Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116622 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hemen gelsin baslasin 30 dakika oynasa yeter
İşimiz 8 aydır sahaya çıkmamış adama kaldıysa vah bize be abi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı El Nino

Hala pembe tablo çizmeye devam edelim Bursa maçında 2003 2004 operasyonun devamı yapılıyor. Yönetim bile baktı pabuç pahalı daha önce yapması gereken açıklamaları bugün yapıyor. Günaydın!

Bizimkiler özür mü dilemiş sonunda acaba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizimkiler özür mü dilemiş sonunda acaba
Burada öyle harika bir tablo çiziliyor ki sanki 10 puan öndeyiz. Dün Cenk i ligin en iyi golcüsü ilan edenler bugün Aboubakar daha iyi diyor. Herkesin kafası karışık ama kafası sezon başından beri en karışık olan kişi Şenol Güneş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hala pembe tablo çizmeye devam edelim Bursa maçında 2003 2004 operasyonun devamı yapılıyor. Yönetim bile baktı pabuç pahalı daha önce yapması gereken açıklamaları bugün yapıyor. Günaydın!
Kacti o tiren. Kazanirken yapacaktik aciklamalari

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yalnız şu an çok kritik dönemdeyiz. eger hapoel maçını kaybedersek o zaman sıkıntı daha büyür. ben avrupa ligini önemsemioyrum ama yenersek büyük moral olur. büyük maç kazanma alışkanlığı oluşturmamız lazım. iç sahadaki 8 maçtan 7 galibiyet. deplasmandaki 6 maçtan 10 puan bizi şampiyon yapar. ama gs ye yenilirsek kızmayın ama gs o gazla şampiyon olur. kimse riekerink falan demesin. 2 sene önce hamzaoglu ile teknik direktörsüz sampiyon oldular. sadece abdürrahim albayrak geldi,takımı kaynaştırdı ve şampiyon oldular.

Çevrimdışı tangaz

Kacti o tiren. Kazanirken yapacaktik aciklamalari

ikinci yarı başından beri kaç tane penaltımız verilmedi aleyhimize ofsayt kart hataları da cabası. tecrübeliler olarak burda çok söyledik ama görüyorum ki yönetim bizim kadar tecrübeli değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi levitate

Ne açıklaması abi?
bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

2004 havası daha kuvvetli esiyor sessiz sessiz.

Çevrimdışı El Nino

Bursa maçında da görülmüştür ki bu sezon bizi şampiyon yapmayacakları net belli oldu. Akhisar maçında bir sıkıntı çıkmaz ama GS maçında olay büyüyecek.

Çevrimiçi levitate

GS maçında 1-0 gibi skorlara yatmak lazım yoksa hakemler mahveder bizi
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray maçı hakemi MUTLAK ŞEKİLDE BASKILANMALI...O maç haftası bütün yöneticiler konuşmalı topyekün kamuoyu yaratmalıyız.

Çevrimdışı Ensar

Bursa maçında da görülmüştür ki bu sezon bizi şampiyon yapmayacakları net belli oldu. Akhisar maçında bir sıkıntı çıkmaz ama GS maçında olay büyüyecek.
:D :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı El Nino

GS maçında 1-0 gibi skorlara yatmak lazım yoksa hakemler mahveder bizi

GS maçını kazanamayız imkansız ötesi. GS bu hafta Kayseri'yi rahat yener ama haftaya Rize'de kaybetmezlerse işimiz oldukça zor.

Çevrimiçi levitate

GS maçını kazanamayız imkansız ötesi. Umarım GS bu hafta Kayseri'yi rahat yener ama haftaya Rize'de kaybetmezlerse işimiz oldukça zor.
Kazanırız abi kendi silahlarıyla vurmamız lazım ama oyuncularımız fazla yumuşak kalıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

adam gibi bir forvetimiz olsa idi, bunlardan zerre korkmazdim.

Çevrimdışı El Nino

Kazanırız abi kendi silahlarıyla vurmamız lazım ama oyuncularımız fazla yumuşak kalıyor

GS'nin kendi silahı neymiş acaba merak ettim :)

Çevrimiçi levitate

GS'nin kendi silahı neymiş acaba merak ettim :)
Çirkeflik ve türevleri
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

kedillerin silahi mi varmis ? tek silahlari hakem

Çevrimdışı El Nino

Çirkeflik ve türevleri

Biz yaparsak kırmızı alırız. Şu ana kadar çirkeflik yaptığımız 1 tane maçı hatırlıyor musun?

Çevrimiçi levitate

kedillerin silahi mi varmis ? tek silahlari hakem
Ne kadar çirkef olduklarını, maçlarda nasıl yattıklarını biliyoruz abi

Biraz da biz yapalım çok mu? Anca öyle kazanırız zaten taktik falan hak getire
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

sözüm ona fener maçı sonrası hakem bizi yiyemez diyorduk ama gördükki operasyon konusunda gözler karartılmış dün penaltı+kırmızı verilmedi ofsayttan gol yedik ve tek sarı yemedi rakip
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız şu an çok kritik dönemdeyiz. eger hapoel maçını kaybedersek o zaman sıkıntı daha büyür. ben avrupa ligini önemsemioyrum ama yenersek büyük moral olur. büyük maç kazanma alışkanlığı oluşturmamız lazım. iç sahadaki 8 maçtan 7 galibiyet. deplasmandaki 6 maçtan 10 puan bizi şampiyon yapar. ama gs ye yenilirsek kızmayın ama gs o gazla şampiyon olur. kimse riekerink falan demesin. 2 sene önce hamzaoglu ile teknik direktörsüz sampiyon oldular. sadece abdürrahim albayrak geldi,takımı kaynaştırdı ve şampiyon oldular.

sen niye sürekli içerdeki fener maçına puan kaybı yazıyon :)

Çevrimiçi Sinan66

Ne kadar çirkef olduklarını, maçlarda nasıl yattıklarını biliyoruz abi

Biraz da biz yapalım çok mu? Anca öyle kazanırız zaten taktik falan hak getire

bize yaptirmazlar. olmayan faule direk sari veriyorlar görmedin mi ? (adrianoya)

Çevrimdışı mylife1903

2004 yilinin yoneticisi ilhan durusoy yazmis bugun, fikstur avantaji falan diyoruz ama ortada giden macta penalti kirmizi kart verilmeyip, ofsaytten gol yiyince ustune renkliler ofsaytten gol atip, olmayan penalti ile mac kazanip, medyasi ile bastirinca makas aciliyor.
Boyle boyle sampiyon olur bunlar. Sonra biz travma yasiyoruz. Aferin yonetim

Çevrimiçi levitate

Biz yaparsak kırmızı alırız. Şu ana kadar çirkeflik yaptığımız 1 tane maçı hatırlıyor musun?
Hayır. Ama o maç ilk olsun

Sürekli ortamı ger, faul yediğinde kurşun yemiş gibi yerde kıvran, rakibe kart aldırtmaya çalış vs.

Aralarından biri patlar saçma bişey yapar kart görür kim bilir
bipbipbupbup

Etiketler: