Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171731 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

ayriyetten besiktas passolig karti alabilirmi :iblush:
Alabilsede üzerine gs passoligi kayıtlısa genede bilet satılmıyor.
bu sebeple bir daha kendi maçlarınada giremez.

Çevrimiçi Rasim

Alabilsede üzerine gs passoligi kayıtlısa genede bilet satılmıyor.
bu sebeple bir daha kendi maçlarınada giremez.
baska bir ihtimal yokmu @Necmi abi :iblush:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

baska bir ihtimal yokmu @Necmi abi :iblush:
yok gs passosunu tamamen iptal ederse olur ancak o zaman sistemde sadece tc si
tek passo kayıtlı görünür. sonuçta bunu kontrol eden yazılım. Bizde tff passolarına bile bilet verilmiyor.

Çevrimdışı 38life

Atiba da son zamanlarda ceza sahasını zorlamaya başladı baya. Bu da dikkatimi çeken ayrıntılardan biri. 34 yaşında kendini geliştirme derdinde...

Çevrimdışı 38life

Vodafone Arena "Lig" Gol Krallığı

1-) Cenk 12
2-) Oğuzhan 5
3-) Talisca, Marcelo, Aboubakar, Mario Gomez 4

Fabri'nin ts maçında oynayıp oynamayacağı belli değilmiş umarım oynar.  :bawling:

Çevrimdışı 38life

Maç bitişinde farketmemiştim stadda bitiş düdüğüyle birlikte Testere filminin müziği çalınmış :D Çok anlamlı bir mesaj olmuş :)

Çevrimdışı 38life

Şu hareket gözümden kaçmış stadda. Şimdi tekrarını seyrederken gördüm. Ne büyük adamsın be Atiba.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/848670043818909696

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Librarius

Bu gun mactan sonra aklima ususen onemli bir kac hususu paylasmak istiyorum.

Ridvan Dilmen Aziz Yildirim'a yakin birisi. Bir cok konuda fikir alis verisleri var. Simdi bu Ridvan 2 konuyu siklikla gundemde tutmaya calisiyor.  Birincisi yabanci siniri, ikincisi video hakem uygulamasi. Bunlari Aziz Yildirim'la istisare ettigi cok acik.  Ridvan ve Aziz hem sinirsiz yabanci kuralina hem de video hakem uygulamasina karsi. Iki konunun da direk Besiktasla ilgisi var.

Soyle ki, taraftarimiz inanilmaz baski kurmasina ragmen hakemler cesurca rakiplerimizi koruyor, kart cikarmiyor. Adeta bizim takimin kimyasini bozarcasina bir direnis gosteriyorlar rakiplerimize kart vermemek icin. Fakat, bize gelince kart cikarmaktan hic cekinmiyorlar. Ayrica bugun macin basinda Babel icin calinan bir ofsayt var ki evlere senlik. Buna ragmen ilginc bir sekilde Besiktas hakemlerle yuruyor algisi guclu bir sekilde isleniyor. 

Anladigim kadariyla Aziz'in butun plani seneye hakemler uzerinden onumuzu kesmek. Video hakem gelirse bu mumkun olmayacak. Seneye hakemleri uzerimize salacaklar. Yonetim ne olursa olsun video hakemlik konusunda Goksel Gumusdag'la hareket etmeli. Aziz'in oyunu boyle bozulur.

Yabanci siniri meselesini yazmaya gerek yok zaten. Aziz yabanci siniri istiyor ama bunu direk dile getirmeyip adamlariyla bu konuyu sicak tutuyor. Son aciklamalardan sonra Ridvan baya gerilmis bir vaziyette. 
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2017, 06:26:59 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Bu gun macron sonra aklima ususen onmli bir kac hususu paylasmak istiyorum.

Ridvan Dilmen Aziz Yildirim'a yakin birisi. Bir cok konuda fikir alis verisleri var. Simdi bu Ridvan 2 konuyu siklikla gundemde tutmaya calisiyor.  Birincisi yabanci siniri, ikincisi video hakem uygulamasi. Bunlari Aziz Yildirim'la istisare ettigi cok acik.  Ridvan ve Aziz hem sinirsiz yabanci kuralina hem de video hakem uygulamasina karsi. Iki konunun da direk Besiktasla ilgisi var.

Soyle ki, taraftarimiz inanilmaz baski kurmasina ragmen hakemler cesurca rakiplerimizi koruyor, kart cikarmiyor. Adeta bizim takimin kimyasini bozarcasina bir direnis gosteriyorlar rakiplerimize kart vermemek icin. Fakat, bize gelince kart cikarmaktan hic cekinmiyorlar. Ayrica bugun macin basinda Babel icin calinan bir ofsayt var ki evlere senlik. Buna ragmen ilginc bir sekilde Besiktas hakemlerle yuruyor algisi guclu bir sekilde isleniyor. 

Anladigim kadariyla Aziz'in butun plani seneye hakemler uzerinden onumuzu kesmek. Video hakem gelirse bu mumkun olmayacak. Seneye hakemleri uzerimize salacaklar. Yonetim ne olursa olsun video hakemlik konusunda Goksel Gumusdag'la hareket etmeli. Aziz'in oyunu boyle bozulur.

Yabanci siniri meselesini yazmaya gerek yok zaten. Aziz yabanci siniri istiyor ama bunu direk dile getirmeyip adamlariyla bu konuyu sicak tutuyor. Son aciklamalardan sonra Ridvan baya gerilmis bir vaziyette.
Gunaydin,
Abse drenaji yapacaz az kaldi

Seneye basina da ceki duzen veririz.

Dun hakem gene delikanli gosterisine soyundu. Git kadikoyde goster erkekligini.
Orta hakemin fazla hatasi yoktu aslinda ama tavirlari hos degildi. Yardimci hakemlerde ise buyuk sikinti var.
ilk yarida hem karijmaya hem babele iki bayrak kaldirdi, skandal.

Bu yardimcilari iyi izlemek lazim sonra yanlarimiz agrimasin

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Atiba da son zamanlarda ceza sahasını zorlamaya başladı baya. Bu da dikkatimi çeken ayrıntılardan biri. 34 yaşında kendini geliştirme derdinde...
Şenol hoca geldiğinden beri hep  yapıyor bunu.

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın Beşiktaş Arena.Herkese iyi haftalar diliyorum.

Çevrimdışı eski inönü

Oğuzhan - Babel bu seviyede oynamaya devam ederse Lyon eşleşmesinde ibre bize döner.

Çevrimdışı Anıl1903

Babel'i iyiki transfer etmişiz.Devre arası takıma katkı verecek oyuncu kolay bulunmuyor.Performansında zaman zaman dalgalanmalar olsa da iyi bir oyuncu kazanmışız bunu hem lig de hem de Avrupa'da gösteriyor bizlere.

Babel'i iyiki transfer etmişiz.Devre arası takıma katkı verecek oyuncu kolay bulunmuyor.Performansında zaman zaman dalgalanmalar olsa da iyi bir oyuncu kazanmışız bunu hem lig de hem de Avrupa'da gösteriyor bizlere.

yazın kamp yerse seneye daha faydalı olucaktır herkes'in antremanı bizimki gibi değil bizim antremanla bile oyuncular üst üste 2-3 maç çıkarcak moddalar :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın LİDER Takımın , LİDER Taraftarı  :super:

İşin yoksa cumartesiyi bekle şimdi.  :boxin:

Günaydın LİDER Takımın , LİDER Taraftarı  :super:

İşin yoksa cumartesiyi bekle şimdi.  :boxin:

İşim var artık belki olabilir bakıcaz :D

CV vermeye gidiyorum :D

Bi işe girelim artık bu yaşımıza kadar yat yat yat nereye kadar hemi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan - Babel bu seviyede oynamaya devam ederse Lyon eşleşmesinde ibre bize döner.
itiraf ediyorum babelden bu kadar katkı beklemiyordum, maaşını bir tarafa bırakırsak epey iyi katkı verdi, Karijmadan çok daha efektif.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşim var artık belki olabilir bakıcaz :D

CV vermeye gidiyorum :D

Bi işe girelim artık bu yaşımıza kadar yat yat yat nereye kadar hemi :D
  :evillol: :evillol: hadi hayırlısı

Çevrimdışı Anıl1903

yazın kamp yerse seneye daha faydalı olucaktır herkes'in antremanı bizimki gibi değil bizim antremanla bile oyuncular üst üste 2-3 maç çıkarcak moddalar :)

Kamp yemesi olmazsa olmaz zaten :D
Şaka bir yana dediğin gibi oyuncular arka arkaya maçları rahat çıkarabilecek durumda,Avrupa'da oynamanın da avantajı var daha fazla maç yapıyoruz ama lehimize bir durum olarak hanemize yazıyor.

Etiketler: