Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171154 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş'ın o sezon ki şampiyonlukları uefa onaylı, embesil embesil konuşup aklınca bize laf çakıyor. O şampiyonluklar ülkeyi Avrupa'da temsil ettiğimiz için geçerli. 2 sezondur ligi domine ettik, hersinin şirazesi kaydı.
kaldı ki fenerin 7 Yıldız'ı olmaz, bu eski bir tartışmadır. Bir çok ülkede eski Şampiyonluklar yani profesyonel dönem öncesi Şampiyonluklar sayılıyor, hatta sayılmayan tek ülke biziz. Sayılması durumunda Beşiktaş'ın otomatik 4 Yıldız'ı oluyor zaten, isterlerse saysınlar 👍

Çevrimiçi Necmi

O değil farkındaysanız Talisca 10 numara gibi oynamaya başladı. Önceden oyun içinde kaybolurdu şimdi alıyor veriyor hatta pres bile yapıyor. Daha çok kutuya girmeye çalışıyor oyunu yönetmeye başladı yavaştan. Cenk'e bıraktığı ara pası bunun göstergesi.

Seneye daha iyi olacak. Lige alışıyor. Takımla beraber kamp yediği zaman çok daha iyi olacak. Seneye bambaşka bi adam izleyebiliriz. Bu daha fragman olabilir.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir kaç defa şut atması gereken yerde pas verdi vur diyor tribünler adam vurmuyor :bandit:
türkçe öğretmek lazım bu çok acil ihtiyaç :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Aslinda iyi vurdu abi orada , Kaleci iyi çıkardı

Yine macin başında sırtı dönük topu alip rakibi ekarte edip cok ani bir vuruş cikardi o sut da guzeldi ve cok da guzel yere gitti , Normalde kalecilerin hic beklemediği sutlardir bunlar ama Hopf burda da iyi is çıkardı :tabe:
iyi vurmadı kaleci yatmışdı üstüne vurdu aslında aşırtması gerekirdi
oly maçında yaptığı gibi yapması lazımdı o allah ne verdiyse abanıyor delik bulursa girer şutlarıda
sert olunca bir şekilde giriyor ama bir golcünün başka meziyetleride olmalı
abou öyle değil akıllı vuruyor. Gomez bu işin nirvanasıydı. Ba da bu konuda iyidir işte
klas olmak böyle bir şey.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Seneye Vodafone arenada 47-51 arasında puan bekliyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi vurmadı kaleci yatmışdı üstüne vurdu aslında aşırtması gerekirdi
oly maçında yaptığı gibi yapması lazımdı o allah ne verdiyse abanıyor delik bulursa girer şutlarıda
sert olunca bir şekilde giriyor ama bir golcünün başka meziyetleride olmalı
abou öyle değil akıllı vuruyor. Gomez bu işin nirvanasıydı. Ba da bu konuda iyidir işte
klas olmak böyle bir şey.
Yakın köşeye de vurabilirdi o pozisyonda

Çevrimdışı Karabay

Demirkol talisca hayranı zaten ufaktanda Beşiktaş hayranı olmaya başladı.
ufaktan mı :) abi ben yorum yapsam onun kadar ballandıramam. Bazen düşünmüyor değilim bizim taraftar bunun videosunu falan ele geçirdi de şantaj mı yapıyor diye.

Çevrimiçi Necmi

Seneye Vodafone arenada 47-51 arasında puan bekliyorum.
bu sene 45 yetmiyormu :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ufaktan mı :) abi ben yorum yapsam onun kadar ballandıramam. Bazen düşünmüyor değilim bizim taraftar bunun videosunu falan ele geçirdi de şantaj mı yapıyor diye.
:D
bazen tozuttuğuda oluyor daha tam olmadı yani :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Yetmez ama evet
Yeni ve guclu besiktas icin yani

Çevrimdışı Savaş

bir kaç defa şut atması gereken yerde pas verdi vur diyor tribünler adam vurmuyor :bandit:
türkçe öğretmek lazım bu çok acil ihtiyaç :bandit:

Evet özellikle ikinci yarı bi pozisyon vardı yaya doğru sokuldu vursa sokacak içeri ama pas çıkardı onu da çıkaramadı zaten kötü çıkardı. Acaba uğultu olduğu zaman yanlış mı anlıyor vurmayayım tepki geldi pas atayım falan mı diyor bilemedim bende :)

Çevrimiçi Necmi

Yetmez ama evet
Yeni ve guclu besiktas icin yani
:dontknow: mal bu kadar yapacak bir şey yok
yetin :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu sene için yeterli ama seneye yetmez abi, 49 puan + 40 averaj istiyorum

Çevrimiçi Necmi

Evet özellikle ikinci yarı bi pozisyon vardı yaya doğru sokuldu vursa sokacak içeri ama pas çıkardı onu da çıkaramadı zaten kötü çıkardı. Acaba uğultu olduğu zaman yanlış mı anlıyor vurmayayım tepki geldi pas atayım falan mı diyor bilemedim bende :)
yok bence kulağı çekildi daha fazla takım oyununa girmesi için o nedenle ikilemde kalıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimiçi tolga1903

Beşiktaş'ın o sezon ki şampiyonlukları uefa onaylı, embesil embesil konuşup aklınca bize laf çakıyor. O şampiyonluklar ülkeyi Avrupa'da temsil ettiğimiz için geçerli. 2 sezondur ligi domine ettik, hersinin şirazesi kaydı.

Mehmet Demirkol severek takip ettiğim ve görüşlerine saygı gösterdiğim biriydi ta ki bugün yaptığı programa kadar. Çok alçakça ve sinsice yaklaşık 20 dakika boyunca fenerbahceli çaresizliği yaşadığını alen açık gösterdi ve saldırdı. 1959 öncesi şampiyonluklar gündeme gelecektir diye girdi konuya önce halbuki gündeme geleceği falan yok aklınca kendi gündeme getirip fenerbahçe medyasını ve 12 numara gibi meczup oluşumları tetiklemek.

Daha sonra iyice çığrından çıkarak dün beyaz futbolda ümit özat denilen leş herifin söylediklerinin büyük bir bölümüne katılıyorum dedi. Peki ne dedi ümit efendi dün? Şenol hoca ezik, şampiyonluk görmemiş(kendi başarıdan başarıya koşuyomuş gibi), diksiyonu kötü, 80 yaşında İstanbul'a geldi havalandı, kıyafetiyle dalga geçiyorlardı şimdi adam mı oldu gibi çapından büyük saygısız ve (Hakaret Yasak)₅ laflar etti. Bu lafların sebebi de Şenol hocanın maçtan sonra ümit çok iyi oyuncuydu çok da iyi hoca olacak söyleminden sonra gülerek gayet babacan tavırla ben orda hakeme dert yanıyorum koşarak geldi hani cüssesiyle de iyi koştu belki elimi öpmeye gelmiştir gibi laf etmesi. Nitekim maç sonunda da gitti elini öpmeye çalıştı yalaka herif çünkü Şenol hoca onun da hocası ve büyüğü.

Şimdi bu ümit özat denen kadinla program yapmam diye programı terkedip 2 sene sonra en mütevazi 3 kişiden biriyim diyen ruh hastası cinsiyetçi herifi eğer ki haklı buluyorsa bu mehmet demirkol satılmışın tekidir. Ve önce o ümit denen haysiyetsize, sonra da böyle mehmet gibi sinsilere bu camia haddini bildirmelidir. Gitsinler bu (Hakaret Yasak)₅ aziz amcalarina yapsınlar birazda yetti milletin canına bunların satılmıştığı.

Çevrimiçi Necmi

Mehmet Demirkol severek takip ettiğim ve görüşlerine saygı gösterdiğim biriydi ta ki bugün yaptığı programa kadar. Çok alçakça ve sinsice yaklaşık 20 dakika boyunca fenerbahceli çaresizliği yaşadığını alen açık gösterdi ve saldırdı. 1959 öncesi şampiyonluklar gündeme gelecektir diye girdi konuya önce halbuki gündeme geleceği falan yok aklınca kendi gündeme getirip fenerbahçe medyasını ve 12 numara gibi meczup oluşumları tetiklemek.

Daha sonra iyice çığrından çıkarak dün beyaz futbolda ümit özat denilen leş herifin söylediklerinin büyük bir bölümüne katılıyorum dedi. Peki ne dedi ümit efendi dün? Şenol hoca ezik, şampiyonluk görmemiş(kendi başarıdan başarıya koşuyomuş gibi), diksiyonu kötü, 80 yaşında İstanbul'a geldi havalandı, kıyafetiyle dalga geçiyorlardı şimdi adam mı oldu gibi çapından büyük saygısız ve (Hakaret Yasak)₅ laflar etti. Bu lafların sebebi de Şenol hocanın maçtan sonra ümit çok iyi oyuncuydu çok da iyi hoca olacak söyleminden sonra gülerek gayet babacan tavırla ben orda hakeme dert yanıyorum koşarak geldi hani cüssesiyle de iyi koştu belki elimi öpmeye gelmiştir gibi laf etmesi. Nitekim maç sonunda da gitti elini öpmeye çalıştı yalaka herif çünkü Şenol hoca onun da hocası ve büyüğü.

Şimdi bu ümit özat denen kadinla program yapmam diye programı terkedip 2 sene sonra en mütevazi 3 kişiden biriyim diyen ruh hastası cinsiyetçi herifi eğer ki haklı buluyorsa bu mehmet demirkol satılmışın tekidir. Ve önce o ümit denen haysiyetsize, sonra da böyle mehmet gibi sinsilere bu camia haddini bildirmelidir. Gitsinler bu (Hakaret Yasak)₅ aziz amcalarina yapsınlar birazda yetti milletin canına bunların satılmıştığı.

ohoo Tolga bey istiyorsun herkes bizim kulvarımızda yürüsün yok öyle bir dünya
eleştiride olacak unutma iyi olan eleştirilir meyve veren ağaç taşlanır. :D
birde bir şeyi unutma iyi olanı eleştirmek dalgaya almak sadece toplum içinde yapanı küçültür.
aşağılık komleksi etiketi yapıştırır. o nedenle takma kafana.

Çevrimiçi tolga1903

ohoo Tolga bey istiyorsun herkes bizim kulvarımızda yürüsün yok öyle bir dünya
eleştiride olacak unutma iyi olan eleştirilir meyve veren ağaç taşlanır. :D
birde bir şeyi unutma iyi olanı eleştirmek dalgaya almak sadece toplum içinde yapanı küçültür.
aşağılık komleksi etiketi yapıştırır. o nedenle takma kafana.

Abi dün beyaz futbolda söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildi. Çok zoruma gitti dinlerken yazacaktım ama muhtemelen atilirdim forumdan çok sinirlendim. Bu bi eleştiri değil hakaret etti hocamıza ve hoca hak etmedi maçtan sonra konuşmasını 3 kere dinledim acaba ne dedi ben mı kaçırdım diye. Söylediklerinin çoğuna katılıyorum demek o hakaretleri ben de ediyorum hocaya demektir ayıp değil mi böyle eleştiri olur mu abi?

Çevrimiçi Necmi

ligin en az yiyeni (20) en çok atanıyız (50)
ama ligin başından beri gömmediğimiz defans oyuncusu gömmediğimiz forvet kalmadı :D
sezon başına bakıyorum fabriye marceloya tosiçe GG ye Becke söylenmeyen kalmamışdı
forvettede quaresma abou cenk babel az sıvanmadı :evillol:
ne kadar tatminsiz olduk biz ne zaman böyle olduk :alala:

Çevrimiçi Necmi

Abi dün beyaz futbolda söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildi. Çok zoruma gitti dinlerken yazacaktım ama muhtemelen atilirdim forumdan çok sinirlendim. Bu bi eleştiri değil hakaret etti hocamıza ve hoca hak etmedi maçtan sonra konuşmasını 3 kere dinledim acaba ne dedi ben mı kaçırdım diye. Söylediklerinin çoğuna katılıyorum demek o hakaretleri ben de ediyorum hocaya demektir ayıp değil mi böyle eleştiri olur mu abi?
salla gitsin neden kafana takıyorsun onlar böyle konuşmaya devam etsin biz şampiyonluğa yürümeye devam edelim.
işte zaten bu nedenle birileri şampiyon olurken birileride böyle sallayarak tamamlar hayatını :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ama ligin başından beri gömmediğimiz defans oyuncusu gömmediğimiz forvet kalmadı :D
sezon başına bakıyorum fabriye marceloya tosiçe GG ye Becke söylenmeyen kalmamışdı
Abi Hayal dünyamız çok geniş hep ondan :) bir de ben 26 yaşıma kadar 7 şampiyonluk gördüm, derbilerde çok mağlubiyet gördüm artık seri şampiyonluklar görmek istiyorum

Çevrimdışı İhsan

Atiba Hutchinson jübile yaptıktan sonra bizim taraftarlar onun heykelini yaptırıp 'bu da futbol şairidir' diyerek Şairler Parkı'na dikmeseler bâri.:D

Atiba yı anmak için heykel projesi olacaksa kesinlikle testikleri olmalıdır ...
 :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

biz hep böyleydik.
Önceleri haklıydık. Bu sene ise haksızız galiba  :iblush:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Atiba yı anmak için heykel projesi olacaksa kesinlikle testikleri olmalıdır ...
 :biggrinking:

Onun için Fikret Başkan ın Beşiktaş Çimento A.Ş yi kurması gerekiyor...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaş'ın futbolda 19 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Futboldaki 19 Türkiye şampiyonluğumuz şunlardır:

Türkiye Futbol Şampiyonası

1934, 1951

Millî Küme

1941, 1944, 1947

Federasyon Kupası

1957, 1958

Süper Lig

1960, 1966, 1967, 1982, 1986, 1990, 1991, 1992, 1995, 2003, 2009, 2016

Beşiktaş'ın futbolda 19 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır; fakat ne yazık ki bu 19 Türkiye şampiyonluğumuzdan sadece 14 tanesi resmî Türkiye şampiyonluğu olarak kabul edilip 5 Türkiye şampiyonluğumuz maalesef ki yok sayılmaktadır.

Bu sezon şampiyon olursak futboldaki 20. Türkiye şampiyonluğumuzu kazanacağız ve gerçekte hak ettiğimiz yıldız 4. yıldızımız olacak ve futbol takımımızın formasındaki armamızın üstüne 4 yıldız takma hakkımız olacak.

1959 yılı öncesindeki Türkiye şampiyonluklarının resmen kabul edilip yıldız kriterine de eklenmesini Beşiktaş da Fenerbahçe de istiyor. Galatasaray ise 1959 yılı öncesindeki Türkiye şampiyonluğu sayısı Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin epey gerisinde olduğu için 1959 yılı öncesindeki Türkiye şampiyonluklarının resmen kabul edilmesine de yıldız kriterine eklenmesine de karşı çıkıyor ve direniyor.

Beşiktaş ve Fenerbahçe bu hususta birlikte hareket edip birlikte mücadele verirlerse, Galatasaray'ın gerçeklerin kabul edilmemesine yönelik direncini kırarak Galatasaray'ı bastırırlar. Galatasaray istediği kadar sinsilik yapsın istediği kadar Fransızlık yapsın gerçeklerin ortaya çıkmasını ve kabul edilmesini engelleyemez!

İngiltere'ye, Almanya'ya, İtalya'ya, Fransa'ya, Hollanda'ya, İskoçya'ya, Belçika'ya vd. bazı ülkelere baksınlar da görsünler ki futboldaki ülke şampiyonlukları kiminde 1800'lü yılların sonlarından kiminde ise 1900'lü yılların başlarından itibaren hem kabul ediliyor ve yıldız kriteri uygulayanlar da bildiğim kadarıyla o ülke şampiyonluklarını yıldız kriterine de dâhil ediyor.

Türkiye'de futbolda sadece 1959 yılı ve sonrasındaki ülke şampiyonluklarının kabul edilip 1959 yılı öncesindeki Türkiye şampiyonluklarının reddedilmesi asla ve kat'a kabul edilemez! Dünyada nasıl ki futbolda söz sahibi olan ülkeler ülke şampiyonluklarını liglerinin ilk başlangıcından itibaren kabul ediyorlarsa -ki uygulama bu şekildedir- Türkiye'de de uygulama bu şekilde olmalıdır.

1959 yılı öncesindeki Türkiye şampiyonluklarının kabul edilmemesini isteyen bir kısım Cimbomlular çatlasalar da patlasalar da gerçekleri değiştirmezler ve reddedemezler.

Beşiktaş'ın futbolda 19 Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır; birileri bu gerçeği kabul etmek istemese de ve bu gerçek hoşlarına gitmese de gerçek budur!
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2017, 21:00:28 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Abi Hayal dünyamız çok geniş hep ondan :) bir de ben 26 yaşıma kadar 7 şampiyonluk gördüm, derbilerde çok mağlubiyet gördüm artık seri şampiyonluklar görmek istiyorum
görüyorsun işte :bandit:

Etiketler: