Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Merak ediyorum şuan futbolcular maçı unutmus mudur?
Umurlarinda mıdır?
Biz mı aşırı takıyoruz anlamadım
Sahada gucsuz olanlar eglenmeye gitmistir guclu olanlar evine gitmistir, senol gunes disinda da herkes onumuzdeki maca bakiyordur suan.

Çevrimdışı Necmi

Bu maçın bu şekilde bitmesinde bence iki neden var.

Birincisi, 1-0 yaptıktan sonra 2 yi aramak yerine orta sahada saçma sapan yana pas yapmamız.
Özellikle gole kadar Tolgay yana oynama rekoru kırmıştır.

İkincisi ise taraftar takımı çok itemedi yine de bu havada gidenlerin canları sağolsun.

Öte yandan Sergen enteresan bir adam.
Futbolculuğunda, yeteneğinin yanına başka birşey eklemeden sadece varolanla idare etti.
Şimdi hocalık için farklı düşünüyor gibi, izleyip göreceğiz.
Buna katılamayacağım bilakis Tolgay girdikten sonra ileri oynamaya başladık.
En büyük sorunumuz lig başından beri acımasız oynayamıyoruz bir tane atıp top çevirmeye başlıyoruz
yersek hemen atmaya çalışıyoruz. bunu yemeden yapsak her takım dağılacak.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ruhum daraldı yine en iyisi uyumaya çalışmak puan kaybı effect

Çevrimdışı 38life

Karşılıklı konuşmayı bilmiyorsan kimseyle konuşmayacaksın. Engelleme falan hoş değil
@38life

Saldırmaya programlanmış birisiyle konuşmak istemiyorum. Buna mecbur değilimdir herhalde. E konuşmayacağım, cevap vermeyeceğim birinin mesajlarını görmem de gereksiz oluyor.

Ben karşılıklı konuşmayı iyi biliyorum. Kavga çıkarmaya güdümlü gelen kişileri de net görebiliyorum. Bir kaç kez gözlemliyorum ve sonucunda tespitimi yapıp kara listeye alıyorum. Ne kendimi hiçbir sonuca varmayacak bir tartışmayla yoruyorum ne de forumda ahalisinin böyle bir tartışmayla vakit kaybetmesini sağlıyorum. Sonuçta ben engelleyince sadece ben görmemiş oluyorum. Karşı taraf mesajlarımı görebiliyor ve cevap yazabiliyor. Ama benim haberim olmuyor. Bunda bence bir sorun yok. Hatta benim dezavantajıma bir durum bu  :) İnsanlar benim mesajlarıma belki cevap yazıyor, neler yazıyor forum ahalisi de okuyor bunları ama ben cevapsız kalıyorum. Ben bu dezavantajlı durumu sırf vakit kaybetmemek için göze alıyorum :) Çünkü öteki türlü bu ikili tartışmalar, ego savaşları moral ve vakit kaybından başka hiçbirşey getirmiyor. Ne Beşiktaşa faydası var ne de başka birşeye. Hem bu şekilde daha az kalp kırılıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcelo ve tosic olimpiakos maçında olmucak galiba.

Çevrimdışı 38life

Tolgay'ı uzun zamandır ilk defa bukadar etkili gördüm. Çok iyiydi bugün.

Şenol hoca "top tutma oyununu öğrenmemiz gerek" diye açık açık söylemişti bir röportajda. Ama bu sadece avrupa maçları ve ligdeki deplasman derbileri için geçerli ancak. Onun dışında Sürekli saldırmamız gerek. Sürekli saldırı halinde olduğumuz zaman hem 1 gol adaha atmaya daha fazla yaklaşıyoruz hemde rakibi ürkütüp geri itiyoruz, çıkmalarını engelliyoruz. Bunu bu sezon malesef az sayıda maçta yapabildik.

Çevrimdışı Sercan62

Bugün ilk defa kapalı ortada maç izledim. Sinirlerim alt üst oldu. Ne kapalının ne de yeni açığın birbiri ile alakası yok. Kapalı bir yandan bağırıyor "burası kapalı herkes kendine gelsin." diye...Kapalı bir marş söylerken açık başka marş söylüyor. Hem de bu 3,4 kez oldu.

Buna bir çözüm bulmak lazım. Bir ara öyle saçma bir gürültü oldu ki ne söylendiği bile anlaşılmıyordu. Nasıl olur ne olur bilmiyorum ama çözüm şart.

Çevrimdışı 38life

Marcelo ve tosic olimpiakos maçında olmucak galiba.

Sadece Olimpiakos maçını kaçırsın da çok mühim değil. Marcelo'nun uzun süreli bi sakatlığı kötü olur. Allah korusun.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

İşin iyi tarafından bakalım arkadaşlar. Ligde lider Beşiktaş ile en yakın takipçisi Başakşehir arasındaki puan farkı fazla değilken ve sezon sonuna kadar epey maç varken Beşiktaş'ı sanki şampiyon olmuş gibi lanse etmeye çalışanların bu tavırlarıyla ne kadar büyük bir yanlış yaptıkları açık ve net bir biçimde görülmüş oldu. Kalplerinden geçeni bilmiyorum; ama belki de böyle bir tavır içinde bulunanların bazıları Beşiktaş şampiyon olmasın diye Beşiktaş'ın konsantrasyonunu bozup bizi rehavete sürüklemek için o şekilde davranıyor olabilirler.

Ayaklarımız yere daha sağlam ve daha sıkı basmalı. Ligin sonuna kadar oynayacağımız 10 maçımız var. Köprünün altından daha çok sular akacaktır. Bu maçtan ders çıkaralım ve elimizden gelen bütün mücadeleyi vererek şampiyonluğa koşalım.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Beşiktaş-Olimpiakos maçının başlığının kilidi açılabilir mi ?

Sadece Olimpiakos maçını kaçırsın da çok mühim değil. Marcelo'nun uzun süreli bi sakatlığı kötü olur. Allah korusun.

İnşallah önemli birşeyi yoktur.

Yürüyüp çıktığı için ümitsiz değilim en fazla 1-2 hafta bekliyorum inşallah fazla olmaz.

Çevrimdışı Gokhan-

Beraberliğin tek nedeni Karizmanın bizleri yalnız bırakması!!

saygılar

Abicim yapmayın şöyle şeyler, yensek ne olacaktı Quaresma'ya ihtiyacımız yok mu diyecektik, onsuzda kazanabiliyormuşuz mu diyecektik?
Gerçekten bazen rakipleri çok küçümsüyorsunuz yoksa herhangi bir beraberlik veya mağlubiyetten sonra bu kadar moral bozukluğu, bu kadar düşüş olmazdı.
Kayseri dediğiniz takım azbuz bir takım değil Fb'yi, Gs'yi döve döve yendiler Kasımpaşa ki (bu da yükselişe geçen ekiplerden) ellerinden zor kurtuldu.
Mesela ben en az 2 maçta daha puan kaybı bekliyorum ama buna rağmen yine şampiyon olacağımızı söyleyebiliyorum.Ligin boyu kısaldıkça maçlar daha da sert geçiyor kendinizi hazırlarsanız bir sorun yaşamassınız.
Başakşehir'inde kollandığını veya itildiğini düşünmüyorum, onlarında "aha bu maçı kesin kazanırız" diyemeyeceği maçlar başlıyor.
Son düzlüğe girdik artık, dizleri titremeyen kazanır.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

İnşallah önemli birşeyi yoktur.

Yürüyüp çıktığı için ümitsiz değilim en fazla 1-2 hafta bekliyorum inşallah fazla olmaz.

Antalya maçından sonra zaten milli ara var.  Ama Antalya maçı önemli maç.

Çevrimdışı Necmi

Saldırmaya programlanmış birisiyle konuşmak istemiyorum. Buna mecbur değilimdir herhalde. E konuşmayacağım, cevap vermeyeceğim birinin mesajlarını görmem de gereksiz oluyor.

Ben karşılıklı konuşmayı iyi biliyorum. Kavga çıkarmaya güdümlü gelen kişileri de net görebiliyorum. Bir kaç kez gözlemliyorum ve sonucunda tespitimi yapıp kara listeye alıyorum. Ne kendimi hiçbir sonuca varmayacak bir tartışmayla yoruyorum ne de forumda ahalisinin böyle bir tartışmayla vakit kaybetmesini sağlıyorum. Sonuçta ben engelleyince sadece ben görmemiş oluyorum. Karşı taraf mesajlarımı görebiliyor ve cevap yazabiliyor. Ama benim haberim olmuyor. Bunda bence bir sorun yok. Hatta benim dezavantajıma bir durum bu  :) İnsanlar benim mesajlarıma belki cevap yazıyor, neler yazıyor forum ahalisi de okuyor bunları ama ben cevapsız kalıyorum. Ben bu dezavantajlı durumu sırf vakit kaybetmemek için göze alıyorum :) Çünkü öteki türlü bu ikili tartışmalar, ego savaşları moral ve vakit kaybından başka hiçbirşey getirmiyor. Ne Beşiktaşa faydası var ne de başka birşeye. Hem bu şekilde daha az kalp kırılıyor.
Karşılıklı konuşmayı iyi bildiğin içinmi sürekli forum üyelerine saygısızlıktan moderasyon alıyorsun :alala:
senin yaptığın ben herkese istediğimi söylerim ama kimse bana bir şey söyleyemez. bunu bir iki değil sürekli yapıyorsun hiç hoş değil üslubun Beşiktaşlılarla konuşulurken kullanılacak üslup değil ve bu nedenle sürekli moderasyon alıyorsun ama kendini düzeltmek için en ufak bir çaban bile yok bu şekilde olmaz burda konuştuğun herkes Beşiktaşlı bunu unutma sürekli ayar verebileceğin kahve arkadaşın değil @38life

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başakşehirin rakiplere karşı net bir üstünlükleri yok. Kalelerinde ciddi sayıda pozisyon veriyorlar son maçlarda ama gerek rakibin beceriksizliği gerekse şans faktörüyle götürüyorlar. İlk golüde  atmışlarsa avantajı kapıyorlar. Zaten baktığımızda Başakşehir özellikle son iki maçı da maçın başında attıkları kafa golleriyle aldıklarını görebiliriz. Belli bir oyun planları var ama büyütülecek bir durum yok bence. Çekirge de 10 hafta zıplayamaz neticede. Bizden daha fazla puan kaybedeceğini düşünüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş-Olimpiakos maçının başlığının kilidi açılabilir mi ?

İnşallah

Karizma sahada gollerin kilitlerini açacaktır.!!

Saygılar

Çevrimdışı Gokhan-

İnşallah

Karizma sahada gollerin kilitlerini açacaktır.!!

Saygılar

İnşallah seneye şampiyonlar ligi kupası Quaresma'nın ellerinde havalanacaktır.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Tolga

Bana göre bu maç Rize maçından daha iyiydik ama bu sefer kazanamadık.

Maalesef erken havaya girmemiz iyi olmadı. Bu hafta farkı açarız diyorduk tam tersi oldu fark kapandı. Başakşehir'in bir anda toparlayıp arka arkaya kazanması iyi olmadı.

Antalya maçını mutlaka kazanmalıyız artık. İç sahada 1 beraberlik yazmıştım o hakkımızı bu gece kullandık. Bundan sonra içeride puan kaybetmememiz gerekiyor.

Avrupa maçlarının da lig için ne kadar problem yarattığını da görmeye başladık sanırım. Daha önceden lig ana hedef olmalı derken bundan bahsediyordum. Sürekli maç oynarken konsantrasyon eksikliği de yaşayabiliyoruz. Haftada 1 maç oynamakla 2 maç oynamak arasında fark var kim ne derse desin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Marcelo'nun da sakatlanması kötü oldu. Olympiakos maçında zaten oynayamaz da bari Antalya maçında sahada olsa.

O maçta çok zor olacak.

Çevrimdışı 38life

Karşılıklı konuşmayı iyi bildiğin içinmi sürekli forum üyelerine saygısızlıktan moderasyon alıyorsun :alala:
senin yaptığın ben herkese istediğimi söylerim ama kimse bana bir şey söyleyemez. bunu bir iki değil sürekli yapıyorsun hiç hoş değil üslubun Beşiktaşlılarla konuşulurken kullanılacak üslup değil ve bu nedenle sürekli moderasyon alıyorsun ama kendini düzeltmek için en ufak bir çaban bile yok bu şekilde olmaz burda konuştuğun herkes Beşiktaşlı bunu unutma sürekli ayar verebileceğin kahve arkadaşın değil @38life

Bugün hiçbir saygısız üslup kullanmadım. Aldığım moderasyonların da çoğu karşılıklı. Kimseye durup dururken sataşmıyorum ben.

"Ben herkese istediğimi söylerim kimse bana birşey söyleyemez" mantığında olduğumu düşünmen ilginç. Çünkü ben bir süredir kimsenin iletisini alıntılayıp "negatif" birşey yazmıyorum. Bir kişinin iletisine katılmıyorsam içimden katılıyorum. Katılıyorsam ve ilaveten birşeyler söylemek istiyorsam ozaman alıntılıyorum, cevap veriyorum. Yani senin söylediğin şey tamamen gerçek dışı. Benim uslupdan dolayı aldığım en son mod zaten belli. Bana neler neler söylendi de ben sabrettim.

Kısacası ben kimsenin tavuğuna kışt demiyorum artık bu forumda. Kimseyle de tartışmak istemiyorum. Bunu yaptığımdan beri de bi ekstrem durum dışında mod yemedim.

Çevrimdışı Necmi

Başakşehirin rakiplere karşı net bir üstünlükleri yok. Kalelerinde ciddi sayıda pozisyon veriyorlar son maçlarda ama gerek rakibin beceriksizliği gerekse şans faktörüyle götürüyorlar. İlk golüde  atmışlarsa avantajı kapıyorlar. Zaten baktığımızda Başakşehir özellikle son iki maçı da maçın başında attıkları kafa golleriyle aldıklarını görebiliriz. Belli bir oyun planları var ama büyütülecek bir durum yok bence. Çekirge de 10 hafta zıplayamaz neticede. Bizden daha fazla puan kaybedeceğini düşünüyorum.
sürekli defans yapıp kontra oynuyorlar zaten o nedenle karşılarında iyi defans yapan çıkmayan bir rakip oluncada
ya puan bırakıyorlar yada son anda attıklarıyla kazanıyorlar. Konya bu gün kötü değildi iki topları direkten döndü
Başak kötü takım değil ama handikapı bizden daha zor maçları olması artık kendi sahalarındada kolay maçları yok
son kolay rakiple oynadılar. Ben bu hafta puan kaybedeceklerini beklemiyordum ama haftaya yüksek oranla kaybedecekler
karabükte iyi defans yapan ve kontraya çıkan bir ekip ve diri bir ekip. Duran toplardan atarlarsa atarlar bizim zor maçlarımızı
söylüyor arkadaşlarda başakta ts kayseri rize antalya akhisar deplasmanlarına gidecek içerde bizimle gs ile karabükle gençlerle
oynayacak tek kolay görünen maçı adana içerde oynayacak yoksa kim diyebilir şu şu maçlardan başak 3 puanla çıkar diye

Çevrimdışı Berat

Marcelo'nun da sakatlanması kötü oldu. Olympiakos maçında zaten oynayamaz da bari Antalya maçında sahada olsa.

O maçta çok zor olacak.

Marcelo'nun durumu hakkında.

https://twitter.com/gokmenozcan/status/841036843198087173

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Necmi

Bugün hiçbir saygısız üslup kullanmadım. Aldığım moderasyonların da çoğu karşılıklı. Kimseye durup dururken sataşmıyorum ben.

"Ben herkese istediğimi söylerim kimse bana birşey söyleyemez" mantığında olduğumu düşünmen ilginç. Çünkü ben bir süredir kimsenin iletisini alıntılayıp "negatif" birşey yazmıyorum. Bir kişinin iletisine katılmıyorsam içimden katılıyorum. Katılıyorsam ve ilaveten birşeyler söylemek istiyorsam ozaman alıntılıyorum, cevap veriyorum. Yani senin söylediğin şey tamamen gerçek dışı. Benim uslupdan dolayı aldığım en son mod zaten belli. Bana neler neler söylendi de ben sabrettim.

Kısacası ben kimsenin tavuğuna kışt demiyorum artık bu forumda. Kimseyle de tartışmak istemiyorum. Bunu yaptığımdan beri de bi ekstrem durum dışında mod yemedim.
son moderasyonunu bir ay önce almışsın Tahrik/Aşağılayıcı Üslup  :alala:
ne güzel işte kendini kontrol etme ihtiyacı duymuşsun sonunda ama bak
sürekli saldırı modundasın hem yönetici olarak uyarıyorum hemde bir abi
olarak eleştiriyorum bu yaptığın yanlış Burda sadece Beşiktaşlılar var yani
seninle birlikte sevinen seninle birlikte üzülen aynı duyguları yaşayan insanlar
ve Bir Beşiktaşlıya karşı her zaman iki defa düşünüp yazacaksın.

Çevrimdışı Savaş

Ben puan farkının kapanması durumuna farklı açıdan bakıyorum.

Puan farkının kapanmasının bize yarayacağını Başakşehir'de ise stres yaratacağını düşünüyorum.

Başakşehir liderken veya fark 4 değilken stresli maçlar çıkartıp puan kaybediyordu. Kaldırmadılar bu baskıyı çünkü ve kaldıramayacaklar. Ne zaman puan farkı açıldı Başakşehir seri yakaladı. Çünkü üzerlerindeki stres kalktı ve rahat oynamaya başladılar. Kaybetme korkuları kalmadı çünkü.

Bizde ise puan farkının açılması rehavet  ve rahatlık yaptı. Puan farkı açıldığı zamandan beri iyi top oynamadık.

Şimdi tehlike geldi kapıya dayandı. Başakşehir ensemize dayandı. Artık biz daha dikkatli ve hırslı oynayacağız. Başakşehir ise yine strese başlayacak.

Önümüzdeki hafta hep beraber göreceğiz. Antalya maçında bizim nasıl dikkatli ve disiplinli oynadığımızı, Başakşehir'in ise Karabük karşısında nasıl stres yaptığını izleyeceğiz.

Ben bu puan kaybının hayırlı olduğunu düşünüyorum. Umarım yanılmıyorumdur fakat fikrim bu yönde.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: