kazanılan frikiklerde ilişmesin adama yeterli.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Mas da rahat rahat ileri cikti bu nedenle

Iste hep bu yuzden Diyoruz Q7 nin sahada olmasi bile yeterli diye , Q7 sahada olunca rakip onu marke edecegim diye ileri bile çıkamıyor

Frikiklere dokunmasin yeter :bandit:
Q7 ile alakası yok Yunus Emre. Örneğin geçen hafta Gençlerbirliği maçında da Gönül için aynı durum söz konusu idi.

Talisca ara pasları da atmaya başladı, artık sadece şut düşünmüyor. Bu aralar çok ama çok iyi...

Çevrimdışı tangaz

castillo bildiğin paspas etti hem de her pozisyonda bu maç lyonun etkili kanatlarının iştahını kabartmıştır. rodalleganın attığı gol de adamlara iştah açıcı etkisi yapmış olabilir zira lyon duran yan toplarda gerçekten etkili bir ekip
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Latincesi Engraulis encrasicolus ,Türkçesi  Hamsi
Karadeniz,Trabzon kıyılarında yaşar
sürüler halinde dolaşır,Besin değeri yüksektir.

saygılar
Omega3 cok az diyorlar @abdusta abi, fazla hamsi kullaniminda zeka geriligi yapar mi acaba?

@Yunus Emre Dökmeci @Ensar

Aynen öyle yardım ettiğinden değil korkusundan çıkamadılar, en azından kanadında kalıyordu çünkü.
Talisca ve Abou sadece istasyon olarak kullandı orayı, Gökhan gene iyi idare etti.

Şu frikik işi cidden can sıkmaya başladı, tamam Quaresma'da öyle kötü vuran adam değil de bir takımda bir işi senden daha iyi yapan varsa ona bırakacaksın.En azından sağ'dan ve ortadan kazanılan frikiklerde ilişmesin adama yeterli.
Kaleye uzak olan mesafelerden orta açılacak mesafelerden o kullansın ve Sol caprazdan olanlari kullansin

Sag capraz , Cephe , hafif sag taraftan olab frikiklere ilişmesin , Penalti atar gibi frikik atiyor adam

Çevrimdışı tangaz

zor anlar yaşatması normal ama bunu her pozisyonda her ikili mücadele de yaşatması Anormal @Gokhan-  dün bence GGnin bizdeki en kötü savunma performnsı idi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

İkili mücadelelerde zayıf kalıyor. Rakip teknik direktörler Beşiktaş'ın durumunu iyi analiz etmişler. Daha çok Tosic sonra da Gönül'ün bölgesinden atak girişiminde bulunuyorlar. Lyon teknik ekibi de muhakkak bu durumu fark etmiştir. Şenol Hoca bu duruma geçici bir çözüm bulmalı sezon sonuna dek.

Çevrimdışı tangaz

karizma yan ortalar  dışında duran topun başına GEÇMESİN! bunu hoca mı emreder başkan mı emreder yoksatakım arkadaşları duran top olunca gidip bunu marke edip mi engeller bilemedim ama birşekilde durdurulmalı.

hiç biri olmazsa Ankaradan hatırlı yerlerden tlf açtırıcam başkana bi talimat geçsinler frikickleri sadece talisca kullanabilir die.  :bandit:

O değil de Fabri , Oziyi ne güzel fırçaladı öyle :D

Gizli kaptan gibi iste takim olmak budur , Takim kaptani arkadaşı kart görmesin diye onu uyaran birak itirazi oyuna dön diyen bir kalecimiz var :claps: :claps:

Çevrimdışı Gokhan-

zor anlar yaşatması normal ama bunu her pozisyonda her ikili mücadele de yaşatması Anormal @Gokhan-  dün bence GGnin bizdeki en kötü savunma performnsı idi.

Yok zaten iyi olduğunu söyleyemem de, hücumda ki çıkışlarıyla telafi etti sadece asisti üzerinden yürümüyorum bunun dışında çok iyi bindirmeleri de vardı kutuya kadar girdi.

Lyon maçında bu kadar tempolu ve cesur oynamayız, orada bir gol atalım sonra 3-1 yenilsek bile Arena'da telafi ederiz.
Yeter ki o gol gelsin.
2-1 ballı kaymak olur.
Ama o kadar güveniyorum ki galibiyetle bile dönsek şaşırmam.

Etiketler: