Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141586 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Tam tersi. En düşük toplam demek en zorlu fikstür.
Buna göre en zor fikstür GS nin en iyi FB nin

Kendi hazırladığım tabloyu yanlış anlatmam çok güzel olmuş :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Rasim

Haftada iki kere o ortamda bulunmak beni bu hafta çok rahatlattı, sıkıntılara karşı birebir abi gel bekliyoruz :)
insallah kardesim :)
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yüksek kategorilerdendemi bulamam internetten alsam :bandit:
yüksek katagorilerden bulursun ama satışa çıktığı an alman lazım şampiyonluk maçı falan olursa
zorlanılır. @Rasim

Çevrimiçi Necmi

"Insanlarin ne din ne de irk temelli ayrıldığına inanmiyorum, sadece iyi insanlar ve kotu insanlar olarak ikiye ayrildigini soyleyebilirim". Al benden de o kadar.. Alirim bir dal bak   :tabe:
katılıyorum kötü bugün ırkçı olarak çıkar başka bir gün din faktörüyle çıkar bir şekilde
kendini diğerlerinden ayrıştıracak bir konu bulur. bu insanlara bakarken ne geldikleri milliyete
ne bağlı oldukları dine göre yargılamamak gerekiyor bu onu kendi içindeki kötülüğün dışa vurumu.
insanlar var olduğundan beri din ve ırk hep hakim gücün kullandığı bir silah oldu.
birde onun dışında yunanlılara neden düşmanlık duyuyoruz egeyi işgal ettikleri içinmi ege sahilleri
antik yunan şehirleriyle dolu istanbul kalpleri biz orta asyadan gelmişiz bütün bunları ellerinden almışız
yüzyıllarca topraklarında at koşturmuş sömürgemiz yapmışız. Biri nefret edecekse biz değil onların bizden nefret etmesi lazım.
işgalci olan biziz. Bir avuç ülke ve karşısında biz dev gibi bir ülkeyiz. Bizim 30 yıl gerimizde yaşıyorlar.
her konuda onlarla bizim aramızda uçurum var. Halkınında aslında bize karşı hiç bir düşmanlığı yok.
bütün yunanistanı gördüm düşmanca bakan tek bir göz bile görmedim ekonomik olarak bizden çok geriler
ama medeniyet olarak ilerdeler. bizdende hiç bir farkları yok. yıllarca düşmanlıkla beyinleri yıkananlar bir kere gitsin ilk
günde fikirleri değişir.
Tabi onlarında ırkçıları var. bizdede olduğu gibi ve her ülkede olduğu gibi ama her zaman iyiler kazanır belki zaman alır bu

bu arada arkadaş 7 gün no post yedi. sözlerini gençliğine vermiş olsamda ırkçı bir söylemin burda asla yeri olamaz.

Çevrimiçi Necmi

2 sene önce çektiğimiz Brugge kurasından sonra hiçbir takıma kolay demem kaldı ki olimpiakos bruggeden çok daha güçlü bir kulüp olduğu ortada.Ben olaya biraz farklı bakıyorum diyorum ki ilklerin takımı, herzaman daha farklı olan Beşiktaşımız ilk maçta sonuç ne olursa olsun sonuçta misafir olarak gelecekler onları vodafone arenada geleneksel bir yunan ege müziği (misal zorba filminin müziği olabilir) ile karşılasak bence çok şık kulübümüze yakışan bir davranış olur. Ayrıca spor haricinde konuşmak gerekirse bu Yunan düşmanlığına bir anlam veremiyorum.İlla ki bir düşman aranıyorsa bu düşman dini haricinde hemen hemen herşeyi bizimle benzer bir ülke olan Yunanistan olmamalı. Geçmişte yaşanan ve hem bizim hem de Yunanlıların kayıpları olan bu gerilimi kan davası haline getirmemek lazım. Bir de olaya empati yapmak lazım ülkemizde yaşayan rum vatandaşlarımızı da düşünmemiz lazım burada yaşanan her gerilim kim bilir o insanları ne kadar zor durumda bırakıyor tıpkı batı trakyada bir gerilim yaşandığında oradaki soydaşlarımızın zor durumda kaldığı gibi. Bana göre bu politik gerilim saçmalık, geçmiş geçmişte kalmıştır. Ülke olarak kucaklayıcı olalım bunun önderliğini de Beşiktaşımız yapsın.Bu maçta tüm Beşiktaşlılar sağduyulu davransın gerilim kulübümüze hiçbirzaman yaramadı hiçbir zaman yaramayacak biz Fenerbahçe değiliz!
oynamadan maç kazanılmaz hiç bir maçda kolay değildir.
ama olympiakos Brugge dan daha kolay bir ekip emin ol ve bizde o Beşiktaşdan daha güçlüyüz.
şartlarda aynı değil. Kolay deyip hafife almayalım ama gözümüzdede fazla büyütmeyelim ilki kadar
ikinciside sakıncalı. Birde zayıf takımada yenilir elenirsin biz çokmu güçlüydükte liverpoolu eledik.
bir şeye inanın Beşiktaş gerçekten çok güçlü bir takım. avrupanın en güçlü takımı değiliz ama ciddiye alınması gerekecek
kadar güçlü bir takımız. Daha alacak çok yolumuz var. Bir gerçekte uefa kupasını alabilecek 3-4 takım içindeyiz.
her maçımızı ciddiye alırsak sonuna kadar gitmememiz için hiç bir neden yok.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

2 sene önce çektiğimiz Brugge kurasından sonra hiçbir takıma kolay demem kaldı ki olimpiakos bruggeden çok daha güçlü bir kulüp olduğu ortada.Ben olaya biraz farklı bakıyorum diyorum ki ilklerin takımı, herzaman daha farklı olan Beşiktaşımız ilk maçta sonuç ne olursa olsun sonuçta misafir olarak gelecekler onları vodafone arenada geleneksel bir yunan ege müziği (misal zorba filminin müziği olabilir) ile karşılasak bence çok şık kulübümüze yakışan bir davranış olur. Ayrıca spor haricinde konuşmak gerekirse bu Yunan düşmanlığına bir anlam veremiyorum.İlla ki bir düşman aranıyorsa bu düşman dini haricinde hemen hemen herşeyi bizimle benzer bir ülke olan Yunanistan olmamalı. Geçmişte yaşanan ve hem bizim hem de Yunanlıların kayıpları olan bu gerilimi kan davası haline getirmemek lazım. Bir de olaya empati yapmak lazım ülkemizde yaşayan rum vatandaşlarımızı da düşünmemiz lazım burada yaşanan her gerilim kim bilir o insanları ne kadar zor durumda bırakıyor tıpkı batı trakyada bir gerilim yaşandığında oradaki soydaşlarımızın zor durumda kaldığı gibi. Bana göre bu politik gerilim saçmalık, geçmiş geçmişte kalmıştır. Ülke olarak kucaklayıcı olalım bunun önderliğini de Beşiktaşımız yapsın.Bu maçta tüm Beşiktaşlılar sağduyulu davransın gerilim kulübümüze hiçbirzaman yaramadı hiçbir zaman yaramayacak biz Fenerbahçe değiliz!
degiliz!.. Renkli  miyiz biz... Bizim hayata bakis acimiz bambaska ...  :claps:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

katılıyorum kötü bugün ırkçı olarak çıkar başka bir gün din faktörüyle çıkar bir şekilde
kendini diğerlerinden ayrıştıracak bir konu bulur. bu insanlara bakarken ne geldikleri milliyete
ne bağlı oldukları dine göre yargılamamak gerekiyor bu onu kendi içindeki kötülüğün dışa vurumu.
insanlar var olduğundan beri din ve ırk hep hakim gücün kullandığı bir silah oldu.
birde onun dışında yunanlılara neden düşmanlık duyuyoruz egeyi işgal ettikleri içinmi ege sahilleri
antik yunan şehirleriyle dolu istanbul kalpleri biz orta asyadan gelmişiz bütün bunları ellerinden almışız
yüzyıllarca topraklarında at koşturmuş sömürgemiz yapmışız. Biri nefret edecekse biz değil onların bizden nefret etmesi lazım.
işgalci olan biziz. Bir avuç ülke ve karşısında biz dev gibi bir ülkeyiz. Bizim 30 yıl gerimizde yaşıyorlar.
her konuda onlarla bizim aramızda uçurum var. Halkınında aslında bize karşı hiç bir düşmanlığı yok.
bütün yunanistanı gördüm düşmanca bakan tek bir göz bile görmedim ekonomik olarak bizden çok geriler
ama medeniyet olarak ilerdeler. bizdende hiç bir farkları yok. yıllarca düşmanlıkla beyinleri yıkananlar bir kere gitsin ilk
günde fikirleri değişir.
Tabi onlarında ırkçıları var. bizdede olduğu gibi ve her ülkede olduğu gibi ama her zaman iyiler kazanır belki zaman alır bu

bu arada arkadaş 7 gün no post yedi. sözlerini gençliğine vermiş olsamda ırkçı bir söylemin burda asla yeri olamaz.
:claps: Altina imzami atarim Necmi abicim... Ve eklerim: yuregi  kotuluge alismis  alistirilmis insanlara sevgi , hatta sevgilerden Besiktas sevgisi gibi olanini diliyorum 

"Iyi bir insan olmadan iyi Besiktas'li olunmaz  !"
Suleyman Seba 

Yorgo

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Senol gunesin kariyer pilanlamasi hazir. Once bu ftnin rekorunu kiracak araya cl yari finali ve uefA kupasi sokusturacak ve tirabzonspora baskan olarak gidecek. Bizden sonra dahada sahaya inmemesi gerekir.

Senol gunesin yerini doldurabilecek tek insan mustafa resit hocadir. Gerek insanligi gerek hocaligi senol gunesin yerini doldurur.

Besiktasta kaptanlik yapmis, hasbel kadar formasini giymis diye yetersiz₁ teknik direktorlu besiktasin basina getirmek yd kafasidir. Fikret ormanin en buyuk hatasiydi samet aybaba.
O kadronun basina rasim kara gelmeliydi, rasim karanin ahini alan fetocu gsnin hesabini o sene kesebilmek icin hocamiz bir sansi hak ediyordu.
Yasi yetenler o sezon nasil sampiyonlugumuzun el degistirdigini hatirlar. O sezon fetocu teroristler nedeniyle fazla gundeme getirilmemistir. Bir malatya bir ankaragucu gibi ikonlastirilip sabitlenememistir.

Ftnin yukselisi o sezonla baslar.

Simdi bu riza, samet, tayfur gibi yetersiz₁ hocalari takimin basina getirmeye gerek yok.

Mesela aykut kocaman, ersun yenala bile daha mantikli bakabilirim cunku kariyerlerinde sampiyonluk vardir. Hatta abartalim fatih terime bile daha sicak bakarim. Besiktas bu yahu ibrahim uzulmeze falan mi teslim edecegiz. Hatta bizden gidip bursaspor ile sampiyonluk yasayacan ertugrul bile daha iyi bir secenektir.
Ya da mustafa resit gibi vizyonu genis, kendini gelistiren, altyapilarda kendini ispat etmis, literaturu takip eden gelecek vaad eden yildiz adayi bir hoca getirilmelidir.
Sergen yalcin bar bar dolasirken, arabasini satip kendi gelisimine yatirim yapan, kitap okuyan bir insandan bahsediyorum.

Senol gunes fbye sampiyonlugu ilk kaybettiginde, insanlar intihar etmisti trabzonda. O sene hemen besiktasin basina getirilseydi senol gunes, kupalar muzeye sigmaz olmustu.

Söylediklerimin Yıldırım Demirören kafasıyla alâkası yok! Ben ki Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanlığına ilk seçildiği kongrede bile Fikret Orman'ın başkanlığından yana olmuş olan bir Beşiktaşlıyım ve Yıldırım Demirören'i hiçbir zaman desteklemedim. Eğer Beşiktaş kongre üyeleri de benim bu tavrım doğrultusunda hareket etselerdi başımıza Yıldırım Demirören felaketi gelmeyecekti ve Beşiktaş Tarihi'nin en kötü dönemi olan 8 yıllık Yıldırım Demirören dönemi felaketini yaşamayacaktık!

Sergen Yalçın'ın da İbrahim Üzülmez'in de teknik direktörlük performansını başarılı buluyorum. İbrahim Üzülmez geçen sezon Gençlerbirliği'ne iyi futbol oynatarak Gençlerbirliği'nin kümede kalmasını sağladı. Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da bu sezon başında bulunduğu Kayserispor'a Süper Lig'deki son 4 maçını kazandırdı ki Kayserispor'un kazandığı o dört maçtan ikisi Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarıydı.

Zaten bugünden yarına gerçekleşmesini beklediğim bir değişiklik olarak söylemiyorum. Şenol Güneş hocamızın Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olmasını ve Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olarak uzun yıllar boyunca futbol takımımızın teknik direktörü olarak görev yapmasını umuyor ve istiyorum.

Bugünden mesela 5-10 sene sonra şimdiye göre daha tecrübelenmiş Sergen Yalçın'ın ya da İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş teknik direktörlüğü görevini başarıyla yapabileceğini düşünüyorum. Bunu da İbrahim Üzülmez'in geçen sezonki ve Sergen Yalçın'ın da bu sezonki teknik direktörlük performansına bakarak söylüyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 03:24:27 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Söylediklerimin Yıldırım Demirören kafasıyla alâkası yok! Ben ki Yıldırım Demirören'in Beşiktaş başkanlığına ilk seçildiği kongrede bile Fikret Orman'ın başkanlığından yana olmuş olan bir Beşiktaşlıyım ve Yıldırım Demirören'i hiçbir zaman desteklemedim. Eğer Beşiktaş kongre üyeleri de benim bu tavrım doğrultusunda hareket etselerdi başımıza Yıldırım Demirören felaketi gelmeyecekti ve Beşiktaş Tarihi'nin en kötü dönemi olan 8 yıllık Yıldırım Demirören dönemi felaketini yaşamayacaktık!

Sergen Yalçın'ın da İbrahim Üzülmez'in de teknik direktörlük performansını başarılı buluyorum. İbrahim Üzülmez geçen sezon Gençlerbirliği'ne iyi futbol oynatarak Gençlerbirliği'nin kümede kalmasını sağladı. Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da bu sezon başında bulunduğu Kayserispor'a Süper Lig'deki son 4 maçını kazandırdı ki Kayserispor'un kazandığı o dört maçtan ikisi Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarıydı.

Zaten bugünden yarına gerçekleşmesini beklediğim bir değişiklik olarak söylemiyorum. Şenol Güneş hocamızın Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olmasını ve Beşiktaş'ın Alex Ferguson'u olarak uzun yıllar boyunca futbol takımımızın teknik direktörü olarak görev yapmasını umuyor ve istiyorum.

Bugünden mesela 5-10 sene sonra şimdiye göre daha tecrübelenmiş Sergen Yalçın'ın ya da İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş teknik direktörlüğü görevini başarıyla yapabileceğini düşünüyorum. Bunu da İbrahim Üzülmez'in geçen sezonki ve Sergen Yalçın'ın da bu sezonki teknik direktörlük performansına bakarak söylüyorum.
Beşiktaşa hocalık yapmak kayseriye gençlere yapmaya benzemez. orda on maç kazanır üç maç kaybedersin bir şey olmaz burda öyle bir durumda şampiyonluktan olursun. şimdi üç maç kazandı diye on sene sonrasını görmenin mantığı yok Sergen en büyük özelliği devamlılığı olmaması çabuk pes etmesi bu oyuncuykende böyleydi hocaykende böyle bu karakterdir. öyle kolay değişmez. şimdide iyi hoca değil on sene sonrada olamayacak. çünkü öncelikleri farklı sergen oyuncuykende çok yetenekli bir oyuncuydu ama iyi bir oyuncu değildi. kendisi anlatıyor ve anlattığı her şey aslında onun çok kötü bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Sergenin hiç bir zaman şampiyonluğa giderken bir şeylere kızıp seni yarı yolda bırakmayacağını garanti edemezsin. Böyle bir soru işaretin varsa onunla yola çıkılmaz. İbrahim üzülmeze gelince yetenek anlamında onun bir artısını göremedim. Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi diye oyuncularına kalkın diye işaret yapan biri o dakikada hoca olarak bitmişdir. Bize şirin göründü ama birde tersini düşün ts maçı oynuyoruz ve şenol hoca aynı şeyi yapıyor. Bir daha Beşiktaşın başında sahaya çıkabilirmi. Bırakın artık Beşiktaşlı hoca diye birilerini kulübe getirmeyi biraz büyük düşünün Beşiktaşda hoca olacak birinin kendini kanıtlaması lazım. Dünya kulübü olmak istiyorsan çok daha büyük düşünmen gerekiyor.

Çevrimdışı nusretaslanturk

uzun zamandır görünmüyorsun
hayat mücadelesi değişik yerlere savurdu yazmaya zaman ayıramadım @Necmi abi :) hep takipteydim ama :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

gese-febe ezeli dostluk, ezeli rekabetmiş. 10 yıl şampiyon olsakta bu rekabete dahil olacamıcakşmışızzz...

Bak bak bak laflara bakk, sonra Fikret orman kardeş yaptık sızleri deyınce kızıyorlar.  :biggrinking:

Beşiktaş'ın renklilerle veya başka takım ya da takımlarla Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti gibi bir rekabet içine girmemesi ve girmiyor olması, birileri Beşiktaş'ı o rekabet içine almadığından değil Beşiktaş'ın bilinçli ve doğru bir tercihle böyle bir rekabete girmemeyi seçmesi nedeniyledir.

Galatasaray son dönemlerde sahip olduğu kadar taraftar sayısına ve sportif başarıya sahip olmadığı dönemlerde rekabetin eski zamanlarında dahi Fenerbahçe - Galatasaray çekişmesi vardı ve Beşiktaş o dönemlerde de onların çekişmelerinin dışında kaldı.

Türkiye'nin en sempatik ve en sevilen kulübü Beşiktaşımız'dır. Aldığı 19 Centilmenlik Kupası'yla Türkiye'de en fazla sayıda centilmenlik kupası almış futbol takımı Beşiktaş futbol takımımızdır. Bu yüzdendir ki efendi, centilmen gibi sıfatlarla Beşiktaş'ı nitelendirilip Beşiktaş için Efendi Beşiktaş, Centilmen Beşiktaş gibi ifadeler kullanılması normal ve doğal karşılanır. Oysa renkliler için bunlar ve benzeri sıfatlarla nitelendirmede bulunmak sakil durur ve onlara uymaz, yakışmaz.

Beşiktaş olarak bizim yolumuz renklilerin yolundan ayrıdır. Biz onlara bulaşmıyoruz onlar da bize bulaşmasınlar. Renklilerin Beşiktaş'ı kendi seviyelerine çekme çabalarına hiçbir Beşiktaşlı prim vermemelidir ve Beşiktaş, kıyamete kadar hiçbir zaman renklilerin bu oyunlarına gelmeyip onların seviyesine inmeyecektir inşaallah.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 04:32:37 Özgür Yılmaz ]

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın renklilerle veya başka takım ya da takımlarla Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti gibi bir rekabet içine girmemesi ve girmiyor olması, birileri Beşiktaş'ı o rekabet içine almadığından değil Beşiktaş'ın bilinçli ve doğru bir tercihle böyle bir rekabete girmemeyi seçmesi nedeniyledir.

Galatasaray son dönemlerde sahip olduğu kadar taraftar sayısına ve sportif başarıya sahip olmadığı dönemlerde rekabetin eski zamanlarında dahi Fenerbahçe - Galatasaray çekişmesi vardı ve Beşiktaş o dönemlerde de onların çekişmelerinin dışında kaldı.

Türkiye'nin en sempatik ve en sevilen kulübü Beşiktaşımız'dır. Aldığı 19 Centilmenlik Kupası'yla Türkiye'de en fazla sayıda centilmenlik kupası almış futbol takımı Beşiktaş futbol takımımızdır. Bu yüzdendir ki efendi, centilmen gibi sıfatlarla Beşiktaş'ı nitelendirilip Beşiktaş için Efendi Beşiktaş, Centilmen Beşiktaş gibi ifadeler kullanılması normal ve doğal karşılanır. Oysa renkliler için bunlar ve benzeri sıfatlarla nitelendirmede bulunmak sakil durur ve onlara uymaz, yakışmaz.

Beşiktaş olarak bizim yolumuz renklilerin yolundan ayrıdır. Biz onlara bulaşmıyoruz onlar da bize bulaşmasınlar. Renklilerin Beşiktaş'ı kendi seviyelerine çekme çabalarına hiçbir Beşiktaşlı prim vermemelidir ve Beşiktaş, kıyamete kadar hiçbir zaman renklilerin bu oyunlarına gelmeyip onların seviyesine inmeyecektir inşaallah.
bence yanlış biliyorsun renklilerin bir rekabeti yoktu gs fenerin eteklerinin altında saklanan sürekli ondan destek bekleyen
ona biat eden bir takımdı hiç bir başarısı olmayan fenerin verdiği kırıntılarla beslenen bir takım. son 20-25 yıldır derin devlet ve
fetö ilişkileri sayesinde başarı elde etti. yoksa ondan önce sıradan bir istanbul takımıydı. Beşiktaş fener rekabeti her zaman vardı.
zaten biz tekrar toparlandığımız anda fenerle çarpışmamız bu nedenledir. kuruldukları tarihden beri renkliler birlikte haraket eder ve bizi dışlamaya çalışırlar.
çünkü Beşiktaşın olduğu yerde onların büyüklüğü konuşulmaz. onların arasındaki çekişme suni olarak yaratılmıştır sırf Beşiktaş
fener rekabetini bitirmek için ama aslında en ufak bir zorlukta ilk birbirlerine sarılırlar. Başkanın dediği gibi kız kardeş olduklarını tekrar
hatırlattık onlara. Düşünün biz tekrar doğrulmaya başladık daha doğrulmadık bile sadece başladık o dakika fener gs rekabeti diye
bir şey kalmadı. Şu anda rakip gs değilmi ama farkındaysanız çatışma gene fenerle gs yi kimsenin taktığı yok. eğer fenere vurup dizlerinin
üzerine çökertirsen gs yide bitirmiş olursun fenerin güçlü olmadığı yerde gs nin sesi çıkmaz. iki senedir o nedenle gs yi yok sayarak direk fenere
yükleniyoruz. farkında değilmisiniz gs kuzu gibi derin ilişkileri bitti şimdilik yenilerini bulana dek sırtını dayayacağı güçlü fenerde yok
sesleri çıkmıyor. gs nin hiçte öyle söylendiği gibi taraftarı falan yok bir sürü bukelamun var 3 sene şampiyon olamasınlar anında renk değiştirirler.
Bizim rakibimiz fener ve onlara karşı gardımızı sürekli almamız gerekiyor. Bir şeyide unutmayalım kurulduğu dönemden beri türk sporuna yön vermiş
Beşiktaş tek ve gerçek büyüktür. Bundan sonra genç kardeşlerimizde bunu net şekilde görecek. YD döneminde bıraktığımız liderliği tekrar geri alıyoruz
bunun sancıları olacak elbet bu süreç zaman alacak
kibir kötü bir şeydir. Elbette bu ligdeki diğer takımlar bizim rakibimiz insanlar tek başına efendi olmaz bu renklilerin yaptığı gibi hak yiyerek
satın alarak ezerek de olmaz önce rakibine değer vereceksin ve saygı göstereceksinki onlarda sana saygı göstersin. Ben büyüğüm demekle büyük olunmaz
sana büyüklük ünvanını verecek olan rakiplerindir. YD döneminde bu ilkelerden uzaklaştık ve bunun zararlarınıda gördük.
birde efendi kelimesini sanırım yanlış yorumluyorsun :D biz efendi kelimesini uslu anlamında değil bu ligin efendisiyiz tek büyüğüyüz anlamında
şeydediyoruz.  :evillol:
daha alacak çok yol var. güzel gidiyor ama yolun daha başındayız. Endüstriel futbola yeni merhaba dedik. Önce geleneklerimizle bunu entegre
etmemiz gerekiyor. Yoksa renklilerden farkımız kalmaz. Yönetim şimdilik bunu iyi yönetiyor.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaşa hocalık yapmak kayseriye gençlere yapmaya benzemez. orda on maç kazanır üç maç kaybedersin bir şey olmaz burda öyle bir durumda şampiyonluktan olursun. şimdi üç maç kazandı diye on sene sonrasını görmenin mantığı yok Sergen en büyük özelliği devamlılığı olmaması çabuk pes etmesi bu oyuncuykende böyleydi hocaykende böyle bu karakterdir. öyle kolay değişmez. şimdide iyi hoca değil on sene sonrada olamayacak. çünkü öncelikleri farklı sergen oyuncuykende çok yetenekli bir oyuncuydu ama iyi bir oyuncu değildi. kendisi anlatıyor ve anlattığı her şey aslında onun çok kötü bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Sergenin hiç bir zaman şampiyonluğa giderken bir şeylere kızıp seni yarı yolda bırakmayacağını garanti edemezsin. Böyle bir soru işaretin varsa onunla yola çıkılmaz. İbrahim üzülmeze gelince yetenek anlamında onun bir artısını göremedim. Beşiktaş taraftarı tepki gösterdi diye oyuncularına kalkın diye işaret yapan biri o dakikada hoca olarak bitmişdir. Bize şirin göründü ama birde tersini düşün ts maçı oynuyoruz ve şenol hoca aynı şeyi yapıyor. Bir daha Beşiktaşın başında sahaya çıkabilirmi. Bırakın artık Beşiktaşlı hoca diye birilerini kulübe getirmeyi biraz büyük düşünün Beşiktaşda hoca olacak birinin kendini kanıtlaması lazım. Dünya kulübü olmak istiyorsan çok daha büyük düşünmen gerekiyor.

Küçük düşünecek karakterde bir insan değilim, büyük düşünürüm. Beşiktaş'ın dünya kulübü olabileceğine de bütün kalbimle inanırım. Çünkü Büyük Beşiktaşımız'da dünya kulübü bir kulüp olması potansiyeli fazlasıyla mevcuttur.

Sergen Yalçın'ın rahatı seven bir yapıya sahip olduğunu vurguladım zaten. Ama şunu da hatırlatırım ki 2003 yılında 100. yıl şampiyonluğumuzda Sergen Yalçın'ın büyük katkısı vardı ve Beşiktaş futbol takımımıza 100. yıl şampiyonluğunu Sergen Yalçın'ın attığı gol getirdi. Eğer Sergen Yalçın, Beşiktaş futbol takımının teknik direktörlüğü sorumluluğunu üstlenmeye hazır duruma gelirse başarılı olabilir diye düşünüyorum. Eğer o sorumluluk seviyesine ulaşamazsa Beşiktaş'a teknik direktör olmamalı.

İbrahim Üzülmez için de bir şeyler daha söyleyeyim. İbrahim Üzülmez'in, Vodafone Arena'daki o tavrı yakışık almadı, onun adına bir hatadır. Fakat şu da var ki o bu tavrını 'benim başında bulunduğum takım, zaman geçirip oyunu çirkinleştirip maç kazanmaya çalışmaz' minvalinde bir ifadeyle açıkladı. Onun bu ilkesi doğrudur ama o andaki bahsettiğin şekildeki tavrı yanlış olmuştur.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 05:23:55 Özgür Yılmaz ]

Çevrimiçi COB

Olympiakos eslesmesi guzel oldu. Guzel olan tarafi mazisiyle unlu iki komsu ulke takiminin eslesmesi. Bu acidan bakarsak iki macin da futbol senligi olmasi lazim. Ben deplasmanda ki Olympiakos macina gitmek istiyorum da, Kosova pasaportum oldugu icin Yunanistan sikinti cikarabilir, tanimiyorlar bizi.

Çevrimdışı mylife1903

Bu turk insanindaki maksimalizmi gercekten anlamiyorum. Sanki herkes ingiltere vatandasi boyle bir kendimizi dev aynasinda gormeler falan. Polonya ciksa simdi karsimizda 10milyon turk bulurum, polonya kim ulan 5 atariz 5, diyecek. Aynisini fbliler ruslara yapti sonuc malum ki o rus takiminin daha motoru isinmadi, bir ay sonra olsaydi mac fbye bej cekerdi o takim. Fazla buyutuyoruz kendimizi.

Simdi yunanli olayina gelince, @yorgo_d(geodem) kardesimde burda. Kendisi daha iyi anlatir. Burayi okuyan insanlardan 1 tanesinin fikrini degistirebilirsek bizim icin kardir.

Yurtdisina gitsin bu yunanli soyle boyle, ermeni soyle boyle diyenler. Boyle ne bileyim rusyada amerikada falan iki tane yunanli gorsun boynuna sarilir, boynuna kardesim diye, yunan restoranina girsin, ermeni restoranina girsin karni doyar be, karni. Ustune belki hesap almazlar.
Bu iki milletle aramizda sadece din farki vardir. Tipimizde benzer.
Azerbaycanlilar nasil diyor iki devlet tek millet, karakter olarak, tip olarak, tembellik olarak ha bu yunanlilarda gavur kardeslerimizdir, az daha egitimli ve terbiyelidirler bizden, kalanlar ayni. Ha 100 sene sonra bu yunanlilar seviyesinde olur bence.

Bu turk insani akvaryumda kaldi, cikip azicik avrupayi gezmeleri lazim. Insanimiz gecim derdin hareket edemiyor, aslinda devlet turk kulturunu yuceltmek icin harcasin parayi her ay 10000 turku yunanistana, bulgaristana, sirbistana falan tatile gotursun 10 seneye bazi seyler degisir bu ulkede. Hem o ucaklar otobusler bosuna mi duruyor, yukleyin goturun yahu

Simdi her milletin icinde sapiklar, (Hakaret Yasak)₅, hirsizlar, gavatlar vardir bunlar sadece bize mahsus degil. Bugun yunanlilar cok mu super desek, hapisenelerinde yer yoktur, turkler superdir, merttir desek ne olur hapishanelerde vatan hainlerine yer yok. Anlatamadim gene

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Forumda baska ulke ve milletlere dusmancil yaklasan kuru milliyetcilere taviz verilmedigini gormek beni cok sevindirdi.  :claps:

Çevrimdışı tangaz

gerçekten çok çok önemli bir maça çıkacağız. yenilsek dahi şampiyon olacağımızdan en küçük bir şüphem yok! öte yandan kazanırsak neredeyse garantilemiş olacağız ligi ve uefa kupasında önümüz ciddi anlamda açılacak farklı bir şeyler konuşulmaya başlanacak, konuşma ötesinde bu ciddi ciddi hissedilmeye başlanacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ardiles

Forumda baska ulke ve milletlere dusmancil yaklasan kuru milliyetcilere taviz verilmedigini gormek beni cok sevindirdi.  :claps:

avrupa bugün dahi ırkçılıkla mücadele ederken biz hiçbir dönemde ırkçı olmadık. farklı kültürden onlarca milletle, aynı coğrafyada binlerce yıldır kardeşçe yaşadık.

bizim problemimiz dengeyi bulamamak. hem müspet hem menfi anlamda abartı tepkiler veriyoruz.

oysa arkadaş gayet kabul edilebilir derecede normal yorum yazmıştı. ufak tefek atışmaları "düşmancıl yaklaşım" olarak görmek, 7 gün nopost vermek bu abartı huyumuza örnek verilebilir.

Çevrimdışı ardiles

Yurtdisina gitsin bu yunanli soyle boyle, ermeni soyle boyle diyenler. Boyle ne bileyim rusyada amerikada falan iki tane yunanli gorsun boynuna sarilir, boynuna kardesim diye, yunan restoranina girsin, ermeni restoranina girsin karni doyar be, karni. Ustune belki hesap almazlar.

yemekte döner yoğurt baklava varsa gör sen cümbüşü  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yemekte döner yoğurt baklava varsa gör sen cümbüşü  :evillol:

yapma döndürme şevçenko vurdu 3 oldu.

sabah sabah insanın ağzının suyu da akıtılmaz ki, simitle kahvaltı yapmış olanları da düşünün  :icool:

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Ispanyol motorlu alman tankimsi vizyon reis yedek kalmis ustune bi guzel mizikacilardan yemisler iki tane. Kerim frei gene yedek hep yedek

Çevrimdışı underworld

Gelecek senenin kadro planlaması şimdiden yapılmalı.
Bulunduğumuz seviye daha iyisi için yeterli değil.
Mutlaka 2 tane A kalite oyuncu ile seviyemizi daha da arttırmalıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ispanyol motorlu alman tankimsi vizyon reis yedek kalmis ustune bi guzel mizikacilardan yemisler iki tane. Kerim frei gene yedek hep yedek
Seneye bizde yahu sıkıntı yok

Etiketler: