Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

böyle uzaktan uzaktan konuşmayacaksın gelip yerinde göreceksin :D
biraz önce maçı tv den tekrar izledim hiç de tribündeki taraftarı yansıtmıyor.
hiç de rakibin sesi falan çıkmıyor oraya mikrofon dayıyor yayıncı kuruluş herhalde
yönetimin bununla ilgilenmesi lazım normal değil tribünde öyle bir durum yok
antipati nefes aldırmadı onlara eminim stad dan çıkarken kendilerini tecavüze
uğramış hissediyorlardır. 90 dakika aralıksız küfür yediler hiç abartmıyorum
40 bin kişi hard takıldı resmen

bırak allah aşkına yaa 1 dk içinde 2 sarılık faul yapan şeneri bile attıramadınız, bana maval okuma lütfen  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bu arada kupa maçlarında bildiğim kadarıyla passolig geçerli değil taraftara neye göre ceza verecekler
tc kitleyemezler. sen bana passo üzerinden ceza kesersen peki passo dışında kalan kulüplere nasıl ceza kesebileceksin
kupa amatöre kadar herkesin katıldığı bir turnuva sen passo üzerinden tc kitleyerek ceza verirsen bu adaletsizlik olur

Çevrimdışı cursedofdragon

TFF Disiplin Talimatı

kırmızı kart cezaları ligede yansıyor ne saçma bir sistem bu :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

kovmak elbette saçma bir tutum ama ben oldum olası dewre arası sözleşme uzatmayı hatalı buluyorum tosiç özelinden bağımsız olarak genel kanaatim bu yönde sadece ve sadece  ozzi gibi genç oyuncular için benzer tasarrufları mantıklı buluyorum onun dışında pek doğru gelmiyor bana. tosiçle de sözleşme uzatmak şimdi gereksizdi sene sonu istediğimiz an gelir imzayı atardı zaten bu tür isimlerle şimdi sözleşme yapmak doğru değil sene sonunu bekleyeceksin son maça kadar totolarını yırtarcasına oynarlar.

Tosiç'le sözleşme yenilenmese ve bugün kırmızı görse, çok büyük dedikodu çıkardı.

"35 maç oynarsa sözleşmesi uzuyor, 35'e tamamlamadan sene sonu serbest kalıp Fener'e gitmek için bilerek gördü" falan.

Of of, ne senaryolar.

Allah korumuş da imzalamışız, o kadar söyleyeyim sana.

Çevrimdışı Erdemm

:tabe:  :ok: en azından içinde kalmamıştır kimsenin..
TV'DE FB nin annesine malum küfür çok net bütün stad inlercesine duyuldu.. bir kez de değildi  :)
Dediğim gibi yani, lige etkisi yok.  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

bırak allah aşkına yaa 1 dk içinde 2 sarılık faul yapan şeneri bile attıramadınız, bana maval okuma lütfen  :bandit:
hakem .... du nasıl attıralım :alala:
adam atmamaya çıkmış. VIP den bile daldılar daha ne yapsın taraftar.
VIP diyorum şaka değil adamlar bu gece çok aktifti :evillol:
aktif katılım sağladılar :bandit:
onlara cezada verilmiyor onların yerinede biz alırız müebbet çıkabilir.

Bak ben ne kadar sakinim stadda boşalıp geldim :D

Çevrimiçi Necmi

:tabe:  :ok: en azından içinde kalmamıştır kimsenin..
TV'DE FB nin annesine malum küfür çok net bütün stad inlercesine duyuldu.. bir kez de değildi  :)
ne bir kezi 90 dakika maç ve ondan öncesi 60 dakika ısınma haraketleri 10 dakikada maç bittikten sonra
totelde 160 dakika bir fiil edildi.

Çevrimdışı tangaz

Tosiç'le sözleşme yenilenmese ve bugün kırmızı görse, çok büyük dedikodu çıkardı.

"35 maç oynarsa sözleşmesi uzuyor, 35'e tamamlamadan sene sonu serbest kalıp Fener'e gitmek için bilerek gördü" falan.

Of of, ne senaryolar.

Allah korumuş da imzalamışız, o kadar söyleyeyim sana.

yok artık yaa, birilerini savunmak için her türlü argüman bulma kalkışman oldu halanın oğlunu bile delicesine savundun ama bu söylediğinle resmen nirvanaya erdin ayrı bi boyuta taşıdın olayı pes ediyorum   :locked:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben ikinci yarı küfür etmedim pek, defalarca izlediğimiz tiyatro oyunuydu çünkü.

Ta zamanında Serhat Akın'ın kapalıda gözümüzün önünde Ali Eren'i attırıp 2-0 kazandıkları maç geldi aklıma. (Yan hakem Enver Dölek'ti, hala unutmuyorum ismini)

Sonra Olimpiyat'ta Olcay'ı atttırıp 2-0 kazandıkları maç da geldi, hani Demba'nın kündeye gelip penaltı çalınmayan maç. (Bülent Yıldırım, Emre'cim vs)

Kırmızıların dakikaları bile aynı.

Bu maçın da 2-0 biteceğini anladım, ama 1-0 bitti. Son dakikadaki golü veremedi seyirci korkusundan.

Arena'nın etkisi oldu o da heralde.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok artık yaa, birilerini savunmak için her türlü argüman bulma kalkışman oldu halanın oğlunu bile delicesine savundun ama bu söylediğinle resmen nirvanaya erdin ayrı bi boyuta taşıdın olayı pes ediyorum   :locked:

Eğer Ahmet Çakar bu iddiayı dillendirmezse ve Beyaz TVde konuşulmazsa şaşardım, o kadar diyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Oğuzhan o pörsük karakter yoksununu takipten çıkarmış; böylelikle maç sonrası röportajında kimden bahsettiği belli olmuştur sanırım...

Herşeye rağmen bu olaylar bizi daha da güçlü kılacaktır, kim ne, ne değil, neler dönüyor, maçta sadece oyunla kazanılmıyor gibi tecrübe kazanımları artık ligde kararlı domine etmemizi ateşleyeci unsurlar olacaktır...

Ben takıma, hocaya yönetime güveniyorum, bu sene de Şampiyon olacağız, alayını üst üste koyaraktan...  :naughty:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

TFF Disiplin Talimatı

buysa eğer çok üzüldüm bak önümüzdeki sene grup maçlarının ilkine gidemeyeceğim :evillol:

Çevrimdışı Erdemm

:lol:
buysa eğer çok üzüldüm bak önümüzdeki sene grup maçlarının ilkine gidemeyeceğim :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan o pörsük karakter yoksununu takipten çıkarmış; böylelikle maç sonrası röportajında kimden bahsettiği belli olmuştur sanırım...

Herşeye rağmen bu olaylar bizi daha da güçlü kılacaktır, kim ne, ne değil, neler dönüyor, maçta sadece oyunla kazanılmıyor gibi tecrübe kazanımları artık ligde kararlı domine etmemizi ateşleyeci unsurlar olacaktır...

Ben takıma, hocaya yönetime güveniyorum, bu sene de Şampiyon olacağız, alayını üst üste koyaraktan...  :naughty:

şampiyonluktan zerre şüphem yok ama hoca bir tık düşük profil kalıyor hayalimdeki oyun için.

Çevrimdışı tuncaboylu

şampiyonluktan zerre şüphem yok ama hoca bir tık düşük profil kalıyor hayalimdeki oyun için.

Ben hayalimdeki oyunu ilk yarıda gördüm.

Fenerbahçe'yi bu kadar ezdiğimizi senelerdir görmemiştim.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beklenilen oyuncu oyuncu değişikliklerini daha erken yapabilir gibi ama yine de genelde güvenim tam.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

ben kendi sahamızda feneri cinconu 10 kişi kalsak dahi yendiğimiz zaman hayalimdeki oyunu göreceğim  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Dediğim gibi yani, lige etkisi yok.  :tabe:
yatağa yansımıyor diyorsun yani :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Karate tekvando judo hepsini uygulamış vatandaş ve kırmızı yok, gel de kafayı yeme gece gece  :akuma:

(resme tıkla)
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

ben kendi sahamızda feneri cinconu 10 kişi kalsak dahi yendiğimiz zaman hayalimdeki oyunu göreceğim  :bandit:
Vincent Aboubakar, Kamerun'un Tarihine Geçen Golle Afrika Uluslar Kupası'nı Ülkesine Getirdi :naughty:

Çevrimiçi Necmi

on kişide ezmeye devam ederdik talisca çıkmamalıydı
quaresmayı çıkart stoper sok adrianoyu öne at 3-5-1 e dön kalabalık ve sağlam ortasahaya dön
oziyi çıkart tolgay yada inleri sok. zaten üstüne gelemiyorlar neden dörtlü savunma yapasınki
senede bir gelecekler zaten orta saha girerdi devreye büyük takımsan büyük takım gibi oynayacaksın.
Cenk de büyük takım santraforu değil kendini sürekli yere atmayı meziyet sanmaya başladı. en ufak bir dokunuşda bile yerde
yaptığı artık ayıp takımıda çok bozuyor bunlar. Ayakta kal mücadele et yerde yatarak maç kazanılmıyor.
taliscayı çıkartarak tek pozisyona giren oyuncumuzu aldı dışarı.

Çevrimdışı 38life

Ziraat kupasından alınan para Oyunculara verilen maç başı parasını çıkarıyor mu?

Çevrimdışı Librarius

taliscanın çıkartılması büyük hataydı.
sanki etkili fener var 3 lü defansla oyna 3 5 1 e dön GG çıksın mitrovic girsin orta saha gücünü bozma
on kişide yenerdik.
Bu arada taraftar etkisiz falan değildi renklilerin sesini biz tribünde duymuyoruz siz tv de duyuyorsanız bu yayıncı kuruluşun
büyük ihtimal özellikle yaptığı bir durumdur yakına mikrofon falan koyuyorlardır yoksa seslerini iyi kestik
her başladıkları sloganda küfür yiyerek bitirdiler büyük ihtimal bütün stad ceza alacak vip dahil buna
vip ten ve numaralı localardan çok taciz vardı. bu maç bırakın tribünleri vıp bile coştu. 90 dakika stadda küfür vardı
hiç durmadan dediğiniz gibi hiçte pasif değildi.Zaten maçın başında daha bütün tribünler nasılsa ceza aldık dedi
sonra ipi koparttı :evillol:
Tribün istediği kadar baskı yapsın sahaya bir tetikçi çıkmış. Görevini yaptı. Tosiçde buna imkan verdi Gereksiz
bir haraketti siniri kontrol edememek diye bir şey yok edeceksin. Cenk artık şu kendisini yere atmalarla
baş ağrıtmaya başladı Burası Beşiktaş gitsin kumda oynasın Beşiktaş forması giyen bu kadar kolay kendini yere atmaz
bütün takımı bozdu haraketi. volkanın altında kaldığı pozisyonda dikkatli bakın cenk yanlış yapıyor orda topla oynama niyeti
yok direk geri geri volkana gidip kambura yatıyor. Sahanın en iyisi adrianoydu. Mitrovici beğendim çok sıtresli haldeyken oyun ve
tribünler ilk kez taraftarın karşısına çıkmak hiç kolay değildir. Demekki çok daha iyi olacak ve sol stoperde gayet iyi oynuyor.
Sağlık olsun öyle veya böyle yenildik kupa işi bitti bence iyide oldu nerden baksan uefada büyük ihtimal minimum 4 maç yapacağız fazlasıda olur
5 de kupa maçı girince işin içine  9 maç eder hadi finali sayma minimum 8 maç buda iki ay çarşamba pazar maç demektir.
şampiyonluk yolunda ciddi sıkıntı olurdu asıl hedefimiz şampiyonluk gerisi teferuat. uefada bile çeyrek finale kadar ciddiye almıyorum
elenirsek sıkıntı değil. ancak Çeyrekten sonra hedef olarak girer. Bence Hocanın as kadroyu hep ligde düşünmesi gerekiyor
her şerde bir hayır vardır diyelim bu geceyi unutalım. TFF istemedi bizi kupada demekki başka planları var. Ben kupa Başakşehirin diyorum.
bu maçı geçseydik kupa bizim olurdu. Tek durdurulacağımız maçtı durdurdular.

Ali Palabiyik'i GB lobisi daha bir hafta onceden dillendirdi ve bir baktik maca verilmis.

Ali Palabiyik yonettigi her macimizda aleyhimize oldu. Bunu o kadar acik yapiyor ki gormemek icin kor olmak lazim.

Ayni tetikci hakem FB maclarinda eyyamci olup cikiyor. Son 4 FB macinda da rakiplere kirmizi vermis.

Bugun Tosic'in kirmisiyla sonuclanan surecte Van Persi'nin butun kiskirtmalarina goz yumdu. Gozunun onunde Oguzhan'i ittirdi, tukurdu ama serefli Palabiyik sari vermedi.

Neyseki kupa macinda olan bir katliam oldu. FB lig macinda geldiginde karsisinda bu sefer kucaga oturtan bir taraftar ve takim bulacak.

Son olarak yonetim bu tetikci, sinsi ve emek hirsizi hakemin en az 5 hafta dinlendirilmesini saglamalidir. Yoksa diger tetikci hakemler cesaret bulur.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bu arada spor medyasinda ki algici soytarilarini da afise etmek lazim.

Erman Toroglu Besiktas lehine hata yapan hakemleri "kafalarinda baska hesaplar var" diye yerden yere vururken, Ali Palabiyik'in insani hatalar yaptigini savunuyor...

GS-Basaksehir macindan sonra hakemler cok berbat, sonuca etki ediyorlar, boyle olmaz diyen Ridvan, bizim mactan sonra "Futbolda var boyle hatalar, fazla buyutmemek lazim" diyor.

Neyse biz ne olduklarini zaten biliyorduk ama simdi daha da aciga vurdular kendilerini...

Ense koklerine sampiyon Besiktas yazdiracagiz.

Çevrimdışı Librarius

Ya be sade bir taraftar olarak Ali Palabiyik'in tetikci oldugunu biliyorum, bizim yonetim bilmiyor mu?

FB lobisi Mete Kalkavan gibi durust ve iyi bir hakemi bitirdi resmen. Adamin kimyasini bozdular. Firat Aydinus ve Ali Palabiyik gibilere bizim bir sey yapamamamiz gercekten kabul edilemez. Bu tetikci oncelikle maca verdirilmemeliydi. Hadi verildi ve bizi katletti, o zaman en az 5 hafta dinlendirilmesini saglamak lazim.

Ne diyorsun abi var mi o gucumuz?

Etiketler: