Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kitap

Galiba bu forumdaydı. Fikret başkan sesini duymuş abi.

Çevrimdışı Anıl1903

Süper Lig'de
En çok gol atan
En az gol yiyen
En çok puan toplayan
Averajı en iyi olan takım
Beşiktaş!

Süperrr :steamed:.Daha istatistik olarak yapacağımız çok şey var olumlu anlamda.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Vodafone Arena uygulamasına gelen canlı yayın özelliği çok güzel olmuş. Çok kullanışlı oluyor. Örneğin Fabri sakatlandiginda hemen açıp durumuna bakabildik canlı olarak. 

Çevrimdışı goktasoktay

Eğleniyor muyuz gençler haftaya ts yi yenince fişi çekiyoruz inş. Gs başağa yenilmez zannımca

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

beIN SPORTS'un piero'suna göre Ryan Babel'in gol vuruşunda top, 119 km/s hıza ulaştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tardu

maç içerisinde taliskaya yapılan faulün akabinde,hakemin serbest vuruş vermesinin ardından babel q7 e dönerek; eliyle sen dur işareti yaptı direk.taliska serbest vuruştan golü attığı anda q7 hiç tepki vermedi ilk başta ;sanki biz gol yemişiz gibi normalde direk q7 koşardı gol atınca taliska bu gün hiç oralı bile olmadı hocaya koştu böylesi daha da güzel oldu her haliyle

Çevrimdışı cursedofdragon

maç içerisinde taliskaya yapılan faulün akabinde,hakemin serbest vuruş vermesinin ardından babel q7 e dönerek; eliyle sen dur işareti yaptı direk.taliska serbest vuruştan golü attığı anda q7 hiç tepki vermedi ilk başta ;sanki biz gol yemişiz gibi normalde direk q7 koşardı gol atınca taliska bu gün hiç oralı bile olmadı hocaya koştu böylesi daha da güzel oldu her haliyle

yani şu kazandığımız maçta bile ortamı geriyorsunuz :)

Kendi aralarında olmustur birşeyler ne gerek var bunları dillendirip budaklandırmaya.

Çevrimdışı tardu

yani şu kazandığımız maçta bile ortamı geriyorsunuz :)

Kendi aralarında olmustur birşeyler ne gerek var bunları dillendirip budaklandırmaya.

:lol: ben takımda oynayan bir oyuncu olsam veya takım içinde bulunan bir kimse olsam ve bu söylediklerimi dile getirsem şu senin söylediklerini anlarımda neyse bu hali ile takıma negatif bir etki olmaz beni duyamazlar zaten hepsi profesyonel sporcular

benim dikkat çekmek istediğim benim gibi düşünen(serbest vuruşları talişkanın kullanması) onlarca insanın gördüklerini takım içindekilerde görmeye başlamış

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

@emre_1978 abinin sayesinde 1903 C kısmında izledim maçı 40.dakikadan itibaren. Yok böyle bir hizmet  :icool:

Bugün tribünler de çok güzeldi :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Beşiktaş'ım şıkır şıkır maşallah 41 kere...tütütütü

Çevrimdışı Egos

@emre_1978 abinin sayesinde 1903 C kısmında izledim maçı 40.dakikadan itibaren. Yok böyle bir hizmet  :icool:

maçı sen çevirmişsin. bundan sonra daha erken girmeye çalış, bizi strese sokma. @emre_1978 'e de katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

bugün marcelo'nun konsantrasyonu düşüktü, tolga'yı yakacaktı neredeyse.

ayrıca @Efe rica ediyorum bundan sonra fabri hakkında bir şey yazma, dağ gibi adama nazar değdirdin.

Çevrimdışı underworld

Adriano içinde bir şeyler yazmayalım lütfen.
adam nazara gelmeye başladı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Adriano içinde bir şeyler yazmayalım lütfen.
adam nazara gelmeye başladı.

Adriano bugün hiç iyi değildi. Ama çok iyi olduğu okadar maç var ki birşey diyemezsin. Atiba da bugün kendi standartına göre iyi değildi. Adriano ve Atiba takımın en tecrübeli en akıllı adamları. Onlar kötüyken bile 3-0 kazandık. Bu önemli.

Çevrimdışı Kuntz

Fabri kadar kötü bir kaleci görmedim. Gerçekten yüreğimiz ağzımızda maç izliyoruz.

Adriano futbolu kafada bitirmiş. Top bile oynamıyor. Acilen satılmalı.

Babel şansa gol attı. O topa bin kere vursa bir kere gol olur.

Talisca resmen yürüyor. Gökhan sene sonu futbolu bırakır.

Marcelo harika oynadı. Tosiç ise bu takımın yıldızı. Helal olsun çocuğa.

Görev tamamlandı. Hafta boyu yorumlarımıza dikkat edelim arkadaşlar.

Çevrimdışı mellfred

ozzyy babel gökhan her zaman olduğu gibi atiba çok iyi, marcelo tosic iyi, cenk talisca vasat quaresma kötüydü
her şeye rağmen takımın tamamı inanarak çıkmıştı
hakeme rağmen farklı koymak güzeldi

Çevrimdışı underworld

Adriano bugün hiç iyi değildi. Ama çok iyi olduğu okadar maç var ki birşey diyemezsin. Atiba da bugün kendi standartına göre iyi değildi. Adriano ve Atiba takımın en tecrübeli en akıllı adamları. Onlar kötüyken bile 3-0 kazandık. Bu önemli.
Adriano çok uzun süreden sonra bu kadar ilk 11 de oynamadığı için yük bindi.
o yüzden ne kadar erkenden fişi çekersek bizim için o kadar iyi.

Etiketler: