Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137441 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Fenerbahçeli taraftarlar Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, "Oley oley Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın çocuğu Aziz Yıldırım" diye tezahüratta bulunarak Aziz Yıldırım'ı protesto ettiler. :D

Yok yok istemeyiz ve kabul etmeyiz böyle bir şeyi. Çünkü 'şike yapsana Aziz Yıldırım', Beşiktaş'ın çocuğu olabilecek kadar karaktere ve şerefe sahip değildir! Aziz Yıldırım tıynetinde biri Beşiktaş'ın çocuğu olamaz! :tabe:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Gokhan-

Beyaz Tv'nin verdiği kadroya göre stoper Atınç oynayacakmış eğer öyleyse kırmızı görmesi yüksek ihtimal, inşallah yalandır.

Ama Gs'nin sağ kanadında Semih oynayacakmış o da inşallah doğrudur.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Librarius

Allah utandirmasin. En az 1 puan almamiz lazim bugun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Fatih_

Uyaninnn Besiktasin maci varr!!

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlı sabahlar.umarım güzel bir gün olur hepimiz için.akşamda derbi galibiyetiyle taçlandırırız inşallah...

Çevrimdışı İhsan

Uyaninnn Besiktasin maci varr!!

daha çok, var yatın..
Ayrıca maç 1-1 bitecek. strese gerek yok  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Liquidator

Günaydın büyük Beşiktaş ailesi. Bu gün in şe Allah bu maçı alıb rahat-rahat önümüze bakarız.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Anıl1903

Herkese günaydın,hayırlı günler.

Çevrimdışı 38life

daha çok, var yatın..
Ayrıca maç 1-1 bitecek. strese gerek yok  :D
2-2 bitsin. 2-2 biterse bu mactan 2 puan kazanmış oluyoruz.

Çevrimdışı 38life

Seneye kanatlar Caner - Sow, Gönül - Lens :D

Ne cildirirlar ama :D

Çevrimiçi Necmi

Seneye kanatlar Caner - Sow, Gönül - Lens :D

Ne cildirirlar ama :D

sow u ne yapacaksın
adam götünü kaldıramıyor. iyi seyredin koşamıyor adam
şu renkli hayranlığınız bitmiyor bir türlü :bandit:
lensde işe yaramaz ama sırf fenere darbe vurmak için alınabilir.
onun içinde quaresmanın gitmesi lazım

Çevrimdışı tangaz

akşam şöyle çatur çutur soksak şunlara dadından yenmez.

psikoloci misikoloci bırakmasak memlekete karşı şey yapsalar bizde hayvan gibi şey yapsak şey yani şugar olur  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı benyv-

sow u ne yapacaksın
adam götünü kaldıramıyor. iyi seyredin koşamıyor adam
şu renkli hayranlığınız bitmiyor bir türlü :bandit:
lensde işe yaramaz ama sırf fenere darbe vurmak için alınabilir.
onun içinde quaresmanın gitmesi lazım

Sow'dan hayır gelmez de, Lens sağlam adam bence. Fener aldığı puanları da ona borçlu. Bize yarar hızlı ve dinamik adam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akşam şöyle çatur çutur soksak şunlara dadından yenmez.

psikoloci misikoloci bırakmasak memlekete karşı şey yapsalar bizde hayvan gibi şey yapsak şey yani şugar olur  :D
Penaltı kırmızı olsa Cenk tosun hat trick yapsa

Çevrimdışı tangaz

Penaltı kırmızı olsa Cenk tosun hat trick yapsa

penaltıyı fabri atsın sonra gidip muzzleradan makas alsın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

2-2 bitsin. 2-2 biterse bu mactan 2 puan kazanmış oluyoruz.

Deplasman gollerin önemi yok galiba  :tabe:
İkili averajı düşünürsek fikrimi değiştiriyorum  1-0 galibiz  :evillol: :evillol: :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı eaglekartal

genel derbi performansımıza bakarsak bu seneki akşamki maçta galibiyet beklemiyorum.ama kolay kolay ynilgide beklemiyorum tipik bir beraberlik maçı gibi duruyor.birde kırılma maçlarında derbi ve avrupa maçlarında galibiyet alamamak can sıkıcı.ama son haftalarda biraz toparladık oyun olarak bakalım yetecekmi akşam yenmeye

Çevrimdışı Orhan

su gs yi çok mu büyütüyoruz?Ben hakem katliamı olmazsa rahat rahat alırız diyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi, tarihimiz konusunda sizin görüşünüzün tam tersi görüşe sahibim. Bana göre tarihimiz muhteşemdir.

Bu hususla ilgili olarak çok çarpıcı iki misal vereyim. Televizyonda bir program seyrediyordum, o programdaki profesörden duydum. Macaristan başbakanı ya da cumhurbaşkanı bir açıklamada bulunmuş. Osmanlı'nın Macaristan'daki hâkimiyeti boyunca Macaristan'a yaptığı yatırım oradan aldığı vergiden daha fazlaymış.

Başka bir misal olarak 2002 Dünya Kupası sırasında bir Yunanistan gazetesinin haber başlığını aklımda kaldığı kadarıyla burada belirteyim.  Hatırladığım kadarıyla 2002'de Dünya 3. sü olmamızdan sonra bir Yunan gazetesi, "Türkler Futbola Osmanlı'nın Adaletini Getirdi" şeklinde başlık atmış. O dönemde bir gazetede bu minvalde bir haber okumuştum.

Bir hususa daha vurgu yapmak istiyorum. Osmanlı Devleti, Balkanları fethettikten sonra Boşnaklar ve Arnavutlar Müslüman olurlarken; Yunanlılar, Bulgarlar, Sırplar vd. bazı diğer milletler Hristiyanlık'ta kalmaya devam ettiler. Bakın özgürlük var, dinî baskı yok. İsteyen millet Müslüman oluyor istemeyen millet Müslüman olmuyor. Ecdadımız iyi ki Balkanları fethetti de Boşnaklar ve Arnavutlar Müslüman oldular ve böylelikle milyonlarca Boşnak ve Arnavut, ahiretini kurtarma imkânına kavuştu. Benzer bir şeyi Kuzey Afrika için de söyleyebiliriz. Osmanlı Devletimiz iyi ki Kuzey Afrika'yı fethetti de böylelikle milyonlarca Afrikalı, ahiretini kurtarma imkânına kavuştu.

Tarihimizle ve ecdadımızla gurur duyuyorum. Türkler olarak iyi ki Anadolu'ya, İstanbul'a geldik ve iyi ki balkanlara ve Afrika'ya gittik. İyi ki muhteşem bir medeniyet kurup insanlığa faydalı sayısız eser üretip hâkimiyetimiz altındaki insanlara adaletle hükmettik.

Hocam bak Amerika'da Irak'ı falan fethetti, ama Iraklıların hepsi müslüman kalmaya devam etti.  :tabe:

Özgürlük yani, ne güzel şey özgürlük.  :D

Hey özgürlük.

Ahiretini kurtardık mevzuusu da senin inancına göre geçerli:

Bir Sırp vatandaşının inancına göre de Osmanlı Boşnakları ve Arnavutları hak dininden çıkardı ve sonsuza kadar cehennemde yanmalarına yol açtı.  :D

Çevrimiçi Necmi

Sow'dan hayır gelmez de, Lens sağlam adam bence. Fener aldığı puanları da ona borçlu. Bize yarar hızlı ve dinamik adam.
lensden gelecek tek hayır fenere atacağın kazık olur.
adam müzmin sakat düşün ingiliz takımı küme düşmemeye oynuyor
neden bıraktı onu randıman alsa bırakırmı sence. fenerde bak bir var bir yok uzun zamandırda skora pek etkisi yok
çok kötü olan fenerde sürekli toplar ona atıldığı için adı fazla duyuluyor
ilk yarıda bizdeki quaresma gibi bir sürü top atılırdı %80 i çöp olurdu atakların
lensde aynı siz yaptığı iyi şeyleri görüyorsunuzda fener maç kazanamıyor son 8 maçta
5 gol atmış bumu iyi onun sekiz maçta verdiği katkıyı quaresma bir maçta veriyor bizim
forvetler değerlendiremiyordu ilk yarı.

Çevrimdışı mylife1903

lensden gelecek tek hayır fenere atacağın kazık olur.
adam müzmin sakat düşün ingiliz takımı küme düşmemeye oynuyor
neden bıraktı onu randıman alsa bırakırmı sence. fenerde bak bir var bir yok uzun zamandırda skora pek etkisi yok
çok kötü olan fenerde sürekli toplar ona atıldığı için adı fazla duyuluyor
ilk yarıda bizdeki quaresma gibi bir sürü top atılırdı %80 i çöp olurdu atakların
lensde aynı siz yaptığı iyi şeyleri görüyorsunuzda fener maç kazanamıyor son 8 maçta
5 gol atmış bumu iyi onun sekiz maçta verdiği katkıyı quaresma bir maçta veriyor bizim
forvetler değerlendiremiyordu ilk yarı.
Karijmayi begenmiyor bizimkiler @Necmi abi. Lens gibi topcu bizim takima gelsin taraftar sinirden kendini seeder, balkondan atar ustune karijma kiral olur.
Bu renklilerin cop topcularini begenmeyi gectim azicik mantikli dusunmek lazim.

Lens denilen adam koca gotlu ve fazla kilosu olan cins cins fauller yapan her topu iceri kesen ruhsuzun teki.
Bizim elimizdekinin fazla kilosu, domuz gibi, yedigi tekmeye ragmen sakatlanmiyor, formasi satiliyir, taraftar seviyir, cins cins fauller yapiyor, her topu iceri kesiyor bi gol atamiyor. 3 tane gol atti diye bu kanat oyunculari degistirilir mi? Hangi beyinsiz gidip lense bonservis verir elinde karijma varken, aklima bir tane geldi, vurcam kamciyi vurcam kamciyi fbye diyerek lensi alabilecek ama o baska depertamente bakiyor allahtan

Çevrimdışı celiker1

Hafta sonu ırpaladık kendimizi maça gideceğim ses kısık :ebebe: Koyup döneceğiz :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

onu bunu bilmem de şu 100. ve 101. yıldaki performansları ile Pancu şu takımda olsa Babel'in yerinde oynasa ne muazzam olurdu  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Karijmayi begenmiyor bizimkiler @Necmi abi. Lens gibi topcu bizim takima gelsin taraftar sinirden kendini seeder, balkondan atar ustune karijma kiral olur.
Bu renklilerin cop topcularini begenmeyi gectim azicik mantikli dusunmek lazim.

Lens denilen adam koca gotlu ve fazla kilosu olan cins cins fauller yapan her topu iceri kesen ruhsuzun teki.
Bizim elimizdekinin fazla kilosu, domuz gibi, yedigi tekmeye ragmen sakatlanmiyor, formasi satiliyir, taraftar seviyir, cins cins fauller yapiyor, her topu iceri kesiyor bi gol atamiyor. 3 tane gol atti diye bu kanat oyunculari degistirilir mi? Hangi beyinsiz gidip lense bonservis verir elinde karijma varken, aklima bir tane geldi, vurcam kamciyi vurcam kamciyi fbye diyerek lensi alabilecek ama o baska depertamente bakiyor allahtan
quaresmayı bende pek beğenmiyorum ama lenslede mukayese etmem allah çarpar sonra :D
lens transferinin tek faydası feneri tamamen bitirir. alıp kulübede oturt :D
buna değermi bence değmez. Alsın fener nasılsa ellerinde patlayacak adamın ingilterdeki idman gücü
bittikce dökülmeye başladı. ikili mücadele yok biraz yakın durunca hemen küsüyor topa markajı çok kolay
quaresmayı geçtim babelin çeyreği etmez  tabi bizde olsa fenerin kullandığından daha randımanlı kullanırızda
genede bence deymez

Etiketler: