Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140481 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ligin başından beri neredeyse her maç 90 dakika oynayıp Marcelo kadar gol atamamış - daha dogrusu 1 penaltı hariç gol atamamış, orta açmaktan başka her hangi bir hücum bilgisi olmayan 33 yaşındaki bir çizgi oyuncusuyla maaşına zam yapılarak 3 yıl sözleşme uzatmak muazzam başarı. Başkanı ve yönetimi tebrik ederim  :claps:

dipnot: Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza köstek olduysam kusura bakmayın.
10 tane asisti neden yazmiyorsun :alala:

Gecen Sezon Ozi Sene sonunda bile bu kadar Asiste ulaşamamıştı sanırım :alala: Sosa bile 15 Asist yapmisti

Daha 15 hafta var ligin bitimine ve daha şimdiden 10 Asist yapmis adamla sozlesme uzatilmasina kiziyorsunuz aklinizca :bandit:

Soda oneririm hazimsizliga iyi gelir....
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 00:02:43 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

objektif bir bakış açısı doğruları söylemek ne zaman köstek olmak olduki zaten bende çok rahatsız oluyorum.
Madem doğrulari konuşmak gerekiyor

Yaptigi 10 Asist sizi epey rahatsiz etmis bu cok belli o nedenle hic dile getimiyorsunuz bile :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle16

Adam oynar yaranamaz, tepki gösterir yaranamaz. Yararlı olcam diye didinip durur yine yaranamaz !!!

Üstüne katkıyı sadece gol ile ölçen bir zihniyete nasıl yaransın. Adam her fırsatta diyo burası benim evim elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum diye ki verdikleri ortada daha ne yapacak bu adam.

Armayı öper şov dersiniz, Senol Hocaya sarılır yerini yapıyo dersiniz, takımı ateşler yıldız havasında dersiniz!!!

Her futbolcucunun inişli cıkıslı zamanları, iyi kötü periyodları oluyor.

Q7'ninde normal. Roma için Totti neyse , Beşiktaş içinde Querasma odur.  Bizde yeri ayrıdır, oynayabildiği kadar oynasın jübilesini yapsın dönsün portugala hatta kalsın isteriz İstanbul'da. İns.
yorumunun altına imzamı atarım abi. :ok: emin ol abi adama laf söyleyenler bizden ayrıldığında şampiyonlar liginde Bayern iki gol attığında yönetime en çok sallayanlardır. Arkadaşlar kötü oynadığı maçlar oluyor olmuyor değil çizgiden ayrılmıyor bende çıldırıyorum nefret ediyorum kızdığım benimde çok oluyor fakat bu yeteneği bu futbol tekniğini gözümüzü dört açarak izleyelim kıymetini bilelim bu yılların...
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne güzel işte çine yollayalım

Çin'e falan gönderemeyiz, yabancı sınırlaması değişti o ligde.

Ben olsam Quaresma'yla bu kadar uzun süreli bir sözleşme yenilemezdim.

Opsiyonsuz 2020'ye kadar uzatılmış görünüyor transfermarkt'ta.

Kendisini sevenler o tarihte Alex'in Fenerbahçe'den ve Hagi'nin Galatasaray'dan ayrıldığı yaşta olacağını söyleyecek muhtemelen, ama ben bu riski almazdım dediğim gibi.

Bu Querasma size ne etti ya ??? Valla bazen anlamak zor sizi. ;)

Ciddi bir hazimsizlik var bazi arkadaslarda tahammul bile edemiyorlar görmeye

Bakma benim bu kadar Aşırı savunduğuma En cok kizanlardan biriyim Konya maçında Ne kadar tepki verdigimi sorun @Necmi @yusuf koca @KUMANOVALI abilere.

Ama adam türünün tek ornegi Dunyalari kacirdigi maçta bile ölüsü 2 asist yapiyor

Çevrimdışı BlackEagle16

Çin'e falan gönderemeyiz, yabancı sınırlaması değişti o ligde.

Ben olsam Quaresma'yla bu kadar uzun süreli bir sözleşme yenilemezdim.

Opsiyonsuz 2020'ye kadar uzatılmış görünüyor transfermarkt'ta.

Kendisini sevenler o tarihte Alex'in Fenerbahçe'den ve Hagi'nin Galatasaray'dan ayrıldığı yaşta olacağını söyleyecek muhtemelen, ama ben bu riski almazdım dediğim gibi.
bak bu konuda da sana hak veriyorum abi en azından oynadığı maça göre opsiyon koyulsaydı daha güzdl olurdu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

yorumunun altına imzamı atarım abi. :ok: emin ol abi adama laf söyleyenler bizden ayrıldığında şampiyonlar liginde Bayern iki gol attığında yönetime en çok sallayanlardır. Arkadaşlar kötü oynadığı maçlar oluyor olmuyor değil çizgiden ayrılmıyor bende çıldırıyorum nefret ediyorum kızdığım benimde çok oluyor fakat bu yeteneği bu futbol tekniğini gözümüzü dört açarak izleyelim kıymetini bilelim bu yılların...

Kardesım, her futbolcunun hatası olur eywallah, Messi bile bir macta kac hata yapıyor. Tamam adam eski Q7 değil ama ligin ilk yarısında su kadar katkı vermiş teşekkür yerine hala bir yerme hala bir şikayet!!!  İstediği zaman dört dörtlük oynayan bir adam Q7.

İlaveten sözlesme uzattılar diye yönetime sallayanlar olmuş , biz dua edelim bu yönetim 10 yıl daha bizi yönetsin, böyle akıllı- istikararlı Beşiktaş'ımızın hakkını savunan yönetici yok. Bir dönün bakın saga sola: Biri daha transfer yaomayı bilmeyen 2'lik adama 4 veren biri, diğeri ise klubu kendi çiftliği gibi 18 yıldır kullanan şizofrenin biri. Bir Fikret Orman kolay gelmiyor camiaya !!!!

Adam oynar yaranamaz, tepki gösterir yaranamaz. Yararlı olcam diye didinip durur yine yaranamaz !!!

Üstüne katkıyı sadece gol ile ölçen bir zihniyete nasıl yaransın. Adam her fırsatta diyo burası benim evim elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum diye ki verdikleri ortada daha ne yapacak bu adam.

Armayı öper şov dersiniz, Senol Hocaya sarılır yerini yapıyo dersiniz, takımı ateşler yıldız havasında dersiniz!!!

Her futbolcucunun inişli cıkıslı zamanları, iyi kötü periyodları oluyor.

Q7'ninde normal. Roma için Totti neyse , Beşiktaş içinde Querasma odur.  Bizde yeri ayrıdır, oynayabildiği kadar oynasın jübilesini yapsın dönsün portugala hatta kalsın isteriz İstanbul'da. İns.
İşte gercek Objektif bakış açısı budur :claps: :claps:

Kendini objektif sananlar iyi okusun bu yazıyı :busted_cop:

Çevrimdışı underworld

Sistem takımı olacaz arkadaşlar , yıldız (!) oyuncu takımı değil.
Sevilla, Shakhtar, Atletico gibi...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Quaresma'nın sahadaki varlığı bile rakipten en az 2 oyuncuyu sürekli meşgul ediyor, bu sayede Babel ve Talisca'da çok rahat boş alanlar bulabiliyorlar. (Arada Aziz'i de meşgul ediyor  :bandit: ) Gole katkısını vs. geçtim. Ayrıca elimizde maalesef efektif başka bir kanat oyuncusu yok. Aras'ı bir kaç maçta gördük ki Şenol Hoca haklıymış. Aboubakar gelince kanatta oynayabilir ama fazla zorlama olur Quaresma varken.

Şeytan bulduğu her fırsatta Quaresma kırmızı görmüyor diye yırtınıyor.Kendisi bizim açımızdan psikolojik üstünlükte olmaya başladı. (Vitov'a selam)

Not: Sözleşme süresini bende uzun buldum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bakma benim bu kadar Aşırı savunduğuma En cok kizanlardan biriyim Konya maçında Ne kadar tepki verdigimi sorun @Necmi @yusuf koca @KUMANOVALI abilere.

Ama adam türünün tek ornegi Dunyalari kacirdigi maçta bile ölüsü 2 asist yapiyor
bu forumu takip ettiğim süredir okuduğum yorumlarınla quaresma konusunda seninle hem fikrim.. Bir gün bu adam futbol oynamamak üzere ayrıldığında herkesin gözleri mumla kalitesini arayacak.

Çevrimdışı BlackEagle16

Derbi gününe girdiğimiz şu dakikalarda derbiden en büyük beklentim kadıköydeki gibi zevksiz olmasın seyir zevkinin olduğu bir maç olması dileğiyle muhtemel 11 'im ise kalede fabri sağ beck marcelo ersan adriano atiba ozi Q7 babelde talisca cenk gökhan oynadığı futbolu aşırı beğeniyorum ama adam sakatlanacak diye her pozisyonda ayaklarına bakmaktan yoruldum beck işin esprisi şu performansla gg alır formayı
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 00:13:21 BlackEagle16 ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Quaresma'nın sahadaki varlığı bile rakipten en az 2 oyuncuyu sürekli meşgul ediyor, bu sayede Babel ve Talisca'da çok rahat boş alanlar bulabiliyorlar. (Arada Aziz'i de meşgul ediyor  :bandit: ) Gole katkısını vs. geçtim. Ayrıca elimizde maalesef efektif başka bir kanat oyuncusu yok. Aras'ı bir kaç maçta gördük ki Şenol Hoca haklıymış. Aboubakar gelince kanatta oynayabilir ama fazla zorlama olur Quaresma varken.

Şeytan bulduğu her fırsatta Quaresma kırmızı görmüyor diye yırtınıyor.Kendisi bizim açımızdan psikolojik üstünlükte olmaya başladı. (Vitov'a selam)

Not: Sözleşme süresini bende uzun buldum.
Oyuncu meşgul ediyor nedir yav?  Herşeye tamam da bu nedir ben çözemedim. Bir defans oyuncusu savunurken en rahat edeceği adam boş alan yarattığı felan yok sana koşu felanda atmıyor yani çizgide duran bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca @Yunus Emre Dökmeci bu konuya girdimi acayip bir hal alıyor Quaresma konusu hemen insanlara ithamlarda bulunuyor felan. Sözleşme uzamış hayırlı uğurlu olsun sözleşme olarak fazla kontrat yapılmış umarım sıkıntı çıkmaz. Yarın derbi var önemsiz bir maç gibi görünsede sonuçta derbidir ona odaklanalım.

Çevrimdışı underworld

Demeyim demeyim diyorum ama  totti adida gecince dayanamıyorum.
"Gel sözleşmeni 2,5 milyondan  +3 yıl daha uzatalim bu kulüpte kal"
No no no !!!
-- ver elini birleşme arap Emirlikleri.
"5 milyon indirdim."
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 00:16:10 underworld ]

Q7 nin Cenkle arasi cok iyi

Ama Ozi ile  arasini düzeltmesi cok iyi oldu bu durum Takima da cok olumlu yansidi

Geçen sezondan bu yana Ozinin israrla Q7 ye bilinçli olarak pas atmadigini Q7 ninde ayni sekilde karşılık verdigini söylüyordum ısrarla bu cok Bariz belli oluyordu çünkü..

Ama ikisi de bu inadindan vazgecip birbirlerini anlamaya ve paslasmaya başladılar ve takim bir anda vites yukseltti ben bunu tesaduf olarak görmüyorum :busted_cop: :busted_cop:

Bu kare cok önemli :tabe:

Çevrimdışı BlackEagle16

Deliye odaklandık formamız baş ucumda her ne kadar stajda olamasakta tv karşısında formamız ile yerimizi alıcaz inşallah skor tahminin 2-2 babelde ve adriano goller uzatmaları kestiremiyorum :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle16

Q7 nin Cenkle arasi cok iyi

Ama Ozi ile  arasini düzeltmesi cok iyi oldu bu durum Takima da cok olumlu yansidi

Geçen sezondan bu yana Ozinin israrla Q7 ye bilinçli olarak pas atmadigini Q7 ninde ayni sekilde karşılık verdigini söylüyordum ısrarla bu cok Bariz belli oluyordu çünkü..

Ama ikisi de bu inadindan vazgecip birbirlerini anlamaya ve paslasmaya başladılar ve takim bir anda vites yukseltti ben bunu tesaduf olarak görmüyorum :busted_cop: :busted_cop:

Bu kare cok önemli :tabe:
bununda etkisi olabilir fakat ben daha çok taliscanın dönüşü sebebi ile Oğuzhanın atibanın yanındaki yerini almasından kaynaklandığını düşünüyorum vites yükselmemizi arkadan oyunu çok iyi okuyor

Oyuncu meşgul ediyor nedir yav?  Herşeye tamam da bu nedir ben çözemedim. Bir defans oyuncusu savunurken en rahat edeceği adam boş alan yarattığı felan yok sana koşu felanda atmıyor yani çizgide duran bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca @Yunus Emre Dökmeci bu konuya girdimi acayip bir hal alıyor Quaresma konusu hemen insanlara ithamlarda bulunuyor felan. Sözleşme uzamış hayırlı uğurlu olsun sözleşme olarak fazla kontrat yapılmış umarım sıkıntı çıkmaz. Yarın derbi var önemsiz bir maç gibi görünsede sonuçta derbidir ona odaklanalım.
Yahu Cok acik ve Net bir sey söylüyorum Acayip bir hal almsi Ne alaka

Bak bir daha yazayim Henüz 19 cu hafta ve 10 asistle oynuyor daha ne yapsın sahada Hamuda mi kalksin :alala:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 00:23:13 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bak bir daha yazayim Henüz 19 cu hafta ve 10 asistle oynuyor daha ne yapsın :alala:

Asist bir işe yaramaz gol atsın .
Hatta Marcelo ne atarsa ondan daha fazla atsın

Çevrimiçi Necmi

hadi leenn yanımızda yalancıktan tepki koyduğunu anlamadıkmı sanıyorsun
hani bak bende kızıyorum der gibi. :evillol:
kaldıki ikinci yarıdaki son üç maçda ben beğendim ilk yarıdaki hataları yapmıyor buda
Babelin gelmesi onu oyun içinde daha az yormasından dolayı daha sağlıklı düşünüp haraket etmesinden kaynaklı
birde üç maç hücumun merkezi olarak oynamadı. sürekli topta istemedi böyle oynasın
canımı yesin birde gol falan atmaya çalışmasın kafi. Topa bu kadar hakim biri böylemi şut atar :bandit:

Çevrimdışı BlackEagle16

Bak bir daha yazayim Henüz 19 cu hafta ve 10 asistle oynuyor daha ne yapsın :alala:
Bide abounun değerendiremediği net ortalar var :ebebe:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Teknik direktörler oyuncularına özel markaj görevi verir.İzlediğim maçlarda gözlerim beni yanıltmıyor ise Quaresma'ya her top geldiğinde en az 2 rakip oyuncu hemen baskıya gelir. Mesela Gomez koşularıyla alan açar ama Quaresma'da olan yetenek direk iki kişilik alan açar.Koşu atmasına gerek yok.

A.Avcı gs maçı sonrası açıklamasında kimlere markaj uyguladığının sıralı listesini veriyor neredeyse.Beşiktaş maçı açıklamasında da Quaresma'ya ''özel'' önlem aldığını açıklamıştı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Quaresmanın trivela gol attığı bir derbi olur inşallah herkeze hayırlı geceler.. Üye olmakta geç kalmışım  :uyucam:

Çevrimdışı Kalyoncu

Böyle söylemek var bak ne güzel. Bide hazımsızlık yarattı demek objektifim diyenler iyi okusun diyerek insanlara sataşmak var. Sen girdiğinde konu bu hale geliyor. Neyse tekrar söylüyorum hayırlı olsun yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.

hadi leenn yanımızda yalancıktan tepki koyduğunu anlamadıkmı sanıyorsun
hani bak bende kızıyorum der gibi. :evillol:
kaldıki ikinci yarıdaki son üç maçda ben beğendim ilk yarıdaki hataları yapmıyor buda
Babelin gelmesi onu oyun içinde daha az yormasından dolayı daha sağlıklı düşünüp haraket etmesinden kaynaklı
birde üç maç hücumun merkezi olarak oynamadı. sürekli topta istemedi böyle oynasın
canımı yesin birde gol falan atmaya çalışmasın kafi. Topa bu kadar hakim biri böylemi şut atar :bandit:
Abi yapma Allah askina ya 3 pozisyinda da tepkiyi verdim bagirmaktan Sesim kisildi Su topun dibine girmeeeee diye :s20:

Topun dibine girmeyip yerden plase yapsa 2 Asistin yanina 2 de Gol ekleyecekti :bandit:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 00:30:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: