Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161696 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bulo aslinda kotu maclar yonetmiyordu bu hafta sivadi. Seleznova bi sarikart gosterdi evlere senlik sonra rvo bunu itin seene sey etti agzini acamadi.
Bu ali palabiyiqin fb kupa macindan sonra mac yonetmesi sikandal zaten
abi hiç sorma bir ara fırat sürekli fb maçlarına atanıyordu, bu maçta aleyhimize bir hata yapma olasılığı çok yüksek görünüyor bence Fener maçında yaptıklarının karşılığı hakemlik kariyerinin bitirilmesi olmalıydı. Namoğlu çok tehlikeli adam geseli mhk'nın değişmesi lazım.

Çevrimiçi Necmi

tamam birçoğu kötü ama bu kadar da kötü olanını az gördüm Murat abi en kötüsü bu sanki cünoyla ve bülo bile bundan iyi olabilir.
hadi canım Türkün hafızası 20 gün derler doğru diyorlar demekki.
Bülo dediğin adam Beşiktaş tarihinde Beşiktaş düşmanı 3 hakem ismi saysan o üç arasına girer
Beşiktaşa ayrı bir nefreti var. Cüno eyyamcıdır. malum nedenlerden GS yi koruma altına almıştır
eğer gs çıkarı yoksa bir maçda ortada yönetir. Gene malum nedenden Beşiktaşa hiç sıcak değildir
ortada olan her pozisyonu Beşiktaş aleyhine çalar. ama bariz yapmayacak kadar akıllıdır. İnce işi sever.
Ali Palabıyığı fazlada abartmayın onun kadar o maçta bizimde hatalarımız vardı. Sadece taraftar baskısını kaldırırım
havasında oldu yüzüne gözüne bulaştırdı.

Çevrimdışı tangaz

bence şuan ülkede bizim açımızdan en tehlikeli 2 hakem kalkavan ve posbıyık
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi canım Türkün hafızası 20 gün derler doğru diyorlar demekki.
Bülo dediğin adam Beşiktaş tarihinde Beşiktaş düşmanı 3 hakem ismi saysan o üç arasına girer
Beşiktaşa ayrı bir nefreti var. Cüno eyyamcıdır. malum nedenlerden GS yi koruma altına almıştır
eğer gs çıkarı yoksa bir maçda ortada yönetir. Gene malum nedenden Beşiktaşa hiç sıcak değildir
ortada olan her pozisyonu Beşiktaş aleyhine çalar. ama bariz yapmayacak kadar akıllıdır. İnce işi sever.
Ali Palabıyığı fazlada abartmayın onun kadar o maçta bizimde hatalarımız vardı. Sadece taraftar baskısını kaldırırım
havasında oldu yüzüne gözüne bulaştırdı.
uzun vadede yaptıkları çok kötü Necmi abi, ne kadar pislik bir adam olduğunu konuşmamıza gerek yok, şuan ki durumda bizim için en kötü hakem Palabıyık bence.

Çevrimiçi Necmi

abi hiç sorma bir ara fırat sürekli fb maçlarına atanıyordu, bu maçta aleyhimize bir hata yapma olasılığı çok yüksek görünüyor bence Fener maçında yaptıklarının karşılığı hakemlik kariyerinin bitirilmesi olmalıydı. Namoğlu çok tehlikeli adam geseli mhk'nın değişmesi lazım.
Azizin yolundan gidiyorsun. hakemler tarafından hiç bir sene bu seneki kadar doğranmadı gs buna ne diyorsun
aziz saldırıyor namoğluna mhk ya sonra sıra pfdk ya gelecek adamlar federasyon gücünü kaybetti kurulları baskı altına
almaya uğraşıyorlar neden yapıyorlar bunu namoğlu gs tarafında olduğu içinmi sence.
ya biraz akıllı yorum yapın düşünceleriniz duygularınzdan etkilenmesin gerçekçi olun.
Namoğlu iyidir kötüdür bunu bir kenara koy onun gitmesi aziz ben dedim gönderdim
yolunu açar adam böyle bir fırsat arıyor hala güçlü olduğunu göstermek için. Fener birine
karşıysa sen yanında ol.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Azizin yolundan gidiyorsun. hakemler tarafından hiç bir sene bu seneki kadar doğranmadı gs buna ne diyorsun
aziz saldırıyor namoğluna mhk ya sonra sıra pfdk ya gelecek adamlar federasyon gücünü kaybetti kurulları baskı altına
almaya uğraşıyorlar neden yapıyorlar bunu namoğlu gs tarafında olduğu içinmi sence.
ya biraz akıllı yorum yapın düşünceleriniz duygularınzdan etkilenmesin gerçekçi olun.
Namoğlu iyidir kötüdür bunu bir kenara koy onun gitmesi aziz ben dedim gönderdim
yolunu açar adam böyle bir fırsat arıyor hala güçlü olduğunu göstermek için. Fener birine
karşıysa sen yanında ol.
Aziz'i bu saatten sonra kimse umursamaz Necmi abi kendi taraftarları bile küfrediyor, şuan doğranmaları gibi bir durum söz konusu değil bence abi tamam fener karşısında olmalıyız ama şu maça Ali Palabıyık'ın atanmasına ne diyorsun ?

Çevrimiçi Necmi

uzun vadede yaptıkları çok kötü Necmi abi, ne kadar pislik bir adam olduğunu konuşmamıza gerek yok, şuan ki durumda bizim için en kötü hakem Palabıyık bence.
sen bana fener maçı dışında bizim maçlarda kötü yönetim gösterdiği bir maç daha söylesene
iki yıldır. şu maçımızda bizi doğradı de. uzun vadede nasıl bir kötülük yapmış bileyim. nasıl pislikmiş.
metenin antalya maçında yaptığı çok daha ağır birşeydi. o maç ligi kopartıyorduk. sırf Beşiktaşıda doğrarım
egosuna berabere kaldık o maçta.
kupa maçında yaptığı bir şey bizim için vodafone arenada yenilmemiz dışında hiç bir anlam ifade etmeyen bir maç.
bu kadar abartmayın göreceğiz cumartesi ne kadar pislik olduğunu bir maçla hüküm veriyorsunuz. bunun için çok daha fazlasını yapması
lazım. kendine düşman yaratmak kolay. istediğin buysa. Benim aklımda palabıyığın fener maçı dışında bizi doğradığı bir maç
kalmadı varsa söyle bileyim. Bir maçtamı bu karara vardın.

Çevrimiçi Necmi

Aziz'i bu saatten sonra kimse umursamaz Necmi abi kendi taraftarları bile küfrediyor, şuan doğranmaları gibi bir durum söz konusu değil bence abi tamam fener karşısında olmalıyız ama şu maça Ali Palabıyık'ın atanmasına ne diyorsun ?
söyledim ya bekliyordum bunu. Atamaları gerekiyordu bir maçımıza
buda göz önünde önemli bir maç olmalıydı. Nasıl yönetecek hep birlikte göreceğiz.
sen bu maça atanacak ve bizim bu lafları sarfetmeyeceğimiz bir hakem söylermisin.
cüno atansaydı ben korkardım maçtan mesela. onuda ts nin içerdeki maçlarına zor atarlar zaten

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi yanlış anlamışsın beni, Bülent yıldırım için söyledim, onun yaptıklarının haddi hesabı yok, Bu sene özelinde söylüyorum Palabıyık daha kötü diye.

Çevrimiçi Necmi

hiç böyle konuşma azizin bir manevrasına bakar sen kendi taraftarına ne bakıyorsun bir şampiyonlukta en büyük aziz olur.
renklilerde başarı geldiğinde hemen çaputlar ele alınır ortalık temizlenir apak yapılır.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ali Palabıyık o hatayı bir kere yaptı dahada yapamaz.

Çevrimdışı Berat

İyi günler, CNR Expo'ya gelin önümüzdeki 3 gün çayımızı için: D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yanlış anlamışsın beni, Bülent yıldırım için söyledim, onun yaptıklarının haddi hesabı yok, Bu sene özelinde söylüyorum Palabıyık daha kötü diye.
bu sene özelinde konuşursan iyi hakem yokki herkes şikayetçi
doğranmayan kalmadı. gene bakma en az şikayetçi olan biziz. Hakemler zaten kötü
bu sene kendilerini bile aştılar. yanlız son haftalar pek hakem faciası yaşanmıyor.
ben şu takım korunuyor diyemiyorum. herkes ağlıyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Hiç utanma arlanma da yok insanın gözünün içine soka soka şey ediyorlar...batak gs için 10 numara çalışıyor fanatik namoğlu efendi başakşehiri de doğradılar mı tam olur bu hafta...bence fb tarzı birşey yapacak Ts de oyunu gerip bol temaslı faul lü şey edecekler aynı tuzağa düşmeyiz inş futboluyla bu ligde bize kimseyi rakip görmediğim için Allah'ın izniyle cumartesi günü alnımız alıyla çıkarız bu hengameden...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trabzonspor - BEŞİKTAŞ karşılaşmasında hakem Ali Palabıyık düdük üfleyecek...

Maşa Ali Palabıyık!
Piyon Ali Palabıyık!
Emek hırsızı Ali Palabıyık!
Unutmadık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Türkiye'de taraftarın memnun olduğu 1 tane hakem var mı kimi verseler itiraz edilecekti o yüzden bence hakem konusuna çok takılmamak lazım :)

Geçen sene Mete Kalkavan var diyorduk adam akıllı maç yöneten ama onu da Beşiktaş'lı diye algı yaratarak bitirdiler.

Açıkçası hafta sonu bizi zor bir maç bekliyor. Kazanırsak Başakşehir kazansa bile bu iş büyük oranda biter. O yüzden çok önemli bir maça çıkacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ALİ PALABIYIĞIN YÖETTİĞİ BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA BEŞİKTAŞ 9 MAÇTA 3 KEZ KAZANDI !!

Çevrimdışı Anıl1903

Anderson Talisca'nın istatistikleri...

Çevrimiçi tolga1903

Abiler bişey dikkatimi çekti. Bu Fırat Aydunus eğer yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1 yıldır bizim maçlara verilmiyor. Sebebi ne bunun acaba? Adam fenerli bazı futbolculardan daha fazla cikmis bu sene kadikoye. Ha keza son gs gençlerbirliği maçını da o yönetti. Bu adamın bizim maçlara verilmemesi tesadüf mü yoksa başka biseyler mi var?

Çevrimdışı tangaz

ALİ PALABIYIĞIN YÖETTİĞİ BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA BEŞİKTAŞ 9 MAÇTA 3 KEZ KAZANDI !!

buyur @Necmi abi adam bildiğin bizim maçlarda kiralık katil gibi doğramış bizi. fener maçı dışında var mı diyordun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Trabzon maçı için ekstra bir motivasyon kaynağı lazımdı, iyi oldu bu Ali eyyambıyık.

Çevrimdışı Kuntz

Bu adamın bu maça verilmesi yanlış. Nereden bakılırsa bakılsın, atmosferi yüksek bir maç olacak. Trabzon için yeni stattaki hava ve seri taraftarını iyice gaza getirmiş durumda. Palabıyık bu tarz maçların altından kalkamıyor. Gördük bunu defalarca. Tamam hakeme takılmamak lazım ama bu takımın, o maç sonrası çok önemli bir Avrupa sınavı var. Palabıyık gibi adamların vücut diline iyi bakmak lazım, resmen fırsat kollayan, Beşiktaşlı oyuncuların sindirilmesi için gereken çabayı en üst düzeyde gösteren adamlardan biri. Tamam Cüneyt eyyamcı eyvallah ama bu adam arkasında kim varsa, utanmadan sıkılmadan düdük üfleyebilen resmen maç içinde bizim oyunculara düşmanca davranan bir hakem. Daha önce yönettiği maçları açın izleyin, bakışlarından pozisyonlara yaklaşımına kadar provokatif bir tutumu olduğunu görürsünüz. Çok sakin kalmamız lazım.

Bakın birileri farklı hesapların içinde son umutlarını böyle adamlara bağlıyorlar. Beşiktaş'a sert oyna, buna uygun hakem olsun, oyunu ger, Beşiktaşlı futbolcuları isyan ettir ve puanı al. Burada hepimiz Ersun takımlarının nasıl Yugo faulü yaptığını biliyoruz. Bu tarz faulleri bir kaç kere es geçersen, sertlik dozu artar, oyun kontrolden çıkar ve kaos futboluna döner. Hesapları da yine bu. Takımın aşırı sakin kalması lazım. Bu hakem atamasından sonra, ayrıca mental açıdan takımı hazırlamak lazım. Sahada futbol varsa Beşiktaş var. Sahada futbol yoksa ancak Beşiktaşı yenebilirsin amaçta anladığım kadarı ile maçı o noktaya taşımak.

#operasyonhakemialipalabıyık

Bu hastagi paylasalim yayalim arkadaslar :busted_cop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz Beşiktaş'lılar olarak skandal hatalar yapan bir hakem'i bizim maça nasıl atarsınız diye bastırıyoruz.

Ts'liler fb maçının acısını bizden çıkarcak diye bastırıyor.

Başka hakem mi kalmadı cibiliyetini yandımın mhk'sinde.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: