Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2017, 16:20:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
hakemler niye açıklanmadı yarın açıklansa bizim hakem maça nasıl yetişecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

hoşbulduk, @İsmail Özyurt @tuncaboylu 2 gündür mesaiyi devlet dairelerinde yiyorum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk, @İsmail Özyurt @tuncaboylu 2 gündür mesaiyi devlet dairelerinde yiyorum  :icool:
bende merak ettim bir terslikmi var diye arayacaktım seni :bandit:
bu kadar sessiz kalınmazki o kadar olay varken :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

edirne karadenizdemi :alala:

tayin oldum abi ben :D edirne nerde yazıyo hani...

<---------- Burda
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2017, 16:38:32 Necmi ]

Çevrimdışı tangaz

resmi kurumlarda yoğun kons modundaydım walla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Şubat 2017, 16:56:19
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
gsye ilk etapta 315 milyon ödenmiş riva florya projesi için.
adamların borcu kalmayacak haksız rekabet olacak :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ekrembaser

Benim bildiğim ilk etap değil 508 milyon tlyi 300 küsür milyona kırdırmışlar bütün alacakları para bu dahası yok

https://mobile.twitter.com/buzzspor/status/829229779622649856
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2017, 17:02:53 ekrembaser ]

Çevrimdışı tuncaboylu

6 ayda 160 milyon TL zarar açıkladı adamlar.

Aldıkları para 1 senelik zararlarını anca karşılıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bu ülkede efendi olmak, jestler yapmak bir süredir karşılık gören bir şey değil. Anadolu takımlarıyla aramız iyi diyoruz el attığımız topçuları Fenere GS'a vermek için birbirleriyle yarışıyorlar soran olursa biz ligin ağasıyız. Söylemler ile bu söylemlerin karşılıkları eşitlendiği zaman buna kanaat getirebiliriz. Benim gördüğüm bir şeyin değişmediği. Bize köpek gibi saldıran Akhisar GS'dan 5-6 yiyor, Fener'e 1-0 hakem hatası ile yenilen Konya fener haketti diye açıklama yapıyor bizden 5 yiyince hakem yüzünden kaybettik diyor, daha böyle onlarca örnek var.Trabzon'dan bahsetmedim bile.

@Serhat Akkaya is back in business.

Bir suredir mi, bu topraklarda adam az efendiyse cinsek tercihi tartisilir

Çevrimdışı Ensar

yine bir puan kaybı sonrası gelenler , hoşgeldiniz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6 ayda 160 milyon TL zarar açıkladı adamlar.

Aldıkları para 1 senelik zararlarını anca karşılıyor.
Aynen abi, bir de değerli olduklarını düşündükleri araziden de oldular.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen abi, bir de değerli olduklarını düşündükleri araziden de oldular.

Araziler için anlaştıkları 508 milyon TL'yi 340 milyon TL karşılığı kırdırmışlar.

İmar halesi yapıldıktan sonra bir para daha gelecek falan demiş.

Heralde inşaatlar için de para gelecek. Ama onun gelmesi için inşaatların bitmesi, gayrimenkullerin satılması falan gerekiyor.

O zamana kadar bu işbilmezler yine aynı raddeye getirir o borcu.

Çevrimdışı mylife1903

Ekici olayının nesi varmış? Adamlara Olcay'ı verdik karşılığında Ekici Fener'e gitmedi. Sen Trabzon'a hiç bişi vermesen o adam kalır mıydı Trabzon'da?
Her zaman yaptığın gibi insanların karakteri veya kişiliğiyle ilgili alttan alttan yorum yapıyorsun aynısı sana yapıldığı zaman terbiyeli ol diyorsun bir de üstüne tartışma fırsatı vermeden no post u yapıştırıyorsun ne güzel memleket :)
Oooo fasizm maduru, en sevdigim. Forum memleketin aynasidir

Çevrimdışı mylife1903

Ben mactan sonra nopost aldi @tangaz sandim, o yuzden siperimi kazdim, gardimi aldim bekliyordum :aman: meger adam mesgulmus.

Çevrimdışı mylife1903

resmi kurumlarda yoğun kons modundaydım walla  :D
Kons ne be abi

Masadan masaya kosturul duran kader mahkumu mu yoksa

Çevrimiçi Necmi

ne ödenmesi tahmini gelir olarak 500 M gösterildi bunuda 340 M kırdırdılar
bütün hepsi o işte olmayan geliri kırdırdılar denizbanka bunlada bu seneki borç faizlerini
birde futbolcu birikmişlerini öderler el elde baş başta yada başka bir yerde kalırlar.
bundan sonra nefes aldıracak bir parada kalmadı bakalım ne yapacaklar.

Çevrimiçi Necmi

Araziler için anlaştıkları 508 milyon TL'yi 340 milyon TL karşılığı kırdırmışlar.

İmar halesi yapıldıktan sonra bir para daha gelecek falan demiş.

Heralde inşaatlar için de para gelecek. Ama onun gelmesi için inşaatların bitmesi, gayrimenkullerin satılması falan gerekiyor.

O zamana kadar bu işbilmezler yine aynı raddeye getirir o borcu.
Adnan Polat öyle demiyor ama hepsi bu diyor o adam boş konuşmaz

Çevrimiçi Necmi

Kons ne be abi

Masadan masaya kosturul duran kader mahkumu mu yoksa
ben cahilliğim belli olmasın diye sormamıştım  :utan

Çevrimdışı mylife1903

ne ödenmesi tahmini gelir olarak 500 M gösterildi bunuda 340 M kırdırdılar
bütün hepsi o işte olmayan geliri kırdırdılar denizbanka bunlada bu seneki borç faizlerini
birde futbolcu birikmişlerini öderler el elde baş başta yada başka bir yerde kalırlar.
bundan sonra nefes aldıracak bir parada kalmadı bakalım ne yapacaklar.
Ust akil feto olmayinca bunlar kandirilmis olabilirler bence

Çevrimdışı mylife1903

ben cahilliğim belli olmasın diye sormamıştım  :utan
Ben ki @tangaz angarada osurunca iki gun once ne yedigini tahmin eden adamim, ikilemde kontupiyede kaldim yani.

Ya yogun konsantre olmus portakal suyu gibi
Ya da masadan masayan konsomasyon yapmis gibi

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Çirkef Fenerbahçe, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçına rezilliği ve çirkefliğiyle damga vurmuş ve Fenerbahçe'nin o maçtaki golünü atmış olan Robin van Persie nam-ı diğer Rezil van Persie'nin gol sevincinin tişörtünü satışa sunacağını açıklamış.

Biz Beşiktaş ise 100. yılımız olan 2003 yılında futbol takımımız şampiyonluğa koşarken 2-0 kazandığımız Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Ligi maçında elini şortunun içine soktuğu için santraforumuz Pascal Nouma'nın sözleşmesini fesh etmiştik. Çirkef Fenerbahçe ise Pascal Nouma'nın yaptığı hareketin benzeri bir hareketi yaparak elini şortunun içine sokmuş olan Rezil van Persie'nin sözleşmesini fesh etmek bir yana, onun gol sevincini tişört yaparak satacağını açıklıyor. Ayrıyetten şu da var ki hatırladığım kadarıyla o maçta Pascal Nouma o hareketi dışında başka bir kötü harekette bulunmamıştı. Oysa Rezil van Persie, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçımızda elini şortunun içine sokmanın dışında başka kötü hareketler de yaparak rezilliği ve çirkefliğiyle maça damgasını vurmuştu.

Çirkef Fenerbahçe'ye Çirkef Fenerbahçe demekle ne kadar haklı olduğumuz, Rezil van Persie'nin gol sevinci tişörtünün Çirkef Fenerbahçe tarafından satışa sunulacak olmasıyla hiçbir şüpheye yer olmaksızın kanıtlandı. Bunlarda yüz de kalmamış utanma da. Yüzlerine tükürsen ya Rabbi şükür diyecekler neredeyse. Çirkef olmaktan, rezil olmaktan utanmak bir yana, çirkefliklerini, rezilliklerini tişörte basıp satışa sunuyorlar ve bu davranışlarıyla kendilerine yakışanı yapıyorlar. Çirkef Fenerbahçe'ye çirkefliğini tişörte bastırıp satmak yakışırdı zaten! Yazıklar olsun sana Çirkef Fenerbahçe! Yazıklar olsun sana Rezil van Persie!
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2017, 19:01:06 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

Çirkef Fenerbahçe, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçına rezilliği ve çirkefliğiyle damga vurmuş ve Fenerbahçe'nin o maçtaki golünü atmış olan Robin van Persie nam-ı diğer Rezil van Persie'nin gol sevincinin tişörtünü satışa sunacağını açıklamış.

Biz Beşiktaş ise 100. yılımız olan 2003 yılında futbol takımımız şampiyonluğa koşarken 2-0 kazandığımız Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Ligi maçında elini şortunun içine soktuğu için santraforumuz Pascal Nouma'nın sözleşmesini fesh etmiştik. Çirkef Fenerbahçe ise Pascal Nouma'nın yaptığı hareketin benzeri bir hareketi yaparak elini şortunun içine sokan Rezil van Persie'nin sözleşmesini fesh etmek bir yana, onun gol sevincini tişört yaparak satacağını açıklıyor. Ayrıyetten şu da var ki hatırladığım kadarıyla o maçta Pascal Nouma o hareketi dışında başka bir kötü harekette bulunmamıştı. Oysa Rezil van Persie, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe Türkiye Kupası maçımızda elini şortunun içine sokmanın dışında başka kötü hareketler de yaparak rezilliği ve çirkefliğiyle maça damgasını vurmuştu.

Çirkef Fenerbahçe'ye Çirkef Fenerbahçe demekle ne kadar haklı olduğumuz, Rezil van Persie'nin gol sevinci tişörtünün Çirkef Fenerbahçe tarafından satışa sunulacak olmasıyla hiçbir şüpheye yer olmaksızın kanıtlandı. Bunlarda yüz de kalmamış utanma da. Yüzlerine tükürsen ya Rabbi şükür diyecekler neredeyse
neredeyse. Çirkef olmaktan, rezil olmaktan utanmak bir yana, çirkefliklerini, rezilliklerini tişörte basıp satışa sunuyorlar ve bu davranışlarıyla kendilerine yakışanı yapıyorlar. Çirkef Fenerbahçe'ye çirkefliğini tişörte bastırıp satmak yakışırdı zaten! Yazıklar olsun sana Çirkef Fenerbahçe! Yazıklar olsun sana Rezil van Persie!
ama zoruna gitmiş he unut gitsin alt tarafı bir maç bu kadar gaz çıkartacak ne var :alala:
sürekli burda gündeme getirmeye uğraşmakla eline ne geçiriyor. çok mu önemli bir maçtıda
kendini renklilere güldürüyorsun salla gitsin. önemsenecek bir durum yokki neden sürekli geçmişi
örnekliyorsun kime ne faydası var. Geçmişi sürekli hatırlatacağına ondan ders çıkartacaksınki
bir daha başına gelmesin.
senin yaptığın şu anda tam anlamıyla ağlamak ve eziklik. yeter artık kurma kendini.
Beşiktaş maç oynamadan önce ne kadar büyükse şu andada o kadar büyük. Kaybettiğimiz bir şey yok.
abartmanın anlamıda yok

Çevrimdışı mylife1903

ama zoruna gitmiş he unut gitsin alt tarafı bir maç bu kadar gaz çıkartacak ne var :alala:
sürekli burda gündeme getirmeye uğraşmakla eline ne geçiriyor. çok mu önemli bir maçtıda
kendini renklilere güldürüyorsun salla gitsin. önemsenecek bir durum yokki neden sürekli geçmişi
örnekliyorsun kime ne faydası var. Geçmişi sürekli hatırlatacağına ondan ders çıkartacaksınki
bir daha başına gelmesin.
senin yaptığın şu anda tam anlamıyla ağlamak ve eziklik. yeter artık kurma kendini.
Beşiktaş maç oynamadan önce ne kadar büyükse şu andada o kadar büyük. Kaybettiğimiz bir şey yok.
abartmanın anlamıda yok
Yahu @Necmi abi sen bu yenilere cok sert cikis kalkismasi yapiyorsun, adam dolmus, evde cocugunu mu kessin, yazsin iste icinden geleni, ben ilk 20 iletide kopi pasta yapiyor sandim sonradan korkunc ivan manevramla hemen goster iletilerini butonuna tiklayaraktan bahinca gordumki butun iletiler uyarlama ama farkli, bi emek gosterilmis yani

Tiklayarak, dedim de aklima geldi bu bizim adriyano en son nezaman gol atti yahu, zamani geldi bence

Etiketler: