Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Tamam baktım geçen sene 62 deymişiz 46'ya kadar düşmüşüz daha devam edicek :)
dikkat edersen iki sene bay geçtiğimiz zaman var sadece ülke puanı eklenmiş
önümüzdeki seneden itibaren onlar silinecek iki sene şl ye katılmamız durumunda minimum
70 puanımız olacak bu seneki gibi iki sene daha geçirebilirsek 80 üstü bir puanımız olur
renklilerin ikisininde gelecek sene 24 civarı puanları silinecek biz ilk 25 arasına gireriz
şl de 3. torbada oluruz. ön eleme oynarsak seri başı gireriz uefada olursak kupanın en iyi 2-3
takımından biri oluruz.
istikrar şart ondan sonraki iki senede aynı istikrarı sağlarsak 10 ile 15 arası bir sıraya yükseliriz
birinci torbayla ikinci torba arasında gider geliriz. o nedenle şl ye katılmak gerçekten çok önemli
önümüzdeki dört sene birinci hedefimiz şampiyon olmak olmalı hem avrupadaki yerimizi sağlamlaştırmak
hemde ekonomik olarak toparlamak için bu şart önümüzdeki 4 sene şampiyonluk demek minimum
1 milyarı kasaya koymak demek oluyor. 4 yılda borçları bitirir çok güçlü bir kulüp oluruz
buda tamamen bizim elimizde. önümüzdeki 5 yıl şampiyonun kim olacağını Beşiktaş belirler
renkliler toparlayamaz kendini 5 yılda TS toparlar ama yapılanmasını tamamlayabilmek için 3-4 yıla
ihtiyacı var unutmayın biz doğru hamleler yaptığımız halde bu duruma 5 yılda ancak gelebildik
ve rakipler daha işin başında ve onlar bizim bu durumumuza geldiklerinde biz başka bir boyutta olacağız
bunun için yönetim istikrarını korumak şart. Yeni seçilecek acemi bir başkan bizi tökezletir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gese başak ve gese febe maçları berabere biterse başak rizeyi deplasmanda yener ve biz 6 puan çıkarıp 2 hafta sonra 64-57-51-51 puan durumunu sipariş ediyorum please. :icool: 

ardından biz başakı tokatlayıp farkı 10 çıkarıyoruz. 30 hafta bunlar antalyada kaybediyor biz febenin içinden geçip tur atıyoruz  :bandit:
ondan sonra da Stockholm'e gidiyoruz  :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyler o.lyon maçını bırakın şimdi önümüzde önemli ts maçı var :D

O.Lyon maçına son 7 gün :D  :evillol:

super bir tablo :D gurur duydum :D

bunlar hiçbirşey değil daha büyük şeyler olucak :D

Çevrimdışı Ensar

Beyler o.lyon maçını bırakın şimdi önümüzde önemli ts maçı var :D

O.Lyon maçına son 7 gün :D  :evillol:
yalnız lyon a fena kayicaz :D

Çevrimdışı taner37

temennim febe maçında 4 atıp tur atmak onun hesaplarını şeyediyorum öte yandan kertenkele stadında tur atmakda keyifli olabilir  :D
Ben fener maçlarından çekiniyorum. Fener ne kadar da kötü olsa biz ne kadar da iyi olsak da. Kupa da rahat alacağımız maçı kırmızı kart yüzünden kaybettik. Yanlış hatırlamıyorsam fenere kaybettiğimiz çoğu maçta mutlaka kırmızı görmüşüzdür. Sayi son 20 BJK FB kadının kart istatistiği var mı merak ettim kaç kırmızı görmüşüz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

gese başak ve gese febe maçları berabere biterse başak rizeyi deplasmanda yener ve biz 6 puan çıkarıp 2 hafta sonra 64-57-51-51 puan durumunu sipariş ediyorum please. :icool: 

ardından biz başakı tokatlayıp farkı 10 çıkarıyoruz. 30 hafta bunlar antalyada kaybediyor biz febenin içinden geçip tur atıyoruz  :bandit:

abi bu hafta GS Başakşehir maçı heyecanlı geçebilir, Emre neredeyse 1 ay iyi bir dinlenmişlikle dönecek öte yandan gs nin itelenmesi süreci de bir şekilde devam ediyor. Tansiyon yükselebilir kart veya kartlar çıkarsa süpriz olmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşi devre dışı bırakmanın yolu Atiba üzerine baskı yapmak. Artık bu bir sır değil ve üstad Şenol Güneş bunu bildiği için oyunu Adrianonun üzerinden kuruyor. Adriano an itibariyle gizli bir organizasyon şefi. soğukkanlı akılcı oyunu onun bu işi yapmasini sağlıyor. Trabzonspor hem Atibaya Okay ve Onazi ile basıp hem de Adriano üzerinde Olcay ile baskı yapmayı deneyebilir. Tabi bunu kaç dakika yapabilir bilmiyorum.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Ben fener maçlarından çekiniyorum. Fener ne kadar da kötü olsa biz ne kadar da iyi olsak da. Kupa da rahat alacağımız maçı kırmızı kart yüzünden kaybettik. Yanlış hatırlamıyorsam fenere kaybettiğimiz çoğu maçta mutlaka kırmızı görmüşüzdür. Sayi son 20 BJK FB kadının kart istatistiği var mı merak ettim kaç kırmızı görmüşüz.

o maçın tek zor tarafı sanırım uefa yarıfinal maçlarımızın tam ortasına denk geliyor olacak belki pafla falan çıkarız  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rıdvan Dilmen: Türkiye'de şuanda her kim ne derse desin, uzak ara Şenol hoca 1 numara. 5 forvet ile oynuyor. Korkunç pozitif. :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

o maçın tek zor tarafı sanırım uefa yarıfinal maçlarımızın tam ortasına denk geliyor olacak belki pafla falan çıkarız  :icool:
ne gerek var abi yedekler halleder :D

tolga
beck mitro atınç tosic
inler necip
abu  tolgay caner
ba

heyt be kadroya bak maşallah :D

çok ayıp :D  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

abi bu hafta GS Başakşehir maçı heyecanlı geçebilir, Emre neredeyse 1 ay iyi bir dinlenmişlikle dönecek öte yandan gs nin itelenmesi süreci de bir şekilde devam ediyor. Tansiyon yükselebilir kart veya kartlar çıkarsa süpriz olmaz.
bu haftadan sonra ligde çetin bir ikincilik mücadelesi olabilir
yada birinci ve ikincinin belli olduğu ama çetin bir 3. lük mücadelesine şahit olabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

tolga
beck mitro atınç tosic
inler necip
abu  tolgay caner
ba

bu kadro varya feneri parça pinçik eder  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

tolga
beck mitro atınç tosic
inler necip
abu  tolgay caner
ba

fazla olmamış mı bu kadro fener için :D  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

katılıyorum

Çevrimdışı Necmi

tolga
beck mitro atınç tosic
inler necip
abu  tolgay caner
ba

şu takım ligde şampiyonluk kovalar

Çevrimdışı tangaz

bu haftadan sonra ligde çetin bir ikincilik mücadelesi olabilir
yada birinci ve ikincinin belli olduğu ama çetin bir 3. lük mücadelesine şahit olabiliriz.

başakşehir asla 2.liği garantileyemez

Çevrimdışı Ensar

fazla olmamış mı bu kadro fener için :D  :evillol:
e bu adamlar oynamasın mı kardeşim bu adamlar üvey mı :D

Çevrimdışı Necmi

super bir tablo :D gurur duydum :D
nesinden gurur duydun :alala:
bizim üstümüzde bize rakip olamayacak takımlar var.
avrupada ilk 15 takım içine girmediğimiz sürece gurur
duyulacak bir durum yok bence

Çevrimdışı Ensar

şu takım ligde şampiyonluk kovalar
geldiğimiz nokta işte bu , valla acayip mutluyum hele lyon maçını iple çekiyorum , yaz sezonu nasıl bekleyeceğiz nasıl uzak duracağız  3 ay :D

Çevrimdışı Ensar

nesinden gurur duydun :alala:
bizim üstümüzde bize rakip olamayacak takımlar var.
avrupada ilk 15 takım içine girmediğimiz sürece gurur
duyulacak bir durum yok bence
şundan gurur duydum abi , bugüne kadar böyle bir tablo olmadı bu birincisi , ikincisi ise uefa da favori gösterilen rakiplerimizin hepsinin  üstündeyiz :)

Çevrimdışı Necmi

başakşehir asla 2.liği garantileyemez
gs yi yenerse bence ikinciliği garanti olur.
ondan sonra 7 haftada kaybetmek için 2 malubiyet 1 beraberlik alması lazım
gs ninde bütün maçları kazanması lazım başak 2 malubiyet bir beraberlik alırda gs tüm maçlarını alamaz :D

Çevrimdışı Anıl1903

Antremandan,Demba Ba hazırlanıyor :You_Rock_Emoticon:

Etiketler: