Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

evet niye olmasin ki kafesi devamli kücültebilecek sekilde yaparsin iki sira da güvenlik icin ayirirsin olur biter 1500 kontenjan acilsa bile yeetrli bence :bandit:
olurda niye ugrasalim ki federasyon bi karar alacak misafir takım biletini kendisi satacak istemiyorsa devreder bize olur biter :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Berat

Gençler maçına gidemeyecek durumda olan varsa stada yakın olacağım gidebilirim. Mesaj atabilirsiniz şimdiden sağolun.

Çevrimiçi Rasim

Kesin bir bilgi sahibi değilim bu konuda ama çok yüksek ihtimalle alamaz keza TC'si üzerine başka bir kart üzerine de kayıtlı.
cok sacma bir uygulama yani bir besiktas passoligli besiktas macindan haric hic bir maca gidemez öylemi :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

olurda niye ugrasalim ki federasyon bi karar alacak misafir takım biletini kendisi satacak istemiyorsa devreder bize olur biter :)
oda olur benim maksadim 2200 kisilik kontenjanin hemen hemen her mac bos kalmasi bu zarari birileri üstlenmesi lazim neden besiktas üstleniyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

maçımız var hepi topu 1 sayfa ilerlemiş :D

Nerdesiniz millet :D

Çevrimdışı Berat

cok sacma bir uygulama yani bir besiktas passoligli besiktas macindan haric hic bir maca gidemez öylemi :s20:

Bu sadece bizim kulübe has bir karar, demeye çalıştığım şey başka passolig sahibi taraftar bizim stada giremiyor. Diğer kulüpler için geçerli değil bu. Kural böyle diye biliyorum üstte dediğim gibi tam emin değilim bir araştırın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eee deplasman tribünün de atıyorum 50 kişi var , 2150 bileti biz aldık , 2150 Beşiktaşlı ve 50 deplasman seyircisi bi arada mı oturacak , deplasman tribünü denen ayrı bir yer farkindasiniz di mi , en mantiklisi deplasman tribünü biletlerini misafir takım satın alır parasını bize öder isterse kimse gelmesin farketmez , ya da adam ben 50 kişi için bu kadar bileti almam hepsi sizin der hepsini biz satarız
San mamesde ki gibi Gelen deplasman seyircisine gore küçültülüp - buyultulebilen bir tribun haline getirilebilir orası , ki mantikli olan budur :ok:

Federasyonun bunu gundemine almasi gerekiyor kesinlikle
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 14:47:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Oyuncularımıza teklif yağıyor :)

Oğuzhan'a roma'dan sonra tottenham'da istiyormuş :)

Cenk'i de istiyorlar :D

Cenk + Oğuzhan = 60 milyon €  :bandit:

Çevrimdışı Savaş

Ikisini 40 milyon euro'ya hemen sarabiliriz. Sıcak sıcak dumanı üstünde hemde. Hemen teslim.

30 dakikada gelmezse bidahaki bizden de diyebiliriz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş Borsa'da lider
Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında, Beşiktaş hisseleri bu yılın ilk çeyreğini yüzde 31 yükselişle tamamladı.

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında bu yılın ilk çeyreğini yüzde 31 yükselişle tamamlayan Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ hisseleri söz konusu dönemde yatırımcısına kazandıran tek spor hissesi oldu.

Derlenilen verilere göre, Borsa İstanbul'da sadece Beşiktaş'ın kazançla kapattığı 2017'nin ilk çeyreğinde spor endeksi yüzde 4,49 değer kazandı.

Beşiktaş yüzde 31 değer kazanarak, yılın ilk çeyreğini kazançla kapatırken, diğer spor kulüpleri söz konusu dönemi kayıpla tamamladı.

Analistler, Beşiktaş hisselerinin kulübün hem Spor Toto Süper Lig'deki ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısının etkisiyle yılın ilk çeyreğinde yükseliş kaydettiğini ifade ediyor. Beşiktaş hisseleri geçen sene de Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması ve yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılışıyla 2016 yılında yüzde 85,19'luk getiri ile yatırımcısının yüzünü güldürmüştü.

En çok kaybettiren Galatasaray oldu
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, Fenerbahçe Futbol AŞ ve Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ futbol takımlarının Süper Lig'de zirveden uzaklaşmasıyla hisselerinde de gerileme oldu. Geçen yıl yatırımcısına en fazla kazandıran spor kulübü olan Trabzonspor, bu yılın ilk çeyreğinde yatırımcısına kaybettirdi. Trabzonspor ilk çeyrekte yüzde 4,23 azalış kaydetti.

Süper Lig'de zirveye ortak olamayan ve bu yıl Avrupa'ya da veda eden Fenerbahçe'nin hisseleri ocak-mart döneminde yüzde 9,95 değer kaybetti. Galatasaray ise söz konusu dönemde en çok kaybettiren spor kulübü oldu. Kulübün Riva ve Florya projelerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile anlaşma yapılmasının etkisiyle geçen yıl yüzde 82,80 değer kazanan Galatasaray hisseleri, başarılı performansını bu yılın ilk çeyreğine taşıyamadı.

Galatasaray'ın hisseleri, ilk çeyrekte yüzde 24,58 değer kaybetti.

En fazla piyasa değerine sahip kulüp Beşiktaş
4 büyükler arasında en fazla piyasa değerine Beşiktaş sahip. Beşiktaş'ın 1 milyar 257,6 milyon lira piyasa değeri bulunuyor. Beşiktaş'ı, 1 milyar 18,5 milyon lira ile Fenerbahçe, 527,3 milyon lira Galatasaray ve 272 milyon lira ile Trabzonspor takip ediyor.
http://www.fortuneturkey.com/besiktas-borsada-lider-44253
zamanında bu forumda Fikret Orman için Beşiktaş'ın 2. Kurucusu yazmıştım. Çok şükür bizi yanıltmadı. Her sene UEFA yı alan sevilla için Beşiktaş çok daha büyük klüptür derken de haklıydı Beşiktaş Toprakları'nda güneş batmayan imparatorluktur derken de haklıydı. Bu klüp için bu kadar büyük hayalleri olan bu Başkanı bazıları Beşiktaş'ı küçültmekle bile suçladı ya tam ibretlik.

Çevrimdışı benyv-

Selam millet, 5 puan farka saatler kaldı, futbol şansı da yanımızda olur umarım  :ok:

Çevrimdışı Furkan Sarper

ouşan ve toşun dan bugun çok iyi bir performans bekliyorum,milli takım arasında ikiside iyi işler yaptı, rakipte müsait gol ve asist bekliyorum bu ikiliden

Ikisini 40 milyon euro'ya hemen sarabiliriz. Sıcak sıcak dumanı üstünde hemde. Hemen teslim.

30 dakikada gelmezse bidahaki bizden de diyebiliriz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1,75 tl fark  ile büyük  boy istiyebiliyormuyuz :D  :evillol:
[ Son Düzenleme: 02 Nisan 2017, 16:21:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı cagdas44

SporX'deki haberi diyorsan sonunu bağlayamadıkları habere güvenmem Utku bizim kiralık oyuncumuz ama teklif ve fiyat soram bize yapılmış  :ebebe:

SporX'deki haberi diyorsan sonunu bağlayamadıkları habere güvenmem Utku bizim kiralık oyuncumuz ama teklif ve fiyat soram bize yapılmış  :ebebe:

ne utkusu ne kiralığı yav :D

İngiliz basınında oğuzhan için haber var tottenham istiyor :)

Roma,Sevilla ve tottenham oldu :)

Ayrıca haberde Arsenal ve mönchengladbach'ın da ilgisi olduğu yazılmış :)

Çevrimdışı cagdas44

ne utkusu ne kiralığı yav :D

İngiliz basınında oğuzhan için haber var tottenham istiyor :)

Roma,Sevilla ve tottenham oldu :)

Ayrıca haberde Arsenal ve mönchengladbach'ın da ilgisi olduğu yazılmış :)

İngiliz basınına çok güvenmemek gerek BTD ile aynı güvenilirliğe sahipler böyle konularda

İngiliz basınına çok güvenmemek gerek BTD ile aynı güvenilirliğe sahipler böyle konularda

ben ingiliz basınından okumadım yasaklısite1903'den okudum :)

Hepsimi yalan ayrıca roma,sevilla :)

İlgilenmeleri gayet doğal değil mi ?

Çevrimdışı Librarius

Trabzon'dan baya kisi sari gormus. Cezali duruma dusen var mi acaba?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı b.damatoglu

Lyon 10 kişiden gol yedi

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: