Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123309 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar Ersan'a ne oldu? Sakat mı geldi bu adam? Sakat değilse bu kadar hafta nasıl hazır olmaz? Allah aşkına neden aldık oynatmayacaksak?

Var mı bilgisi olan bu konuda? Ersan neden oynamıyor?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersan oynasın diye alınmadı takımda 2 tane yedek stoper varken 1 üçüncüsü oynasın diye adam alınmaz. Laf olsun diye yapılmış bir transferden ötesi değil benim gözümde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

İnşallah Marcelo'nun sakatlığı ciddi değildir.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu arada Deniz Türüç denen arkadaş sezon başından beri dikkatimi çekiyor.
Talisca'yı oynatmaya çalıştığımız mevkide efsane verimli olur.Sağlam şutör, oyun zekası bir Sosa olmasada yeterli, defansif anlamda etkili ve diri.
Hazır bizim taraftarıda övüp göz kırpmışken bir dürtüklesek mi kendisini.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı taner37

Transfer işine girmiyorum sezon bitmedi ama

Takım da o kadar çok olmaması gereken var ki.

Babel mesela. Bu adam ne oynuyor anlamıyorum

Olcay keşke gitmeseydi en azından pas oyununu iyi yapıyordu.  Kerim de kilit açıcı oyuncu idi ikisini de gönderdik kanat kalmadı takımda..

Sene sonu takım ciddi manada değişmeli

Son 10 hafta...

Art Arda Başakşehir fener Bursa maçları

Allah korusun iki mağlubiyet ile gider şampiyonluk.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Talisca'yı oynatmaya çalıştığımız mevkide efsane verimli olur.Sağlam şutör, oyun zekası bir Sosa olmasada yeterli, defansif anlamda etkili ve diri.

Trabzonspor ile anlaştı diye biliyorum
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

2.ci yarıda benim dediğim 11 ile çıktı maçın başında o şekilde çıkmamız gerekiyordu.

Hoca Babel'i çıkarttı ben cenk'siz çıkardım.

Fabri

Beck        Marcelo     Mitrovic     Adriano

Oğuzhan    Atiba

Talisca             Tolgay               Babel

Abuobakar

Talisca kanatta olmuyor. İkinci yarının başındaki kadro Quaresmasız en iyi opsiyondu bence. İyi kanat oyuncun yoksa kanatsız oynayacaksın. Ben de devre arasında Babeli çıkartıp Tolgayla kanatsız baklavaya döneceğini tahmin etmiştim. Bi çok kişi de düşünmüştür zaten bunu, aklın yolu bir.

Geçen seneki oyunda Quaresmasız yapabilirdik. Ama bu sezonki oyunda Quaresma oyunun en önemli parçası. Herşeyini geçiyorum onun oluşturduğu tehdit bile bize çok büyük avantaj sağlıyor ortasahada.

Olcay keşke gitmeseydi en azından pas oyununu iyi yapıyordu.  Kerim de kilit açıcı oyuncu idi ikisini de gönderdik kanat kalmadı takımda..

Son 10 hafta...

Aynen şampiyonluk gitti artık oralet içelim :)

Başakşehir gibi biz bu son 10 haftada şampiyonluk baskını kaldıramayız başakşehir'in çok kolay maçları var bizim bütün maçlarımız çok zor artık.

Çevrimdışı underworld

Bu saatten sonra işe daha sıkı sarılacaz.
Eksiklerimiz var hatta göze sokulan cinsten ama bu 10 haftalık işi bitirip seneye iyi bir kadro planlaması ile gücümüze güç katmaya devam etmeliyiz.
Bundan sonra yetinme yok, yapılan yanlışlar için uygun bahane aramak yok.

Çevrimdışı ardiles

hollanda altyapılı ve 2015 sezonunda tr ye gelmiş malesef yabancı statüsünde oynuyor

düzeltme: hollanda u20 milli takımında oynamış ama tr ye geldikten sonra bizim milli takımı tercih etmiş. ligde yerli avrupa kupalarında yabancı oyuncu
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 23:23:49 ardiles ]

Çevrimdışı taner37

Aynen şampiyonluk gitti artık oralet içelim :)

Başakşehir gibi biz bu son 10 haftada şampiyonluk baskını kaldıramayız başakşehir'in çok kolay maçları var bizim bütün maçlarımız çok zor artık.

Şampiyonluk gitti demedim ki Başakşehir maçına kadar böyle gidersek Allah korusun yenildik diyelim (tam kadro ve dinlenmiş gidersek zor oda)  Başakşehir öne geçerse ardından son haftalar ve derbi.. rahat olmayan bir takım derbi de her türlü zorlanir ki söz konusu BJK olunca daha zor maalesef.

Tabiki Başakşehir in Karabük Galatasaray Trabzonspor gibi maçları da var. Ne olacağı belli olmaz ama son iki haftadır Başakşehir takir takir gidiyor..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Bu akşam Beck'i böyle seyrettim. (Bu fotoğrafta Gökhan Gönül Beck'le alakası olmayan bir pozisyona üzülüyor. Yanlış anlaşılmasın. Sadece temsili..)

Çevrimdışı Kuntz

Son 10 hafta...

Tamam sen Başakşehir'le oynuyorsun da, Başakşehir'de seninle oynuyor bu kısımı atlamayalım.

Başakşehir'in maçları çok kolay mı sanki? Haftaya Karabük'le oynuyorlar sonra Akhisar deplasmanı arkasından Galatasaray ve düşme potasında ki Rize'ye gidiyorlar. Sonrasında da bizimle oynayacaklar.

Çevrimdışı taner37

Merak ediyorum şuan futbolcular maçı unutmus mudur?
Umurlarinda mıdır?
Biz mı aşırı takıyoruz anlamadım
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Tamam sen Başakşehir'le oynuyorsun da, Başakşehir'de seninle oynuyor bu kısımı atlamayalım.

Başakşehir'in maçları çok kolay mı sanki? Haftaya Karabük'le oynuyorlar sonra Akhisar deplasmanı arkasından Galatasaray ve düşme potasında ki Rize'ye gidiyorlar. Sonrasında da bizimle oynayacaklar.

Tabiki Başakşehir de maçlara çıkacak ben Karabük maçında kayıp bekliyorum açıkçası tipik beraberlik maçı gibi gözüküyor. Bizde kazanırsak puan farkını 5 yaparız. TS GS maçı var. TS sürpriz yapar mı acaba en kötü beraberlik alsa Muazzez olur.. ne gariptir ki bugün Kayseri maçında şüpheli İdim içinde kötü his vardı ve oldu. Açıkçası ben Başakşehir ve Fenerbahçe dışında sıkıntı yaşayacağınımizi sanmıyorum.  Ama futbol bu. Kayseri ciddi ciddi belki de bizden sonraki en iyi topu oynanan takımlardan.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Beraberliğin tek nedeni Karizmanın bizleri yalnız bırakması!!

saygılar

Çevrimdışı 38life

Başakşehir'i bu haftaya kadar hiç ciddiye almamıştım. Ama artık yanlış düşündüğümü düşünmeye başladım. Şöyle de birşey var fb ve gs'yi yarıştan kopmadan önce seyrediyordum ama Başakşehir'i nadiren seyrediyorum. Bundan sonra her maçını seyredicem. Bu anadolu takımları Başakşehir'e yatıyor mu, hakemler yardım ediyor mu ne oluyor ne bitiyor görmek lazım. Normal bir görüntü çizmiyorlar. Zorluk derecesi yüksek maçları rahat kazanmaya başladılar.

İlk yarıdaki Başakşehir maçını kazanabilseydik keşke.

Kaldı 10 maç

Beşiktaş'ın kalan maçları ;

Antalyaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Gençlerbirliği
Trabzonspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Adanspor
Başakşehir - Beşiktaş
Beşiktaş - Fenerbahçe
Bursaspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Kasımpaşa
G.Antespor - Beşiktaş
Beşiktaş - Osmanlıspor

Başakşehir'in kalan maçları ;

Başakşehir - Karabükspor
Akhisar - Başakşehir
Başakşehir - Galatasaray
Ç.Rizespor - Başakşehir
Başakşehir - Beşiktaş
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Gençlerbirliği
Trabzonspor - Başakşehir
Başakşehir - Adanaspor
Kayserispor - Başakşehir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

saygılar
Oldu olacak takımı karizmanın üzerine yapalım ne dersiniz? Diğer 22-23 oyuncu zaten gereksiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ardiles

saygılar

cüneyt çakır q7 yi ilk yarıda oyundan atardı

Çevrimdışı mellfred

abuo'nun 2. golünde cenk'e dikkat edin nasıl sevinemeyeceğini bilemedi. ayar oluyorum şu çocuğun bencil hallerine
talisca'ya da kaçtır kuruluyorum.
jenereiklik golller peşinde. gelişine vurayım voleye yatayım, uzak direğe tek bırakayım halleri var. bugün tekte vurup kaçırdığı topu kesip vursaydı golü net yazardı.
hocanın bunların kulağını çekmesi lazım

Çevrimdışı mylife1903

Bilic sezonundaki gibi AntepManisaKonya uclemesi yaparsak toplu intiharlar olur.

Dedik ama camia havalandi daha yol uzun bu besiktas bayrami gostermez adama.

Golu bulmusuz neden pas oyunumuzu oynamadik? Bitir maci 1-0 belli rakip sert hava bozuk golu bulmussun yana geriye oyna devamli.

Taliska futbol bilmeyen ham bir cocuk besiktasin da ilk11 oyuncusu degil seneye belki daha bi iyi olur.
Cenk cocuk kayboldu son haftalarda, yazik. Hareketlenmesi ve guclenmesi lazim.
Abuya aferin o lawalla tartismasindan sonra gozume girdi, lawal da boru gibi erkek adammis kendini yere atmadi rvo gibi.
Tolgayin hali tavirlari cok ilginc, vurdum duymaz gibi geliyor bana.
Oguzhanin kasinti ve gucsuz tavirlari da ilginc.

Tosic bombaladi bugun iyi de oynuyordu cocuk patlatti bugun. Beck de ayni onda kotu oynamiyordu sivadi sonunda.

Simdi, taliska arkadas tamam kaptirdin topu oyun sag tarafa yigilmis, dal adama yahu, cift gir makasa al formadan cek, senden pas almak icin sagbekin basip gitmis, sacma sapan topu kaptirmissin indir adami iste. O gol de adriyanonun da katkisi buyuk tabi
Tosic icinde gecerli tamam adam siyrildi olabilir, iyi futbolcu gecti seni olabilir, indir sene adami be kardesim, git koy kafayi indir adami.

Faul yapamiyoruz

Ismaili fazla andik bu hafta ismaelden cikan ruh adriyanoya girdi masallahi var iki mactir. Su yedigimiz ilk goldeki uyumasi ayni ismail.

Gecen sene fbden yedigimiz golun birebir aynisi. Ozan topu sokuyor nani gaza basiyor ismael uyuyor, karbon kopya.

Senol hocaya yazar puan kaybi. Abu ile cenk beraber olmuyor, taliska olmuyor, oguzhan tolgay beraber olmuyor, diger oyunculari hazir hale getirsinler.

Oguzhan efendi de azicik spor salonlarina girsin, oralarin kolesi olsun ki sahalarin efendisi olsun. Gucsuz cocuk, hava topuna cikamiyor, topa bir vuruyor top suzule suzule gidiyor

Çevrimdışı Necmi

Seni engelliyorum lütfen sen de beni engelle.
Karşılıklı konuşmayı bilmiyorsan kimseyle konuşmayacaksın. Engelleme falan hoş değil
@38life 

Çevrimdışı El Nino

saygılar

Bence Cenk ve 4 milyon Euro'ya alınan Mitrovic süper oynadı. Quaresma çok kötüydü bu maçta 2 golde de büyük hata yaptı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada @mylife1903  reyis,  deniz türüç  23 maçta 5 gol 10 asist, visca 24 maç 7 gol 6 asist,emre akbaba  23 maç 6 gol 4 asist,
adem büyük 19 maç 6 gol 5 asist
Adem sevdigim bir cocuktur bizim altyapidan cikmadir iyi futbolcu
Deniz turuc fena degil denenebilir bence guclu cocuk
Emre akbabahi begenmedim, bos adam
Viska iyi futbolcu sagbek de oynayabiliyor ikinci lige dustuklerinde baya katki vermisti cocuk.

Bu yazdiklarini neden yazdin anlamadim ha laf sokmaya falan calisiyorsan istatistik uzerinden acik stole ona gore cevap vereyim.

Ha bizim sistemde net kanat oynayabilecek tek viska var senin listende 8 milyon yuroya satmadilar.

Bugun duran top kullananlari da herkes gordu bizim takimda, osuruk gibi topa vuruyorlar, oguzhan efendi top kaldiramadi ilk yari duran topta, guzel gif cikar ordan mesela.

Kanat oyuncun olmazsa bu sistemde rakibin bekleri boyle hirpalar adami, begenmedigin karijmajan bugun sahada iskemle koyup otursaydi erkan kas ortasahayi gecemezdi.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk şansımız hala iddaa oranlarının söylediği gibi...

Açıkçası benim çekindiğim tek bir konu var, o da momentum. Mesela Paris'in Barcelona'ya elenmesinin sebebi momentumdur. 87de 3 gole ihtiyaç vardı. Ama momentumu başlatmak için 1 gole ihtiyaç vardı. O 1 gol herşeyi tetikledi. Bu böyledir. Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da çalışır momentum. Bu yüzden ben farkın erkenden açılmasını riskli buluyorum. Çünkü o fark azalmaya başladı mı sizin aleyhinize bir momentum tetiklenmiş oluyor. Siz hala avantajlı olsanız da rüzgar sizin üstünüze doğru esiyor. Tabii ki "bu böyle olmak zorundadır" diye birşey yok. Bu noktada büyük takım olmanın vasıfları devreye girmeli ve rüzgarın önünde bir dalgakıran gibi durmalıdır. Bu ters rüzgar esmeye başladığında "yaptıklarım yapabileceklerimin teminatıdır" diyip tekrar kendine tam bir özgüben ve hırs ile çıkıp en büyük olduğunu herkese gösterme isteğiyle dolmalıdır takım. Büyük takım ve büyük takım oyuncusu iseniz bunu yapar ve momentumu yenersiniz. Yapamazsanız faciaya kapı aralarsınız. Buyüzden rakibinizin olması herzaman iyidir, Rakibinizi görür ve diri kalırsınız. Hırslı kalırsınız. Dövüşün içinde kalırsınız.

Bu hafta kazansaydık ve haftaya puan kaybetseydik aslında çok da şaşırmazdık belki. Ancak bugünkü puan kaybıyla Antalya maçının önemi son derece arttı. Yine yorgun olarak gideceğimiz bir deplasman olacak. Hırslı bir Antalya olacak. Buna rağmen doğru oyunla Antalyayı devirmeliyiz. Devirirsek "Geçen haftaki sadece ufak bir kazaydı, biz Beşiktaşız! ayık olun" diyeceğiz. Eğer puan kaybedersek liderlik koltuğunu kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağız.

Etiketler: