Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

:D
daha hızlısı ve daha tekniği var elimizde
kimsenin atınç'ın iyi niyetinden şüphesi yok abi
Var ama Şenol Hoca oynatmıyorsa bir bildiği var. Bu konuda defalarca haklı çıktığını gördük.

Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı mellfred

stat tıka basa dolu diyoruz taraftar sayısı 31- 32 bini geçmiyor. ben stadın 41 küsür olduğunu sanmıyorum

Çevrimdışı mellfred

Var ama Şenol Hoca oynatmıyorsa bir bildiği var. Bu konuda defalarca haklı çıktığını gördük.

Tapatalk Pro ile gönderildi
bugün  kweuke ile bağuşsun diye oynaattı ellaam. yine de erken kart gördü o işi de marcelo üstlenmek durumunda kaldı
ben atınç'ı çok severim. takımımızın değeridir. çok başarılı olsun yüzümüzü güldürsün de isterim, heyhat şu haliyle bizim takımımızın stoperi olmaktan uzak

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2017, 23:40:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
stat tıka basa dolu diyoruz taraftar sayısı 31- 32 bini geçmiyor. ben stadın 41 küsür olduğunu sanmıyorum

Tıka basa dolu değildi , 10 bin kişi eksikti bugün. Açılışta ki Bursa macı dısında tam dolmadı stadımız. Hep eksiklik kalıyor...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Pozisyona penaltı diyenleri görüyorum, üzülüyorum. Konuşulması gereken 13. dakikadaki Quaresma'ya verilmeyen penaltı pozisyonu. Atınç topa elle müdahale etmemek için insan üstü gayret gösterdi.

Renkliler malum ortamlarda yeterince algı çalışması yapıyor zaten olmayan bir penaltıdan bir de siz yapmayın gözünüzü seveyim.Adamlar şu pozisyon üzerinden geçen sene ki EZE EZE aldığımız şampiyonluğa bile kılıf uyduruyorlar.Yağmurlu havada su vermeyin şunlara.

Maça gelirsek; Fabri'nin son saniyedeki serseri mayın gibi gelen topu oldukça rahat tutması. Uzun zamandır kaleye gelen toplarda bu kadar rahat olmamıştım.Nazar değmesin.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Haftaya ligde yine kendi sahamız ve kendi seyircimiz önünde bu sefer Kayserispor'la oynayacağız. Eğer taraftarlarımızın da yoğun desteğiyle Kayserispor'u yenersek önemli bir avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum. Çünkü yarın Başakşehir kendi sahasında Alanyaspor'la oynayacak ve Başakşehir'in Alanyaspor'u yenme ihtimali yüksektir; fakat Başakşehir haftaya Konyaspor deplasmanına gidecek. Bu sezon biz Beşiktaş, Konyaspor'la deplasmanda 2-2 berabere kaldık. Trabzonspor da Konyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray ise Konyaspor deplasmanından zar zor 1-0'lık galibiyet aldı. Konyaspor'un Başakşehir'den puan ya da puanlar alabilme ihtimalini yüksek görüyorum. Bu yüzden haftaya oynanacak maçlar sonucunda Başakşehir'le aramızdaki puan farkını biraz daha açma ihtimalimizin yüksek olduğunu değerlendiriyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı murat baltacı

Derbi galibiyetiyle ayaklar yerden kesilmiş bu göründü ama önemli olan üç puanı almakdı.

Seneye q7 ve cenke çin den güzel teklifler gelirse ikiside satılır oziyide pazarlarsak cok iyi kadro kurariz forvete tartışılmayacak mandzukic gibi biri alınırsa süper olur olmadı gomezi zorlariz.

Kanata lensi alırız torede dönüyor  babelde var adrianoda oynar baya sağlam kanatlarimiz olur babel lens bizi uçurur torede aklını başına alırsa kanatlarimiz efsane olur.

En önemlisi on numara oziden gelen parayı tartışılmayacak nasri,lucas lima gibi birine basarsak takım tamamdır. Son olarak mitro yada marcelonun yanına birinci sınıf bi stoper aldikmi takım ligi ilk yarıda bitirir avrupada büyük işler yapar. Mandzukic,lima,lens,pepe 
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tardu

Q7 bugün ki oyunu ile bana ilk geldiği dönemi hatırlattı.Q7 nin bencil oyunu Cenk e de yansıdı bu gün yokları oynadı resmen q7nin o dişinin kovuğuna attığı adrese teslim muz ortalar olmayınca Cenk çok sönük kalıyor.Mario Gomez gibi ileri koşu yapıp aniden geri gelip vurma(rakip savunmayı bakkala gönderme),boş alana koşu yapma yok anca kale önünde bekleyip iki eliyle önününü işaret ederek(önüme at kanka duruşu) bekliyor Cenk iyi karakterli bir insan ve iyi bir beşiktaşlı olabilir fakat forvet olarak abartılıyor.Ayrıca bugün ki serbest vuruşların hepsi taliskaya bırakılsa en az +1 gol daha olurdu Q7 e gösterilen aşırı ilgi alaka bu adamda gereksiz ego ve kapris yaratıyor

Çevrimdışı arda

İşte bunlar hep pikselden  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı eski inönü

bana göre sezon sonu Beşiktaş'ın önünde cevaplaması gereken 3 temel soru var;

1) İmparator Atiba'nın veliahtı kim olacak?
2) Quaresma'nın Beşiktaş'taki geleceği ne olacak?
3) Beşiktaş'ın forveti kim olacak?

Çevrimdışı hasann

Pozisyon penalti degil bir, atinc kayarak iyi bir mudahele yapti golu onledi iki

Cocugun ustune fazla gitmeye gerek yok, sutun onune yatti, sonra yerdeki topa kafasini uzatti o pozisyonda kuveke tekrar topa vurmaya calisip, atincin kafasina sut cekse suan cok farkli seyleri konusuyorduk.

Karman corman bir pozisyonumsu zaten, adam kayiyor, sutu engelliyor, top arada kaliyor, topun ustune dusuyor, elini tahret pozisyonuna mi soksun, penalti verse hakem orda suan hakemi gomuyorduk.
ben macı izlerken aha penaltıyı verecek dedim.hakem 5 sn düşündü vermedi.ben dogru bildigimi söylerim pozisyon %80 penaltı gibi duruyor.abicim iyi niyet futbolda bize puan kazandırmaz.gecen hafta penaltıyı calsa bugünle birlikte bize 5 puan kaybına mal olurdu.O zaman da atınc iyi niyetli dermiydiniz çok merak ediyorum?

burası altyapı değil.a takımda oynuyorsan iyi niyete tolerans cok cok az olur,olmalı.mükemmele yakın oynaman gerekiyor zaten büyük takım oldugun icin rakip senin hatanı kollayacak doğal olarak bu kadar hata yapma lüksü olamaz bir oyuncunun.

1.95 boy 120 kiloluk kweuke'den 4 metre fark yiyip helikopterin pervanesi gibi oyuncunun önüne yatmanın açıklaması olamaz.şahsen şenol hocanın da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve muhtemelen son maçı oldu atıncın.Tosic'in gelmesiyle 3.tercih olacaktır

Çevrimdışı cursedofdragon

ben macı izlerken aha penaltıyı verecek dedim.hakem 5 sn düşündü vermedi.ben dogru bildigimi söylerim pozisyon %80 penaltı gibi duruyor.abicim iyi niyet futbolda bize puan kazandırmaz.gecen hafta penaltıyı calsa bugünle birlikte bize 5 puan kaybına mal olurdu.O zaman da atınc iyi niyetli dermiydiniz çok merak ediyorum?

burası altyapı değil.a takımda oynuyorsan iyi niyete tolerans cok cok az olur,olmalı.mükemmele yakın oynaman gerekiyor zaten büyük takım oldugun icin rakip senin hatanı kollayacak doğal olarak bu kadar hata yapma lüksü olamaz bir oyuncunun.

1.95 boy 120 kiloluk kweuke'den 4 metre fark yiyip helikopterin pervanesi gibi oyuncunun önüne yatmanın açıklaması olamaz.şahsen şenol hocanın da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum ve muhtemelen son maçı oldu atıncın.Tosic'in gelmesiyle 3.tercih olacaktır

Tosic cezalı.
Ersan hazır değil.
Rhodolfo'da oynadığında keza çok ağır kaldı adam yanından bastırdı geçti.
Mitrovic sakattı tam iyileşemedi demek ki yada şenol hoca riske etmedi.
Necip'te sakat stoper oynasın desek ?

Kimi istiyon stoper'e alt yapıdan oyuncu mu çıkartsaydık ?

Çevrimdışı underworld

1- ati 3 sene daha bizle
2-q7 yapılan sözleşme ile kendini garantiye aldı. Artık kendisi de büyük oranda söz sahibi olabilecek.
3- Ba nin ne vereceği bu konuyu şekillendirir.

Çevrimdışı Furkan5

+1903  :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

1- Ever Banega
2- Hamle oyuncusu
3- Mandzukic

Çevrimdışı Berat

Yine nokta atışı yapmışsın abi.

Çevrimdışı mellfred

lens'i alalım, oğuzhanı satıp nasri'yi alalım...
allahtan takımı fikret orman yönetiyor
sönmüş ya da sönecek adamlarla işimiz olmasın
genç ve yetenekli ayaklara ihtiyacımız var.
likit tipler bulmalıyız 1' alıp 3'e okutabileceğimiz ve bu arada bizi şampiyonluğa taşıyabilecek
oğuzhan gibi olcay gibi tolgay  gibi...
sönmüş yıldızlarla başarı gelmiyor. fenerbahçe gibi örnek var önümüzde

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Arkadaşlar, Atınç Nukan'ın pozisyonu kesinlikle penaltı değildir, öyle penaltı olmaz! Müsaadenizle o pozisyonun niye penaltı olmadığını anlatayım:

1- Atınç'ın düşme pozisyonu topu engellemeye, topun kaleye doğru gidişinin yönünü değiştirmeye ya da rakibin gol atabilme avantajını bozmaya yönelik bir düşme değil pozisyon icabı düşmedir.

2- Atınç, yere düşerken top onun altında kalıyor ve o, topu görmüyor. Futbolcu yere düşerken kolunu sırtına doğru kapatamaz. Ayrıca Atınç, yere düştükten sonra topa koluyla önleyici müdahalede bulunmuyor ve kolunu toptan çekmeye çalışıyor.

3- Bu pozisyonun birebir aynısının ceza sahası dışında yaşandığını varsayalım. Böyle bir durumda pozisyonu gören hakem, el kararı verebilir mi? Eğer oyun kurallarına uygun davranırsa öyle bir karar veremez.

4- Son olarak şunu söyleyeyim ki, Atınç'ın o pozisyonu hakem seminerlerinde hakemlere gösterilecek pozisyonlardan biri olacaktır diye düşünüyorum. Pozisyonun değerlendirilmesinin de pozisyonun penaltı olmadığı, hakemin devam kararının doğru olduğu şeklinde yapılacağını değerlendiriyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Mart 2017, 01:10:44 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı abdusta

Taraftar Seyirci olarak,
Rize maçında sınıfta kaldık.
Maçın ilk 20 dakikasında oyundan kopuk
şarkı söyledik..
Rizeli oyuncular üzerinde maçın başında baskı yapamadığımız için
golde geç geldi
Umarım Kayseri maçında aynı hatayı tekrarlamayız

Saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1) ?
            2) inşallah gide
            3) gomez

Çevrimdışı eski inönü

Töre'nin nasıl döneceğini merak ediyorum. kariyeri kafadan 1 yıl geriye attı. yaşı da 25 oldu. kendisini tekrar ispat etmesi gerekecek.

Çevrimdışı underworld

Atincin pozisyonun penaltıyla alakası yok.
Mesele orda kweykeyi kacirmasiydi, konu yanlış yerlere gitti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lucas Lima' yı alabilsek keşke.
31.12.2017 de sözleşmesi bitiyor belki zorlayabiliriz.

Çevrimdışı ardiles

melo bile bu kadar konuşulmadı medyada
ne emre ne volkan ne de her maçta pislik yapan podolski...

medyada bazıları beşiktaş nefretini q7 üzerinden kusuyor. çanak tutmayın.

Q7 ye her maçta 3-4 kez sarı kartlık faul yapılıyor bazen faul bile çalmadan es geçiliyor.

Çevrimdışı underworld

Q7 nin çok şeyine eyv çekiyoruz ama bu iş hocaya karşı devam etmeye kalkarsa kaybeden kendisi olur.

Etiketler: