Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Yok öyle birşey :)

Kadro'dan göndereceklerimizi düşmüyorsun :)

Fabri
Beck
Marcelo
Mitrovic
Tosic
Adriano
Atiba
Quaresma
Talisca
Babel
Ba

11 yabancı var tosic ve ba'yı kadroda bıraktım.1 yabancı kanat daha ekliyorum 12 oldu.1 yabancı stoper ekliyorum 13 oldu.1 oyuncu daha hakkımız kalıyor geriye.
11 yabancinin  dışında +3 yabancı ziyandir.
11 yabancı + 11 yerli+ 3 altyapı veya ömer , utku tipi oyuncular
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 11:28:09 underworld ]

Çevrimdışı underworld

Rhodo ,milo,Pedro,  Boyko yu unutmayalım.
Her ne kadar kiralız diye düşünsekte  kontratlari bitene kadar bunlar bizim oyuncularımız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu anda Villareal'in en değerli oyuncusu Bakambu ve 20 m euro'dan aşağı bırakmaları imkansız. O yüzden bizim almamız imkansıza yakın. Eğer Cenk ve Ba seneye bizle olacaksa(Cenk'in satılma ihtimali var, Ba'nın kalmama ihtimali var) maliyeti daha düşük bir 3. forvet bakılır. Bizim kaynak kullanımı olarak önceliğimiz bir ofansif orta saha olmalı.

transfermarkt'ın oyuncu değerine bakıp gaza geliyorsunuz.

Demba'ba nın bedava alınması söz konusu sene sonu para verilmeden. (Yada çok cuzi bir rakam'a alınabilir)

Cenk'e çok iyi bir rakam gelmeden satacağımızı düşünmüyorum ziraa UEFA'da yerli oyuncu bildirmemiz gerekiyor ayağımıza sıkmayız.

Bakambu olayına gelince şenol hoca istiyor olabilir.Abuobakar ile aynı tarzda hemen hemen bakambu süratli top sürebiliyor fiziğini kullanabiliyor.

20 milyon € filan hayal dünyasında yaşamanan alemi yok 7-8 milyon €'ya alabiliriz hadi 10 milyon € olsun taş çatlasın siz diyorsunuz ki 20 milyon €.

Son olarak not düşüyorum bakın.

NOT : Abuobakar'ı sene sonu 10 milyon €'ya almayı düşünüyoruz anlaşma yaptık.Eğer abuobakar böyle şeyler yapmasa belki alıcaktık.Demek ki paramız var ve harcıyabiliyoruz. :)

11 yabancinin  dışında +3 yabancı ziyandir.
11 yabancı + 11 yerli+ 3 altyapı

Kadroyu yaptım ben bakarsınız ordan ziyan birşey yok :)

Gerekli oyuncular gayet :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar kalmalı yada o tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu kırmızı kartlardan sonra ucuza alabiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı eaglekartal

yardıran kanat istiyorum artık ya,töre eğer ilk zamanlardaki gibiyse ok ama onada güvenip sezon bitmez.mutlaka seri hızlı çalım atan bir kanat lazım.fuleli sprinter  :D

Rhodo ,milo,Pedro,  Boyko yu unutmayalım.
Her ne kadar kiralız diye düşünsekte  kontratlari bitene kadar bunlar bizim oyuncularımız.

ben 2 senedir kadroda göremiyorum milo ile pedro sen görüyormusun :)

Demek ki bir şekilde kiralıyoruz bu senede boyko'yu kiralamaya başladık seneyede rhoodlfo'yu kiralamaya başlarız yada satarız :)

Çevrimdışı benyv-

transfermarkt'ın oyuncu değerine bakıp gaza geliyorsunuz.

Demba'ba nın bedava alınması söz konusu sene sonu para verilmeden. (Yada çok cuzi bir rakam'a alınabilir)

Cenk'e çok iyi bir rakam gelmeden satacağımızı düşünmüyorum ziraa UEFA'da yerli oyuncu bildirmemiz gerekiyor ayağımıza sıkmayız.

Bakambu olayına gelince şenol hoca istiyor olabilir.Abuobakar ile aynı tarzda hemen hemen bakambu süratli top sürebiliyor fiziğini kullanabiliyor.

20 milyon € filan hayal dünyasında yaşamanan alemi yok 7-8 milyon €'ya alabiliriz hadi 10 milyon € olsun taş çatlasın siz diyorsunuz ki 20 milyon €.

Son olarak not düşüyorum bakın.

NOT : Abuobakar'ı sene sonu 10 milyon €'ya almayı düşünüyoruz anlaşma yaptık.Eğer abuobakar böyle şeyler yapmasa belki alıcaktık.Demek ki paramız var ve harcıyabiliyoruz. :)

Transfermarkt'a gerek yok ki bunu söylemek için, İspanya'ya zaten 7-8 m euro'ya gitmiş bir oyuncu, orada iyi işler yapmış parlamış, Villareal'in en iyisi oyuncusu kim diye sorsan herkesin rahatlıkla söyleyeceği bir oyuncuyu aynı paraya Türkiye'ye almak nasıl mümkün olabilir? Aynı zamanda yaşı da 24-25 civarı. Aboubakar'a 10 m euro madde koydurmamız, Talisca'ya çok daha yüksek bedelde madde koydurmamız kendimizi garanti altına almamızdır, mantıklıdır. Olur da Talisca veya  Aboubakar sene sonu öyle bir noktaya gelir, tüm devler parayı bastıracak olur, ilk opsiyon bizde olsun, kar edelim diyedir. Tek bir oyuncuya 10 m euro verecek lüksümüz yok normal şartlarda.

Çevrimdışı El Nino

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular;

Fernandinho (31) - Manchester City - Orta Saha
Santi Cazorla (32) - Arsenal - Orta Saha
Mario Balotelli (26) - Nice - Forvet
Sead Kolasinac (23) - Schalke 04 - Defans
Rachid Ghezzal (24) - Lyon - Orta Saha

Aboubakar kalmalı yada o tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bu kırmızı kartlardan sonra ucuza alabiliriz diye düşünüyorum.

onu diyorum işte bende.

Şenol hoca kendisi diyor zaten aynı oyuncu yapısında oyuncuyu istemiyor eto'yu istememişti.

Demba ba farklı bir oyuncu kalıcaksa.
Cenk yerli oyuncu için gerekli UEFA'da.
Ama şenol hoca yine abuobakar tarzı bir oyuncu istiyor oda bursadan bilidği tanıdığı abuobakar'a benzeyen bakambu :)

Çevrimdışı İhsan

Necmi abi görmeden gelecek senenin kadrosunu yapayım bi canım çekti :D

Fabri
                           (Tolga)
                           (Utku)

Gökhan       Marcelo           Kompany      Adriano
(Beck)        (Mitrovic)         (Tosic)         (Caner)

Oğuzhan           Atiba
                 (Necip)            (İnler)

Dudu                       Talisca                   Töre
(Quaresma)             (Tolgay)                  (Babel)

Ba
                             (Bakambu)
                             (Cenk)

3 kulvar için yeterli kadro :D  :evillol:

Kadroyu çok bozmadım Gerekli bölgelere takviye yaptım :D

Bonservisi alınacak oyuncular ; Caner,Utku

Kiralıktan Dönenler ; Töre

Takımdan gönderilenler ; Abuobakar,Atınç,Ersan,Rhodolfo,Aras,Boyko,Franco,Milosevic,Veli,Ömer.

Takıma Katılanlar ; Kompany,Dudu,Ba,Bakambu.

Nefret ederim transfer dönemlerinden.
Bitsede kurtulsak  :D :biggrinking:
Come to Beşiktaş

yardıran kanat istiyorum artık ya,töre eğer ilk zamanlardaki gibiyse ok ama onada güvenip sezon bitmez.mutlaka seri hızlı çalım atan bir kanat lazım.fuleli sprinter  :D

Dudu öyle abi :)

Nefret ederim transfer dönemlerinden.
Bitsede kurtulsak  :D :biggrinking:

Bismillah daha başlamadık abi :D

Ben transfer dönemi gelsin diye can atıyorum :D

Çevrimdışı tardu

Günaydın beyler :)

Dudu ismi çıkıyor yine :)

Seneye Babel,Dudu,Töre,Quaresma fena olmaz sanki kanatlar :D
dudu dan bir halt olmaz kiev günlerinden beri takip ederim fiziki olarak zayıf boyu çok kısa bizim ligde yediği kalçalardan dolayı futbola küser yenetek olarak bizim törenin en iyi olduğu zamandan daha fazla katkı veremez zaten brezilyalı futbolcu eksperine dönüşen kiev bile bu adamı oynatamamışsa vardır bizim göremediğimiz bir defosu bence ki bence diyorum çok yaşlı brezilyadan oyuncu alınacaksa maksimum 19 yaşında olmalıdır zaten adam akıllı yeteneği,potansiyeli olanlar bu yaşta çıkar gider brezilyadan mesela oğuzhan cidden sene sonu satılacaksa yerine thiago maia almak lazım birde pedrinho var oda küçük bu ikisinin harici şu an adam akıllı ucl seviyesine gelecek oyuncu yok.hangi mevki olduğu önemli değil bize yetenek olarak gabriel jeasus ayarında 17 yaşında 10m.euroya kapatıp maksimum iki sene sonra 30m.euroya elimizi öpene satacağımız adamlar lazım uzun lafın kısası çok zamandır bu dudu haberleri çıkıyor umarım sallama haberdir

uzun zamandır da burak yılmaz haberleri çıkıyor.bugün gene hortlamış bu haberler birkaç hafta önce facebook B.T.D sayfası yoklama çekiyordu ;sene sonu hiç sevmediğiniz biri beşiktaşda göreve başlasa klüp menfati için susarmısınız diye umarım bu sefer ateş olmayan yerden duman çıkıyordur.ffp den dolayı para yoktu bu yaz bu beladan kurtulursak yönetimin bence esas vizyonunu daha net göreceğiz bir tabata vakasına daha bu yürek dayanmaz.

düzeltme: isim yanlış yazılmış.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 11:52:16 tardu ]

Çevrimdışı Kalyoncu

onu diyorum işte bende.

Şenol hoca kendisi diyor zaten aynı oyuncu yapısında oyuncuyu istemiyor eto'yu istememişti.

Demba ba farklı bir oyuncu kalıcaksa.
Cenk yerli oyuncu için gerekli UEFA'da.
Ama şenol hoca yine abuobakar tarzı bir oyuncu istiyor oda bursadan bilidği tanıdığı abuobakar'a benzeyen bakambu :)
Bakambu tek forvet oynayabilecek bir adam değil. Zaten 20 den aşağıda bırakmazlar. Lig bitince bakarız çaresine buluruz birilerini benim tercihim Aboubakar.

Transfermarkt'a gerek yok ki bunu söylemek için, İspanya'ya zaten 7-8 m euro'ya gitmiş bir oyuncu, orada iyi işler yapmış parlamış, Villareal'in en iyisi oyuncusu kim diye sorsan herkesin rahatlıkla söyleyeceği bir oyuncuyu aynı paraya Türkiye'ye almak nasıl mümkün olabilir? Aynı zamanda yaşı da 24-25 civarı. Aboubakar'a 10 m euro madde koydurmamız, Talisca'ya çok daha yüksek bedelde madde koydurmamız kendimizi garanti altına almamızdır, mantıklıdır. Olur da Talisca veya  Aboubakar sene sonu öyle bir noktaya gelir, tüm devler parayı bastıracak olur, ilk opsiyon bizde olsun, kar edelim diyedir. Tek bir oyuncuya 10 m euro verecek lüksümüz yok normal şartlarda.

Biz Türkiye liginde avrupada öylesine mi oynuyoruz :)

Boşuna mı şampiyon oluyoruz :)

Bu sene şampiyon olursa Türkiye liginden sadece 50 milyon € kazanıcaz  :ok:

Avrupada ki maçlarımızdan gelenler hariç maç biletleri Kartal yuvası satışları vs hariç.

Cezamızda bitiyor deli gibi transfer yapmıcağımıza göre güzel 2-3 transfer olucaktır :)

Çevrimdışı underworld

18 lik kadroda 11 yabancı bulunabiliyor.

Şimdi bütün forum ahalisini meydanlara davet ediyor, 18 kişilik kadro oluşturmasini bekliyorum.

Çevrimdışı benyv-

FFP sınırlamamız bitiyor ama bu demek değil ki çok kar ettik, borçları temizliyoruz vs. Uzun vadede başarılı olmamız için her sene ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız ki böyle yapacaktır bizim yönetim. Bu sebeple Aboubakar için 3-4 m euro teklif sundular, onlar da 12 civarına ingilizler istiyor, 3-4'e vermeyiz dediler. Kırmızı kartlardan sonra diğer alıcıların da fikirleri değişebilir, bunu bekleyip göreceğiz.

18 lik kadroda 11 yabancı bulunabiliyor.

Şimdi bütün forum ahalisini meydanlara davet ediyor, 18 kişilik kadro oluşturmasini bekliyorum.

Fabri

Gökhan     Marcelo    Kompany    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Dudu                Talisca               Töre

Ba

Çevrimiçi terapati

Aboubakar'ın ne kendisinin ne de ailesinin (küçük Abou'yu ayrı tutuyorum, onun bir sıkıntısı yok) burada çok mutlu olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Uyum sıkıntısı yaşıyorlar ve bir türlü atlatamadılar sanırım. Aboubakar ailesi geldikten sonra sanki toparlanır gibi oldu ama bence eşinde de aynı sıkıntı oluştu. Diyeceksiniz ki nereden biliyorsun, çok yakın bir gözlem diyeyim. Aslına bakarsanız ben Abou hakkında olumlu düşünüyorum ama mental bir sıkıntı olduğu aşikar. Eğer bunu aşabilir, ailesi buradaki yaşama ısınabilir, bir de kendisi üstüne koymaya başlarsa bir sene sonra çok iyi paraya satılırı var diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

Çevrimdışı underworld

Fabri

Gökhan     Marcelo    Kompany    Adriano

Oğuzhan   Atiba

Dudu                Talisca               Töre

Ba
Yedekler ?

dudu dan bir halt olmaz kiev günlerinden beri takip ederim fiziki olarak zayıf boyu çok kısa bizim ligde yediği kalçalardan dolayı futbola küser yenetek olarak bizim törenin en iyi olduğu zamandan daha fazla katkı veremez zaten brezilyalı futbolcu eksperine dönüşen kiev bile bu adamı oynatamamışsa vardır bizim göremediğimiz bir defosu bence ki bence diyorum çok yaşlı brezilyadan oyuncu alınacaksa maksimum 19 yaşında olmalıdır zaten adam akıllı yeteneği,potansiyeli olanlar bu yaşta çıkar gider brezilyadan mesela oğuzhan cidden sene sonu satılacaksa yerine thiago maia almak lazım birde perdinho var oda küçük bu ikisinin harici şu an adam akıllı ucl seviyesine gelecek oyuncu yok.hangi mevki olduğu önemli değil bize yetenek olarak gabriel jeasus ayarında 17 yaşında 10m.euroya kapatıp maksimum iki sene sonra 30m.euroya elimizi öpene satacağımız adamlar lazım uzun lafın kısası çok zamandır bu dudu haberleri çıkıyor umarım sallama haberdir

uzun zamandır da burak yılmaz haberleri çıkıyor.bugün gene hortlamış bu haberler birkaç hafta önce facebook B.T.D sayfası yoklama çekiyordu ;sene sonu hiç sevmediğiniz biri beşiktaşda göreve başlasa klüp menfati için susarmısınız diye umarım bu sefer ateş olmayan yerden duman çıkıyordur.ffp den dolayı para yoktu bu yaz bu beladan kurtulursak yönetimin bence esas vizyonunu daha net göreceğiz bir tabata vakasına daha bu yürek dayanmaz.

Bende bunu anlamıyorum bir oyuncu bi takımda kötü diye hemen bize uyum sağlıyamaz mı oluyor :)

Boyu küçük diyorsunuz 1,66 boyunda.Valbueana 1,67 boyunda :)

Adama yaşlı dedin 25 yaşında :) Bende mi yaşlıyım şimdi bunalıma girdim :D

B.T.D'ye inanan bu forumda bi Allah'ın kulu çıkmaz o sayfayı takip etmenize şaşırmadım şimdi :D

25 yaşında ki adama yaşlı dediniz :D

Ben 3 kulvar'da da kadro çıkartabilelim istiyorum.

Aynı oyuncular sürekli maç yapmaktan imanı gevliyor.

Şenol hocanın bir sistemi olduğu için alt yapıdan oyuncu bile oynasa oyun yapımız bozulmuyor o yüzden geniş kadro istiyorum.

Örnek ;

Şampiyonlar ligi ;

Fabri

Gökhan      Marcelo   Kompany    Adriano

Oğuzhan  Atiba

Quaresma           Talisca             Babel

Ba

Lig ;

Fabri

Beck     Mitrovic        Tosic          Caner

Necip           İnler

Dudu              Tolgay                  Töre

Bakambu

Aboubakar'ın ne kendisinin ne de ailesinin (küçük Abou'yu ayrı tutuyorum, onun bir sıkıntısı yok) burada çok mutlu olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Uyum sıkıntısı yaşıyorlar ve bir türlü atlatamadılar sanırım. Aboubakar ailesi geldikten sonra sanki toparlanır gibi oldu ama bence eşinde de aynı sıkıntı oluştu. Diyeceksiniz ki nereden biliyorsun, çok yakın bir gözlem diyeyim. Aslına bakarsanız ben Abou hakkında olumlu düşünüyorum ama mental bir sıkıntı olduğu aşikar. Eğer bunu aşabilir, ailesi buradaki yaşama ısınabilir, bir de kendisi üstüne koymaya başlarsa bir sene sonra çok iyi paraya satılırı var diye düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

bence abuobakar'ın kendisinde bir sıkıntı var :)

İyi oyuncu fakat kafası az çalışıyor gibi :)

Etiketler: