Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123612 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rizespor maçında golün asistini yapan Adriano, girdiği 7 ikili mücadelenin tamamını kazanıp %84,5 başarıyla pas yaptı ve maçın adamı oldu. !!

Her yerinden Tecrübe ve kalite akıyor :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Atiba, futbol sonrasinda bile bu kulüpten ayrilmamali.
Adam futbolun bütün doğrularıni sahada uyguluyor.

Çevrimdışı ardiles

duran toplardaki hücum organizasyonumuz sadece marceloya orta kesmekten ibaret.

maçtaki en büyük eksikliğimiz buydu.

şenol hoca, yılların problemi duran topta savunma problemini çözdü, şimdi sıra hücumda.

% 70 Topla oynama
20 şut
25 orta
7 korner

Omo Bosoktos Koto oynodo tomommo

Maçın adamı, Adriano

%85 Pas İsabeti
2 Top Kapma
4 Uzaklaştırma
7 İkili Mücadele Kazanma
2 Orta
1 Kilit Pas

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Rizespor maçımızı kazanıp 3 puanımızı aldık. Geriye 11 final maçımız kaldı. Haydi Kartalım! Rehavete kapılmadan, gevşemeden ve mücadeleyi elden bırakmadan yoluna devam et. :ok:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı tangaz

%70 in üzerinde topa sahip olup rakip çıkarken yaptığımız ön alan baskısı neticesinde bu kadar top kazanıp bunları ceza sahasına etkili indirememek bugün için eksik olan yönümüzdü.

maçta iyiler : fabri marcelo gg adriano babel
idare edenler : atiba ozzi atınç talisca
kötüler : karizma ve tosun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BORAN

Talisca korkusu lige işlemiş iyice  :evillol: neyseki Quaresma rakip takımlara rahat nefes aldırıyor  :bandit:
10 kişiyle baraj kurdular ahaha  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

%70 in üzerinde topa sahip olup rakip çıkarken yaptığımız ön alan baskısı neticesinde bu kadar top kazanıp bunları ceza sahasına etkili indirememek bugün için eksik olan yönümüzdü.

maçta iyiler : fabri marcelo gg adriano babel
idare edenler : atiba ozzi atınç talisca
kötüler : karizma ve tosun

babıl kötüydü bugün bence.

Çevrimdışı Culpable

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz güneşli günler,
Motorları maviliklere süreceğiz,
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Ricardo Quaresma : Bugün hak ettiğimiz galibiyeti aldık,mutluyum kalan maçlardan da puan veya puanlar alıp şampiyon olacağız. Çıkarken yaptığım harekete gelirsek, ben bu hareketi birine saygısızlıktan yapmadım top oynamayı seviyorum kulübede oturmayı sevmiyorum bunu Porto'da da yaşadım çıkarken kendime kızıyorum ben hata mı yaptım da hoca beni çıkardı diye. Senol Hoca ile aramızda herhangi bir problem yok öz babam gibi onu seviyorum. Gokhan'ı da kutlarım bana sözü vardı sözünü tutup golünü attı.

Gökhan Gönül: Beşiktaş taraftarı bana hep destek oldu, taraftarın o gücünü de hep arkamda hissettim. Taraftara teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

babıl kötüydü bugün bence.

Babel bir kac haftadir kotu. Nerde o ilk geldigi zamanki performans.

Senol hoca Atinc'ta israr etmese iyi olacak, cok kritik hatalar yapip, hamelelerin de gec kaliyor hep. 88. dkdaki pozisyonda buyuk hatasi var ve penalti verse hakem kimse birsey diyemezdi.

Beşiktaş maçını değerlendiren Hikmet Karaman

"Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey. Bir de taraftarları var. Sadece Beşiktaş'a karşı değil bir de taraftarlarına karşı oynuyorsunuz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçını değerlendirdi.
Beşiktaş'a az pozisyon verdiklerini belirten Karaman "Beşiktaş'a karşı özellikle burada oynamak kolay değil. Galatasaray, Beşiktaş karşısına 5'li bir defansla çıktı. Biz 5'li savunmayla oynamadık. Orta sahada kaptığımız toplarla çabuk hücuma çıkmayı düşündük. Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir şey. Bir de taraftarları var. Sadece Beşiktaş'a karşı değil bir de taraftarına karşı oynuyorsunuz. İnanılmaz bir 12. adam desteği var ki. Oyuncuyu coşturabiliyor. Buna rağmen futbolun her şeyini yerine getirdik. Beşiktaş'ın pozisyonu mu var? Bir tek attığı şut gol oldu. Orada da biz hatalıyız. İkinci devre risk aldık. Topun Beşiktaş'ta olması doğaldır. Maçı kenardan görüyorsunuz, Beşiktaş'ta bütün oyuncular inanılmaz şekilde pozisyon değiştiriyor. Minimum hatayla oynuyorlar. Son 10 dakikada Beşiktaş taraftarı bizi ıslıkladı. Bu Avrupa Kupası maçlarında olur yani. Ne kadar tehlikeli olduğumuz gördüler" dedi.

Oyuncularının penaltı beklediği pozisyona değinen Hikmet Karaman "Atınç'ın pozisyonu penaltı mı değil mi, tartışılır. Ama Kweuke ondan önce golü atmalıydı" ifadesini kullandı

Çevrimdışı underworld

Noldu şu Babel'e ne güzel iyi gidiyordu da bi anda olcaylasmaya başladı.

Çevrimdışı Berat

Sağ çizgide oynayan oyuncumuzu Çinliler filan almaz bence, 2020'ye kadar trip modu. Her topu zaten sen kullanıyorsun bir yandan.

Babel bir kac haftadir kotu. Nerde o ilk geldigi zamanki performans.

Senol hoca Atinc'ta israr etmese iyi olacak, cok kritik hatalar yapip, hamelelerin de gec kaliyor hep. 88. dkdaki pozisyonda buyuk hatasi var ve penalti verse hakem kimse birsey diyemezdi.
Abi bazen inanilmaz on yargi ile hareket ediyorsunuz

Pozisyona hiç bir hakem penalti vermez , Gecen sezon M.yumlu nun yaptığı pozisyon ile uzaktan yakindan alakasi yok

Pozisyonun yakin cekimini izledin mi ?

Atınç hamle yapiyor - düşüyor , düşerken topun eline degecegini anliyor ve iki elini birden havaya kaldırıyor buna rağmen top koltuk altina temas ediyor daha sonrada Kafasi ile topu uzaklaştıriyor

Hiç bir art niyet yok , Temas yok aksine topa degmemek icin ekstra efor sarfediyor pozisyon geregi koltuk altına bir temas var sadece penalti ile uzaktan yakindan hiç bir alakasi yok

Çevrimdışı Berat

Maçın en güzel anlarından biri Atiba'nın kaptanlığı almasıydı.

Çevrimdışı underworld

Sağ çizgide oynayan oyuncumuzu Çinliler filan almaz bence, 2020'ye kadar trip modu. Her topu zaten sen kullanıyorsun bir yandan.
Adamın eline büyük koz verdik durduk yere
1+ , 1+ uzatamiydik.

Onun bir ismi var

Bu forumda Beşiktaş oyuncularina saygi gosterilmesi zorunlu oldugu halde bir DENETCI olarak israrla gereken saygıyı göstermiyorsun @Berat

Çevrimdışı underworld

Maçın en güzel anlarından biri Atiba'nın kaptanlığı almasıydı.
Elbet birgün o pazuband hiç kolundan çıkmayacak.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Abi bazen inanilmaz on yargi ile hareket ediyorsunuz

Pozisyona hiç bir hakem penalti vermez , Gecen sezon M.yumlu nun yaptığı pozisyon ile uzaktan yakindan alakasi yok

Pozisyonun yakin cekimini izledin mi ?

Atınç hamle yapiyor - düşüyor , düşerken topun eline degecegini anliyor ve iki elini birden havaya kaldırıyor buna rağmen top koltuk altina temas ediyor daha sonrada Kafasi ile topu uzaklaştıriyor

Hiç bir art niyet yok , Temas yok aksine topa degmemek icin ekstra efor sarfediyor pozisyon geregi koltuk altına bir temas var sadece penalti ile uzaktan yakindan hiç bir alakasi yok

30 kere falan izlemisimdir heralde pozisyonu. Boyle pozisyonlarda oyuncunun niyetine bakilmaz. Ayakta kalamayip topun uzerine dusuyorsun. Sen rakibin avantajini isteyerek yada istemeyerek kolunla kesiyorsun. O zaman defans oyunculari haberire topun uzerine yatsin.  Atinc'in calik hareketleri sonucu olusan bir penaltiydi bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Noldu şu Babel'e ne güzel iyi gidiyordu da bi anda olcaylasmaya başladı.

Birtane olumlu mesajın yok.

Etiketler: