Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo, 91 hava topu ile ligde bu sezon en fazla hava topu kazanan stoper. #Kule
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Mario Gomez'li Wolfsburg'un bugünkü yenilgisiyle, küme düşme hattıyla arasında 1 puan kaldı.

" VIZYON "
almayalım bu adamı geri , bi yanım istiyor ama bu sefer o gelmek için yalvarsın bekletelim ve almayalım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

almayalım bu adamı geri , bi yanım istiyor ama bu sefer o gelmek için yalvarsın bekletelim ve almayalım

mario alalım ama mandzukic li olanını :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Panjandrum

Ben biraz eyyamci Türk hakemlerini taniyorsam eyyambiyik bu hafta TS'yi katleder. Bi mucize olur da Beşiktaş aleyhine yanlis kararlar verirse dudugunu astirirlar. Demirören dönemindeki vur kafasini al ekmegini taraftar yok artik. Sosyal medya, forumlarda, feda donemi sonra büyük bi kenetlenme var. Adamin aklini alirlar.

Çevrimdışı Anıl1903

bu tişörtler çıktığında anlamliydi kıymetliydi şimdi her futbolcuya çıkıyor :)
Takımın koleksiyonunu yapmış olursun tshirtlerle fena mı  :)

Çevrimdışı Ensar

bebeğe bez almaktan sıra onlara gelmeeeez :D

Çevrimdışı Ensar

zaten lanet sosa kalır diye güvendim gittim onun tişörtü aldım giymiyorum doğru dürüst pislik herif sattı bizi keşke atiba alsaydım , ama o dönem west hama gidecek deniyordu o yüzden almamıştım :)

Çevrimdışı Anıl1903

bebeğe bez almaktan sıra onlara gelmeeeez :D
Allah bağışlasın.Sonrada alırsın :ok:

Çevrimdışı Ensar

Allah bağışlasın.Sonrada alırsın :ok:
nasip olursa amin , dahaca yok ama istiyorum insallah olur :)

Çevrimdışı Librarius

Ben biraz eyyamci Türk hakemlerini taniyorsam eyyambiyik bu hafta TS'yi katleder. Bi mucize olur da Beşiktaş aleyhine yanlis kararlar verirse dudugunu astirirlar. Demirören dönemindeki vur kafasini al ekmegini taraftar yok artik. Sosyal medya, forumlarda, feda donemi sonra büyük bi kenetlenme var. Adamin aklini alirlar.

Evet kesin dudugunu asar.  Adam iki senedir atandigi butun Besiktas maclarinda tetikcilik yapiyor ve odullendiriliyor. Uc hafta dinlendiriyoruz diyorlar, doner donmez seri bir sekilde bir cok maca verilerek maddi kaybi tazmin ediliyor. Hep birlikte izleyecegiz bu serefli hakemi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Anıl1903

nasip olursa amin , dahaca yok ama istiyorum insallah olur :)
:D :D :D
Hay Allah,ben de bebek var sandım.

Çevrimdışı Ensar

:D :D :D
Hay Allah,ben de bebek var sandım.
öyle deme şimdi herkes diyor ki bebek olduğunu ögrendigin zaman ne var ne yok bas beze stok yap yoksa zorluk  cekersin diyorlar :D bu devirde bez sıkıntı :D

Çevrimdışı Anıl1903

öyle deme şimdi herkes diyor ki bebek olduğunu ögrendigin zaman ne var ne yok bas beze stok yap yoksa zorluk  cekersin diyorlar :D bu devirde bez sıkıntı :D
Bilenler doğru diyordur,onları dinle :evillol:

kaç para ulan bez :D

Edit : oha buraya yazdıktan sonra baktım :D 82,90 tl diyor prima :D 208 tane vermiş içinde :D

Çok pahalı yav :D

Çevrimdışı Ensar

Edit : oha buraya yazdıktan sonra baktım :D 82,90 tl diyor prima :D 208 tane vermiş içinde :D

:kop: pahalı tabi kardeşim, bir yavru kartal kolay yetişmiyor :kop:

Çevrimdışı Ensar

şimdi olayı sadece bez olarak düşünme , kartal yuvasından bi hastane çıkış seti alıyorsun 150 tl :D bunun üstünde gücüne güç katmaya geldim yazan önlüğü tulumu derken ohooo uçuyor :D

Çevrimdışı underworld

Mario Gomez'li Wolfsburg'un bugünkü yenilgisiyle, küme düşme hattıyla arasında 1 puan kaldı.

" VIZYON "
Beter olsun

şimdi olayı sadece bez olarak düşünme , kartal yuvasından bi hastane çıkış seti alıyorsun 150 tl :D bunun üstünde gücüne güç katmaya geldim yazan önlüğü tulumu derken ohooo uçuyor :D

ben işe gircem gibi araba alıcaktım ama parayı bez'e yatırayım bari :D

Bide set çıktı başımıza ben onu unutmusum bak :D

Bebe yatağı kaç para kartal yuvasında varmı :D

Çevrimdışı Ensar

tabi len önemli bunlar birde sürekli zam geliyor değerleniyor yatırım olarak düşün :D bebek yatağı yok ama acayip güzel tulumlar elbiseler var :D aslında iyi fikir başkana iletmek lazım :D

tabi len önemli bunlar birde sürekli zam geliyor değerleniyor yatırım olarak düşün :D bebek yatağı yok ama acayip güzel tulumlar elbiseler var :D aslında iyi fikir başkana iletmek lazım :D

şey görmüştüm ben bi taraftarımız vodafone arena yatağı yapmıştı ondan yaptırtmak lazım :)

Harbi bunu kartal yuvası hesaplarına post'lamak lazım :)

tulum bu güzel :D

https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/bebek/giyim/tulum-takimi/bjk-y17esb13-body-tulum-takim/65077/detay

Çevrimdışı Ensar

şey görmüştüm ben bi taraftarımız vodafone arena yatağı yapmıştı ondan yaptırtmak lazım :)

Harbi bunu kartal yuvası hesaplarına post'lamak lazım :)

tulum bu güzel :D

https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/bebek/giyim/tulum-takimi/bjk-y17esb13-body-tulum-takim/65077/detay
aynen bu yatak güzel keşke yapılsa :D tabi fiyatı uygun olmalı :D efsane tulumlar var ya :D

Çevrimdışı Egos

ben de aynı şekilde düşünüyorum, trabzonspor aleyhine hata yapıp şampiyonluğun üzerine gölge düşürmeye çalışabilirler, hem fenerbahçe'nin avrupa ihtimali artar. üstelik adamın saçmalıklarını saydığımızda bu maçı örnek gösterebilirler. o nedenle kendi hakkımız kadar trabzonspor'un hakkını da savunmamız gerekecek. tek seçeneği düzgün maç yönetmesi, yoksa her hâlükârda karşısına bizden birileri çıkar.

:bu arada @Ensar sosa tişörtü almana hâlâ gülüyorum, olayı şahane anlatmışsın.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 23:45:55 Egos ]

Çevrimdışı mylife1903

Evliligi atlamisin arada hemen cocugun bezine gecmissin

Etiketler: