Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

http://faiktribunu.com/yazarlar/serpil/futbolcularimizi-gomelim-mi-tatli-taraftar-serpil-yazdi/
Geçen sezon Kadıköy’deki Fener maçında, Sosa-Volkan Şen kavgasında koşup ayırdığı için Tolga’ya kızdık, “kaptan böyle olmamalı” dedik. Peki kupa maçında Oğuzhan, RVP denilen sönmüş yıldızın yaptıklarına sessiz kalmayınca niye “kaptanlığı taşıyamıyor” oldu? Neden bu tutarsızlık?

Çevrimiçi Necmi

http://faiktribunu.com/yazarlar/serpil/futbolcularimizi-gomelim-mi-tatli-taraftar-serpil-yazdi/
Geçen sezon Kadıköy’deki Fener maçında, Sosa-Volkan Şen kavgasında koşup ayırdığı için Tolga’ya kızdık, “kaptan böyle olmamalı” dedik. Peki kupa maçında Oğuzhan, RVP denilen sönmüş yıldızın yaptıklarına sessiz kalmayınca niye “kaptanlığı taşıyamıyor” oldu? Neden bu tutarsızlık?

Aslında daha soğukkanlı olması gerekiyordu orda rvp nin oyununa geldi.
daha Beşiktaşın kaptanı olacak seviyede değil bence kaptanlık takımda ağırlığı olan
birinin olmalı Atiba gibi Marcelo gibi Daha takımdaki yeri net olmayan birinin kaptanlık yapması
doğru değil

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

bugünde maçımız yok  :bawling:

Nasıl olur böyle bir şey? Koskoca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün şubelerinin takım ya da takımlarından hiçbir takımın bir pazar günü nasıl maçı olmaz?! Yanılıyorsun. :naughty:
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2017, 00:47:42 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı İhsan

Bizim CAS da şike ile alakalı tanıklık olarak bile adımız geçmiyor. Sadece zamanında finansal tablolarla ilgili yanlış bilgi vermekten ceza almıştık. (yanlış hatırlamıyorsam) Onun dışında o cezadan beri bir dosyamız olmadı CAS da. Bu tamamen Fenerbahçe ile Trabzon arasındaki bir dava. Bize tek etkisi Fenerbahçe`nin cezasını TFF  uygulanmayı kabul etmezse ülkece ceza almamız olur. O zaman da tüm klüpler ayaklanır. Fenerbahçe'nin çıkışı zor. Trabzonspor a şampiyonluğu hayırlı olsun diyebiliriz. Tabi şimdi bunları konuşmanın da bir manası yok. Önümüzde derbi var. Ona odaklanalım. Karar derbiden sonra açıklanacak zaten. Sonra olaylar nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz

Biz iki defa ceza aldık.

1. 2012/2013 FFP den dolayı. Demirörenin mirası

2. 2013/2014 yılında İbrahın akın ile yapılan görüşmelerden dolayı. Usulsüz transfer görüşmesi olarak duyduk ama Resmi açıklamayı hiç görmedin.

2013/2014 yılında hangi gerekçeyle ceza aldık ?
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Biz iki defa ceza aldık.

1. 2012/2013 FFP den dolayı. Demirörenin mirası

2. 2013/2014 yılında İbrahın akın ile yapılan görüşmelerden dolayı. Usulsüz transfer görüşmesi olarak duyduk ama Resmi açıklamayı hiç görmedin.

2013/2014 yılında hangi gerekçeyle ceza aldık ?
Transfer usulsüzlüğü diye biliyorum

Çevrimdışı abdusta

Necmi,senin koltukda karakuru bir malatyalı oturmuş,sigara içiyor..
koltugu yakmasın!!

haftaya kontrol edersin  :D

saygılar
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2017, 20:18:12 abdusta ]

Çevrimdışı mylife1903

koltugu yakmasın!!

saygılar
Kavgada soylenmez hahaha. @Necmi abi gidip cikista bekleyelim bi guzel pataklayalim, sigaraya hayir, diyelim

Çevrimdışı Orhan

koltugu yakmasın!!

saygılar
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı oblomov

O değil de... N' olcak bu forumun hali? Takım şampiyonluğa koşuyor,yarın derbi var, Pektemek M.Başakşehir' i, İsmael Fener' i sırtlıyor ama bizim forum paso tırt. Millet de nasıl olsa offline diye uğramıyor herhalde. İki paralık forum okuma keyfimiz vardı, o da kaçtı. :steamed:
ASAP

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

koltugu yakmasın!!

saygılar
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Gorhmayin lo yazin yazin. Calisiyor forum.

Ismael mactaylen hekleyemedi herhalde,

Çevrimdışı ProjectOrigin

:D  :D

Abi Allah uzun ömür versin

Çevrimdışı oblomov

Valla at eti, kımız, urfa kebabı, antifriz muhabbetlerini bile özledim. Sırf forumu okumak için hatundan ayrıldım ev tuttum :lol:, boş duvarlara bakıp duruyorum kaç gündür. Renklilerin ağlaşmalarını okuyorum allahtan. Yoksa bizim foruma kalsa iş; duvarları 5. renge boyamıştım şimdiye.
Maç günü de gelmiyor ki lanet olsun.

quote author=mylife1903 link=topic=2408.msg720859#msg720859 date=1488134957]

[/quote]
ASAP

Çevrimdışı mylife1903

Valla at eti, kımız, urfa kebabı, antifriz muhabbetlerini bile özledim. Sırf forumu okumak için hatundan ayrıldım ev tuttum :lol:, boş duvarlara bakıp duruyorum kaç gündür. Renklilerin ağlaşmalarını okuyorum allahtan. Yoksa bizim foruma kalsa iş; duvarları 5. renge boyamıştım şimdiye.
Maç günü de gelmiyor ki lanet olsun.

quote author=mylife1903 link=topic=2408.msg720859#msg720859 date=1488134957]

Antifiriz muhabetini hatirlamadim yahu.
Mac yok zaten, forum duZgun calismiyor.
Of omur torpusu.

Ismael yilin tiransferi yalniz, ridvan begenmis. Ahahaa ulan son saniyede yedigi calimi bu ligde yiyecek iki tane bek var biri ismael oburu sabri.
Sonra adamin arkasindan aheste aheste kosusu yok mu, lan bu ismaelle sampiyon olmus takimiz biz, soz neyi ordan neye sorunduryonuz ulaaaa, tig tih tih eyi gunler, tih tih tih hayirli isler
Ulan keyiflendim gene, yarin basimiza bir is gelecek.

Erman diyor, aziz hunu sitada sokmayacakmis, koruma tutmus korkup. Ayndhoven macindan once diyor, bir tane insan da cikip sormiyor; hocam neden zamaninda konusmadiniz, diye

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bugün Beşiktaşımız'ın voleybol erkek takımı Beşiktaş Akatlar Arena'da derbi maçta Galatasaray'ı 3-1 yendi. Tebrikler Beşiktaş voleybol takımımız!

Beşiktaş voleybol takımımız görevini ve gereğini yaptı; darısı Beşiktaş futbol takımımızın başına. Bugün Galatasaray'a karşı voleybol derbisini kazandığımız gibi yarın da yine Galatasaray'a karşı bu sefer futbol derbisini kazanalım inşaallah. Size yarınki Galatasaray derbisi maçımızda başarılar diliyoruz Beşiktaş futbol takımımız.

Çevrimdışı oblomov

Bi yerlerde geçtiydi antifriz muhabbeti ama... Tam ben de hatırlamadım. Sallamayayım şimdi.  :biggrinking:
İsmael, ismael diye diye yaktık adamın da başını. Mental ve sportif açıdan takımın çok aşağısındaydı ama ahlaki ve insani olarak
Fener' e bol bile gelir çocuk. Neyse artık renkli forma giyiyor, durduk yere güzelleme yapmayayım elemana.

Şimdi bu CAS haberleri falan patlayınca, Bu Rıdvan' ın TFF başkanlığı neyin bana bi proje işi gibi gelmeye başladı, baştan düşünülmüş.
Belli ki bunlar CAS' tan çıkacak sonucu baştan tahmin etmiş, uluslararası anlamda baş edemeyecekleri bu durumun iç etkilerini azaltmak için Rıdvan procesine girişmişler. "Yabancı sınırlaması" neyin hep planlı-programlı işler gibi.
Ya da İsmail' in bile imza parası alarak sözleşme imzalayabildiği bu ülkede her şey olur mevzuuna fazla inanmışım ben. Bilemedim ki.
Voleybolda küsküyü vermişiz darısı Toki Arena' ya...

Antifiriz muhabetini hatirlamadim yahu.
Mac yok zaten, forum duZgun calismiyor.
Of omur torpusu.

Ismael yilin tiransferi yalniz, ridvan begenmis. Ahahaa ulan son saniyede yedigi calimi bu ligde yiyecek iki tane bek var biri ismael oburu sabri.
Sonra adamin arkasindan aheste aheste kosusu yok mu, lan bu ismaelle sampiyon olmus takimiz biz, soz neyi ordan neye sorunduryonuz ulaaaa, tig tih tih eyi gunler, tih tih tih hayirli isler
Ulan keyiflendim gene, yarin basimiza bir is gelecek.

Erman diyor, aziz hunu sitada sokmayacakmis, koruma tutmus korkup. Ayndhoven macindan once diyor, bir tane insan da cikip sormiyor; hocam neden zamaninda konusmadiniz, diye
ASAP

Çevrimdışı 38life

27 martta milli takım maçı varmış.

Öyleyse 26.cı hafta maçı olan ve 2 nisanda Vodafone Arenada oynanacak olan Gençlerbirliği maçı ile Demba Ba ve Caner sahada olur.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

27 martta milli takım maçı varmış.

Öyleyse 26.cı hafta maçı olan ve 2 nisanda Vodafone Arenada oynanacak olan Gençlerbirliği maçı ile Demba Ba ve Caner sahada olur.

Katılıyorum. Ersan Gülüm ise 2 Nisan'dan daha önce hazır duruma gelir diye tahmin ediyorum. Demba Ba'nın, Caner Erkin'in ve Ersan Gülüm'ün takımımıza fit durumda dönmeleri şampiyonluk şansımızı arttıracaktır.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2017, 00:24:18 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

beşiktaşlı olmayan (Hakaret Yasak)₅ demiyorum ama türkiye'de namuslu insan sayısı Beşiktaşlı insan sayısı kadardır
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2017, 00:53:21 mellfred ]

Çevrimiçi Necmi

koltugu yakmasın!!

saygılar
  :bandit: sigara sorun değil ayaklarıyla basmamışdır inşallah

Çevrimiçi Necmi

beşiktaşlı olmayan (Hakaret Yasak)₅ demiyoru ama türkiye'de namuslu insan sayısı Beşiktaşlı insan sayısı kadardır
abartmayalım güzel kelimeler değil bu. şu forumda bile ailesinde renkli dolu bir sürü insan vardır kiminin çocuğu
kiminin kardeşi yada eşi kiminin annesi babası. ağzımızdan çıkan kelimeleri tartarak konuşalım. @mellfred

Çevrimdışı mellfred

abartmayalım güzel kelimeler değil bu. şu forumda bile ailesinde renkli dolu bir sürü insan vardır kiminin çocuğu
kiminin kardeşi yada eşi kiminin annesi babası. ağzımızdan çıkan kelimeleri tartarak konuşalım. @mellfred
abi açık söyledim zaten. beşiktaşlı olmayan (Hakaret Yasak)₅ demiyorum dedim. haddime değil zaten. benim de çok renkli yakınım var maalesef, insan yakınlarını seçemiyor  :) benden yıllar yıllar önce ruhu uçmağda dolaşan aziz amcam da dedi aynını.  bu ülkede namusuyla şerefiyle, yine toprağı bol olsun can yücel üstadın da dediği gibi g*** g** diyen insan kaç kişiyiz allasen

Çevrimdışı 38life

Şuan Beyaz TV seyrederek mest oluyorum. Zaten sadece böyle günlerde seyrediyorum bu kanalı :)

Etiketler: