Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161619 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ts maçının hakemi ali palabıyık olmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ts macinin hakemi Eyyamci Ali Palabıyık :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

walla kazara alırlarsa bence sen oturur bir şişe jack  içersin  :D
Ospina'yı falan alacakları yok, Volkan'ın menajeri fiyat kırsın diye güdümlü gazetecilerine balon uçuruyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ohaaaa yusuf namoglu ohaa

Yonetim bir el atsin suraya

Taraftardan da vidyo hamlesi lazim yuh kufur edecem simdi ve yataga yansiyacak bu kufur

Ospina'yı falan alacakları yok, Volkan'ın menajeri fiyat kırsın diye güdümlü gazetecilerine balon uçuruyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alabiliyorlarsa da alsinlar abi sorun yok

Ligin en iyi kalecisine biz sahibiz :tabe:

John Carew:

"Lyon'a gittiğimde 'Seni ateşli bir seyirci bekliyor' dediklerinde 'Ben Beşiktaş taraftarı önünde oynadım' demiştim. Lyon futbolcuları İstanbul'a sadece Marsilya taraftarlarını görerek geliyor. Ama daha Beşiktaş taraftarıyla karşılaşmadılar."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ali palabıyık ne alaka olacak iş değil, bu namoğlunu hiç sevmiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Oo trabzon maçına tetikçi atamışlar:))) ikisini üst üste koyacaz demekki cumartesi akşamı napalım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu palabıyıkı bizim maça atayanları üst üste koyup şey edeceksin döveceksin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Ali Palabıyık aleyhimize düdük çalamaz. Çaldığı an düdüğü asar bu psikoloji ile çıkar. Çıkıp açıklama yapsak maçada çıkamaz gerek yok o yüzden. Gücümüzü görme zamanı.

Çevrimiçi Necmi

hoca iyi ama yerel, elit mi asla değil. o seviyeye çıkar mı? bence çıkamaz. öte yandan parası neyse verip elit denebilecek hoca getirebilirmiyiz? belki. başarılı olur mu o hoca? zor. çünkü ülke dinamikleri ile örtüşemiyorlar. buradaki düzensizlik ve kaos o beyinlerle aynı evrende değil.
Başarılı olur ama dediğim gibi o eşiği atlamak gerekiyor.
içerde artık düşüneceğimiz bir maç kalmaz matrix i düşün hani bir anda
olayı farkedip eşiği aşması sonra hayat onun için yavaşlıyor yada o daha hızlı haraket ediyor
işte Türkiyede öyle oluruz. o eşiği atlayacak rakip çıkmadığı sürece TR ligi bize matrix gibi gelir.
avrupada zaten o eşiği atlayan takımların ülkede rakipleri olmuyor. ispanyada real barça atletico
aştı şimdi sevilla eşikte diğer takımlar bizim ayarımızda aslında almanyada bayern var şimdi dortmunt
zorluyor. italyada juve var napoli roma gibi takımlar zorluyor. biz şimdi o zorlayan takımların olduğu
kümenin içine girmeye uğraşıyoruz. Daha alacak çok yol var. Daha henüz o maddi gücede ulaşmadık
bu sadece sahada iyi olmakta değil kadrona 20-25 M lik oyuncuları alabilecek seviyeye gelebilmen
gerekiyor. Başkan Talisca için mesela almayacağız demiyor bu sene değil seneye düşünüyoruz diyor.
oda farkında bunun. O kümede yer almak istiyorsan senin bu oyuncuları alabileceğini bilmeleri gerekiyor.
bazen para güçlenmek için değil mevki sahibi olmak içinde harcanır. çünkü o kümenin içine girebildiğinde artık senin oyuncularına
5-10 değil 20-30 teklif gelmeye başlayacak. neden bize o fiyatlar teklif edilmez diyoruz. çünkü o eşiği
aşan takımımız yok. o nedenlede senin zar zor 12 ye satabildiğin oyuncuyu atletico 40 a satabilir.

Çevrimdışı tangaz

bu kavşak ali bana fıratı çağrıştırıyor sıfatına eylem yapasım geliyor  :akuma:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haftanın hakemsisi Palabıyık olmuş. Demek ki lige karartma uygulamamız lazım. Çok renklenmiş son dönemlerde...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Hayır bir de neden deplasman? Madem vereceksin yiyorsa versene iç saha maçına bu adamı? Yemez ama. Anca deplasman. Zeki zannediyorlar kendilerini.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ts maçının hakemi ali palabıyık olmuş
bekliyordum. fener maçından sonra bizim önemli bir deplasmanımıza vermeleri gerekiyordu
Başak maçına veremezler istanbulda maç.
sıcağı sıcağına yapmaları lazımdı. yoksa bir daha bizim maçlara içerde veremezler.
Bu bence bizim için değil ts için daha kötü oldu. Bizim maçımızda kendi sahamızda seyirciden
etkilenmeyen demekki trabzondada etkilenmez emin olun o maçı kaldırabilecek hakem sayısı çok az
cünoyu verseler eyyam yapacak ne şiş yansın ne kebap diyecek. Böyle bir maça fıratı veremezler
Büloyu veremezler Meteyi veremezler çokta bir seçenekleri kalmıyor.
başka bir hakem olacağına ali palabıyık iyidir.

Çevrimdışı tangaz

bekliyordum. fener maçından sonra bizim önemli bir deplasmanımıza vermeleri gerekiyordu
sıcağı sıcağına yapmaları lazımdı. yoksa bir daha bizim maçlara içerde veremezler.
Bu bence bizim için değil ts için daha kötü oldu. Bizim maçımızda kendi sahamızda seyirciden
etkilenmeyen demekki trabzondada etkilenmez emin olun o maçı kaldırabilecek hakem sayısı çok az
cünoyu verseler eyyam yapacak ne şiş yansın ne kebap diyecek. Böyle bir maça fıratı veremezler

hiç bir hakemi beğenmiyorum ve lige yakıştırmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Sonra polyana diyince kiziyon

Çevrimdışı tangaz

algı da seçicilik deyince de kızıyor mu  :alala:

Çevrimdışı AmaralGürses

çarşı twitter hesabından güzel bir maç önü videosu bekliyorum bu düdük atamasıyla ilgili.

Çevrimdışı AmaralGürses

çarşı twitter hesabından güzel bir maç önü videosu bekliyorum bu düdük atamasıyla ilgili.

derken şimdi baktım hemen başlamışlar girmeye.. güzeeel bu işi güzel öğrendi taraftar bütün hafta algı yaratmaya devam yoksa bu herif bizi asacak kesecek yine maçta maalesef.

Çevrimiçi Necmi

polyanna olmakla ne alakası var. cüno istemem büloyu fener deplasmanına verdiler
mete son antalya maçımızı yönetti. Fırat zaten ne kendisi yönetmek ister nede verecek cesareti olan biri var
bu seferde bir bok yese kesin taraftar bir yerde yakalayıp şey yapar.
orda seyirci baskısını kaldıramayacak tecrübesiz bir hakemmi istersin.
olaya gerçekci bakıyorum. Ya kötü bir maç yönetir hakemlik kariyeri ciddi yara alır yada adam gibi bir
maç yönetir. Adamı avrupaya hazırlıyorlar. Fener maçı onun içinde kabus bir maçtı kalkamadı altından
bu avrupa içinde eksi oldu. şimdi elinde fırsat var. önünde gelecek var oturup düşünsün işte. Bizi tutsun
demiyoruz adil yönetsin diyoruz vodafone arenada taraftardan etkilenmeyen ordada etkilenmez. Eyyamcımı
yoksa hakem kazasınamı uğradı cumartesi öğrenme fırsatımız olur.
hüseyin göçek tolga özkalfa hangisini istersiniz sonuçta bu isimlerden biri olacaktı.
şu anda ali palabıyık riski en az olan hakem bizim için.
büloyu geçen sene maçlarımıza veremediler fıratı veremiyorlar cünoyu çok ender maçlarımıza veriyorlar
içerde maçımızı yönetecek hakem kalmadı. Bir şekilde bunun düzelmesi gerekiyor. geçen sene hakem bulamıyorlardı
Beşiktaş maçı yönetecek bir Barış bir mete yönetiyordu onlarında adı çıktı :D
bana poliyanna diyeceğinize az gerçekci olun. sanki hakem varda meteye laf ede ede adam haklı olduğumuz anlarda düdük
çalmaktan çekinir oldu. son maçlarda sürekli aleyhimize olduğunun farkında değilmisiniz.
yok işte şu olsun diyebileceğimiz bir hakem düşündüğünde Ali Palabıyık şu anda bu maç için en az risk taşıyan hakem

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç bir hakemi beğenmiyorum ve lige yakıştırmıyorum.
tamam birçoğu kötü ama bu kadar da kötü olanını az gördüm Murat abi en kötüsü bu sanki cünoyla ve bülo bile bundan iyi olabilir.

Çevrimdışı tangaz

tamam birçoğu kötü ama bu kadar da kötü olanını az gördüm Murat abi en kötüsü bu sanki cünoyla ve bülo bile bundan iyi olabilir.

bence verebilecekleri en tehlikeli hakemi vermişler göçek özkalfa halis barış şimşek vbvb hepsi bundan daha az tehlikeli olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Bulo aslinda kotu maclar yonetmiyordu bu hafta sivadi. Seleznova bi sarikart gosterdi evlere senlik sonra rvo bunu itin seene sey etti agzini acamadi.
Bu ali palabiyiqin fb kupa macindan sonra mac yonetmesi sikandal zaten

Etiketler: