Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131424 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

transfer sezonu başlayınca açılacak
anlamıyorum herkesde şampiyon olmuşuz havası var aslında durumumuzun
geçen haftadan bir farkı yok. Geçen haftada başakla aramızda 4 puan vardı.
şimdide 4 puan var. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. gs yi yenmenin konyayı yenmeden
farkı yoktu. bu tip söylemler taraftarıda takımıda rehavete sokar. alacağın iki ters sonuçta
tepetaklak olursun.
Derbi geyiği bitti artık şampiyon olmak için önümüzde uzun ve zor bir yol var. unutulmasın
3 günde bir maç yapacağız.
Ne oyuncu gömün nede şu gitsin bu gelsin diye konuşun şu anda tam tersi asılmak gerekiyor.
destek vermek gerekiyor.
artık silkelenin bence önümüzde iki rakip var ikiside düşme potasında bizden alacakları 1 puan
bile değerli. sonra avrupa kupalarına oynayan bizede ters takım antalya var başındada Beşiktaş karşısına
geldiğinde bir tarafları kalkan Rıza var. sonrasında belalı gençlerbirliği arkasındanda TS geliyor
ne olduğunu anlamadan 5-6 puan bırakırız. sonrada zaten başak fener bursa osmanlı gibi zorluk derecesi
yüksek maçları oynuyacağız.
Ciddiyete davet ediyorum. Başak maçına kadar galip gelerek gitsek bile şampiyon olduk diyemeyiz ondan
sonra hep yolumuza taş koymak için ölümüne oynayacak rakipler çıkacak karşımıza.
@Necmi abi kendi evimizde bu havayla rizespor ile kayseriye cakip gecemiyorsak zaten besiktas kanseri ile sampiyon olacagiz demektir. Ligin boyunu kisaltmak sart ve elimizde milli mac arasina kadar guzel firsat var. koyup gecemiyorsak rizespora oturup baska seyler konusmak lazim zaten.

Bu arada ligin ilk yarisinda kazandigimiz rize maci tam bir balik macti onu da belirtecem iki gundur firsat kalmadi.

Çevrimdışı mylife1903

sabah sabah redbul mu içtin :alala:
Ortadogu ve balkanlarin bir numarasi iyimser, pozitif @Necmi abimizi cok karamsar gordum bugun, polyanna tatile ciksin, calismalar baslasin, atiba hacinsin

Çevrimdışı tangaz

transfer sezonu başlayınca açılacak
anlamıyorum herkesde şampiyon olmuşuz havası var aslında durumumuzun
geçen haftadan bir farkı yok. Geçen haftada başakla aramızda 4 puan vardı.
şimdide 4 puan var. Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. gs yi yenmenin konyayı yenmeden
farkı yoktu. bu tip söylemler taraftarıda takımıda rehavete sokar. alacağın iki ters sonuçta
tepetaklak olursun.
Derbi geyiği bitti artık şampiyon olmak için önümüzde uzun ve zor bir yol var. unutulmasın
3 günde bir maç yapacağız.
Ne oyuncu gömün nede şu gitsin bu gelsin diye konuşun şu anda tam tersi asılmak gerekiyor.
destek vermek gerekiyor.
artık silkelenin bence önümüzde iki rakip var ikiside düşme potasında bizden alacakları 1 puan
bile değerli. sonra avrupa kupalarına oynayan bizede ters takım antalya var başındada Beşiktaş karşısına
geldiğinde bir tarafları kalkan Rıza var. sonrasında belalı gençlerbirliği arkasındanda TS geliyor
ne olduğunu anlamadan 5-6 puan bırakırız. sonrada zaten başak fener bursa osmanlı gibi zorluk derecesi
yüksek maçları oynuyacağız.
Ciddiyete davet ediyorum. Başak maçına kadar galip gelerek gitsek bile şampiyon olduk diyemeyiz ondan
sonra hep yolumuza taş koymak için ölümüne oynayacak rakipler çıkacak karşımıza.

abi ciddiyetteyiz zaten ben önümüzdeki 6 maçta 2 puan kayıp yazdım gevşemedim 18 çekeriz demedim ama 16 çekeriz diyorum fikstürümüz güsel sırasıyla rize kayseri antalya gençler ts adana maçları oynayacapız ve 4ü içerde bunların. bu 6 maç periyodunda başakın maçları da yazmıştım. zor maçları var. 6 maçta en fazla 12 puan çıkarırlar ve biz puan farkını 8+ yaparız muhtemelen.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kendi evimizde bu havayla rizespor ile kayseriye cakip gecemiyorsak zaten besiktas kanseri ile sampiyon olacagiz demektir. Ligin boyunu kisaltmak sart ve elimizde milli mac arasina kadar guzel firsat var. koyup gecemiyorsak rizespora oturup baska seyler konusmak lazim zaten.

Bu arada ligin ilk yarisinda kazandigimiz rize maci tam bir balik macti onu da belirtecem iki gundur firsat kalmadi.
bu sene üst üste dört maç bir kere kazandık oda liderliği getirdi.
evinde ol deplasmanda ol rizede kayseride zor maç onlar için bir puan çok değerli olacak
otobüs çekecekler. Normal koşullarda elbette almamız gerekir ama işte rehavete kapılmak
burda tehlikeli oluyor nasılsa alırız deyip sahada gevşer tribünde lay lay loma dönersek
öyle bir tokat yerizki diskalifiye ettiğimiz her takımı tekrar devreye sokarız. Hiç gerek yok
şampiyonluğu garantiledikten sonra eğlenecek çok zamanımız olacak.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

Abi ne diyecem bu tolgayjana teklif geliyormus habire, demba bedelsiz gelse ustune bedelsiz balojani alsak osmanlidan musayi takima kazandirsak mesela sonra diyorumki chelsea ile iliskiler iyi yani fabri de bizdeykene bu fabrejani kazandirsak takima, taliska da kiralik kalsin isterse.
Aslinda aklimda bir tane daha var eleman ismi de guzel hamsik.
Abu da kalsin bir sene daha kiralayalim masrafa gerek yok bu hamsik bizde cok fena oynar mesela.

Formanin arkasina hamsik yazdirmazsam ne olayim. Ustune ts camiasina da semptik gelir seneye onlarla yarisacaz buyuk ihtimal hamsikin suyunu cikartinca da tsye satariZ 3-4 seneye.

Ucyildizli hamsik formalari kartal yuvalarinda, erkek adamin formasi siyah-beyaZ

kesinlikle benim de hedeflediğim 10 numara fabregas abi ne yapıp edip almalıyız birileri başkanın kulağına üflesin bunu 2 sene oynatır sonra çine satarız  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi ne diyecem bu tolgayjana teklif geliyormus habire, demba bedelsiz gelse ustune bedelsiz balojani alsak osmanlidan musayi takima kazandirsak mesela sonra diyorumki chelsea ile iliskiler iyi yani fabri de bizdeykene bu fabrejani kazandirsak takima, taliska da kiralik kalsin isterse.
Aslinda aklimda bir tane daha var eleman ismi de guzel hamsik.
Abu da kalsin bir sene daha kiralayalim masrafa gerek yok bu hamsik bizde cok fena oynar mesela.

Formanin arkasina hamsik yazdirmazsam ne olayim. Ustune ts camiasina da semptik gelir seneye onlarla yarisacaz buyuk ihtimal hamsikin suyunu cikartinca da tsye satariZ 3-4 seneye.

Ucyildizli hamsik formalari kartal yuvalarinda, erkek adamin formasi siyah-beyaZ
Hames olmadı hamsik olsun diyorsun öyle mi :) Musa bizde o konuda rahat ol. Şef scout Metin Albayrak Osmanlıspor-Olympiakos maçına 2 kişi göndermiş sanırım Musayı izlemek için. Gerisi olmaz senin beğendiğin oyuncular 30 milyon € dan başlıyor abi :)

Çevrimdışı Anıl1903

Dolmabahçe'den selamlar.

Dün akşamdan beri ne sis  var ama...

Çevrimiçi Necmi

abi ciddiyetteyiz zaten ben önümüzdeki 6 maçta 2 puan kayıp yazdım gevşemedim 18 çekeriz demedim ama 16 çekeriz diyorum fikstürümüz güsel sırasıyla rize kayseri antalya gençler ts adana maçları oynayacapız ve 4ü içerde bunların. bu 6 maç periyodunda başakın maçları da yazmıştım. zor maçları var. 6 maçta en fazla 12 puan çıkarırlar ve biz puan farkını 8+ yaparız muhtemelen.  :bandit:

Medipol Başakşehir -Aytemiz Alanyaspor

Atiker Konyaspor -Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir -KDÇ Karabükspor

Akhisar Bld.Spor -Medipol Başakşehir

Medipol Başakşehir -Galatasaray

Çaykur Rizespor -Medipol Başakşehir

bütün maçlardada puan kaybedebilir hepsinide alabilir.
şampiyonluğu başakşehirin kaybedeceği puanlar belirleyecek rakibimiz onlar
ve 4 puan arkamızdalar unutmayalım ve hakem kurbanıda olmuyorlar. Saha dışındada
güçlüler birde artık renklilerde onların yanında olacak. Hafife alınacak rakip değiller
kesinlikle.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 reis hamesler hamsikler yarmolar raketçiler gerçekçi hedef değil malesef ama fabregas gerçekçi bir hedef ve tam aradığımız 10 numara olur dembayla kontrat yapıp tüm parayı fabregasa basalım başka transfer yapmayalım kafi gelir.

Çevrimiçi Necmi

Transfer başlığı değil burası ve burda transfer mesajları silinecek.

Çevrimdışı tangaz

abi kırmızı yazmasanda şey edebiliyoruz  :utan

Çevrimiçi Necmi

Ortadogu ve balkanlarin bir numarasi iyimser, pozitif @Necmi abimizi cok karamsar gordum bugun, polyanna tatile ciksin, calismalar baslasin, atiba hacinsin
karamsarlık değil ortada bir şey yokken herkesin şampiyonluk havasına girmesi
kötü olur. daha zorluk derecesi yüksek maçlara çıkmadık. önümüzde kaybedilecek bir 10 puan var
daha bizim on puan kaybettiğimiz yerde başakşehirin 6 puan kaybetme lüksü var. Bu avantaj tabiki
renklilerinse hiç kaybetme lüksü yok fener zaten hepsini alsada dışarda kalırda biz 10 puan kaybedersek
gs hepsini alsada ikili averajdan kaybeder :D 10 puan kaybımız bile gs ye yetmez Başakşehiri bekleyeceğiz
6 puan kaybettiklerinde bize 10 puan kaybetme hakkı veriyorlar.
Durumumuz gayet güzelde rehavete kapılmamak gerekiyor ilk puanı başak kaybetsin.

Çevrimdışı mylife1903

Metin albayrak sef sikat diye futbolcu izlemeye gidince bisi demiyonn @Necmi abi biz az kaynatinca asuuuvvv

Besiktasta transfer bitmez, baskan dedi vallahi dedi.

Biz zaten transfer aleminde degil abi, hayal alemindeyiz
Hames, hamsik, naigoljan, vidaljan, yarmo falan diyoruz azicik bir fabrejan var yani yoksa gercekler sosaninndonusu falan

Çevrimiçi Necmi

abi kırmızı yazmasanda şey edebiliyoruz  :utan
kırmızı daha etkili oluyor :D

Çevrimiçi Necmi

Metin albayrak sef sikat diye futbolcu izlemeye gidince bisi demiyonn @Necmi abi biz az kaynatinca asuuuvvv

Hames, hamsik, naigoljan, vidaljan, yarmo falan diyoruz azicik bir fabrejan var yani yoksa gercekler sosaninndonusu falan
ne yapayım buraya üye değilki  :alala:

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi buyur burdan yak  :upto:

Çevrimiçi Necmi

senin yazdıklarına transfer gözüyle bakmıyorum zaten ağzını açıyorsun 25 M€

Çevrimdışı mylife1903

ne yapayım buraya üye değilki  :alala:
Yetkili mercilere dilekce ver abi mesela kulube fakis cekelim.

Merci nedemek ne bicim bi kelimedir mercimek gibi

Yetkili mercimeklere dilekce, ikizlere takke tonlamasi ile guzel oldu

Abi zaten benim bildigim besiktas zehir eder bize bu milli mac arasini zaten zehir olacak azicik bitimiz kanlansin ilk maca kadar.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi buyur burdan yak  :upto:
sen inanma öyle şeylere hep öyle der sonra transferi son gün yapar :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sen inanma öyle şeylere hep öyle der sonra transferi son gün yapar :bandit:

:D koskoca başkanın sözünü çiğnettirme bize

Çevrimdışı mylife1903

senin yazdıklarına transfer gözüyle bakmıyorum zaten ağzını açıyorsun 25 M€
Abi bu seviyede ilk11 oyuncusu anca o miktarlara yakin olur, belki baskan dusese getirir falan ama bu takimin oguzhan ve atibanin onunde oynayacak lider oyuncusu 20-25 bandinda biri olacak ve olmali.

Kanatlara tahammul edilebilir, forvet cozulebilir, stoper gerekmeyebilkr, bek laZim degil, kale guvende. Tek adama basacan kasayi.
3 sene daha sampiyon olmamiz lazim.

Simdi mesela kimse kufur etmesin ama seneye barselonadan kiralanan bir arda turan gs camiasini hepten bitirir. Agzimi da acmam hepsini de icime atarim boyle bir hamlede.

Gelecek sezonunda mottasi besiktas bey olur. Bey diyeceksiniz, aga diyeceksiniz, efendi diyeceksiniz, comeleceksiniz uleeeenn(kadir inanir dublaji yapiniz)

Çevrimiçi Necmi

:D koskoca başkanın sözünü çiğnettirme bize
takım iyi olunca gömecek kimsede bulamıyorsunuz konuşacak konu kalmıyor değilmi :D

Çevrimiçi Necmi

Abi bu seviyede ilk11 oyuncusu anca o miktarlara yakin olur, belki baskan dusese getirir falan ama bu takimin oguzhan ve atibanin onunde oynayacak lider oyuncusu 20-25 bandinda biri olacak ve olmali.

Kanatlara tahammul edilebilir, forvet cozulebilir, stoper gerekmeyebilkr, bek laZim degil, kale guvende. Tek adama basacan kasayi.
3 sene daha sampiyon olmamiz lazim.

Simdi mesela kimse kufur etmesin ama seneye barselonadan kiralanan bir arda turan gs camiasini hepten bitirir. Agzimi da acmam hepsini de icime atarim boyle bir hamlede.

Gelecek sezonunda mottasi besiktas bey olur. Bey diyeceksiniz, aga diyeceksiniz, efendi diyeceksiniz, comeleceksiniz uleeeenn(kadir inanir dublaji yapiniz)
nasılsa Beşiktaş şampiyonluğu erken ilan eder bol bol konuşuruz o zaman
yada kaybeder bütün takımı değiştiririz :D
Ama şu anda eldeki oyuncular en iyiler dünyada onlardan daha iyisi yok onlarla şampiyon olacağız.
olaya böyle bakın

Çevrimdışı tangaz

takım iyi olunca gömecek kimsede bulamıyorsunuz konuşacak konu kalmıyor değilmi :D

aaa lütfen babeli gömdüm bu maçta karizma 60dan sonra resildi türüyecek hali yoktu dedim. ozziyi zaten periyodik olarak haşlıyorum. asli vazifemi ihmal etmem asla :bandit:

ama hep bunlar ismailsizlikten adam gitti oyuncağı elinden alınmış çocuklara döndük  :D

Etiketler: