Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137853 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

lensden gelecek tek hayır fenere atacağın kazık olur.
adam müzmin sakat düşün ingiliz takımı küme düşmemeye oynuyor
neden bıraktı onu randıman alsa bırakırmı sence. fenerde bak bir var bir yok uzun zamandırda skora pek etkisi yok
çok kötü olan fenerde sürekli toplar ona atıldığı için adı fazla duyuluyor
ilk yarıda bizdeki quaresma gibi bir sürü top atılırdı %80 i çöp olurdu atakların
lensde aynı siz yaptığı iyi şeyleri görüyorsunuzda fener maç kazanamıyor son 8 maçta
5 gol atmış bumu iyi onun sekiz maçta verdiği katkıyı quaresma bir maçta veriyor bizim
forvetler değerlendiremiyordu ilk yarı.
  Sow'un sorunu sezon başı kamp yememesi oldu. Takım olarakta kondüsyon sorunu var. Şenol Güneş takımında Sow'a hiç bir zaman hayır demem. Hele iyi bir Demba ba ile birlikte kaymaklı baklava olur. "At sahibine göre kişner"derler. Aynı takımlarla Şenol Güneş FB yi çalıştırsa Dick bizde olsa sence puan durumu şu an ne olurdu ligde abi? Dipnot:Sezon başı Sow'u kulübünden istedik fakat Sow gelmek istemedi. Her halde FB ile temasta olduğu içindi. FB istiyorsa o süreçte gelmemesine hakta veririm. Şu an gelirsede Demba ba etkisiyle gelir diye düşünüyorum. Zaten tüm bunları iyi bir Demba ba ile hayal ediyorum. Çokta iyi olur
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2017, 12:12:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

quaresmayı bende pek beğenmiyorum ama lenslede mukayese etmem allah çarpar sonra :D
lens transferinin tek faydası feneri tamamen bitirir. alıp kulübede oturt :D
buna değermi bence değmez. Alsın fener nasılsa ellerinde patlayacak adamın ingilterdeki idman gücü
bittikce dökülmeye başladı. ikili mücadele yok biraz yakın durunca hemen küsüyor topa markajı çok kolay
quaresmayı geçtim babelin çeyreği etmez  tabi bizde olsa fenerin kullandığından daha randımanlı kullanırızda
genede bence deymez
Quresma varken Lens olmaz zaten ama ondan bağımsız Lens'e de hayor demem. Şu an için Quresma ile asist olarak işler yolunda gidiyor ama maalesef hala skor yapamıyor. Lens'in artısı Quresma'ya göre öne geçtiğin an Lens ile çoğu maçı 4 e 5 e taşıyabilirsin. Eh şunıda sorabilirsin? Lens ile önce rahatlıkla öne geçebilir misin? Şenol hoca ona görede bir oyun kurar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Sabri vs. quaresma istiyoRum bu mac.

Sabrivelo vs. trivela

Sabrano vs. robano

Karijma iyice bi gazlasinlar tirifela bi gol atsin sonra yil sonuna kadar gol atmasa da olur, agzimi acmam. Ama su mac soyle 30mden sokusturacagi tirifela ile yutup videolari yapilir, sokusturuversin su mac konulu olsun boyle konusuz bam bam bam istemirem

Çevrimdışı celiker1

Sabri vs. quaresma istiyoRum bu mac.

Sabrivelo vs. trivela

Sabrano vs. robano

Karijma iyice bi gazlasinlar tirifela bi gol atsin sonra yil sonuna kadar gol atmasa da olur, agzimi acmam. Ama su mac soyle 30mden sokusturacagi tirifela ile yutup videolari yapilir, sokusturuversin su mac konulu olsun boyle konusuz bam bam bam istemirem
Ters köşe olacaksın :evillol: Sabri'ye başka bir aktör verdim ben BABEL  :evillol: Yatırıp kaldırıp :steamed:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

quaresmayı bende pek beğenmiyorum ama lenslede mukayese etmem allah çarpar sonra :D
lens transferinin tek faydası feneri tamamen bitirir. alıp kulübede oturt :D
buna değermi bence değmez. Alsın fener nasılsa ellerinde patlayacak adamın ingilterdeki idman gücü
bittikce dökülmeye başladı. ikili mücadele yok biraz yakın durunca hemen küsüyor topa markajı çok kolay
quaresmayı geçtim babelin çeyreği etmez  tabi bizde olsa fenerin kullandığından daha randımanlı kullanırızda
genede bence deymez

Necmi Abi ben sana katılmıyorum Lens Q7 den daha iyi futbolcu diyemem ama  bence daha çok katkı veren bi futbolcu.. fb adamın sırtına  eşşek gibi bindi sene başından beri gidiyor performans düşmesi normaldir..

Bence bizim kanatta Lens yada o stilde adam olsa çok daha güzel takım oluruz ayrıca ben lens i 8 yıldır takip eden birisiyim normal şartlarda gol miktarı daha yüksek olan bi oyuncudur fb nin sisteminden olsa gerek bu seviyelerde kaldı..

BJK de olsa en az 8-9 gol 10-11 asist ile rahat bitirir.

Güçlü , Agresif , adam eksiltme, orta açma özelliği , teknik , takım oyununa yatkınlık  vs bence mithiş bi oyuncu Jermain Lens.. .

Çevrimdışı celiker1

Necmi Abi ben sana katılmıyorum Lens Q7 den daha iyi futbolcu diyemem ama  bence daha çok katkı veren bi futbolcu.. fb adamın sırtına  eşşek gibi bindi sene başından beri gidiyor performans düşmesi normaldir..

Bence bizim kanatta Lens yada o stilde adam olsa çok daha güzel takım oluruz ayrıca ben lens i 8 yıldır takip eden birisiyim normal şartlarda gol miktarı daha yüksek olan bi oyuncudur fb nin sisteminden olsa gerek bu seviyelerde kaldı..

BJK de olsa en az 8-9 gol 10-11 asist ile rahat bitirir.

Güçlü , Agresif , adam eksiltme, orta açma özelliği , teknik , takım oyununa yatkınlık  vs bence mithiş bi oyuncu Jermain Lens.. .
Katılıyorum. Şunu anlamamız lazım elimize ligi domine edecek fırsat gelmişken sezonda 10 golü bulacak 2 kanat ve forvet arkasını oturtmak lazım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Savaş

Bugün Sabri oynarsa Quaresma'nin arka direğe kesecegi ortalarda Babel ve Sabri arasında şenlik var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bugün Sabri oynarsa Quaresma'nin arka direğe kesecegi ortalarda Babel ve Sabri arasında şenlik var.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih Kaya yı onatacakmış.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayrıca Atiba nın  yerine adam arıyoruz Şuan Norvich City de oynayan  Youssouf Mulumbu var ilaç olur bizim o mevkiye yaşı genç değil ama en azından 30 yeni oldu.. Çok iş yapar.

Çevrimdışı mylife1903

Karijmayi falan gectim toreyi bile kesemez lens.
Seneye daha tore gelecek ve aras artik oynamaya baslayacak yavas yavas.
Bizim butun parayi forvete ya da forvet arkasina basmamiz lazim. Balojani alip parayi forvet arkasina da basabiliriz. Demba da kalirsa. Demba balojan cenk gayet yeterli olur, tore aras babel karijma kanadi da yeterli bu forvet arkasi eksik. Oraya oyuncu lazim ama boyle alindigi zaman stadi dolduracak oyuncu lazim. Seneye taraftar azicik doymus olabilir, stada adam cekecek transfer sart.
Orta sahaya musa gelecek herhalde. Tolgaya teklif aramakla gecek @tuncaboylu nun yaz tatili.

Ismailin eksikligini giderememis olmamiza ragmen 4 bekimiz yeterli bir tane duzgun stoper alinip rodolfoyu da santosa gondeririz. Bomba gibi gireriz lige.

Forvet arkasina ekstra bir oyuncu bulunmasi lazim. Sert agserif gerektiginde onlibero bile oynayabilecek, duran toplari kullanan, topa giren, basan oyuncu. Sosanin daha iyisi gibi.
Aslinda yarmolenko alinip orda denenebilir.

Benim transferler belli zaten

Tore, okay, musa, yarmo, raketci, balojan.

Zaten bu sene sampiyon oldugumuzda seneye daha kolay gececek arkadaslar, seneye boyle silindir gibi gececez ustlerinden.

Balotelli kac forma satar acaba?

Çevrimdışı celiker1

Ayrıca Atiba nın  yerine adam arıyoruz Şuan Norvich City de oynayan  Youssouf Mulumbu var ilaç olur bizim o mevkiye yaşı genç değil ama en azından 30 yeni oldu.. Çok iş yapar.
Atiba'nın bir eşinin, benzerinin olduğuna inanmıyorum :tabe: Atiba'nın bu çalışma disiplini ve aile ortamıyla en az 3 sezon daha oynayacağını düşünüyorum.Yıllardır adele problemiyle sakat sakat 36 yaşında oynayan Belezoğlu'nu düşününce bu adam 38 yaşına kadar oynar diye düşünüyor insan. Hele bir Noah'ya şampiyonluk kutlamalarında 3 lü çektirelim hayli hayli oynar :busted_cop: Atiba'nın olmadığı zamanda eşdeğerini bulmaktan ziyade başka bir oyun bulunur diye düşünüyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba'nın bir eşinin, benzerinin olduğuna inanmıyorum :tabe: Atiba'nın bu çalışma disiplini ve aile ortamıyla en az 3 sezon daha oynayacağını düşünüyorum.Yıllardır adele problemiyle sakat sakat 36 yaşında oynayan Belezoğlu'nu düşününce bu adam 38 yaşına kadar oynar diye düşünüyor insan. Hele bir Noah'ya şampiyonluk kutlamalarında 3 lü çektirelim hayli hayli oynar :busted_cop: Atiba'nın olmadığı zamanda eşdeğerini bulmaktan ziyade başka bir oyun bulunur diye düşünüyorum
Badou Ndiaye yi almamiz lazim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

karizma ile lens arasında seçim yapacak olsam bende lensi seçerim adamın dün attığı golü bizim karizma atamıyor arkadaş ben gol atmayan adamı nedeyim? öte yandan sow bizim takımda zerre iş yapamaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atiba nın başımızın üstünde yeri var ama bi alternatifte şart o işleri yapacak tolgay veya inler bu görevleri yapamıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Badou Ndiaye yi almamiz lazim..
Endiaye futbolcu falan degil bildigin cop. Dun herzamanki gibi macin icine etti. Ben musayi takip ettigim icin izledim maci. Cok gereksiz ve savruk futbolcu. Buyuk takimda oynayamaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

karizma ile lens arasında seçim yapacak olsam bende lensi seçerim adamın dün attığı golü bizim karizma atamıyor arkadaş ben gol atmayan adamı nedeyim? öte yandan sow bizim takımda zerre iş yapamaz.

Lens BJK de çok daha fazlasını yapar abi , oynadıgı sürelere bakıldığında Q7 den enaz 700 dk eksiği var ama  3 gol 8 asist. Ve güçlü bi oyuncu herkes kilolu diyor.

Çevrimdışı tangaz

Lens BJK de çok daha fazlasını yapar abi , oynadıgı sürelere bakıldığında Q7 den enaz 700 dk eksiği var ama  3 gol 8 asist. Ve güçlü bi oyuncu herkes kilolu diyor.

bizde oynayaydı 6-7 golü 15 asisti olurdu fiziği bence ideal kanat oyuncusu fiziğidir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Atiba nın başımızın üstünde yeri var ama bi alternatifte şart o işleri yapacak tolgay veya inler bu görevleri yapamıyor.

boşuna kadroyu şişirmeye gerek yok ki necip war atibaya yedek. adamın senede kaçırdığı hepi topu 2-3 maç oluyor onlarda da necip yeterde artar bile kadroyu şişirip para bağlamaya hiç gerek yok. kariyer sonuna kadar 3-4 yıl parayı biriktirip sonra oraya 20 milyonluk topçu alalım. çift 6lı 4-4-2 oynayalım büyük takım çift forvet oynar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizde oynayaydı 6-7 golü 15 asisti olurdu fiziği bence ideal kanat oyuncusu fiziğidir

Fitness yapmış galiba biraz fazla hacim kazanmış iri gibi duruyor.. Yukarda yazdığın istatisklerin altına imzamı atarım.. yıllardır Taa Az Alkmaar Sonra NEC Nejmegen de oynarken takip ediyordum bizde olmasını hep istediğim oyuncu sene başında adı geçince heyecan yapmıştım geldi gözümün önünde sarı gelinde top oynuyor. :)

Çevrimiçi Necmi

Quresma varken Lens olmaz zaten ama ondan bağımsız Lens'e de hayor demem. Şu an için Quresma ile asist olarak işler yolunda gidiyor ama maalesef hala skor yapamıyor. Lens'in artısı Quresma'ya göre öne geçtiğin an Lens ile çoğu maçı 4 e 5 e taşıyabilirsin. Eh şunıda sorabilirsin? Lens ile önce rahatlıkla öne geçebilir misin? Şenol hoca ona görede bir oyun kurar
ciddimisin şu yazdığında lensin fenerde 4 golü var avrupa falan hepsi dahil
quaresmanın 5 golü var. skora katkısı yokken skora katkısı olanı geçtiğine göre birde
katkı verirse düşün artık. gerçekten sadece özetleri izleyipdemi konuşuyorsunuz
bizle oynadıkları maçta on kişi kaldıktan sonra gol asisti ve birde adrianonun kestiği atağından başka
lensi gördünüzmü :alala:
sow a gelince bu günü değil geçmişinide biliyoruz onun en iyi olduğu zamanda bile neydi
bırakın artık şu komşu tavuklarını. idman yememiş diye savunursunuz sonra bizde idman yememiş abouyu
elde kürekle karşılarsınız :D
sowu alacağıma abouyu tutarım çok daha fazla katkı verir birde genç üstelik bu sene uyum sorununu atlatıyor
seneye katkısıda garanti olur.
GG içinde burda sayıyorlardı işte orta yapar şöyle katkı verir böyle iyidir diye ama bakın oynamayan beckin daha fazla asisti ve ortası
var GG orta yaparken göreniniz varmı maç başına bir veya ikidir en fazla oda hiç orta yapmadığı bir çokda maç var.
defansda becke göre daha hızlı katkısıda oluyor ama hiçde söylendiği gibi değil burda defalarca söyledim
GG den orta beklemeyin orta özürlüdür dedik ama inandıramadık kimseyi işte 1.754 dakika bir asist
beck 1.664 dakika 1 gol 3 asist  biri herkesin iddia ettiği hücumcu bek diğeride gene herkesin iddia ettiği
savunmacı bek.
Gerçekten renkli basının yarattığı algıyla değilde kendi gözlemlerinizle haraket etseniz daha doğru bilgiye
ulaşırsınız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

boşuna kadroyu şişirmeye gerek yok ki necip war atibaya yedek. adamın senede kaçırdığı hepi topu 2-3 maç oluyor onlarda da necip yeterde artar bile kadroyu şişirip para bağlamaya hiç gerek yok. kariyer sonuna kadar 3-4 yıl parayı biriktirip sonra oraya 20 milyonluk topçu alalım. çift 6lı 4-4-2 oynayalım büyük takım çift forvet oynar.

Oda doğru. Almışken paraya kıyıp Wanyama gibi ejderha gibi adam koyacaksın oraya :)  8-10 milyon tam olmamışken kesfedilmiş Wanyama alınır. :)

Çevrimdışı tangaz

Fitness yapmış galiba biraz fazla hacim kazanmış iri gibi duruyor.. Yukarda yazdığın istatisklerin altına imzamı atarım.. yıllardır Taa Az Alkmaar Sonra NEC Nejmegen de oynarken takip ediyordum bizde olmasını hep istediğim oyuncu sene başında adı geçince heyecan yapmıştım geldi gözümün önünde sarı gelinde top oynuyor. :)

karizmayla sözleşme yenilemesek sene sonu alıp fenere her türlü kırbacı vurmak keyifli olurdu ama karizmayla kontrat yapılmışken töre de dönecek nasılsa ben eni sezona kanat transferi beklemiyorum. bir 10 bir de 9 numara transferi yeterli bence. demba sağlam dönerse çinliler sene sonu bedavaya yakın bir bedele yollarlar onu bedava alıp tüm parayı 10 numaraya basmak da süper olur aslında.

Çevrimdışı celiker1

ciddimisin şu yazdığında lensin fenerde 4 golü var avrupa falan hepsi dahil
quaresmanın 5 golü var. skora katkısı yokken skora katkısı olanı geçtiğine göre birde
katkı verirse düşün artık. gerçekten sadece özetleri izleyipdemi konuşuyorsunuz
bizle oynadıkları maçta on kişi kaldıktan sonra gol asisti ve birde adrianonun kestiği atağından başka
lensi gördünüzmü :alala:
sow a gelince bu günü değil geçmişinide biliyoruz onun en iyi olduğu zamanda bile neydi
bırakın artık şu komşu tavuklarını. idman yememiş diye savunursunuz sonra bizde idman yememiş abouyu
elde kürekle karşılarsınız :D
sowu alacağıma abouyu tutarım çok daha fazla katkı verir birde genç üstelik bu sene uyum sorununu atlatıyor
seneye katkısıda garanti olur.
GG içinde burda sayıyorlardı işte orta yapar şöyle katkı verir böyle iyidir diye ama bakın oynamayan beckin daha fazla asisti ve ortası
var GG orta yaparken göreniniz varmı maç başına bir veya ikidir en fazla oda hiç orta yapmadığı bir çokda maç var.
defansda becke göre daha hızlı katkısıda oluyor ama hiçde söylendiği gibi değil burda defalarca söyledim
GG den orta beklemeyin orta özürlüdür dedik ama inandıramadık kimseyi işte 1.754 dakika bir asist
beck 1.664 dakika 1 gol 3 asist  biri herkesin iddia ettiği hücumcu bek diğeride gene herkesin iddia ettiği
savunmacı bek.
Gerçekten renkli basının yarattığı algıyla değilde kendi gözlemlerinizle haraket etseniz daha doğru bilgiye
ulaşırsınız.
@Necmi abi şu an evden çıkıyorum maça gitmek için. Sen gelebiliyor musun? Şunu detaylı tartışalım :super: Sadece şunu sorayım; Şenıl hoca Fb'de, Dick bizde olsa puan durumu ve oyuncu performansları ne olurdu?
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2017, 13:10:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

karizmayla sözleşme yenilemesek sene sonu alıp fenere her türlü kırbacı vurmak keyifli olurdu ama karizmayla kontrat yapılmışken töre de dönecek nasılsa ben eni sezona kanat transferi beklemiyorum. bir 10 bir de 9 numara transferi yeterli bence. demba sağlam dönerse çinliler sene sonu bedavaya yakın bir bedele yollarlar onu bedava alıp tüm parayı 10 numaraya basmak da süper olur aslında.

MAntıklı abi Demba sanki iyi dönecek gibi bi his var içimde eğer iyi dönerse bizi maliyetten kurtarır..

Alanyaspor daki emre Akbaba da kadro rotasyonunda iyi iş yapar. Alanyaspor un maçları keyifli oluyor izliyorum baya kaliteli ayakları var.

Etiketler: