Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144107 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Vensaaannnnnnnn Abubakaaaaağğğğrrr!

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimiçi Necmi

Aynı fikirdeyim. Pazartesi günkü maç çok kritik. Kaybetmek tabi ki hiçbir şeyin sonu değil ama, kazanmak bizi bambaşka bir boyuta taşıyabilir. Bir de Başakşehir Osmanlı'ya puan bırakırsa, ki gayet yüksek bir ihtimal, hepten uçar gideriz. Olympiacos, Be'er Sheva'ya elenmiş bir takım. Büyük bir aksilik olmazsa geçeriz. Çeyrek finalde de büyük telaşa sebep olacak bir takım olduğunu düşünmüyorum. Lyon da, Manchester United da yenilemeyecek takımlar değil. İtalya'da Napoli'yi 3-2 yenmiş, Benfica'dan 3-0'ı çevirmiş bir takımız. Üzerine Caner, Demba Ba ve Ersan'ın da geleceğini düşünürsek... Neden olmasın...

Off... İki sezondur 'bir sonraki maçı beklemek' diye bir zulüm var... Dakikaları sayıyoruz hep beraber :D
Ersanla Dembaba avrupa kadrosunda yok

Çevrimdışı ümit

Forumu takip eder ama pek yorum yapmazdim. Ama yorgo kardesimin bu görüşlerine katıldığımı belirtmek istedim. Benim de dedelerim girit adasindan izmire goc etmek zorunda kalmis bir nesil.
Turkiyeden de yunanistana goc etmek zorunda kalan bir cok rum kardeslerimizin de oldugunu biliyoruz. Elbetteki rumlardan yanlislar yapanlar olmuştur, biz turklerden de oldugu gibi. Neyse uzatmak istemiyorum, sadece sporun degil herseyin baris ve kardeslik icinde olmasini diliyorum. Insanlarin ne din ne de irk temelli ayrıldığına inanmiyorum, sadece iyi insanlar ve kotu insanlar olarak ikiye ayrildigini soyleyebilirim. Neyse saglicakla kalin. Besiktasimiza da basarilar dilerim simdiden.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Forumu takip eder ama pek yorum yapmazdim. Ama yorgo kardesimin bu görüşlerine katıldığımı belirtmek istedim. Benim de dedelerim girit adasindan izmire goc etmek zorunda kalmis bir nesil.
Turkiyeden de yunanistana goc etmek zorunda kalan bir cok rum kardeslerimizin de oldugunu biliyoruz. Elbetteki rumlardan yanlislar yapanlar olmuştur, biz turklerden de oldugu gibi. Neyse uzatmak istemiyorum, sadece sporun degil herseyin baris ve kardeslik icinde olmasini diliyorum. Insanlarin ne din ne de irk temelli ayrıldığına inanmiyorum, sadece iyi insanlar ve kotu insanlar olarak ikiye ayrildigini soyleyebilirim. Neyse saglicakla kalin. Besiktasimiza da basarilar dilerim simdiden.

Beşiktaş taraftarının bu güzelliğini seviyorum.
Genç arkadaşlar yapıyor böyle hatalar bizlerin görevi doğruyu göstermek.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

febe derbisine gelmeyi düsünüyorum insallah bilet ayarlayabiliriz :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

febe derbisine gelmeyi düsünüyorum insallah bilet ayarlayabiliriz :bandit:
çok zor. Gelemeyecek bir arkadaş olursa bana hatırlat biletler çıkmadan sana
rezerve edelim. @Rasim passo kartın varmı yoksa çıkart bence bilet beklemez :D

Çevrimdışı 38life

Man of The Match kartı da gelmiş. Mis gibi 84 Overall. Müthiş :)

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Helal Yorgo kardeşim bu kadar güzel ve yapıcı bir mesajı ancak bir Beşiktaşlı verebilirdi.Dünya da ulusumuza güzel özellikleriyle de saçmalıklarıyla da en çok benzeyen uluslar çok enteresandır ki Yunanlılar  ve Sırplardır.Her ülkenin yazılı tarihleri milli kimliklerini oluşturmak adına dizayn edilmiş ve bir propaganda unsuru olarak kullanılmıştır ki dünyanın her yerinde bu böyledir.Bir Beşiktaşlı olarak Olympiakos ile eşleşmemiz benim için,vatansever ve bilinçli bir Türk genci olarak diğer takımlarla eşleşmekten hiç bir hissiyat farkı doğurmuyor ki geleneksel Yunan Türk rekabeti saçmalıktan başka birşey değildir.Umarım bu iki maç biraz önce belirttiğim üzere birbirine çok benzeyen iki ulusun benzer özellikleri olan taraftarlarının birbirlerine karşı yaşanması çok ta mümkün olan,saçma sapan politik yaklaşımları ve maçlar esnasında yaşanacak olaylar ile değil,Beşiktaş ımızın iki maçta da rakibini sahadan silerek bir üst tura geçtiği bir seri olarak hatırlanır.
dileklerine  en kalbi en icten duygularla  katiliyorum Gokhan kardesim .. OLay dedigi gibi  cok basit  .. Ben sporseverim, futbolseverim ve Besiktasi degerlerinden dolayi  destekliyor  tutuyorum .. Sulale aliskanligidir,  bir tradisyondur  bu bizde .. Besiktastan baskasini tanimam ..Feristahi gelse  tanimam .. Sporun  guzelligi de bu .. Spor o  yuzden siyasetten  cok ayri  apayri tutulmalidir ..   
Yorgo

Çevrimiçi Rasim

çok zor. Gelemeyecek bir arkadaş olursa bana hatırlat biletler çıkmadan sana
rezerve edelim. @Rasim passo kartın varmı yoksa çıkart bence bilet beklemez :D
passoyu cikarttim staddan alacagim geldigimde :)
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

@Necmi abi yüksek kategorilerdendemi bulamam internetten alsam :bandit:
Beşiktaş!

"Insanlarin ne din ne de irk temelli ayrıldığına inanmiyorum, sadece iyi insanlar ve kotu insanlar olarak ikiye ayrildigini soyleyebilirim". Al benden de o kadar.. Alirim bir dal bak   :tabe:
Yorgo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi yüksek kategorilerdendemi bulamam internetten alsam :bandit:
300-400 lirayı gözden çıkardıysan bulabilirsin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Insanlarin ne din ne de irk temelli ayrıldığına inanmiyorum, sadece iyi insanlar ve kotu insanlar olarak ikiye ayrildigini soyleyebilirim". Al benden de o kadar.. Alirim bir dal bak   :tabe:
Vicdanlı ya da  vicdansız diyede ayırabiliriz

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Bu arada  ben neden Besiktasli  oldugumu  bugun  bir kere  daha anladim .. O arkadas da  genc,  heyecanina  yenik dusmus, sagdan soldan gelen  ruzgara  kapilmis .. Burada  hepimiz icin  gercek olan tek sey Besiktas. Sakin yanlis anlasilamsin o arkadasa da kizmadim, yadirgamadim da henuz genc  ve  yas  aldikca hayat deneyimleri onda yuzlerce, binlerce sayfadan  olusan  kalin bir cilt kitap olacaktir ..
Haaa bi  de  Abou  ilk kez  gol sonrasi sari kart  gormedi  .. Adamda  gelisim  o bicim  :evillol: :D   
Yorgo

Çevrimiçi Rasim

Rahat olabilirsiniz o zaman  :ok:
cok görmek istiyorum Vodafon arenani ortamini :super:
Beşiktaş!

Vicdanlı ya da  vicdansız diyede ayırabiliriz
yani.. ahlakli ya da ahlaksiz Rv'pli  ya Rvp'siz diye de  nitelendirebiliriz  insanlari   :kop: :D  Rusya gibi  mafyozlarin  cirit attigi bir ulkede bile herifin  ahlaksizligi  dillere  pelesenk olmus   :evillol: 
Yorgo

Çevrimdışı Berat

cok görmek istiyorum Vodafon arenani ortamini :super:

Haftada iki kere o ortamda bulunmak beni bu hafta çok rahatlattı, sıkıntılara karşı birebir abi gel bekliyoruz :)

Çevrimdışı Gokhan-

Herkes böyle söylüyor ama bir çoğu bunu uygulamıyor..(senin nezdinde söylemiyorum yanlış anlama).
Din, ırk falan bunları geç daha basit şeylerden ayrışıyor insanlar.
Şu'cular beni engellesin, Bu'cular beni silsin gibi garip garip şeyler dönüyor şu sıralar, insanlar birbirinden nefret ediyor saçma sapan şeylerden.
Biraz tahsilli ya da güzel mesleği olan biri olsaydım, taşı toprağı güzel ama insanları samimiyetsiz ve ayrıştırıcı olan şu memlekette iki dakika durmazdım.
Evlenmiyorum bile bu sebeplerden, bu dünya'ya çocuk getiripte ona kötülük etmek istemem.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Herkes böyle söylüyor ama bir çoğu bunu uygulamıyor..(senin nezdinde söylemiyorum yanlış anlama).
Din, ırk falan bunları geç daha basit şeylerden ayrışıyor insanlar.
Şu'cular beni engellesin, Bu'cular beni silsin gibi garip garip şeyler dönüyor şu sıralar, insanlar birbirinden nefret ediyor saçma sapan şeylerden.
Biraz tahsilli ya da güzel mesleği olan biri olsaydım, taşı toprağı güzel ama insanları samimiyetsiz ve ayrıştırıcı olan şu memlekette iki dakika durmazdım.
Evlenmiyorum bile bu sebeplerden, bu dünya'ya çocuk getiripte ona kötülük etmek istemem.

haklisin...
Yorgo

Çevrimdışı kyiv

2 sene önce çektiğimiz Brugge kurasından sonra hiçbir takıma kolay demem kaldı ki olimpiakos bruggeden çok daha güçlü bir kulüp olduğu ortada.Ben olaya biraz farklı bakıyorum diyorum ki ilklerin takımı, herzaman daha farklı olan Beşiktaşımız ilk maçta sonuç ne olursa olsun sonuçta misafir olarak gelecekler onları vodafone arenada geleneksel bir yunan ege müziği (misal zorba filminin müziği olabilir) ile karşılasak bence çok şık kulübümüze yakışan bir davranış olur. Ayrıca spor haricinde konuşmak gerekirse bu Yunan düşmanlığına bir anlam veremiyorum.İlla ki bir düşman aranıyorsa bu düşman dini haricinde hemen hemen herşeyi bizimle benzer bir ülke olan Yunanistan olmamalı. Geçmişte yaşanan ve hem bizim hem de Yunanlıların kayıpları olan bu gerilimi kan davası haline getirmemek lazım. Bir de olaya empati yapmak lazım ülkemizde yaşayan rum vatandaşlarımızı da düşünmemiz lazım burada yaşanan her gerilim kim bilir o insanları ne kadar zor durumda bırakıyor tıpkı batı trakyada bir gerilim yaşandığında oradaki soydaşlarımızın zor durumda kaldığı gibi. Bana göre bu politik gerilim saçmalık, geçmiş geçmişte kalmıştır. Ülke olarak kucaklayıcı olalım bunun önderliğini de Beşiktaşımız yapsın.Bu maçta tüm Beşiktaşlılar sağduyulu davransın gerilim kulübümüze hiçbirzaman yaramadı hiçbir zaman yaramayacak biz Fenerbahçe değiliz!

Etiketler: