Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138655 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Lens BJK de çok daha fazlasını yapar abi , oynadıgı sürelere bakıldığında Q7 den enaz 700 dk eksiği var ama  3 gol 8 asist. Ve güçlü bi oyuncu herkes kilolu diyor.
fener temposuyla o kadar sakatlanan oyuncu Beşiktaş temposuyla bilemedim :alala:

Çevrimdışı mylife1903

ciddimisin şu yazdığında lensin fenerde 4 golü var avrupa falan hepsi dahil
quaresmanın 5 golü var. skora katkısı yokken skora katkısı olanı geçtiğine göre birde
katkı verirse düşün artık. gerçekten sadece özetleri izleyipdemi konuşuyorsunuz
bizle oynadıkları maçta on kişi kaldıktan sonra gol asisti ve birde adrianonun kestiği atağından başka
lensi gördünüzmü :alala:
sow a gelince bu günü değil geçmişinide biliyoruz onun en iyi olduğu zamanda bile neydi
bırakın artık şu komşu tavuklarını. idman yememiş diye savunursunuz sonra bizde idman yememiş abouyu
elde kürekle karşılarsınız :D
sowu alacağıma abouyu tutarım çok daha fazla katkı verir birde genç üstelik bu sene uyum sorununu atlatıyor
seneye katkısıda garanti olur.
GG içinde burda sayıyorlardı işte orta yapar şöyle katkı verir böyle iyidir diye ama bakın oynamayan beckin daha fazla asisti ve ortası
var GG orta yaparken göreniniz varmı maç başına bir veya ikidir en fazla oda hiç orta yapmadığı bir çokda maç var.
defansda becke göre daha hızlı katkısıda oluyor ama hiçde söylendiği gibi değil burda defalarca söyledim
GG den orta beklemeyin orta özürlüdür dedik ama inandıramadık kimseyi işte 1.754 dakika bir asist
beck 1.664 dakika 1 gol 3 asist  biri herkesin iddia ettiği hücumcu bek diğeride gene herkesin iddia ettiği
savunmacı bek.
Gerçekten renkli basının yarattığı algıyla değilde kendi gözlemlerinizle haraket etseniz daha doğru bilgiye
ulaşırsınız.
Gecende yazdim hic izlemesem ama hic izlememis olsam 30/40 tane kiev maci izlemisimdir adam hic dikkatimi cekmemis.
Cok golcu denilen lensin kiev kariyeri 9 gol, epl kariyeri 3 gol.

Ligde istatistik yapmis evet. 5-0lik macta 1 gol 5-1lik macta 2 asist gibi istatistik yapmis cogu 10 kisi kalmis rakiplere karsi.
Lensin skora kritik katki yaptigi iki mac var. biri ilk yaridaki antep maci 2-1 biten 2 asist oburu 1-1 biten dunku antep maci. Lig sonuncusuna gol asist yapmis.
3 gol 7 asist lig performansi. 
Bu antep maclarinin yanina iyi oynadigi 3-0lik ts macini da koyabiliriz. 1 asist 1 gol yapmis.

Karijma ne yapmis 1 gol 10 asist. Teker teker yapmis daha degerli.

Bu istatistiklerin puan karsiligi da onemlidir.

Elde babel, tore, karijma, aras varken kanat oyuncusu olacaksa 15-20 milyonluk oyuncu olmali.

Lens denilen adamin attigi goller falab hepsi hollanda liginde. Bugun bu yasta karijmayi gondersen hollanda ligine butun istatistikleri osurtur orda.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

fener temposuyla o kadar sakatlanan oyuncu Beşiktaş temposuyla bilemedim :alala:

1 kez darbeye bağlı sakatlandı adele sakatlığı 1 kez oldu adeleden dolayı 2 maç kaçırdı bence ortada çok sakatlık sorunu yok abi gayet normal.. Zaten YÖnetimin böyle bi düşüncesi varmı bilmiyoruz sadece ihtimal üzerine yorum yapıyoruz..

Benim önümde 2 seçenek olsa Q7 mi Lens mi diye Tereddüt etmeden Lens derim.

Çevrimdışı tangaz

lens 15 maçta 3 gol 8 asist yapmış ama kimlerle yapmış bunu forvetler kazmandao, bitik rvO, rövaşata denemesi dışında sıfır olan sow yanındaki herifler ozan volki alper aatıf salih.

olaya birde böyle bakın. bizim takımda bence hem uçardı hem uçururdu  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

lens 15 maçta 3 gol 8 asist yapmış ama kimlerle yapmış bunu forvetler kazmandao, bitik rvO, rövaşata denemesi dışında sıfır olan sow yanındaki herifler ozan volki alper aatıf salih.

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Abi yahu sen yapma bari. Bizde de abuya kesecek o ortalari, nani olsa tamam diyecem yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi yahu sen yapma bari. Bizde de abuya kesecek o ortalari, nani olsa tamam diyecem yani
Aynen lenste bir cacık yok Abi

Çevrimdışı tangaz

yaa reis abu dedin tüylerim tiken tiken oldi. ben ise ön direk tosun arka direk babel orta direk talişka die düşlemiştim oysa, birde ozzinin araya bıraktığı toplarla içeriye kaçışısı ve zımbalamasını tasvir eylemiştim  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Aynen lenste bir cacık yok Abi
Elinde azicik yogurt ve sarimsak varsa lensle beraber guzel cacik olur

Çevrimdışı tangaz

Elinde azicik yogurt ve sarimsak varsa lensle beraber guzel cacik olur

:kop:

Çevrimdışı tangaz

forumun hızı iç güveysinden hallice. akşamki maç için acil müdahale timi bırakmak lazım adminler arasından  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Yunus Emre Dökmeci  Yunus Emre ben buralarda yokken herkesi Ricardo Qauresma cı yapmışsın :)  Tebriklerimi iletir başarılarının devamını dilerim :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Galatasaray 0-3 Beşiktaş

Dün rüyamda böyle bir skor gördüm  :lol: :lol: Normalde rüyamda ne görsem olur fakat bu rüyayı biraz zorlayarak gördüm açıkçası yatmadan önce böyle düşündüm falan bu arada ilk golü talisca atıyordu 7-8 dakikalar arası yanlış hatırlamıyorsam  :lol: :lol: Gidip maçkolikten bakmıştım uyandıktan sonra 3-0 yazıyodu yok öyle birşey olmaz bu rüya çünkü gol yememişiz diyodum ve gerçekten uyanıyordum  :lol: :lol: Tabi ben küçük bir mebla 3-0 skora oynayacam ve galatasaray'a basıcam bunun sebebi hem totem hemde gs ye ne kadar yüklenilirse gsnin kaybetme şansı artar iddaa baronları karışır işe millet ne kadar çok yatarsa o kadar çok bizim maçı kazanma olasa.Yanlış anlamayın takımdaşlarım ama kaybedicez bugün inşallah bizim takım beni mosmor eder bende eşşek gibi anırırım inşallah ama hem büyük maçları stresini kaldırmayışımız hem hakem falan bu maçı bize yedirmezler.

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Abi bu akşamda maçtan sonra da sana yine çok iş forumda kolay gelsin :)

Çevrimdışı underworld

Sabri vs. quaresma istiyoRum bu mac.

Sabrivelo vs. trivela

Sabrano vs. robano

Karijma iyice bi gazlasinlar tirifela bi gol atsin sonra yil sonuna kadar gol atmasa da olur, agzimi acmam. Ama su mac soyle 30mden sokusturacagi tirifela ile yutup videolari yapilir, sokusturuversin su mac konulu olsun boyle konusuz bam bam bam istemirem
Ilk maçta çok bekledik ama elin Çömez burumasi bizim q7 den beklediğimizin iki katını yaptı.

Çevrimdışı mellfred

Endiaye futbolcu falan degil bildigin cop. Dun herzamanki gibi macin icine etti. Ben musayi takip ettigim icin izledim maci. Cok gereksiz ve savruk futbolcu. Buyuk takimda oynayamaz.
Katılıyorum. Forumda bir ara da  lawal sevdası vardı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

5 maddede Galatasaray maçı

1) Carole e karşı içeri doğru çalım at
2) Muslera'nın sağına vur
3) Köşe atışlarında Muslera'nın önüne birini koy ve topa çıkarma
4) Babel ' in hızını kullan
5) Topa olabildiğince sahip ol

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

5 maddede Galatasaray maçı

1) Carole e karşı içeri doğru çalım at
2) Muslera'nın sağına vur
3) Köşe atışlarında Muslera'nın önüne birini koy ve topa çıkarma
4) Babel ' in hızını kullan
5) Topa olabildiğince sahip ol

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

bunların tümünü kusursuza yakın uygulayalım maç 5 olur  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ | Beşiktaş, bu sezon ligde en fazla kafa golü atan (13), Galatasaray ise en fazla kafa golü yiyen takım (12). :bandit: :bandit:

Marcelo bunu beğendi :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ardiles

lens, quaresma nın yanında sıradan bir kanat oyuncusu. tabi bireyselliği bırakıp takım için oynayan q7 den bahsediyoruz.

lens i takip edin her maç tiyatro yapıyor. kendini marke eden rakip savunmacının sarı kart görmesini sağlıyor. tutuldum çekildim tiyatrosunu her maç hakemlere yediriyor oysa ileri koşma iradesi yok sırtını adama dayıyor. bu hafta yaptı bizimle oynadığı kupa maçında yaptı önceki haftalarda da hep aynı terane.

sarı kartı gören oyuncu bir daha lens e yanaşamıyor. lig maçlarında daha aktif oyunu bu yüzden. aynı pozisyonları avrupa maçlarında hakemler yediremediği içi vasat kalıyor.

Çevrimiçi Necmi

forvetin gol atması için orta yapması lazım bu maç boyunca bir yada iki orta yapar.
kupa maçında bir orta yaptı işde ikinci denemesinde adriano kornere atmıştı onu.
ilk yarı varlığını bile görememiştik sahada adam tırı vırı takımlarda bile performansı bu
dişli takımlarda zaten onuda yapamıyor. en ufak baskı yediğinde kayboluyor.

Çevrimdışı tangaz

forvetin gol atması için orta yapması lazım bu maç boyunca bir yada iki orta yapar.
kupa maçında bir orta yaptı işde ikinci denemesinde adriano kornere atmıştı onu.
ilk yarı varlığını bile görememiştik sahada adam tırı vırı takımlarda bile performansı bu
dişli takımlarda zaten onuda yapamıyor. en ufak baskı yediğinde kayboluyor.

madde madde gidecek olursak;

adam bir iki orta ile bu istatistiği yakalamışsa yüzdesi süper ortaları var demektir. senin sürekli eleştirdiğin neydi? "karizma 30 orta açıyor dağlara taşlara gidiyor başarı yüzdesi kötü vbvb"  :bandit:

bizim maçın ilk yarısında fenere ronaldoyu koysan bi halt edemezdi o gün  :D

son olarak da karşısındaki adam adriano rakip de koskoca beşiktaş bırakda o kadar ezilsin herif  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı 38life

En sevdiğim sahne şu oldu :) 3'lü çeken Beşiktaşlı futbolcuları kameraya kaydeden gs taraftarı :) İtaat ediceksiniz. Başka çareniz yok.

Çevrimdışı Kutay

Çok şükür kazandık ilerleyen haftalarda renklilere puan farkını 20 civarına çıkaracağımızdan şüphem yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI