Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140179 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

yaptıklarını yanlış buluyorsan neden aynı şekilde davranıyorsun :alala:

savunmuyorum yanlış evet sadece verilen tepkiler abartılı.

olympiakos yanlış iş yapmış forumda 20 küsür yaşındaki arkadaşımızda tahrik olmuş cevap yazmış.

sonuç: 7 gün nopost almıştı öyle yazdığını hatırlıyorum sonra uyarı almış galiba.

10 kişi düşmanlık yapıldığını iddia etti 5 kişi toplumun cehaletiden dem vurdu  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

savunmuyorum yanlış evet sadece verilen tepkiler abartılı.

olympiakos yanlış iş yapmış forumda 20 küsür yaşındaki arkadaşımızda tahrik olmuş cevap yazmış.

sonuç: 7 gün nopost almıştı öyle yazdığını hatırlıyorum sonra uyarı almış galiba.

10 kişi düşmanlık yapıldığını iddia etti 5 kişi toplumun cehaletiden dem vurdu  :evillol:
önce uyarıldı sonra devam edince no post aldı :bandit:
tahrik olmayacak sıkıntı burda zaten hadi oldun ırkçı söylemle cevap vermeyeceksin.
olympiakosu sahaya gömelim dese bir sorun olmayacak alalım kürekleri birlikte gömelim :D
diyelimki yunanlılar ırkçı davrandı yaptıkları yanlışdı bizdemi ırkçı davranalım onlardan ne farkımız kalır
yanlış olan bu biz ırkçı değiliz söylemlerimizde öyle olmamalı tepkimizide ona göre ölçülü koymalıyız.
karşılıklı atışmalar olur ama tehlikeli söylemlerden uzak durmak gerekir yarın o maç için bizim taraftarlarımız gidecek oraya
istermiyiz burunları kanasın. yada onlar buraya gelecek tercihimizmi onlara burada saldırılması deniz yakın
dökmekte kolay yapalımmı. böyle şeyler sarfetmek çok kolay ve ülkede bundan etkilenecek insan sayısıda çok fazla
her söylem önce bize zarar verir. işi kan davasına çevirmekte bunu savunmakta yanlış.
Osmanlıda çıksaydı oynayıp yenseydi :bandit: mehter marşı çalmakla olmuyor bu işler sen mehter takımıyla
karşılarsan yendiklerinde neden bayrak açıyorlar demeyeceksin.
garip tahrik ediyorsun onlar tahrik oluyor sonra onların tahrik olmasından sen tahrik oluyorsun :D
komedi gibi birşey bu :evillol:

Çevrimdışı oblomov

+1903  :friendship:

Soru şu: Beşiktaş neden Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübüdür; Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlayan özellikleri nelerdir?

Bu meseleye başlangıç noktamızın yukarıdaki soru ve o sorunun cevabı olması gerektiği ve buradan hareketle konuya girmemizi doğrusu olacağı kanaatindeyim. Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlayan özelliklerini öncelik sıralamasına göre aşağıdaki sıralamayla belirtebileceğimizi değerlendiriyorum.

Beşiktaş'ı Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü yapan özellikleri şunlardır:

1- Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşundan bugüne kadar sahip olduğu üstün insani değerleri (Beşiktaş'ın; dürüstlüğü, efendiliği, centilmenliği, sportmenliği, rakiplerine saygısı ve hürmeti, hakka ve hukuka riayet eder olması, vefası ve diğer değerleri) ve bu değerleriyle oluşturduğu eşsiz Beşiktaş ruhu.

2- Kulübümüzün sembolünün kartal olması, kara kartal olması. Sembolümüz kartalın göklerde hiçbir sınır tanımadan özgürce uçması, tavrıyla ve duruşuyla asilliği, gücü ve özgürlüğü temsil etmesi.

3- Beşiktaş'ın armasının ortasındaki, kalbindeki Türk bayrağının şekli armamızın dışının şekliyle aynıdır. Beşiktaş'ın armasının ortasındaki, kalbindeki Türk bayrağının şekliyle armanın dışının şeklinin aynı olması şu anlama gelir ki Beşiktaş, sporda kulüpler bazında Türkiye demektir. Bu özellik sadece Beşiktaş'a mahsustur. Ayrıca armamızdaki Türk bayrağının etrafının siyah ve beyaz renkle çevrilmiş olmasını da iyi günde de (beyaz) kötü günde de (siyah) biz daima Türkiye'yiz anlamında yorumlamak doğrusudur.

4- Beşiktaş'ın sporda oyun anlayışı hem kara kartallar gibi saldırmak hem de şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmaktır. Kara kartallar gibi saldırmak (Beşiktaş oyunu) spordaki en üstün ve en güçlü oyun anlayışıdır ve Beşiktaş'ın spordaki oyun anlayışı dünyadaki en üstün ve en güçlü spor oyun anlayışını temsil etmektedir. Çünkü oyunda rakibine centilmenlik kuralları için durmaksızın saldırmaktan 'kara kartallar gibi saldırmak' daha üstün ve daha güçlü bir spor oyun anlayışı yoktur. Bu nedenle de Beşiktaş'ın spor anlayışı dünya sporunda oyun anlayışının zirvesidir. Diğer taraftan Beşiktaş'ın temel ilkelerinden biri olan şerefinle oyna hakkınla kazan ilkesi de spordaki en hakkaniyetli oyun anlayışıdır. Beşiktaş sahip olduğu bu spor anlayışıyla da sporda fairplay'i yani adil oyunu, dürüst oyunu, güzel oyunu temsil etmektedir. Sporda fairplay demek şerefinle oynayıp hakkınla kazanmak (Beşiktaş oyunu) demektir.

5- Beşiktaş sevimli ve sempatik bir spor kulübüdür. Türkiye'nin en sevilen ve en sempatik kulübü Beşiktaşımız'dır. Beşiktaş seviliyor, sadece kendi taraftarları tarafından değil başka kulüplerin taraftarları tarafından da seviliyor ve sempatik bulunuyor. Beşiktaş'ın sempatik ve cana yakın yapısı daima yaşatmamız gereken değerli karakteristik özelliklerimizden biridir.

6- Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlayan şey sadece yukarıda belirttiğim değerleri ve özellikleri değildir; bu özelliklerinin yanı sıra hem spor genelinde hem utbol özelinde ilklerin, rekorların, başarıların ve şampiyonlukların kulübü olmasıdır. Beşiktaş'ın müzesi kupalarla, tarihi de başarılarla ve şampiyonluklarla doludur. Beşiktaş'ın sahip olduğu çok sayıda sportif başarısı da onun Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlayan etmenler arasındadır.

7- Yukarıda belirttiğim bütün özelliklerinin toplamıyla oluşmuş olan Beşiktaş varlığı Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlamaktadır Allah'a şükürler olsun.

Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olduğuna dair özellikleriyle illgili olarak yukarıdaki 7 maddeye eklemeler ve maddelerin öncelik sıralamasında değişiklikler yapılabilir. Beşiktaşımızın stadyumu olan Dünya'nın en güzel ve en muhteşem stadyumu Şeref Bey Stayumumuzun Dünya'nın en güzel yeri olan İstanbul Boğazı'nın hemen yanıbaşında olması da yukarıdaki özelllikler arasına eklenebilir mesela. Beşiktaş'ın stadyumunun Dünya'nın en güzel stadyumu olduğunu Beşiktaşlılar olarak sadece bizler söylemiyoruz; Şeref Bey Stadyumumuzun Dünya'nın en güzel stadyumu olduğunu Beşiktaşlı olmayan ve eski hakemlerden Ahmet Çakar da söylüyor, dünya çapında bir teknik direktör olan ve o da Beşiktaşlı olmayan Guss Hiddink de söylüyor, bunlar gibi bizden başka insanlar da söylüyor.   

Dünya'nın en başarılı kulübünü futbol özelinde değerlendirirsek Real Madrid deriz. Çünkü Real Madrid'in kuruluşundan bugüne kadar elde etmiş olduğu sportif başarılar onun futboldaki en başarılı kulüp olmasını sağlamaktadır. Beşiktaş'ın yukarıda saydığım özelliklerinin toplamı yani Beşiktaş varlığı ise Beşiktaş'ın Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübü olmasını sağlamaktadır.

Dünya'nın en başarılı kulübünün taraftarı mı olmak istersin yoksa Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübünün taraftarı mı olmak istersin diye sorsalar Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübünün taraftarı olmak isterim ve zaten Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübünün (Beşiktaş Jimnastik Kulübü) taraftarıyım diye cevap veririm. Çünkü bana göre iyi ve değerli olmak başarılı olmaya göre kıyas kabul edilmeyecek derecede üstündür. :tabe: 

İyi ki Beşiktaşlıyım, iyi Beşiktaşlıyız. :)
ASAP

Çevrimdışı mylife1903

Foruma noluyor, ismaelden yavas tepki veriyor. Ismail elestirilere dayanamadi da hekir falan tutup forumu hekletti herhalde, kendi bisi yapamaz ama zengin cocuk yani imza parasi falan aldi, tutmustur birini.

Aslinda bu isler icin kitsp var, gerizekalilar icin 10 adimda forum hekleme

Çevrimdışı ekrembaser

Trabzonspor'un CAS'ta açtığı dava sonucunda kulübümüzün ve fenerin küme düşürüleceği Aziz yıldırım ve Demirören'in istifa edeceği UEFA'nın Çarşamba bu konu hakkında açıklama yapacağı konuşuluyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

hadi canım vergi sonraki aşama önce işgal ve yağma var savaşa gidip hazineyi vergiylemi doldurduğunu sanıyorsun :D
sen adamı işgal et ordunu yerleştir sonra dinine örf ve adedine karışmadım de bu da iyiymiş :D
çocuklarını al ellerinden defşirme ordu kur. Güzel kadınlarını al harem yap sonrada çık biz karışmadık onlara kardeşce yaşadık de.
birde kölelerimiz vezirliğe kadar yükseliyor ne kadar demokratız. :D
birinin evine çöküp sonra bak burda yaşa ibadetini et yemeğini pişir uyu dinlen ama her ay bana kira vereceksin demek gibi bir şey :D
tarihimizi paçavraya çevirmiyorum gerçekten paçavra aslında elle tutulur hiç bir yanı yok tarih dediğin savaşlardan ibaret.
birde bilimle uğraşanları sürgün etmekten ibaret. Bu tarih sonuçta bizim tarihimiz ve dönemin şartları böyleydi bununla barışık olmak
gerekiyor. Ama inkarda etmeyelim gerçekleri gçrmek lazım. ondan sonra avrupa halklarının biz çocuklarımızı öcüyle korkuturken
onların türklerle korkutmasını anlamak gerekiyor. Onlar için biz öcüyüz. Halada öcüyüz. Derin tarihden gelen korkuları var.
Anlamak gerekiyor. Bunu anlamayı başardığımız anda aslında bir yerlere gelmiş oluruz. Bu korku devrini sürdürme hayali içinde olanlarıda
kendi içimizde eritmeliyiz.
Necmi abi, tarih konusuna girmişsin ama biraz haksızlık etmişsin bence, bu arada ne olacak bu forumun hali  :D, yeni server isteriz. Konuya dönersek kısaca şöyle yazayım, tarihteki hadiseleri bugünün kavramları, hayat görüşü ve bugüne dair felsefelerle yorumlamak çok büyük bir hatadır. Yazının bir yerinde demokrat kelimesi bile geçiyor yok artık daha neler.Bizim tarihimiz hiçbir şekilde paçavra değildir. Bunu detaylandırmaya bile gerek yok. Osmanlı imparatorluğu, topraklarında güneş batmayan İngiltere ve Roma-Bizans ile birlikte tüm aklı başında işe siyaset vs. sokmayan tarihçiler tarafından tarihin üç dünya devletinden biri kabul edilir. Bazı tarihçiler buna günümüz Abd sini de 4. olarak dahil ederler. Yazıda olumsuz olarak saydığınız bazı hadiseler o dönem dünyasında normal uygulamalardır. Anadolu tarihinin bin yılına bakarsak ermeni soykırımı iddiası dışında aslındabize yapılan bir tek suçlama dahi yoktur. Yukarıda dünya devleti sayılan bu devletleri siz ülkemide çekilen 3. sınıf tarih dizilerinde ki gibi yönetiliyor sanıyorsunuz? Tam aksine bu devletlerin hepsi son derece ciddi ve önemli yapılanmalardır. Örneğin süveyş kanalı projesinin osmanlı evraklarına giriş tarihi dahi 1590 yılıdır. Kuşkusuz birçok hata yapılmıştır ancak bunlar bu tarihe paçavra deme hakkını asla size vermez.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu CAS kararları falan haberleri servis edilmeye başlandı hayırdır.arada bizde kaynamayalım?ülkenin Avrupa ile yaşadığı sıkıntılar falan filan birde buradan vurmasınlar bize?malum refarundum süreci hem ekonomik hem siyasi hem spor her alanda infial yaratır.inş doğruluk payı yoktur da tırsmıyor değilim konjonktür gereği.Boşuna Rıdvan da ligler ertelenecek fln demedi herhalde yoksa yine algı mı valla gerildim akşam akşam...

Çevrimdışı underworld

@oblomov ;Osmanlı cihad şuuruyla fetih etti , sömürmek, kan ve göz yaşı vermek için değil.
Belkide sömürup kilictan geçirmedigi  için sonu bu oldu. 

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız birde şöyle birşey var bu iddiaların gerçeklik payı varsa Yeni yayın ihalesinde bein group bu kadar büyük bir meblağ neden verdi salak değillerdir herhalde onların bu gibi kurumlardan duyum alacak kadar lobileride vardır..çok merak ediyorum bu haberin servis edilme nedenini?

Çevrimiçi Rasim

Trabzonspor'un CAS'ta açtığı dava sonucunda kulübümüzün ve fenerin küme düşürüleceği Aziz yıldırım ve Demirören'in istifa edeceği UEFA'nın Çarşamba bu konu hakkında açıklama yapacağı konuşuluyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
nerde yaziyor bu haber :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

@oblomov ;Osmanlı cihad şuuruyla fetih etti , sömürmek, kan ve göz yaşı vermek için değil.
Belkide sömürup kilictan geçirmedigi  için sonu bu oldu.
osmanlının temel geçim kaynağı savaş gelirleri, yağmadan edinilen ganimetler ve esirlerdi. ilk ya da ortaçağ'da var olmuş bütün devletler gibi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Cinconluların ıslak rüyası Cas haberi.

Çevrimdışı ekrembaser

nerde yaziyor bu haber :alala:

Vallaha kardeşim şu an söylenti şeklinde yayılıyor ama eski Mhk başkanı Mustafa Çulcu falanda tweet atmaya başladı olay değişik bi şekilde yayılmaya başladı Twitter da hayırlısı olsun inşallah geçen sefer olduğu gibi bizi de kenar süsü yapmazlar

Çevrimdışı ilhan mansız

osmanlının temel geçim kaynağı savaş gelirleri, yağmadan edinilen ganimetler ve esirlerdi. ilk ya da ortaçağ'da var olmuş bütün devletler gibi
aslında bu da hatalı,osmanlı'nın temel stratejisi coğrafi keşifler yapılmadan önce ki eski dünyada 3 ticaret yoluna hakim olmaktı ve bunu da başardılar. Bu sayede zenginleştiler, bunun için gerekirse savaştılar. Denizciliğe ve ticarete her zaman büyük önem verdiler. Esas olan ticarettir, yanında üretim de varsa tadından yenmez. Başka yerlere ulaşmak,yeni dünyada da ticarette etkili olabilmek için gösterdikler çaba gerçekten müthiştir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Birde şöyle bir durum daha var...CAS davasında UEFA ve fener aynı tarafta. birbirlerini dava etmiyorlar. trabzon onları ve TFF'yi dava ediyor.konunun da bizimle ilgisi sıfır..ulan acaip acaip işler dönüyor yine...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts fener ve Tff'yi mahkemeye verdiyse biz neden küme düşürülüyoruz, ne alaka yani anlayamadım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Birde şöyle bir durum daha var...CAS davasında UEFA ve fener aynı tarafta. birbirlerini dava etmiyorlar. trabzon onları ve TFF'yi dava ediyor.konunun da bizimle ilgisi sıfır..ulan acaip acaip işler dönüyor yine...

Ya siz söyleyince baktım şimdi başakşehir,fb,Beşiktaş sözüm ona küme düşürülcekmiş.

Yine sözüm ona UEFA,CAS TFF'ye mesaj atmış ya fener'i küme düşürün yada bidaha Türk takımlarını UEFA'ya almayız var olanlarıda diskalifiye ederiz.(Türk Milli takımı'da dahil)

Bu 2.ci yazdığım kaç yıldır ortalıkta dönüyor.

Herşey'e inanıyorsunuz kendinizin inandığı yetmiyor gibi bidaha millet'i etkiliyorsunuz inanmayın şöyle herşeye.

Çevrimdışı mellfred

aslında bu da hatalı,osmanlı'nın temel stratejisi coğrafi keşifler yapılmadan önce ki eski dünyada 3 ticaret yoluna hakim olmaktı ve bunu da başardılar. Bu sayede zenginleştiler, bunun için gerekirse savaştılar. Denizciliğe ve ticarete her zaman büyük önem verdiler. Esas olan ticarettir, yanında üretim de varsa tadından yenmez. Başka yerlere ulaşmak,yeni dünyada da ticarette etkili olabilmek için gösterdikler çaba gerçekten müthiştir.
eyvallah hocam hakkın var. ancak arkadaşın iddiası karşısında söylenmesi kadarını söyledim. osmanlı  ekonomisi üzerine destelerce okudum . işim bu

Çevrimiçi levitate

Trabzon FB'yi dava etmiş bizle ne alakası var ki
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

yapmayın böyle  şeyler allasen . zavallı galatasaraylıların sezona dair tek şampiyonluk umudunu paylaşmışsın  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

eyvallah hocam hakkın var. ancak arkadaşın iddiası karşısında söylenmesi kadarını söyledim. osmanlı  ekonomisi üzerine destelerce okudum . işim bu
eyvallah,,konuşuruz bi ara,,

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bu dava haberini sabah gördüm. Haberin kaynağı https://twitter.com/Baba_Spor/status/835490267943866369  . Haberin direk linkini koyardım ama tıklanma vermeyelim.

Bu haber sitesi beyoğlu çocuklarının kurduğu bir sitedir. Büyük ihtimalle pek fazla bilinmeyen ve hit alamayan sitelerinin adını böyle duyurmak istemiş gsliler.

Mustafa Çulcu denilen adam da dikkate alınacak birisi değil.10 kere tekrardan verilen bir pozisyonu bile farklı görünmek adına yanlış yorumlayan bir hakem eskisi.

Çevrimdışı Anıl1903

Bu dava haberini sabah gördüm. Haberin kaynağı https://twitter.com/Baba_Spor/status/835490267943866369  . Haberin direk linkini koyardım ama tıklanma vermeyelim.

Bu haber sitesi beyoğlu çocuklarının kurduğu bir sitedir. Büyük ihtimalle pek fazla bilinmeyen ve hit alamayan sitelerinin adını böyle duyurmak istemiş gsliler.

Mustafa Çulcu denilen adam da dikkate alınacak birisi değil.10 kere tekrardan verilen bir pozisyonu bile farklı görünmek adına yanlış yorumlayan bir hakem eskisi.
Kimlerin maşası oldukları belli,derbiden önce psikolojik olarak yıpratmaya çalışıyorlar ama nafile.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

@Necmi, tarihimiz konusunda sizin görüşünüzün tam tersi görüşe sahibim. Bana göre tarihimiz muhteşemdir.

Bu hususla ilgili olarak çok çarpıcı iki misal vereyim. Televizyonda bir program seyrediyordum, o programdaki profesörden duydum. Macaristan başbakanı ya da cumhurbaşkanı bir açıklamada bulunmuş. Osmanlı'nın Macaristan'daki hâkimiyeti boyunca Macaristan'a yaptığı yatırım oradan aldığı vergiden daha fazlaymış.

Başka bir misal olarak 2002 Dünya Kupası sırasında bir Yunanistan gazetesinin haber başlığını aklımda kaldığı kadarıyla burada belirteyim.  Hatırladığım kadarıyla 2002'de Dünya 3. sü olmamızdan sonra bir Yunan gazetesi, "Türkler Futbola Osmanlı'nın Adaletini Getirdi" şeklinde başlık atmış. O dönemde bir gazetede bu minvalde bir haber okumuştum.

Bir hususa daha vurgu yapmak istiyorum. Osmanlı Devleti, Balkanları fethettikten sonra Boşnaklar ve Arnavutlar Müslüman olurlarken; Yunanlılar, Bulgarlar, Sırplar vd. bazı diğer milletler Hristiyanlık'ta kalmaya devam ettiler. Bakın özgürlük var, dinî baskı yok. İsteyen millet Müslüman oluyor istemeyen millet Müslüman olmuyor. Ecdadımız iyi ki Balkanları fethetti de Boşnaklar ve Arnavutlar Müslüman oldular ve böylelikle milyonlarca Boşnak ve Arnavut, ahiretini kurtarma imkânına kavuştu. Benzer bir şeyi Kuzey Afrika için de söyleyebiliriz. Osmanlı Devletimiz iyi ki Kuzey Afrika'yı fethetti de böylelikle milyonlarca Afrikalı, ahiretini kurtarma imkânına kavuştu.

Tarihimizle ve ecdadımızla gurur duyuyorum. Türkler olarak iyi ki Anadolu'ya, İstanbul'a geldik ve iyi ki balkanlara ve Afrika'ya gittik. İyi ki muhteşem bir medeniyet kurup insanlığa faydalı sayısız eser üretip hâkimiyetimiz altındaki insanlara adaletle hükmettik.
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2017, 04:33:20 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hafta içinde Cas dava sonucu açıklanacak ve gerçekler ortaya çıkacak. Herkes hakettiğini bulacak. Derbi öncesi bunları konuşmak çok yersiz. Derbiye odaklanalım...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: