Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134093 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Insan yonetimine ornektir.

Karijmaya superstar performansi gosterdigi bir macta umrumda degilsin mesaji verdi adam ustune mactan once zaten uyarmistir, lafini dinleyip dinlemedigini test etti, onayladi. Mactan sonra da tebrik edip gonlunu almistir.

Bir senol hoca klasigi bir tasla 5 okuz devirdi senol gunes.

buna bir türk büyüğü çayın taşıyla çayın öküzünü devirmek tabirini de uygun görmüştür.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

yahu bu gs fbliler birbirlerine kardeşten yakın olmuşlar bir olmuşlar adeta içiçe geçmişler :bandit: ekşi'de yazılanları okuyun bence çok eğlenceli  :evillol:

gese-febe ezeli dostluk, ezeli rekabetmiş. 10 yıl şampiyon olsakta bu rekabete dahil olacamıcakşmışızzz...

Bak bak bak laflara bakk, sonra Fikret orman kardeş yaptık sızleri deyınce kızıyorlar.  :biggrinking:

İkinizinde ne b*k olduğunu ıkınızde bıluıyosunuz , duasız, himmetsiz , emek hırsızlığı olamadan sizler bir hiçsiniz kız kardeşle  :ok:

Juventus taraftarı İner-Milan rekabetini ne kadar umursuyorsa bizde bu rekabeti en fazla o kadar umursuyoruz  :kop:

Çevrimiçi levitate

benimde aklıma ilk o geldi ama nedense içime sinmedi tekrar avrupa seviyesinde iş yapması zor gibi düşündüm bir an ben avrupa şampiyonasındaki pellenin tam hocanın istediği 9 numara olduğunu düşünüyorum dzeko da çok formda bu sene ama zor tabii  ikiside. sonra burdan bir arkadaş cardona olmasın dedi belki de odur. başkan bakıyor ediyor geçen sene bu zamanlar yaz transferleri hazır deniyordu sonra fırından çıkarıp servis etmeyi unuttu yandı elemanlar.

İnşallah Cardona gelir

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

gese-febe ezeli dostluk, ezeli rekabetmiş. 10 yıl şampiyon olsakta bu rekabete dahil olacamıcakşmışızzz...

Bak bak bak laflara bakk, sonra Fikret orman kardeş yaptık sızleri deyınce kızıyorlar.  :biggrinking:

İkinizinde ne b*k olduğunu ıkınızde bıluıyosunuz , duasız, himmetsiz , emek hırsızlığı olamadan sizler bir hiçsiniz kız kardeşle  :ok:

Juventus taraftarı İner-Milan rekabetini ne kadar umursuyorsa bizde bu rekabeti en fazla o kadar umursuyoruz  :kop:

10 yıl şampiyon olacağımızı idrak etmiş bir malın itirafları  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2017, 11:05:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı underworld

Turgay Demir dedi ki başkan bi oyuncu için Meksika'ya gitmiş. Cardona??
Gignac

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2017, 11:14:46
abi yapmayın şöyle şeyler çayı püskürttüm  :kop: :kop: :kop:
müthiş zeka neler yapıyorlar :lol:
yarım saattir işyerinde gülümseme modundayım millet kendilerine gülüyorum sanıyor :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Ay hadi inş olur

Kendisi Meksika'da ne kadar alıyordu?
8kg kokain 25kg geroin 50kg meth

Çevrimdışı tuncaboylu

Haftaya Galatasaray'ı üzünce, onların taraftarı da baskete yönelecek.

Çevrimdışı tangaz

hakan ünsal geseyi bırakmış e.şehiri yazıyor s.a.çeliklerin yazısı tükeniş başlıklı i.yağcıoğlununki pes ediyorum şeklinde  :evillol:

diz çökün ve biat edin totoşlar!!!

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2017, 11:32:54
gs maçında yenilmezsek şampiyonluk trenine binmeyen kalmasın...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mellfred

Büyük dramlardan biride Tudordur. Abi Tudorun bizim Bilicin bi alt versiyonu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta klübede şovunu yapar taraftara şirin gözükür  , önemli maçlarda da takımı ağlatır. :evillol:
katılıyorum
saha kenarında hırslı ağbi, takımda arkadaşlık üst seviye ağbi. adam fuc**ng diyor ağbi diye iki yılımızı alan bilic kadar bile değil. bilic en azından ofons aynatıyordu. bu eleman karabük'e çevirecek inşallah

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum
saha kenarında hırslı ağbi, takımda arkadaşlık üst seviye ağbi. adam fuc**ng diyor ağbi diye iki yılımızı alan bilic kadar bile değil. bilic en azından ofons aynatıyordu. bu eleman karabük'e çevirecek inşallah

bunlar arasında en iyisi prosineckidir hepsi de küçük takım hocasıdır. o kadar lobileri var menajerlerin dünyada latinlerle birlikte en kolay pazarladığı güruhlar arasında yer alırlar ama büyük takım çalıştıranı çıkmamıştır. çıkmazda çünkü gerçek büyük kulüp yöneticileri bunların ciğerini bilir. zamanında biliç bizi satmıştı w.utd ile anlaştığı daha devre arası belliyken gönderip ziyayı getirsek şampiyon olurduk tudor karabükü pat die sattı prosineckide kayseriyi satıp bize gelmek istemişti ama hurma kurnaz yöneticidir tankutun düştüğü hataya düşmemişti. seni her an satar bunlar yarı yolda bırakırlar. almandan şaşmayacaksın yarı yolda bırakmaz bir mercedes araç kimseyi. bakın devre arası gomez sesleri yükseliyordu ben dewre arası gelmez demiştim adam 3 gün sonra açıklama yaptı sezon ortası wolfsburgu yarı yolda bırakamam vbvb gibisinden. almana projeyi vereceksin bütçeyi koyacaksın terminleri yerine getireceksin ayaklarını uzatıp seyredeceksin sonra...

Çevrimdışı tangaz

bu yugoların antrenman metodolojilerinde de sıkıntılar var biz biliçle sakatlık rekoru kırardık paokda tudorla aynı sorunu yaşamış biliç mesaiye w.utd.de dewam ediyor sakatlanmayan elemanı kalmadı sanırım. sıra sende tudor göster kendini  :evillol:

Çevrimdışı Gokhan-

Bu arada maçların ertesi gününde spor yazarlarının yazılarını okumak isteyen arkadaşlar;

http://www.sporyazarlari.com/default.aspx

Buradan tek bir linkten hepsini okuyabilirsiniz, adam güzel hizmet yapmış :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Ensar

Bu ofsayt konusunda tamamen aynı düşünüyoruz abi.
Hakemler her zaman yanılabilir bazen pozisyonlar öyle hızlı, öyle karışık gelişiyor ki onu yakalamak ve bir karar vermek zorundasın doğru veya yanlış.
ya 15 20 cm denilen şey bir karış. bir el karışı , nerden görsün hakem bunu , makine değil bu insan yahu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Şenol güneş acaba lig benim için daha önemli deyip oyuncuların üzerinden Avrupa ve medya baskısını almış olabilir mi?  İsrail takımını bile 4-5 kere yerinde izletmiş o kadar analiz etmiş ben öyle düşündüm Avrupa bizim zaten umrumuzda değil modunda bir çeyrek yada yarı yaparız. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu yugoların antrenman metodolojilerinde de sıkıntılar var biz biliçle sakatlık rekoru kırardık paokda tudorla aynı sorunu yaşamış biliç mesaiye w.utd.de dewam ediyor sakatlanmayan elemanı kalmadı sanırım. sıra sende tudor göster kendini  :evillol:
hala 1970 lerden kalma modelle antreman yaptırırsan olacağı bu. Bu yugolar çok gelenekçi oluyor ve o bölgeler sonuç biz de ve west ham da ortada :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hala 1970 lerden kalma modelle antreman yaptırırsan olacağı bu. Bu yugolar çok gelenekçi oluyor ve o bölgeler sonuç biz de ve west ham da ortada :)

çok iyi pazarlıyorlar kendilerini ama mesela biliç. şenol hoca yugo olsaydı en kötü tottenham falan yapmıştı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çok iyi pazarlıyorlar kendilerini ama mesela biliç. şenol hoca yugo olsaydı en kötü tottenham falan yapmıştı.
abi yanında gezdirdiği 2 tane dinazor var onlar yüzünden oluyor bu sakatlıklar :) Jurkeviç miydi neydi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dün çok iyi fenerli bir arkadaşım inşallah gese şampiyon olur dedi. Önce bozuldum niye o şekilde düşündüğünü sorunca Gülme tuttu. Diyor ki gese şampiyon olursa Paraları çarçur eder, Beşiktaş olursa Beşiktaş'ı bir daha tutamayız. Adamları düşürdüğümüz hale bak. 😆😆. Aslında herkes Beşiktaş'ın Türkiye'nin en iyi yönetilen klübü OLDUĞUNU biliyor, en büyük korkuları Beşiktaş'ın tutulamayacak Güce ulaşması. İnşallah korktukları başlarına gelecek.

Çevrimiçi Necmi

Abi ben de Şenol Hoca'nın kulaklarını baya çınlattım Q7 yi oyundan almadığı için. 4 yaş yaşlandım sayesinde :)
seninle hem fikirim dün geceden beri quaresma güzellemeleri yapıyor herkes
ama benim seyrettiğim en kötü quaresma performanslarından biri vardı dün gece
yemin etti çizgiden ayrılmam diye sürekli oraya pas istedi küstü el kol haraketleri
yaptı. Sürekli takımın moralini bozdu durdu. verilen pasların çoğunuda alamadı.
fazlada suç bulmuyorum o kadar uzun mesafe atılan pasları alabilmekde ayrı bir iş
kalkmış on metreye pas atamayan oziden 50 metreye pas istiyor :D
quaresmada barcada oynadığını falan sanıyor herhalde :bandit:
Kötüydü dün gece ama sıpa kötüykende çıkıyor asistini yapıyor işte :D
cenke yaptığı asisti yapabilecek kaç oyuncu var.

Etiketler: