Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165307 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF, Başkan Vekili Servet Yardımcı, 34 oyla UEFA YÖnetim Kurulu Üyesi seçildi.
Hakkımızı savunabilecek biri var artık çok şükür.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Necmi

aynen katılıyorum, çapraz bağ sakatlıkları futbolcuları çok kötü etkiliyor.Bu tip sakatlıklardan sonra sağlam dönen futbolcu sayısı çok azdır.
dolu var sadece zamana ihtiyacı var sakatlıktan dolayı değil kötü görünmesi
formayı kapabilmek için fantastik işler yapmaya kalkıyor. Beceremediğinde dağılıyor.
sade oynasa katkısı büyük olur. sürekli kendini kanıtlama derdinde.
bakıyoruz yaşlarına büyük diyoruz ama değil daha genç oyuncu bunlar takımın yaş ortalaması büyük
o nedenlede takımın içinde büyüyemiyorlar. Ağır abi çok takımda bu seferde sahada forma bulunca
hemen taraftara şirin görünme derdinde oluyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uefa catirdayaaacaah
  Fransa Futbol Federasyonu, bu akşam oynanacak Metz-O.Lyon maçını izlemek isteyen Şenol Güneş ve Fikret Orman'ın talebini reddetti. (DHA)

Çevrimdışı Necmi

Maximiliano Gómez   :tabe: :tabe:

20 yaşında Uruguay liginde forvet oynuyor.
(47 maç,  25 gol , 9 asist)

Scout arkadaşlar bi bakıversin bu arkadaştan ekmek çıkar mı diye ?

sıkat bölümünü göremeynler için
bu yüzden moderasyon yedin artık no posta doğru gidiyorsun  @underworld

Çevrimdışı benyv-

Seyircisiz maçta Fransa'daki prosedürler gerçekten bunu gerektiriyorsa bunu anlarım bir sorun yok. Fakat bizimkiler gidecekleri ana kadar bekleyip son anda mı izin başvurusu yapacaklar yani?  Medyada bi gariplik var ama bakalım ne çıkacak.   :D

Çevrimdışı underworld

bu yüzden moderasyon yedin artık no posta doğru gidiyorsun  @underworld

sıkat serbest değil mi abi ?   :o_o: :o_o:

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı tangaz

30. hafta febe maçı sonrası biz 70 başakşehir 56-57 puan gibi bir durumla karşılaşacağız. febe maçı sonrası tur atmak için gesenin bu 4 haftada puan kaybı gerekecek.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

UEFA listesi güncellendi

Biz kaçtaydık yav 50 küsür birşeydi ama unuttum :D

46 düşmüşüz güzel daha düşücez :)

Gs 30'a düşmüş oda daha düşücek fb 39 da :D

Tamam baktım geçen sene 62 deymişiz 46'ya kadar düşmüşüz daha devam edicek :)

Çevrimdışı Necmi

30. hafta febe maçı sonrası biz 70 başakşehir 56-57 puan gibi bir durumla karşılaşacağız. febe maçı sonrası tur atmak için gesenin bu 4 haftada puan kaybı gerekecek.
yok en yakın ihtimal garantilememiz Bursa maçında olur.
tabi saçma puanlar kaybetmezse rakipler

Çevrimdışı İhsan

İlk 11'mizin bonservis bedeli :)

Fabri (Bonservis yok)
Gökhan (Bonservis yok)
Marcelo (2 milyon €)
Tosic (Bonservis yok)
Adriano (600 bin €)
Atiba (Bonservis yok)
Oğuzhan (500 bin €)
Talisca (2 milyon €)
Quaresma (1.20 milyon €)
Babel (Bonservis yok)
Cenk (Bonservis yok)

6.3 milyon € :)

ozan tufan 7 milyon € :D  :evillol:

korkunç  :o_o:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

başak kaybeder sırayla gs rize(d) biz ve antalya(d) maçları var maksimum 4-5 puan çıkarırlar bu 4 haftada, gesenin ise sırayla başakşehir(d) fb bursa(d) kasımpaşa maçları olup ŞL aşkına ve hakem ittirmeleri ile 4de 4 yapabilir bu fetöşler. febeyi hiç yazıp kendimizi yormayalım ölmüşler ağlayanları yok  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı taner37

Thiago Maia (yerlisi)
Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia Maia

Tolgay Arsenal Target videosu ne iş? Anlamadım
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 15:15:49 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Tamam baktım geçen sene 62 deymişiz 46'ya kadar düşmüşüz daha devam edicek :)

Yükselişimiz sürüyor  :ok:

Çevrimdışı tangaz

başak kaybeder sırayla gs rize(d) biz ve antalya(d) maçları var maksimum 4-5 puan çıkarırlar bu 4 haftada, gesenin ise sırayla başakşehir(d) fb bursa(d) kasımpaşa maçları olup ŞL aşkına ve hakem ittirmeleri ile 4de 4 yapabilir bu fetöşler. febeyi hiç yazıp kendimizi yormayalım ölmüşler ağlayanları yok  :D

başak gese maçının ideal skoru bol kırmızılı bir beraberlik olur :bandit:

Çevrimdışı taner37

Galatasaray Fenerbahçeyi yenemez
Başakşehiri yenemez..

Gazla Mazla olacak iş değil bu artık..

Biz Trabzon Adana Başakşehir maçlarını kazanalim da gerisi kolay inşallah
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray Fenerbahçeyi yenemez
Başakşehiri yenemez..

Gazla Mazla olacak iş değil bu artık..

Biz Trabzon Adana Başakşehir maçlarını kazanalim da gerisi kolay inşallah

temennim febe maçında 4 atıp tur atmak onun hesaplarını şeyediyorum öte yandan kertenkele stadında tur atmakda keyifli olabilir  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben Fener'i yenip Şampiyonluğu ilan edeceğimizi düşünüyorum, Talisca volkana saplayacak  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir önümüzdeki 2 maçta 4 puan kaybedecek, Fb ve Gs ile fark daha da açılacaktır.  Fener'i delik deşik edip şampiyonluğu ilan ederiz  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

gese başak ve gese febe maçları berabere biterse başak rizeyi deplasmanda yener ve biz 6 puan çıkarıp 2 hafta sonra 64-57-51-51 puan durumunu sipariş ediyorum please. :icool: 

ardından biz başakı tokatlayıp farkı 10 çıkarıyoruz. 30 hafta bunlar antalyada kaybediyor biz febenin içinden geçip tur atıyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Saygılar adaş ağabey :) dünde bu konuda yazmıştın.Fakat aklıma takıldığı için sormak istedim.19 şampiyonluk demişssin ancak ben daha farklı biliyorum rakamları.Yanılıyorsam lütfen düzelt.1924-1951 arası 11 şampiyonlukla en fazla şampiyon olan takımız.fb 8,gs 6.1951-59 arası ise bizim 2,gs ve fb nin 3 er şampiyonlukları görünüyor. 11 istanbul futbol liginden + 14 türkiye liginden + 2 istanbul prof.liginden ( 52 ve 54 yılları oluyor ) 27 şampiyonluğumuz oluyor.ben yanılıyor olabilirim.doğrusunu bilmek isterim

https://tr.wikipedia.org/wiki/İstanbul_Futbol_Ligi_(1923-1951)
https://tr.wikipedia.org/wiki/İstanbul_Profesyonel_Ligi

sayılar burada mevcut.
Saygılar

Benden de sana saygılar Özgür kardeşim. Şampiyonluk kelimesini iki anlamda kullanıyoruz. Şampiyonluğu birinci anlamda ve genelde; Türkiye Ligi, Türkiye Kupası, İstanbul Ligi türü turnuvaları kazanmamız anlamında kullanıyoruz. Türkiye Ligi şampiyonluğu, Türkiye Kupası şampiyonluğu, İstanbul Ligi şampiyonluğu vd. şampiyonluklar gibi... Şampiyonluğu ikinci anlamda ve özelde Türkiye Ligi şampiyonluğu yani Türkiye şampiyonluğu anlamında kullanıyoruz.

Bu durumu çok iyi anlatan bir misal vereyim. Beşiktaş futbol takımı olarak Süper Lig'de şampiyonluk göremediğimiz en uzun dönem 1968 -1981 yılları arasındaki 14 yıllık dönemdir. Beşiktaş olarak futbolda Türkiye Ligi'ndeki 1967 yılı şampiyonluğumuzdan 15 yıl sonra 1982 yılında yeniden şampiyon olduk. Beşiktaşlılar olarak o dönemi anlatırken şöyle deriz: "1967 yılındaki şampiyonluğumuzdan sonra 1982 yılına kadar şampiyon olamadık ve 14 yıllık özlemden sonra şampiyonluğa hasretimizin 15. yılı olan 1982 yılında şampiyon olduk."

Oysa Beşiktaş o dönemde futbolda 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanmıştır. Beşiktaş olarak 1975 yılında Türkiye Kupası'nı kazanarak Türkiye Kupası şampiyonu olduk. Fakat şampiyonluk kelimesini özelde lig şampiyonluğu yani Türkiye şampiyonluğu anlamında kullandığımız için 1975 yılı Türkiye Kupası şampiyonluğumuzu bu anlamda bir şampiyonluk olarak değerlendirmiyoruz.

Buradan hareketle senin vurguladığın İstanbul Ligi şampiyonluklarımıza geleyim. Beşiktaş futbol takımımızın senin paylaşımından da görüleceği üzere 13 İstanbul Ligi şampiyonluğu yani 13 İstanbul şampiyonluğu bulunmaktadır ve elbetteki o şampiyonluklarımız da birer şampiyonluktur. Fakat o şampiyonluklarımız şehir şampiyonluğudur, ülke şampiyonluğu değildir.

Beşiktaş'ın futbolda 19 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Futboldaki 19 Türkiye şampiyonluğumuz şunlardır:

Türkiye Futbol Şampiyonası Şampiyonluklarımız

1934, 1951

Millî Küme Şampiyonluklarımız

1941, 1944, 1947

Federasyon Kupası Şampiyonluklarımız

1957, 1958

Süper Lig Şampiyonluklarımız

1960, 1966, 1967, 1982, 1986, 1990, 1991, 1992, 1995, 2003, 2009, 2016

Bu 19 Türkiye şampiyonluğumuz Türkiye Ligi anlamında şampiyonluklarımızdır ve şampiyonluk dediğimizde özelde ikinci anlamda kastettiğimiz şampiyonluklar bu şampiyonluklarımızdır.

Şöyle toparlayayım ve özetleyeyim:

Beşiktaş futbol takımımızın bildiğim kadarıyla genelde toplamda 41 şampiyonluğu var. Bu şampiyonluklarımız şunlardır:

Türkiye Ligi Şampiyonluğumuz: 19
Türkiye Kupası Şampiyonluğumuz: 9
İstanbul Ligi Şampiyonluğumuz: 13

Genelde Toplam Şampiyonluğumuz: 41

Genelde 41 şampiyonluğumuz var, 41 kere maşallah.:)

Özelde ise şampiyonluktan kastettiğimiz Türkiye şampiyonluğu olduğundan dolayı özelde 19 şampiyonluğumuz bulunmaktadır, 19 şampiyonluğumuz var.

Türkiye Süper Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası türü kupalarımız ise yukarıda saydığım şampiyonluklarımızdan ayrı olarak kazandığımız kupalar statüsündedir.

Umarım ki açıklamalarım faydalı olmuştur @wbishop82. Saygılar.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2017, 15:49:50 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Etiketler: