Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139831 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şuanki yönetim politikası hakkında bir kaç şeyde ben söylemek istiyorum
-Dusko tosic ve Quaresma'ya(Ne kadar katkı yaparsa yapsın bencil ve el freni olduğunu düşünüyorum) uzatılması hoşuma gitmedi ama bu iki oyuncuyu ve takımımı tabiki destekleyeceğim üzerindeki formalar yeterli.
-Matej konusunda birilerinin para indirdiğini düşünmüyorum fakat yetersiz fazla paraya alınmış bir oyuncu olduğunu düşünüyorum bunun sebebide
gözlemci ekibimizin berbat olması bu konuda ben Ali Ece'yi öneriyorum gerçekten çok isabetli gözlemler yapar diye düşünüyorum
-Erdal Torunoğullarının artık eski işine dönmesini istiyorum
Bunlar olumsuzlardı şuanlık aklıma gelen

Olumlular şunlar
-Beni gerçekten olumlu yandan mor eden transferler yaptılar (Babel,atiba,marcelo)
-Stadyum falan olaylarımız malum hepsinden Allah razı olsun
-Bazen ipin ucunu kaçırsalarda fazla pazarlıkçılar bu bizim kalkınmamıza yardımcı oluyor
-Son iki yılda ligte şampiyonluğa gitmemiz
-Eski prestijimizi kazandırması

Özet:Bu iki liste uzayıp gider ama kısa kesmek istedim.Yönetim şuanda olumlu yaptığu şey olumsuzlardan fazla.O yüzden şuanki yönetimden ben memnum.Umarım uzun yıllar görev yaparlar

Çevrimiçi Savaş

Lig tv'ye göre İsmail yarın 11 başlayacakmış. Quaresma'nın kanadında şenlik var yarın  :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lig tv'ye göre İsmail yarın 11 başlayacakmış. Quaresma'nın kanadında şenlik var yarın  :halay:
Ozaman :mj: :mj: :mj: :mj: :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon: :bateri: :guitar: :guitar: :serefe: :serefe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Sarkisi ile beraber geliyor, ben olsam stadta calarim ismaeli. Maryo gomezden ne eksigi var

Ismail, resimdeyim çerçeve arıyorum İsmail, nereye koydun bulamıyorum ismail
İsmail, İçim Kanar da İsmayııııııllllllll İsmail hatırlarmısın felsefe yapma İsmail, rahatta çılgın çocuk iso İsmail, Winter is kaming ismail İsmail, Kalın bişeyler al üşütürsün canım
İsmail, Bak bak Bak havalara nasıl da giriliyor İsmail, No no no almıyım başkası alsın
İsmail, tipim değilsin üstü kalsın ismail İsmail, sen vahşi bir hayvansın ismail
İsmail, Bu fasulye yedi buçuk lira İsmail, Pırasa 3.5 geeeeel
İsmail, Patlıcan sana 4 olur ismail Hıyar da sensin İsmail !
İsmail, Allah da belanı versin ismael

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlar şaşırdı iyice.
Yakında kafa golleri olmadan Puan durumu diye bir istatistikte paylaşırlar, bakın gördünüz mü kafa golleri olmasa Beşiktaş'ta bir cacık yok diye algı da kasarlar  :)
15'ten 6 çıkarıp 7 bulmuş gerizekalılar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

15'ten 6 çıkarıp 7 bulmuş gerizekalılar.

Bunlar sozelci, sozelci bunlar

Çevrimdışı benyv-

Sneijder sakatlandı, haftasonu da oynamazsa Kayseri yener bunları. Farkı açarız

Çevrimdışı El Nino

Erman Toroğlu Başakşehir maçında canlı yayında, "Beşiktaş kiraya gönderdiği bütün oyuncuları geri aldı. Zaman olsaydı Pektemek'i de alabilirlerdi" dedi. Lafta cambazlık yapacak ukala herif. Beşiktaş hangi kiraya gönderdiği oyuncuyu geri almış ki bu sezon. Bu da spor yorumcusu işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Erman Toroğlu Başakşehir maçında canlı yayında, "Beşiktaş kiraya gönderdiği bütün oyuncuları geri aldı. Zaman olsaydı Pektemek'i de alabilirlerdi" dedi. Lafta cambazlık yapacak ukala herif. Beşiktaş hangi kiraya gönderdiği oyuncuyu geri almış ki bu sezon. Bu da spor yorumcusu işte.

Etme cahille sohbet, küstürürsün.

Boşverin, herifler 15'ten 6'yı çıkaramıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Etme cahille sohbet, küstürürsün.

Boşverin, herifler 15'ten 6'yı çıkaramıyorlar.
Bi laf vardi, adama bakarim laf mi diye lafa bakarim adama benziyor mu, diye gibiydi cikaramadim cok sokunca pektemet

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yine ağlıyorlar , Hakem hataları diye. Beter olun beteeeerrr

Çevrimdışı mylife1903

Olcayjanin vidyosu vardi genel genel, biraz da onlar aglasin temali. Aklima geldi nedense

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Olcayjanin vidyosu vardi genel genel, biraz da onlar aglasin temali. Aklima geldi nedense

Hemen hatırlayalım o zaman abi

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2017, 22:55:23 Necmi ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakem Beşiktaş'lıymış, çünkü Emre kırmızı göstermemiş.  :bandit: :bandit:

Emre'ye kırmzıı gösterse en az 2 lig maçıdna oynayamayacaktı Emre, bu bizim için daha iyi olmaz mıydı?

Kupada Galatasaray yerine Başakşehir'in tur atlamasının bize ne faydası var?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hakem Beşiktaş'lıymış, çünkü Emre kırmızı göstermemiş.  :bandit: :bandit:

Emre'ye kırmzıı gösterse en az 2 lig maçıdna oynayamayacaktı Emre, bu bizim için daha iyi olmaz mıydı?

Kupada Galatasaray yerine Başakşehir'in tur atlamasının bize ne faydası var?

Tabi ki iyi olacaktı abi de bunların en kötü sezonumuzda kupa alıyoruz masalları beni cok sıkıyor;)

Bırakalım Basaksehir cıksın kupada da ligde de basıcaz zaten

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dusco Tosic ile sözleşme yenilenmesini tamamen Şenol güneş'e bağlıyorum. Geçmiş dönemdeki defans oyuncu transferlerini düşünüp bari eldekinden olmayalım diye sözleşme yenilenmesini istedi büyük ihtimalle  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabi ki iyi olacaktı abi de bunların en kötü sezonumuzda kupa alıyoruz masalları beni cok sıkıyor;)

Bırakalım Basaksehir cıksın kupada da ligde de basıcaz zaten

Bu sene kupayı Fenerbahçe'ye kazandırma kalkışması olabilir. UEFA'dan ceza gelecek muhtemelen, onu çekmeleri için Avrupa'ya katılım hakkı elde etmeleri lazım.

Yarın dikkatli olmakta fayda var o yüzden.

Dusco Tosic ile sözleşme yenilenmesini tamamen Şenol güneş'e bağlıyorum. Geçmiş dönemdeki defans oyuncu transferlerini düşünüp bari eldekinden olmayalım diye sözleşme yenilenmesini istedi büyük ihtimalle  :D
Sahalara formda döndün her zamanki gibi abi :D

Çevrimdışı tangaz

lann pektemek 2 gol mü atmış  :o_o:

beyler dışarı çıkarken dikkatli olun fazla oyalanmadan eve dönün, meteor falan düşer maazallah  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kardeş yaptık. Daha Türk futboluna ne hizmette bulunacağız. :bandit: :busted_cop:

Fikret Orman

Korkunun Ecele faydasi yok Tek büyük kim mi ? Iste kanıtı...
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2017, 22:26:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

lann pektemek 2 gol mü atmış  :o_o:

beyler dışarı çıkarken dikkatli olun fazla oyalanmadan eve dönün, meteor falan düşer maazallah  :icool:
Gollerden biri Cenk'in ikramı, öteki de kontrpiye.

Cenk'i içeri iyi yerleştirdik de, lig maçlarında oynayamıyor hala.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kardeş yaptık. Daha Türk futboluna ne hizmette bulunacağız. :bandit: :busted_cop:

Fikret Orman

Korkunun Ecele faydadi yok Tek büyük kim mi ? Iste kanıtı...
Alttaki Fenerli olmasa "Laf sokmuş, 2006 yılına Papermoon'a gönderme yapıyor" diyeceğim de, o kadar ince düşünemez onlar.

Çevrimdışı Berat

Adebayor'un iyi ki bizimle sadece ismi geçmiş, adamın önündeki topa gitmeye mecali kalmamış.

Çevrimdışı Çağatay

Gollerden biri Cenk'in ikramı, öteki de kontrpiye.

Cenk'i içeri iyi yerleştirdik de, lig maçlarında oynayamıyor hala.

Katilmiyorum
Gollerin ikisi de pektemekin olağanüstü vurus becerisi sayesinde atilmistir
O yuzden pektemek gol demektir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Adebayor'un iyi ki bizimle sadece ismi geçmiş, adamın önündeki topa gitmeye mecali kalmamış.
kesinlikle sahada boş boş dolandı koşmaya eriniyor gibiydi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: