Allah'tan takımın başında siz yoksunuz
Bu inançsızlıkla hiçbir başarı yakalayamazdık 
Niye inançsızlık olsun canım... İnanıyoruz da, çapımızı da biliyoruz. Bilmemiz lazım.
Artılarımız:- İyi bir yönetim
- Çok iyi bir teknik direktör
- Çok iyi bir kaleci
- Küsmeyen, surat yapmayan, havaya girmeyen, takım için canla başla mücadele eden kaliteli bir oyuncu grubu
- Şartlar ne olursa olsun, pozitif, keyifli, sürekli golü arayan futbol
- Sayesinde sakatlıkların ödümüzü koparmadığı alternatifli kadromuz
- Mükemmel bir stat, henüz uyum sağlayamasa da her zamanki gibi mükemmel bir seyirci topluluğu
Eksilerimiz:- Kritik maçları kazanma konusunda zorlanıyor olmamız (Konya, Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe, Antalyaspor beraberlikleri)
- Sosyal medyadaki taraftarlarımızın anlık duygu değişimlerinin 'genel ruh halimize' yansıması (iki galibiyet alınca 'Avrupa şampiyonu olacağız', iki beraberlik alınca 'bizden cacık olmaz, başakşehir şampiyon olur, Şenol Güneş gider' saçmalıkları)
- Çok kötü hakemler
Hepsini üstüste koyunca ligde hem bu sene, hem seneye şampiyonluk görüyorum, Avrupa'da hayal kırıklığına uğramamak için ise kendi adıma temkinli gidiyorum. Lyon müthiş bir takım. Gerçekçi bakınca, onların forvet hattını Tosic'le falan durdurabileceğimizi pek sanmıyorum. Ama şans çok önemli... Her şey olabilir. Chelsea'yi, Barcelona'yı, Paris Saint Germain'i, bunların beşte biri kalitesinde kadrolarla devirmiştik. Bu arada bana göre, bu maçta turu geçen kupayı alır. Lyon'u eleyen Beşiktaş, Manchester United'ı da eler... Lyon bizi geçerse şampiyon olur.
Son olarak...
Hayatta en sevmediğim 3 şeyi saymam gerekse, ilk aklıma gelen
'milli maç nedeniyle lige verilen ara' olur